Gewoon omdat het kan: nagenieten van de derby

Voetballers kunnen en mogen nauwelijks nagenieten van successen, want ze zijn zo goed als de laatste wedstrijd en de volgende krachtmeting dient zich doorgaans al snel weer aan. Gelukkig kunnen wij supporters langer stilstaan bij de fijne momenten van onze club. Bij dezen dus.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Gewoon omdat het kan: nagenieten van de derby

 1. Gert

  Net naar binnenkant paal geluisterd op RTV Oost. Schrok toch wel een beetje van wat Gij Eijssink vertelde wat ging over die investerings groep. Gijs: Twente heeft een groot liquiditeits probleem, ze moeten geld hebben om aan de lopende verplichtingen te kunnen voldoen. En zegt Eijssink: Twente heeft al een keer niet de spelers salarissen kunnen betalen. Dat geeft toch wel te denken. En dan kan ik het niet rijmen dat Twente wil investeren in het FBK stadion wat ook miljoenen gaat kosten. Na de uitspraken van Gijs Eijssink die ik over het algemeen wel serieus neem maak ik mij toch wel zorgen om mijn club. Neemt Joop te veel hooi op zijn vork? En wat doen de commissarissen bij Twente? Geven zij Joop Cart Blanche met de onderhandelingen met die investerings groep. Ik heb veel vertrouwen in Joop en Aldo maar het geeft toch te denken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Ik geloof er geen reet van. Men probeert Twente nu in een kwaad daglicht te stellen om te voorkomen dat het ‘t FBK stadion overneemt. Als het echt zo mis was dat ze de,lonen niet kunnen betalen, denk je niet dat we dat al veel eerder hadden vernomen in de media (telegraaf zou hier van smullen). Nee, ik kan het een niet los zien van het ander.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   Ik denk dat het ook een storm in een glas water is. Wat mij telkens wel verbaasd is, dat transferopbrengsten van Twentespelers in termijnen betaald worden door de andere clubs. Dan krijg je vroeg of laat scheefgroei als je zelf wel direct het volle pond moet betalen. Verder mag ik toch aannemen dat als het idd slecht zou gaan, het damesvoetbal er als eerste uit wordt uitgeknikkerd. Wat dat betreft geef ik Wallace gelijk. Ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel daar op jaarbasis naar toe gaat. Maar vooralsnog neem ik verhalen over de slechte financiƫle toestand niet serieus.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  Er zijn ook plannen voor een fleis-verloting, kerstkaarten-verkoop en binnenkort volgt eerst een collecte. Alles voor het wijvenvoetbal !!! Soms zou je wensen dat die dochter van Joop vroeger op fucking ponypaard-rijden was gegaan…Triest nieuws. Eerst OAD naar de kloten en nu Twente weer aan de grond. De salarissen niet meer betalen kunnen…gelukkig hebben Bajrami, Verhoek, Janko, Javadov en noem die andere 37 miskopen eens op, nog volop van een super salaris kunnen profiteren. Diep droevig.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Gert

  Tim en Dinkeltukker: een oud gezegde luidt: waar rook is, is vuur!
  Natuurlijk hoop ik ook dat Gijs Eijssink het helemaal mis heeft met zijn uitspraken, maar aan de andere kant weten we ook uit de mond van Joop dat er financieel weinig kan in de Veste, maar hoe hoog het water Twente aan de lippen staat dat weet ik ook niet. Het zou toch wel diep droevig zijn als onze club financieel in zwaar weer komt te zitten, zoals b.v. Feijenoord. Mag er niet aan denken!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Nee precies, dat klopt ook wat je zegt. Maar dat heeft Joop al uitgelegd ,we maken een pas op de plaats en er is financieel weinig mogelijk.Maar dat is nog niet zo zwart als het hier word voorgedaan.

     /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Twente leeft dat is een feit. En Mokthar scoort v!anavond zn eerste

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.