Engelaar vanmiddag in actie

Slecht nieuws voor de scouts van Ajax en PSV. Op de dag dat hun werkgevers kampioen van Nederland kunnen worden moeten ze 'gewoon' afreizen naar Enschede om Engelaar in actie te zien. De middenvelder, die op het lijstje van beide topclubs voorkomt, is namelijk voldoende hersteld van een spierblessure.

Behalve een lucratieve transfer maakt Engelaar ook nog kans om runner-up te worden in de Voetballer van het Jaar-competitie van onder meer de Telegraaf. Koploper Alves is niet meer te achterhalen, maar de achterstand op Philip Cocu bedraagt slechts een half puntje. De tussenstand:
1. Afonso Alves (SC Heerenveen) 198,0
2. Philip Cocu (PSV) 194,0
3. Orlando Engelaar (FC Twente) 193,5

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.