Nkufo nog maar twee doelpunten achter Huntelaar

Je weet tegenwoordig nooit of de samenvattingen op het geplande tijdstip beginnen, of pas ergens na twaalven. Hulde dus aan al die fröbelaars die de eredivisie-doelpunten opnemen en online gooien, lang voor het RTL behaagt om ze uit te zenden.

Een van die mensen is RayMania van Fok. Hier heeft hij alle Twentse doelpunten handzaam op een rijtje gezet; Nkufo komt tot een indrukwekkend aantal van 17 doelpunten.

RayMania schrijft er 20 aan Ajax-spits Huntelaar toe. Ten onrechte, blijkt nu, want de KNVB heeft bepaald dat de 2-1 bij Ajax – FC Twente een eigen doelpunt van Edson Braafheid is. Arbiter Luinge licht toe: "Hij raakt de bal niet per ongeluk maar speelt de bal bewust. Daarom is het een eigen doelpunt." Oordeel zelf:

Lullig voor Edson, maar goed nieuws voor Blaise. Die nadert Huntelaar nu op twee doelpunten in de topscorerslijst.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

12 reacties op “Nkufo nog maar twee doelpunten achter Huntelaar

 1. sdfsfs

  Ik zou altijd de aanvaller het doelpunt geven die zal blijer zijn dan de verdediger die hem erin knalt bij zijn eigen doelman.

    /   Beantwoorden  / 
 2. steve

  Good point!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Henk

  Roy Makaay is en blijft natuurlijk nummer 1 in De Kuip. hebben we eigenlijk wel een goede vervanger voor hem…?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Remy

  NOujah het kan Braafheid natuurlijk ook Prikkelen omdit soort fouten niet weer te maken!! Forza Twente

    /   Beantwoorden  / 
 5. Geerdink

  vind je dit nou echt een fout?
  hij beschermt zich zelf en gaat perongeluk de goal in
  dit noem ik geen fout hoor ! maarja
  Nkufo haalt huntelaar nog wel in, huntelaar is echt overschat..
  kijk hoe hij de goals maakt.. allemaal mazzel hoor

    /   Beantwoorden  / 
 6. lalalalalalala

  nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!nieuwe keeper nodig!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. TimDekkers

  Schandalige vertoning van keeper tot en met de spits..

  Belemmerd spel..

    /   Beantwoorden  / 
 8. stan

  Een omroep voor de scouts voor fc twente.
  Ik heb gekeken naar jonge wisselkeepers bij grote clubs en ik bn gestuid op de 2e keeper van as roma.
  hij heet curci.
  kijk op youtube voor meer informatie!!

    /   Beantwoorden  / 
 9. rubbereend

  wow, toffe gozer die Raymania

    /   Beantwoorden  / 
 10. FC Twente Fan

  Zaterdag veel trommels nemen:P en natuurlijk extra veel lawaai gaan maken

  COME ON TWENTE ENSKEDEEEE

    /   Beantwoorden  / 
 11. Ti ta tukkernaar

  Een oproep aan stan.
  Ga scout worden ofzo.
  Man ten eerste is hij onbetaalbaar, ten tweede lijkt het me sterk dat AS Roma zo’n sterke 2e keeper kwijt wil.
  @FCTwentefan: Sloapert, de wedstrijd is vrijdag ;)

    /   Beantwoorden  / 
 12. .

  He Ponypeerd,heb ie ook al verstand van voetbal,ie weet nog nie eens wanneer ze mot spuln!!Ossen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.