Ten Cate: Stam gaat Twente – Ajax missen

Ajax-verdediger Jaap Stam mist zondag waarschijnlijk de topper tegen Twente. Coach Henk ten Cate wil geen risico nemen met de speler die de laatste wedstrijden al voortijdig gewisseld moest worden met een opspelende hamstringblessure: "Jaap is een bikkel, dus je weet het maar nooit. Maar ik denk dat hij zondag nog even over moet slaan."

Na afloop van Ajax – Heerenveen gaf Stam al tegenover het AD aan dat hij Twente – Ajax waarschijnlijk moet laten schieten: "Ik dacht dat het hersteld was en de warming-up ging prima, maar in de wedstrijd kreeg ik al vrij snel weer last. Of ik het duel van zondag met FC Twente ga halen, is moeilijk te zeggen. Maar het lijkt me verstandig om geen risico’s te nemen."

Ajax mist verder Leonardo, Roger en Vermaelen, Twente kent (buiten Gerritsen) geen blessures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.