De NS zet bussen in

Een dienstmededeling: het is weer eens hommeles bij de Spoorwegen. Door werkzaamheden aan het spoor gaan de treinen niet verder dan Almelo. Of beter gezegd: door storingen ná de werkzaamheden gaan de treinen al een week niet verder dan Almelo. Laten we hopen voor de gestrande reizigers dat er in Almelo 'altijd wat te doen is'.

Voor wie zondag van verre komt heeft de NS extra bussen ingezet, die linea recta naar het Arke Stadion tuffen. Tussen 13.30 en 13.50 uur rijden er vijf snelbussen vanuit Almelo en drie vanuit Borne. Omstreeks 16.30 uur wordt iedereen verwacht weer in de bus te zitten, dus dat belooft een speedy ereronde te worden.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.