NEC – Twente: de persconferentie

Mario Been: "Vier minuten voor tijd wordt Tim Janssen neergelegd in het strafschopgebied. Iedereen in het stadion heeft dat kunnen zien. Een beter voorbeeld is er niet, maar hij laat doorspelen. Tegen Vitesse eerder dit seizoen gebeurde dat ook al met de situatie van Civard Sprockel en Jhon van Beukering. Een dag later belde scheidsrechter Haverkort me zelfs op om zijn excuses aan te bieden. Hij zal morgen wel weer gaan bellen. Als dan uit de tegenaanval de 2-2 valt, kun je wel zeggen dat ik hier ook met een heel dubbel gevoel zit."

Fred Rutten: "Ik ben teleurgesteld. Zeker in het resultaat, maar ook over de manier hoe we vandaag hebben gespeeld. Voor de eerste keer dit seizoen moet ik constateren dat we echt onder ons niveau hebben gespeeld. Op een speelwijze die niet bij ons past. (…) De tweede helft was rommelig. We zijn gelukkig wel blijven strijden en ervoor gegaan om de gelijkmaker te maken. Uiteindelijk mogen we blij zijn met het gelijkspel. Ik ga hier met een dubbel gevoel weg. Ik ben zeer ontevreden over het vertoonde spel, maar we mogen blij dat we alsnog een punt hebben weggesleept."

Zie hier de persconferentie in beeld.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

2 reacties op “NEC – Twente: de persconferentie

  1. polley

    Wat een gejank van die nekkers.

    Hopelijk een schorsing voor die oostblok keeper. Al die overtredingen in de eerste helft, de eerste penal en het gezeik achteraf maken dat ik maar een ding hoop:

    Volgend jaar lekker zeuren over onrecht in de wedstrijd tegen stormvogels Telstar.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark v.B

    Wat een ophef over die niet gegeven pengel. Vorig jaar hadden wij bij Feyenoord er 2 moeten hebben van Dik Jol. Maar die durfde toen niet vanwege de “toestand” bij Feyenoord.
    In Nijmegen moeten ze beter voetbal gaan spelen anders wordt het Degradatie voor die Knekkers, ik bedoel knakkers

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.