1-1 gelijkspel in Utrecht

FC Twente heeft vanmiddag in Utrecht met 1-1 gelijk gespeeld tegen de plaatselijke FC. Leon de Kogel bracht de Domstedelingen op voorsprong in een vooral van de kant van FC Twente matige eerste helft. Na rust maakte Nacer Chadli al snel 1-1, waarna zich een uiterst boeiende tweede helft ontspon. FC Twente kreeg gaandeweg een overwicht en invaller Bryan Ruiz zorgde daarbij voor de nodige dreiging. Beide ploegen kwamen echter niet meer tot scoren, wat onder andere ook te danken was aan een fenomenale redding van Nikolay Mihaylov. Al met al een terechte uitslag, en misschien eigenlijk ook wel een goed resultaat. FC Utrecht-uit is immers voor veel clubs een zeer lastige wedstrijd gebleken.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

48 reacties op “1-1 gelijkspel in Utrecht

  1. Red Alert

    v. Hulten : gaf belachelijke gele kaarten, zowel voor Twente als Utrecht. Leugers veel te aanvallend ingesteld. Wisgerhof erg zwak gespeeld samen met Douglas. Vindt dat de technische staf met Douglas eens rond om de tafel moeten gaan zitten. Domme gele kaart door domme reactie, vaak dat wegwuif-gebaar richting de arbitrage moet er toch af.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    Prima uitresultaat tegen loodzware tegenstander.Tegen groningen en utrecht uit 4 punten gehaald. Volgende week bovenaan en de titelkoers kan worden ingezet. Trots!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Scet

    Verdedigend was het niet best,Douglas,Wisgerhof en Leugers speelden een zwakke wedstrijd.Alleen keeper Mihaylov en Rosales kon mij bekoren.
    Op het middenveld was Janssen weer niet bepalend.
    Dat De Jong een eerste helft rechterspits staat moet Preudhomme toch een keer weten dat hij daar niet tot zijn recht komt.
    Punt uit bij FC Utrecht is goed,tweede helft had FC Twente zelfs kunnen winnen.
    Dan volgende week zaterdag na de wedstrijd tegen Vitesse maar de nieuwe koploper.
    Uhhhhm wie floot erook al weer van Hulten wat een drama zeg.
    Maar dat ze niet kunnen fluiten dat zij we onderhand wel gewend!!
    Zie FC Groningen-Willem II!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. GJ

    Terecht gelijkspel.
    Wisgerhof zwak, Leugers gewoon slecht. Heeft niet het nivo om bij de landskampioen te voetballen.
    Komende weken gewoon weer de winst en de koppositie pakken. PSV laat komende weken meer punten liggen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. san Marco

    Een punt uit bij Utrecht is niet slecht, de komende 5 wedstrijden moeten minimaal 13 punten opleveren, 4x thuis Vitesse, Nec, Nac en VVV en uit naar AZ. Pisvee moet thuis tegen Nac, 020 en uit naar AZ, Excelsior en NEC, 020 mag thuis tegen VVV en AZ en uit naar Pisvee, Roda en het altijd lastige WIllem II. De komende 5 wedstrijden moeten we dus de voorsprong op Ajax uitbouwen en daarnaast nog een voorsprong op Psv krijgen. Dan zitten we in dezelfde positie als het vorig seizoen. Laatste wedstrijd van het seizoen Ajax-FC Twente en Groningen-PSV

      /   Beantwoorden  / 
    1. 28

      Thanks voor deze uitgebreide update! dit biedt perspectief! Hopelijk tegen vitesse weer scherpheid en felheid in duels!

        /   Beantwoorden  / 
    2. hejadekeu

      Gewoon zorgen dat we op de voorlaatste wedstrijddag tegen
      Willem II-thuis kampioen worden, geen gezeur en het feest mooi dicht bie ‘t hoes!!!

        /   Beantwoorden  / 
  6. jack emmen

    ik vond dat twente zich weer niet voor de zo veelste keer te weinig inzet toonde dit gaat een keer op breken je kunt niet altijd het geluk aan je zijde hebben de komende 2 wedstrijden moet je gewoon winnen tegen vitesse en nec daar zit nog wel een europa cup wedstrijd tussen die je ook al moet winnen ik ben benieuwd hoe het de komende 2 weken verder gaat het moet in ieder geval beter als de 2 laaste wedstrijden

      /   Beantwoorden  / 
  7. Loes

    Als Twente fan wijs ik ook op Groningen. Die doen nog wel mee hoor. Vier kanshebbers! Come on twente Enschede!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Tukkerfan

    Wat een Twente onwaardige vertoning, e.e.a. op de tribune tussen de Utrecht supporters bekeken en die hadden echt voor de wedstrijd angst voor Twente!Wat doet die Leugers in het elftal,tegen NAC heeft hij ons al punten gekost en vandaag bijna weer met die zachte terugspeelbal die nog net voor de lijn werd weggehaald. Verder nog een aantal spelers ver onder het normale niveau (Brama, Janssen, Wisgerhof) Volgende week dan maar vol er tegen aan tegen Vitesse!

      /   Beantwoorden  / 
  9. twentemax

    Ik vind dat onze keeper Michailov een dikke pluim heeft verdiend, wat een mooie redding, knap! Leugers ronduit slecht, Janssen niet wakker en alert, Douglas had moeten scoren, en Mertens had rood moeten krijgen voor de knal die hij Rosales verkocht. Twente moet meer power laten zien en wakkerder spelen. En onderschat a.s zaterdag Vitesse niet! Wedstrijd PSV tegen ADO was een genot om te kijken, alleen wat is die Toivonen een vervelende etter, dat is geen voetballer maar een acteur, wat een irritante kwal!. PSV is geen kampioen, Ajax ook niet, Groningen zijn varkens blijft er maar een over, Twente.

      /   Beantwoorden  / 
  10. 28

    Thilo Leugers moet nooooooit maar dan ook NOOIT meer voor Twente uitkomen! deze man komt nog tekort voor het 2e van Cambuur!
    Daarnaast had Brama een absolute offday net als janssen, wisgerhof, janssen en Janko! de enige twentespelers met een ruim voldoende heten Chadli en Michailov!

      /   Beantwoorden  / 
  11. twentemax

    Ben benieuwd wat onze vriend Jack v. G vanavond weer te melden heeft. Wedden dat er vermeld wordt dat Ajax kampioen wordt, ik kan al voorspellen dat dat gezegd wordt. Ik wordt er nou al chagerijnig van!

      /   Beantwoorden  / 
    1. san Marco

      Je hebt een heldere blik, inderdaad werd er gezegd Ajax kampioen door … Ton Du Chatinier, trainer van FC Utrecht. (Ajax Jack heeft er verder niets over gezegd) Ronald Waterreus denkt dat Twente geen kampioen wordt, Ronald Koeman zegt dat Twente de minste dalen heeft, geeft in slechte wedstrijden niets tot weinig weg. Bij Psv hebben ze allemaal twijfels, ook bij Ajax zetten sommigen vraagtekens

        /   Beantwoorden  / 
  12. Scet

    Komende weken zijn van cruciaal belang.
    Veel thuiswedstrijden tegen Vitesse,NEC,VVV Venlo en NAC Breda en een uitwedstrijd tegen AZ wanneer PSV dan Ajax ontvangt.
    Maar er moet meer passie in het spel anders lopen we al tegen Vitesse tegen een zeperd aan.
    Verder moet het verdedigend beter geven dit seizoen veel te veel weg.
    Alleen Mihyalov en Rosales konden verdedigend tegen FC Utrecht overtuigen.
    Het middenveld heeft teveel van dezelfde voetballers,daarnaast is Janssen nou niet echt in topvorm.
    Positief Ruiz op terug weg en ik blijf erbij dat Bajrami er wel komt.
    Nogmaals komende weken zijn belangrijk!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jack deventer

      het wordt tijd voor nieuw bloed in het elftal wisgerhof was is die vent traag douglas ver onder zijn nivo rosales vind ik 1 van de betere toont altijd voldoende inzet janko niet gezien de jong ook zeer matig brama niet gezien dat kan toch niet in zo,n belangrijke wedsrijd als je er moet staan alleen michalov en rosales en chadli waren goed de rest liep er bij als een stel zoutzakken nee zo komen we er niet maar de tijd zal het leren de komende weken

        /   Beantwoorden  / 
  13. ed apeldoorn

    ik snap er helemaal niks van gisteren stond er nog op de site iedereen is weer fit op kuipers na en vamiddag staan noch tiendalli noch onyewu in de basis en dan moet zo,n jochie als leugers er weer staan in een toch wel beladen duel tegen een vvv of willem 2 kan dat nog maar zo,n wedstrijd is een grote gok die de trainer neemt maar goed volgende week tegen vitesse moet het weer gebeuren

      /   Beantwoorden  / 
  14. luca77

    Vind bepaalde reacties wel wat overdreven. Was inderdaad een wat mindere wedstrijd, maar uit bij Utrecht in een zeer winderig stadion, een ploeg in vorm en zonder een fitte Ruiz, Janko, Tiendalli en Onyewu heb ik volledig vrede met een punt! Tuurlijk, Janssen was niet best, Wisgerhof kan beter, Brama onder niveau, maar iedereen is wel eens wat minder. Deze jongens hebben ook al veel duels wel goed gespeeld! Verder erg blij met de ontwikkeling van Rosales! die is echt een positieve constante factor aan het worden de laatste weken.
    Goed gevoel voor de aankomende wedstrijden gezien uitgangspositie en programma ;) . D’ran!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Altijd goed

      Janssen is al weken niet goed. Logisch als je zogenaamd alles aan je vrouw te danken hebt, is ‘t niet Theo…En ondertussen maar lekker vreemd gaan met grietjes van een jaar of 17. En wij als supporters maar jubelen en adoreren: Ons Theo..enzovoort. . Kortom in de “normale” maarschappij keert ieder zich van je af, maar in de voetballerij ben je een held, nou ja pedo-held denk ik dan…Zolang je succes hebt is blijkbaar alles (ge)veroorloofd.Echt een ethisch hoog wereldje… sorry te moeilijk allemaal.

        /   Beantwoorden  / 
    2. gert

      vlagen van wint of wind of windt in een utrecht stadion,ik ben homo maar met jou ga ik echt niet mee naar bed

        /   Beantwoorden  / 
      1. 28

        Plaats ff je nummer, dan kan ik de TBS kliniek bellen waaruit jij klaarblijkelijk bent ontsnapt!

          /   Beantwoorden  / 
    3. gert

      wil jj dan ook niet voetballen voor 2miljoen gulden per jaar in een wint wind windt vlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

        /   Beantwoorden  / 
      1. luca77

        Gekke Gerrit …

          /   Beantwoorden  / 
    4. gert

      ik ken wel spelers uit het betaalde voetbal fctwente enz enz,die aan hun lul zaten als ze mij aankeken,en hij zat afgelopen middag vol in tv beeld,met zijn mooie haartjes,speelde voor utrecht en twente.enz enz

        /   Beantwoorden  / 
  15. Samenvattingsupporter

    mijn zwak voor twente zorgde voor een hoop irritatie toen ik Peter Wisgerhof een paar keer zeer half zag ingrijpen. hij had net eindelijk mijn hart veroverd, maar hij moet wel elke keer 100% inzet tonen, anders is hij een subtopper, en het leek erop, alsof hij met zijn hoofd nu ergens anders was. kom op Peter!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Samenvattingsupporter

      nog even dit: een solide achterhoede is het begin van het succes, vandaar mijn zorgen daarover. maar inderdaad zoals hier al vermeldt op dit blog, het middenveld/aanval mag dan desondanks ook wel eens voorop gaan in de strijd.

        /   Beantwoorden  / 
    2. gert

      waar was hij dan wel,die houthakker

        /   Beantwoorden  / 
  16. Edzebaria

    Leugers hoort niet bij de selectie te zitten. Slechte linksachter.Wisgerhof was schuldig aan de goal van FCU. Te traag ingrijpen.Jammer, iets meer pit dan was die niet gevallen. Twente is niet in vorm momenteel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jan-o

      bla di bla di bla. 1ste plaats leugers is een middenvelder. wie had ie er dan neer moeten zetten?? buysse?? die kon er volgens iedereen ook niks van. leugers maakte vandaag idd niet echt een bijster goede indruk, maar hij heeft ook wel goede potten gespeeld. en om dan zo’n jonge gast af te vallen, terwijl de meer ervaren jongens niet thuis geven, vind ik wel een beetje jammer!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        Waarom is die Buysse dan gekocht? Raar dat hij er geen reet van kan. Dan heeft MpH er geen kijk op, want dit gebeurde op zijn voorspraak.

          /   Beantwoorden  / 
    2. klaas

      Leugers kan idd gewoon niet.

        /   Beantwoorden  / 
  17. gert

    heb een spits gezien en een verdediger,in een elftal in Brazilie,en dat in de 2eklasse,uit de kunst,ik was daar met braziliaanse familie aanwezig

      /   Beantwoorden  / 
  18. Martijn

    Jammer dat het voetballend weer niet goed was. Is al een tijdje zo, m.u.v. Groningen uit. Gebrek aan scherpte en concentratie lijkt het. We gaan pas vooruit voetballen als we achter staan. vond het tactisch ook niet onbegrijpelijk. Zet de Jong niet rechtsbuiten maar of in de spits of op 10.
    Gelukkig overtuigen de concurrenten ook niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. hallo

      je vergeet 1 concurrent die wel overtuigend heeft gewonnen
      GRONINGEN :P
      groningen voetbalt boven hun stand he en heeft veel geluk
      wie heeft de meeste goals gescoord tot nu toe
      1 psv 58
      2 groningen 49
      psv ajax twente laten veel onnodige punten liggen
      dus groningen voetbalt gewoon goed
      maar psv ajax twente die voetballen beneden hun stand
      forza groningen :D :D :D

        /   Beantwoorden  / 
      1. 0049

        @hallo. Klopt wat je zegt. Wij weten wel dat Groningen een concurent is, maar dat weten ze in Hilversum (nog) niet. Daar kwamen ze er ook pas achter op 2 mei 2010 om 16.20 dat niet 010-020 of 040 kampioen was, maar 053! Het wordt gewoon weer een super spannend slot met vele slaaploze nachten. Maar dat hebben we er wel voor over.

          /   Beantwoorden  / 
  19. freek

    tegen hun volgende uit arnhem,komt twente met een HOMOWELELFTAL ten strijde,,in de volksmond ook wel genaamd,HOMOGEENELFTAL,verdereuitleg,na de wedstrijd,twente-arnhem

      /   Beantwoorden  / 
  20. XTC

    Ik wacht nog steeds op de wedstrijd waarin Bajrami én Chadli opgesteld worden met Ruiz op 10 en Janko in de spits. Brama en Jansen daarachter en Tiendalli en Rosales op de backposities.

    Wat is dat toch met al die blessures?

      /   Beantwoorden  / 
    1. edwin

      Klopt, vorig seizoen bijna geen blessures. Nu om de haverklap. Wordt er anders getraind, of zijn de spelers minder scherp?

        /   Beantwoorden  / 
  21. phenix

    allemaal zeikerds dat zijn jullie

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martijn

      x2. Wat een zeurkoppen! Boehoe een gelijkspel tegen utrecht uit! Walgelijk! we moeten weer kampioen worden, die is slecht, die moet weg! En maar zeuren over amsterdam, maar twente verliest zo langzamerhand zijn identiteit.

        /   Beantwoorden  / 
      1. luca77

        Dat is ook waar ik mij kapot aan erger.. Dat eeuwige gezeik altijd. We staan bovenaan en maar zeuren hoe slecht, wie niet goed is etc. Gelukkig zitten sommige internetsupportertjes niet in het stadion..

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          Jullie zeiken er met z’n drieen wat af he !
          Kom op man, ik weet niet waar jullie naar hebben gekeken maar de wedstrijd tegen Utrecht was ook niet al te best. Maar ik ben dolblij met die ene punt ,maar daarom hoef je alle spelers niet meteen goed te vinden. Kritiek van de meeste mensen op dit blog is gewoon terecht & dan hoeft ook niet meteen met dat kinderachtige woord “zeikers” worden gesmeten. En als iemand iets op dit blog wil vertellen over hoe goed of hoe slecht ze iemand vonden, moet dit na mijn mening gewoon kunnen. En ik hoorde iemand vertellen dat hij vondt dat Wisgerhof als een houthakker zat te voetballen, kun jij ontkennen dat dit niet zo is ? Kijk dan een hoe de 1-0 tot stand komt. Kijk eens hoe meneer zich bijna elk kop duel verliest.

            /   Beantwoorden  / 
          1. luca77

            Niemand zegt toch ook dat ze wel goed speelden? Ik vond de meesten ook zwaar onder de maat. Maar we (ik in ieder geval) het over hebben zijn de mensen die na 1 wedstrijd meteen beginnen te roepen dat spelers altijd slecht zijn, niveau niet aankunnen, vervangen moeten worden, verkocht moeten worden etc. Kortzichtig en nergens op gebaseerde uitspraken. Feit is dat iedereen wel eens minder speelt of een mindere periode heeft!

              /  
          2. Red Alert

            Beste Luca77: Je hebt volkomen gelijk dat dat iedereen wel eens een mindere periode/werdtrijd heeft/kan hebben. Maar ik kan me wel voorstellen dat mensen op dit blog MPH/Technische staf moelijk kunnen begrijpen, dat ze Leugers op die linksback positie neerzetten terwijl we uit eerdere wedstrijden hebben kunnen ervaren dat hij gewoon tekort komt. Deze Leugers kan daar niks aan doen . Het beste voor zo’n toekostige talent is om hem iedere week steeds weer opnieuw extra speeltijd te gunnen maar niet gelijk in de basis,MPH/Technische hadden hierop in moeten springen door in de winterstop een extra verdediger te halen. Vervolgens wordt Leugers weer op die linksback positie direct in de basis gezet,dan vraag je om problemen. Sommige mensen op dit blog begrijpen dit niet en dat kan ik me best voorstellen

              /  
  22. Diek_Man

    Het had geen invloed op de uitslag van de wedstrijd maar ik wil toch nog ff melden dat Van Hulten echt een waardeloze wedstrijd fluiten. Werd duidelijk beïnvloed door het Utrecht publiek.

      /   Beantwoorden  / 
  23. edwin

    Bij AD een overzicht van de salarissen bij de Nederlandse clubs. Ik zag Arnold Bruggink erbij staan voor € 750.000. Gisteren zat hij niet eens bij de selectie. Is hij zo’n bedrag wel waard?

      /   Beantwoorden  / 
    1. gayboy

      anderhalfmiljoen gulden voor een beetje trainen op veld,nou dan heb je wel een mooi leven,pas op voor de wind Bruggink.

        /   Beantwoorden  / 
  24. gayboy

    spelers die achterin een gevaar voor zich zelf zijn,moet je voorin zetten,kunnen ze alleen een bedreiging zijn voor de achterhoede van de tegenpartij,of anders op de bank,of de tribune opschoppen,of nog beter,helemaal niet halen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.