Jan Jeuring overhandigt FC Twente zondag de schaal

Mocht FC Twente zondagmiddag in Amsterdam landskampioen worden dan zal all time clubicoon Jan Jeuring de schaal uitreiken aan aanvoerder Peter Wisgerhof. Jan Jeuring speelde van 1966 tot 1977 maar liefst 392 wedstrijden voor FC Twente en kwam in zijn voetballoopbaan nooit voor een andere club uit. Lange tijd was Jeuring clubtopscorer allertijden van FC Twente, tot Blaise Nkufo hem op 15 augustus 2009 passeerde. Mocht toch Ajax onverhoopt kampioen worden dan zullen de Amsterdammers de schaal uit handen van John Heitinga ontvangen. John Heitinga… Hahaha!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Jan Jeuring overhandigt FC Twente zondag de schaal

  1. Sympho

    Da’s mooi voor Jan. : )
    Het begint al wel een beetje te kriebelen nu..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wim B

    Snel 1-0 en 2-0 maken en daarna erovereen gaan met een nulletje of 10. Dat zou mooi zijn en de voortekenenen (lees: glazen bol)zijn gunstig dus: Kom maar op.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Henk

      Zoals zo vaak komt hoogmoed voor de val

        /   Beantwoorden  / 
  3. Jan

    Vraagt laatst een kennis aan mij (= Ajax fan) waarom ik een Amsterdammetje in mijn voortuin heb staan, terwijl ik zo anti Ajax ben.Heb hem gevraagd of hij nog nooit van een piespaal had gehoord. haha.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twente forever

      kijk maar uit dat erica terpstra niet voorbij je huis komt ,die gaat er gelijk boven op zitten .ze werkt nl bij de amsterdamse gemeentereiniging als schoonmaakster

        /   Beantwoorden  / 
  4. Bart

    Was ook wel mooi geweest om het door Blaise te laten doen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. twente forever

    ff iets anders !schijnbaar zijn zogenaamde ajaksupporters van plan om VANNACHT BIJ HET HOTEL WAAR ONZE SPELERS OVERNACHTEN ZOVEEL KABAAL TE GAAN MAKEN DAT ZE NIET KUNNEN PITTEN !! wat een stelletje klootzakken . wie weet hier een oplossing voor ???

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      slechte nachtrust, wordt je lekker fel van de andere dag! Op deze manier staan wij straks met 0-1 voor in de 1e minuut, loat goan!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.