Competitiekraker: de prietpraatparade is begonnen


Daar gaan we hoor. “FC Twente houdt alleen van keurige jongens.” Of wat dacht u van deze: “Ajax sterker dan Fulham.” Ook een leuke: “Dat Twente weer bovenaan staat, betekent dat het een goed team is.” Maar toch: “We zijn niet bang voor FC Twente.” Want tja: “Wanneer Ajax thuis speelt zijn ze een erg sterk team.” Dus knopen we goed in onze Twentse oren: “Het is belangrijk dat wanneer je tegen Ajax speelt, je raad weet met die bal.” Zucht.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

17 reacties op “Competitiekraker: de prietpraatparade is begonnen

  1. calimero

    CO Adriaanse viert in Amsterdam zijn 500e wedstrijd als coach, zou hij Ajax tegemoet treden met een behoudend en doordacht plan om de tegenstander te bestrijden, ik denk het persoonlijk niet, want als hij te verdedigend speelt krijg hij de negatieve pers over zich heen,nee naar mijn bescheiden mening wordt het Co blufpoker en dan kan het alle kanten op meestal loopt het dan verkeerd af.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Schalke04

    Volgens mij vond derksen Twente ook maar een provincieclub.. En Molenaar, Boerrigter en Mertens denken allemaal dat de titelstrijd tussen amsterdam en eindhoven gaat.. Ze vergeten echter naar de stand te kijken. Misschien is dat negatieve gelul alleen maar positief voor Twente. Ik hoop alleen dat ze er vanavond op gaan kletsen en niet zo slapjes spelen als de vorige keer..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ron

    Als beide teams van eigen kracht uitgaan wordt het een mooie pot. Maar beide ploegen ogen onzeker. Niet echt vol vertrouwen vind ik

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jos V

    Laat Twente vanavond maar verliezen, en PSV en Ajax zich veilig wanen. Wij winnen van de kleine clubs waar PSV en Ajax dan de punten bij laten liggen. Komt het weer op de laatste wedstrijd van het seizoen aan… Er zijn meer wegen die naar Rome leiden

      /   Beantwoorden  / 
  5. twentemax

    Het is al mooi dat we naar de arena moeten in de eerste helft van de competitie want dan hebben we dat weer gehad. Winnen van Ajax blijft altijd leuk, dus come on boys!!!! Wie er kampioen wordt weet je niet al dat gezeur vindt ik erg voorbarig. PSV en Ajax moeten voor hun eigen gevoel en de eigen portemonnee kampioen worden, voor deze ploegen is het een grote afgang als ze het NIET worden. Wij in Twente willen graag en kunnen net zo goed als zij maar dat geld ook voor AZ en wie weet Feyenoord. Waar ik me altijd aan erger is de arrogante houding van clubs. Teren op vroegere tijden is leuk maar je hebt er eigenlijk geen zak aan. Dus Twente voetbal met hard en ziel en laat je niet imponeren door dat stadion met dak erop en dat oe aa geschreeuw. Luister maar naar je eigen aanhang die je daar wel bovenuit hoort!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. twentemax

    Het is al mooi dat we naar de arena moeten in de eerste helft van de competitie want dan hebben we dat weer gehad. Winnen van Ajax blijft altijd leuk, dus come on boys!!!! Wie er kampioen wordt weet je niet al dat gezeur vindt ik erg voorbarig. PSV en Ajax moeten voor hun eigen gevoel en de eigen portemonnee kampioen worden, voor deze ploegen is het een grote afgang als ze het NIET worden. Wij in Twente willen graag en kunnen net zo goed als zij maar dat geld ook voor AZ en wie weet Feyenoord. Waar ik me altijd aan erger is de arrogante houding van clubs. Teren op vroegere tijden is leuk maar je hebt er eigenlijk geen zak aan. Dus Twente voetbal met hart en ziel en laat je niet imponeren door dat stadion met dak erop en dat oe aa geschreeuw. Luister maar naar je eigen aanhang die je daar wel bovenuit hoort!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Godenzoon

      We hebben een papagaai :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Och bij jou gaat ook wel eens wat mis of ben je echt zo perfect als je denkt te zijn?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Godenzoon

          Je hoeft niet kwaad te worden :)

            /   Beantwoorden  / 
          1. twentemax

            Kwaad??? Nee hoor schat. Als ik kwaad ben klink ik wel anders, vraag maar aan Ron.

              /  
  7. Godenzoon

    Vandaag worden jullie weer van de 1e plaats gestoten kneusjes.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Ron

    Respect mag best godenzoon..
    Waarom moeten wij voor onze portomonnee, twentemax? Sigthor is de enige dure aanschaf en dat is gerechtvaardigd met alleen al de inkomsten van de CL. Bij PSV ligt dat héél anders!

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

      Ha Ron, bedoel ook PSV hoor, als ze dit jaar geen prijzen winnen zal de bak geld ook beduidend minder worden. Zal in t vervolg duidelijker zijn en niet in t algemeen dingen stellen, oke?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Godenzoon

      Moet ik respect hebben van een clubje die 1 keer kampioen is geworden in zijn hele bestaan laat me niet lachen Ron. Respect bouw je op.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Joris DD

        Ajax speelt net als psv in een subsidie stadion. De arena is met rijksoverheid’s geld betaald. Dus wij hebben jullie stadion betaalt.

        Je zegt hier dus of niks of dank u wel. Begrepen?!

          /   Beantwoorden  / 
  9. twentemax

    Nou, de kriebels in de buik want ik heb er zin in. Nog even en dan richting Arena. Heerlijk avondje voetbal. Het wordt zwaar maar de 3 punten gaan………mee naar Enschede!! Aju allemaal en geniet ervan.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Ron

    Twentemax; je noemde PSV én Ajax, vandaar m’n reactie!! ;)
    Net wat je zegt godenzoon: respect bouw je op en daarom moet 1 x de eerste x zijn dat je kampioen wordt! ;)
    Ben je op mij kwaad geweest twentemax!? Neuh toch? Op wie slaat je “perfect zijn verhaal!?”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.