Nacer Chadli: twee punten verloren tegen PSV

De meningen over FC Twente-PSV lopen nogal uiteen, maar Nacer Chadli laat er geen misverstand over bestaan: FC Twente heeft twee punten verloren tegen PSV.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “Nacer Chadli: twee punten verloren tegen PSV

  1. jan

    we worden weerkampioen

      /   Beantwoorden  / 
  2. MaPzel

    Uiteraard moet zo’n voordeel van een man meer in winst worden omgezet, en helemaal wanneer je thuis speelt. Maar qua positiespel stond PSV (helaas) gewoon beter dan Twente.. Ik hoop dat binnenkort het ei van Co(lumbus) gevonden wordt en er een meer vaste opstelling staat elke wedstrijd!

      /   Beantwoorden  / 
  3. FC Tim

    Onzin tegen ajax en psv kan je gelijk spelen, tegen roda en excelcior moet je winnen en dan sta je er ineens heel anders voor.

      /   Beantwoorden  / 
    1. vvv

      Hallo FC Tim. Je kunt toch niet ontkennen dat PSV de baas was? Net zo goed dat Twente bij Ajax de eerste helft gewoon mazzel heeft dat de 2-0 en 3-0 niet valt.Dus Chadli moet niet zeggen dat ze twee punten verspeeld hebben, nee ze hebben er eentje gekregen. Chadli zal dat wel weer zeggen om zijn eigen ego op te vijzelen omdat ie tegen de paal schoot. Zag ik Mertens trouwens heel kort voor tijd ook zoiets niet doen…..? Overigens dat gelul over Roda en Excelsior slaat helemaal nergens op want voor hetzelfde geld had Excelsior gewonnen. Zo lust ik er ook nog wel eentje meer want als AZ een goed resultaat bij Twente haalt mag ook niemand iets zeggen.En als Ajax niet gelijk speelt bij VVV en niet van Groningen verliest en ook de 2 punten meer tegen Twente pakt staan ze weer helemaal boven Twente.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Prince

        Wat wil je nu precies met deze reactie?
        Ik vind het een beetje vermoeiend wanneer we van elke club gaan opnoemen waar ze teveel en waar te weinig hebben gekregen. Net zoals ik een beetje moe wordt van al die discussies over arbitrale dwalingen in je voor- en nadeel. Over het hele seizoen zal dit wel in balans zijn.

        Maar ook ik denk dat Chadli een beetje overdrijft. Het gelijkspel lijkt me uiteindelijk acceptabel voor beide partijen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. 0049

          Dat snap ik ook niet waar die vvv naar toe wil. Ik denk de zaak op destang jagen, want dat doettie wel eens vaker op dit bloq. Wat andere clubs doen boeit me geen hol. Twente had gezien het wedstrijdbeeld dik en dik moeten winnen van Roda en thuis moet je gewoon Excelsior op verlies zetten. Tegen PSV hebben ze m.i. een puntje gewonnen. Maar zoals jij al aangeeft; aan het eind vh seizoen klopt de ranglijst met alle voor-en nadelen die je dan het afgelopen seizoen gehad hebt.

            /   Beantwoorden  / 
        2. FC Tim

          Dat is precies wat ik zeg, alleen WW heeft een beetje moeite met lezen hws.

            /   Beantwoorden  / 
  4. WW

    10 punten uit de laatste 7 wedstrijden! Dit gaat niet goed zo mensen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Edwin

    Ik ben het niet altijd met Leon ten Voorde ( TCT ) eens, maar deze keer heeft hij gelijk.Door de beoordelingsfout (lees opstelling) van Co verbaasde Co alleen Twente en lachte PSV. Ik hoop dat hij zijn ego overboord zet en tegen Odense en De Graafschap met een “normale” opstelling komt. Een stabiel middenveld is wel de 1e vereiste.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Exact, want een stabiel middenveld kan Brama ontlasten en die onstabiele backs ;-)

        /   Beantwoorden  / 
  6. calimero

    Schikkings voorstel voor Strootman aanklager eist twee wedstrijden
    schorsing

      /   Beantwoorden  / 
    1. appe

      Waarvan 1 voorwaardelijk…

        /   Beantwoorden  / 
  7. hendrik

    Lees allen het artikel over Twente in de Telegraaf, goed verwoord

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.