Doelpuntloos gelijkspel tegen Vitesse

Tja. 0-0. FC Twente speelde zondagmiddag in de uitverkochte Grolsch Veste een wedstrijd zoals zo vaak dit seizoen. Ploeterend en strijdend tegen zichzelf, worstelend met een ingegraven tegenstander. Natuurlijk hadden wij Tukkers een veldoverwicht. En niet zo zuinig ook. Maar gevaarlijk worden voor het doel, dat bleek een ander verhaal en kostte heel wat meer moeite. Wat er nog over was van kampioensaspiraties is nu wel definitief weg. Of niet? Maar dat neemt niet weg dat zo maar ineens – tijdens de bedankronde van de spelers – de gedachten van ondergetekende afdwaalden naar de Marathontribune in de Diekmanstadion. Eind jaren tachtig, daar waar het (voor mij) allemaal begon. Hoe onwaarschijnlijk het beloop der dingen voor onze club sindsdien ook is geweest, de essentie van ervan is nog hetzelfde en gelukkig zo voelbaar. From father to son. Support your local. Dat overstijgt de stand na 90 minuten, dat nietige detail op het scorebord.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

70 reacties op “Doelpuntloos gelijkspel tegen Vitesse

  1. jack

    verdomme weer 2 punten weg gegooit wat is er in godsnaam met twente aan de hand het is nou gewoon een middenmoter . is het stadion daarvoor groter gemaakt .straks zitten er nog 15000 man in het stadion een half vol stadion lekker gezellig .is dat wat twente wil nee munsterman moet langzamerhand ingrijpen dit kan zo niet langer

      /   Beantwoorden  / 
    1. MartiFCT

      Wat moet Munsterman dan doen volgens jou?

        /   Beantwoorden  / 
      1. jack

        om te beginnen de spelers een trap onder de kont te geven de instelling was er niet veel foute passes en de jong had ik er al naar een kwartier uit gehaald is totaal uit vorm en heeft geen zelfvertrouwen meer .wie was er eigelijk wel goed ik zal het niet weten en co past niet bij twente dat heb ik al van af het begin gezegt dus een andere trainer behoort daar ook bij laat steve maar terug komen eigelijk heb ik een waslijst vol met veranderingen te veel om op te noemen

          /   Beantwoorden  / 
        1. Daan

          De instelling was nu juist het enige dat er wel was. Super instelling, geknokt tot het einde. Misschien is er toch te weinig kwaliteit, in ieder geval te weinig creativiteit.

            /   Beantwoorden  / 
    2. 'BK

      3e plek is middenmoter?
      15000 mensen in het stadion? << als er nog 15000 overblijven: mooi, dat zijn dat tenminste echt supporters!

        /   Beantwoorden  / 
  2. MartiFCT

    Jack, wat een berusting in je analyse. En je hebt natuurlijk gelijk. Maar gedurende de wedstrijd heb ik vele malen de neiging gehad om zelf het veld op te lopen en die bal erin te knallen. Het was vandaag weer ploeteren en er was niemand die de trekker over wilde halen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rene

    Slappe hap, weinig ambitie. Co staat er berustend bij, dat verwacht ik niet van een toptrainer met een zeer hoog salaris. Munsterman vertoont duikgedrag. Van hem wil ik graag tekst en uitleg over het waardeloze transfer beleid horen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. hennik

    krijg steeds meer het gevoel dat onze fc seven een hobbyjaartje is voor Co. De Jong miste ballen die ik hem nog nooit heb zien missen , al weken dramatische vorm. Luc jongen, als je weg wil, ga dan op de bank zitten. Chadli is gewoon nog niet treug, Ola, heeft de normale terugval van een jonge speler, die kun je ook een paaar weken afschrijven. Maar meest erge is wel dat niemand weet wat met de bal te doen, je mag toch verwachten dat de trainer het goede plan en het heilige vuur in het elftal brengt… Niets van dat alles. Co heeft de handdoek gegooid toen hem (en ons!) Ruiz is afgenomen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. hennik

    ik bedoel natuurlijk ‘even’ ipv ‘seven’

      /   Beantwoorden  / 
  6. HB

    jammer maar weer…er staat gewoon niemand op, je mist die gekke Theo toch wel.

      /   Beantwoorden  / 
  7. 特温特足球

    Ik denk dat er in de winterstop wat moet gebeuren.
    En plus puntje vond ik in iedergeval nog de inzet. Het was niet alleen de laatste 10 minuten gas geven.
    Ook al kwamen er weinig kansen uit.
    Maar als je de vorm niet hebt …..
    Ben het eens met de wissel, de Jong had er na 20 min al wel uit gemogen voor Janko.
    Maar het kan allemaal nog wel.
    Co staat wel eenbeetje als een opa langs het veld, en zijn actie tegen PSV kan voor de rest van het seizoen nog grote gevolgen hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  8. johan

    kan er ook nog wel bij: FC Twente is er vandaag niet in geslaagd alleen eigenaar te worden van een doelpuntenrecord in de eredivisie. De Tukkers scoorden niet tegen Vitesse (0-0) en bleven zo steken op 41 duels op rij met minimaal één doelpunt.
    Ajax haalde dat aantal ook tussen november 1994 en december 1995.

    De vorige keer dat Twente niet tot scoren kwam, was in september 2010

      /   Beantwoorden  / 
  9. schalke04

    Ik weet wel dat Twente gewoon had moeten scoren, maar ik zou me doodschamen als ik Vitessefan of Vitessespeler/ trainer zou zijn. Antivoetbal.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

      heb je wat aan.
      Ze hebben nu een punt en zullen zeggen wij kunnen in iedergeval goed verdedigen.

        /   Beantwoorden  / 
    2. johan

      inderdaaad wat een wanvertoning bremgt die van den brom mee zeg, schijt aan het publiek, bij elk contact omvallen of je halfdood bent. gadverdamme wat een voetbalinstelling

        /   Beantwoorden  / 
      1. Peter

        Juist niet. Zo komen ploegen nu eenmaal hier spelen, helaas. Dat is een compliment naar Twente toe. Vitesse heeft het gewoon super gedaan. Top verdedigd, super instelling, geknokt voor iedere bal!

          /   Beantwoorden  / 
  10. IJscoman

    Jaja het snoepje van Joop de dames werden voorgesteld,Fantastisch toch!!
    FC Twente-Vitesse hoeven we het niet te hebben,slecht voetbal en een plek 5 meest haalbare ach zal Co en spelers weinig uitmaken!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. 'BK

      plek 5 meest haalbare? je kunt ook overdrijven..

        /   Beantwoorden  / 
  11. willie

    Wat een slechte wedstrijd ,enwat weinig creativiteit.
    Iedere bal die 16 haalde bij werd weer gewoon naar Douglas of Wisgerhof terug gespeeld en dat is toch zorgelijk.
    Ik hoop dat hier snel verandering in komt en dat Wisgerhof eens een keer op Rosales inspeelt maar die 2 liggen elkaar niet dat is wel heel duidelijk.
    Come on twente en doe er wat aan

      /   Beantwoorden  / 
  12. Vestiging Utrecht

    jongens jongens wat een negativisme. ik zag vandaag inzet, inzet inzet. ik zag een enorme druk ontstaan op het eind. ik zag Fer sterk spelen. ik zag een mooie basiself. ik zag rosales gevaarlijk opkomen. ik zag wisgerhof de kar proberen te trekken. ik zag spelers aan het eind op de grasmat vallen van teleurstelling…. kom op jongens, wees reeel: het kampioensseizoen was groot. maar toen was het ook vaak de hakken over de sloot… nu zijn die hakken er even niet, maar we doen nog wel degelijk mee bovenaan. en we gaan dit seizoen nu al door in europa. ik denk niet dat we kampioen worden, daarvoor is de selectie van psv te sterk en het team van az te goed. misschien is dan plek 3 het hooggst haalbare. maar ik blijf achter mijn, ons, fc twente staan. als wij onze spelers niet meer zouden steunen, hoe zouden ze dan spelen? kom op!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rick053

      Ik zag niet het zwaar verdiende doelpunt, en ja, dat is toch echt wat telt.

        /   Beantwoorden  / 
    2. schalke04

      misschien heb je gelijk.. Twente zou iemand moeten hebben die net iets anders doet dan verwacht wordt. Niet eeuwig de bal rondspelen maar ineens een actie maken. Heeft Ruiz een basisplaats? ;)

        /   Beantwoorden  / 
    3. Joost

      Eindelijk een positieve reactie. Ben het helemaal met je eens!

        /   Beantwoorden  / 
  13. hendrik

    Helaas, Twente kan Az met 10 punten voor niet meer in te halen (inhaal wedstrijd tegen Excelsior winnen ze wel) en PSV is te goed, dat wordt dus strijden om plaats 3 of 4. Vorige keer ook al gezegd, lijkt of Co er geen zin meer in heeft..?

      /   Beantwoorden  / 
  14. johan

    net de samenvatting gezien. was het in de 57e minuut absoluut geen buitenspel van John, ok dat kan gebeuren zo’n fout, maar als baijrami blijft staan in de 94e minuut, breekt ie beide benen op de kamikaze actie van velthuizen. begreep in het stadion ook al niet waarom dat geen penalty was. Hadden hem wel eerder moeten maken, maar toch weer genaaid door Bossen.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Pietje

    Co komt op mij over als een man die zichzelf god waant maar geen goed oog heeft voor wat de mensen om hem heen willen. Zo zei hij in een interview met de NOS dat het bij Twente precies was zoals hij het verwacht had. Dat is natuurlijk onzin. De waarheid is dat Co gekomen is met zijn idee over hoe het er is, en daar halsstarrig aan vast houdt. Al het goede wat er al was, en wat niet binnen de oogkleppen van Co bestaat, wordt als kind met het badwater weggegooid. Spelers en hun cultuur kunnen hem dus niet beïnvloeden, wat zeer raar is met een nieuwe trainer in een ingespeeld elftal. Zij voelen zich verloren, worden zomaar op een andere plek gezet en weg zijn de mechanismen. Co zal best verstand hebben van voetbal maar is door zijn salaris gaan denken dat hij een natuurtalent is, maar is gebleken een zeer middelmatige man te zijn. In de winterstop vervangen voor McClaren. P.S. het valt mij vooral op dat sinds de aankoop van Fer de misere in het team is begonnen, hoewel Fer inmiddels redelijk lijkt te spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  16. rene

    mijn visie op de wedstrijd is nog niet eens zo slecht.
    tegen een ploeg van vitesse die met elf man voor de goal gaat hangen hebben ze toch in de eerste helft 5 tot 6 serieuze kansen gekregen.daar moet er gewoon 1 van in dan krijg je meer ruimte en komt 2 en 3 ook wel. Ze gaan er echter niet in en dan weet je dat je het moeilijk krijgt. En dat de mensen hier zeggen dat er geen inzet werd getoont die hebben er echt geen kaas van gegeten want dat werd er zeker wel. Mijn enige zorg is de jong, die speelt de laatste wedstrijden wel heel slecht. Mijn conclusie is dat je vandaag gewoon pech gehad hebt en de eerste goal niet maakt, maar als we zo doorgaan ligt plaats 2 of 3 wel in onze macht. Helaas het kampioenschap zit er niet in dit jaar, maar had dat iemand verwacht dit jaar?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark

      Ben het helemaal met je eens. Super inzet, helaas een De Jong die compleet uit vorm is, Chadli lang weggeweest, Janko niet helemaal fit, erg slechte dag John.

        /   Beantwoorden  / 
  17. frank

    Nou ik begin me nu langzamerhand te storen aan co adriaanse hoor…. kan iemand mij uitleggen waarom hij de wissels doet die hij doet?
    Janko brengen, dat lijkt me logisch bij een 0-0 stand.. waarom dan een vleugelaanvaller eraf halen? Die Janko van voorzetten moet voorzien! Gewoon een middenvelder eraf! Janko voor Landzaat…. Of wou hij het middenveld in handen houden? Je hebt een Douglas achterin lopen die red zich wel… dus gewoon middenvelder eraf, spits erbij… maar 2 vleugelspelers laten staan!!! en als klap op de vuurpijl gaat hij dan 5 minuten later een vleugelspeler brengen voor een middenvelder die op dat moment tijdelijk de rechterkant moet bestrijken…. pffff doe die wissel dan in 1x man!

    Zo heb ik nog 2 wedstrijden gehad waarin ik duidelijk vond dat Co faalde… excelsior thuis… janko wisselen voor een extra middenvelder… tegen excelsior! ik zou er nog een spits bij ingooien!

    Nee, ik ben vaak positief en ik blijf achter mijn cluppie staan en zing de hele wedstrijd mee en applaudiseer na de tijd maar het vertrouwen in Co wordt minder en minder….

      /   Beantwoorden  / 
  18. Gert

    Ik vind Luuk de Jong technisch maar heel beperkt, struikelt vaak over de bal, vanaf rechts komt er nooit een fatsoenlijke voorzet en nooit zie je een middenvelder vanuit de 2e lijn eens hard uithalen, zoals je dat Robert Schilder van NAC regelmatig ziet doen. Zeker er wordt best hard gewerkt, maar het vernuft en scorend vermogen laat ons in de steek. Ook de opbouw van achteruit is zo verrekte traag dat de tegenstander alle tijd van de wereld heeft om zich te grouperen rond de eigen zestien. En dan die linksback van ons, tikkie breed en tikkie terug…………

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      @Gert, ik ben het voor 99% met je eens, maar we moeten eens een keer ophouden telkens de zwarte piet bij Tiendalli neer te leggen. Op één foutje na heb ik hem niet op belangrijke fouten kunnen betrappen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. MartiFCT

        Sterker nog, niet alleen Tiendalli maar de hele verdediging heeft het gisteren prima gedaan met wederom een heel sterke Douglas.
        Het probleem is dat middenveld en aanval elkaar niet makkelijk weten te vinden.

          /   Beantwoorden  / 
      2. 特温特足球

        Tiendalli ik raak er van in een dalli!!! patser…
        Echt afscheid nemen niet goed praten weg er mee.!!
        Jammer dat je geen verstand van voetbal hebt maar ja je kunt er wel oud door worden hoor.
        Maar woorden schieten voormij tekort voor deze man.
        Weg er mee en geef om mijn part de jeugd een kant.

          /   Beantwoorden  / 
    2. willie

      Nou niet alleen de back , iedere keer die bal weer terug daar wordt je schijt ziek van.
      Voetbal is vermaak maar zo jaag je je eigen publiek weg.
      Het kan best zijn dat het niet wil lukken maar om dan bijna iedere bal weer terug te spelen wordt je als supporter wel moe van.
      De smoes die je dan hoort dat het veld dan weer langer wordt ging ook niet op wat vittesse bleef gewoon rond de 16 staan.
      Conclusie, geen creativiteit

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tim

        Jouw conclusie klopt: geen creativiteit.
        De rest is onzin. Super inzet, mooie pot, mooie duels, alles was er behalve de goals!

          /   Beantwoorden  / 
  19. 0049

    Vorige week vond ik echt dat we 2 punten hadden weggegeven. Gister was het een wedstrijd waar je een keer tegenaan loopt. Een tegenstander die niet wil voetballen en een schedis die ook niet zijn beste dag had. Maar dan nog moet je wat beter de posities bezet houden. In het stadion was heel erg duidelijk te zien dat Vitsesse verdedigde op een strook van een meter of 25. Dan moet je creatief zijn en niet 5 (!!!) spelers op rij in de spits zetten. Diverse keren kwam het voor dat John, De Jong, Fer, Landzaat en Chadli op één lijn voorin stonden. Als deze spelers dan ook allemaal nog met de rug naar de goal staan i.p.v. half open gedraaid, dan weet je gewoon dat je er domweg niet doorkomt en alleen maar terug kunt kaatsen. Als de spelers dat dan niet zien, verwacht je in ieder geval een ingrijpen vanaf de bank. Gebeurde niet, wat mij bevreemde met zoveel kennis op de bank. Dergelijke verdedigingswallen zijn te slopen door de ouwerwetse 3 hoekjes. Inspelen, kaatsen en de steekbal er tussendoor, want achter de verdediging lag daarvoor genoeg ruimte. En als je dan toch alles of niets wilt spelen, dan was het logischer geweest om John te laten staan en Luuk de Jong eruit te halen, want die speelde een wel heel beroerde pot. John was niet veel beter, maar dan kun je hem de opdracht geven om alle ballen voor de pot te gooien. Als trainer maak je je helemaal belachelijk door in de blessuretijd Willem Janssen er nog in te gooien. Ik sprak vorige week nog met een Twentespeler en daaruit heb ik één belangrijke conclusie getrokken: Co vind het allemaal wel prima zo……..Thanks vent.

      /   Beantwoorden  / 
  20. 0049

    Waarom moest in godsnaam dat damesteam het veld weer op? Je kunt het ook overdrijven.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      inderdaad, volgende keer weer het normale 1e elftal opstellen.

        /   Beantwoorden  / 
  21. OOST

    Heel simpel, de eindpass en voorzet is al weken een drama. Het positiespel tot aan de 20 meter wel redelijk. In die laatste 20 meter komt het aan op creativiteit. En dat mis je op dit moment. Bajrami is onvoldoende en niet stabiel genoeg. John af en toe en Chadli is nog herstellende van een lange blessure. Daar kun je nooit direct teveel van verwachten. In de winterstop Bajrami eruit doen en een goede rechter flankspeler halen. Chadli gaat na de winterstop los. Trustme!!!

      /   Beantwoorden  / 
  22. NiDo

    Co is veel te gelaten.. Als je het interview bekijkt dan interesseerd het hem gewoon niet! Wat een verschil met Michel en Steve.. Dit is geen toptrainer maar iemand die een miljoen komt ophalen door zo min mogelijk te doen. Hij is lak en onverschillig.

      /   Beantwoorden  / 
  23. oleeeco

    jaren zijn we verwend geweest..nu weer even wennen aan de nieuwe status….het stadion ging voor alles…hoe groter hoe beter nou we komen voor het voetbal..en niet voor de gehaktballen…en voor co hij is ook maar een trainer die zijn jaar wil volmaken en zich weer op het fietsen kan storten…. Fcutrecht verkocht 2 van zijn beste spelers omdat die voorzitter euros zag en koeman leverde zijn contract in ja daar heb ik respect voor…nee hoe het nu gaat is het huilen met de pet op helaas….maar dit kon je wel aanzien komen jaren gaat het goed en dan een paar giga blunders….en andere clubs staan gewoon weer op..we zullen zien wat het de toekomst brengd….gelijke spelletjes…janco en co die zullen wel weer gaan en wie volgen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

      /   Beantwoorden  / 
  24. Harm

    Schop die Adriaanse heel gauw die zandbak weer in.
    Ik kan met niet heugen dat het veldspel onder Mclaren of die belg ooit zo slecht was.
    Wat een drama man. Wat iedere week bedoeld moet zijn als een heerlijk uitje naar onze prachtige voetbaltempel heeft bij mij plaats gemaakt voor een katergevoel waarbij de zin om naar wedstrijden te gaan ver beneden alle peil is gedaald.
    Heb momenteel bij dit Twente het gevoel dat we als duur betalende supporters met z’n allen gewoon vreselijk in de boot genomen worden.
    Als we op deze manier naar de definitieve top moeten vrees ik dat die top heel snel afbreekt en ontaard in een neerwaartse spiraal.

      /   Beantwoorden  / 
  25. tukkerwolf

    wat een treurnis allemaal hier zeg!

    Zo slecht was het ook niet! tegen een zo verdedigend vitesse die niet wil voetballen en een scheids die alles in het voordeel van vitesse uitlegt valt soms gewoon niet te voetballen.
    Fer was gisteren goed en gedreven en bevalt me steeds beter. Achterin stond het goed en buiten een paar foutjes die Michailov netjes herstelde was er niet veel loos. Jammer dat het voorin nu even niet lukt. Misschien Janko er wat eerder in brengen maar ach zo gaat het en we staan nog altijd derde!
    Donderdag tegen fulham de eerste plek veiligstellen en vrijdag toch de vrouwen nog maar eens aanmoedigen in de veste!
    Hulde aan ons allemaal overigens voor het geweldige bedrag wat er voor bibi is opgehaald!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix

      Helemaal mee eens “tukkerwolf”, het slechtste aan de wedstrijd is om elke keer als je denkt zinnig over voetbal te kunnen praten hier, je vnl geconfronteerd wordt met de schreeuwers die alles maar dan ook alles afkraken. Waar bv Tiendalli, die een foutloze 1e helft speelde (7 verdedigende ingrepen, 7x als winnaar tevoorschijn) zijn 4,5 vandaan haalt, geen idee. Er zijn hier mensen die week in week uit hun vuil spuien over spelers en mensen in de leiding( trainer & voorzitter). Als je zo’n probleem hebt met deze club, denk er dan eens over na wat anders te gaan doen in het weekend. Kritiek hebben prima, maar het moet wel gerelateerd zijn aan de wedstrijd, en niet of je misschien een keer je baantje als krantenbezorger bent kwijtgeraakt onder Munsterman. Ik ben net zo goed teleurgesteld dat het geen 3 punten werden gisteren, maar dat maakt niet alles slecht!

        /   Beantwoorden  / 
    2. walnoot

      gelukkig zijn er ook nog mensen die iets zinnigs te vermelden hebben.
      Mischien eisen we teveel ,en laat het voetballend vermogen van diversen spelers hen in de steek.De schuldvraag ligt bij de spelers het is veel te kort door de bocht om deze bij Adriaanse en Munsterman neer te leggen.
      Te goedkoop en soms mens ontwaardig.
      Wees trots op je club ,vooral diegene die zo’n bedrag bij elkaar hebben gehaald voor de aktie Bibi.

        /   Beantwoorden  / 
  26. Edwin

    Eén van de slechtste wedstrijden die ik de laatste jaren heb gezien.
    Volgens mij oefenen ze op de training alleen het balletje breed. Dat beheersen ze tot in de perfectie. Geen loopacties van middenvelders, geen steekbal. Voorin allemaal veel te statisch. Luuk de Jong voetbalt met olie aan zijn schoenen. Hij kon geen bal direct onder controle krijgen. Lukte het wel, dan struikelde hij er weer over.Ook de vleugels waren lam. Bijna geen bruikbare voorzetten gezien. De achterhoede hoe je niet te roemen. Vitesse kwam in de 1e helft niet tot 1 doelpoging. In de 2e helft moest 3 corners en 1 schot op goal.

      /   Beantwoorden  / 
    1. vvv

      Het is gewoon al een paar weken niet goed. Maar om daar dan Munsterman de schuld van te geven.Luister beste mensen Joop is voorzitter, geen trainer en hij heeft ook nog eens te weinig kennis van voetbal om bijvoorbeeld trainer te zijn.Zijn verstand van voetbal overstijgt echt niet dat van de gemiddelde bezoeker van dit blog.Als voorzitter mag dat ook, want hij heeft namelijk weer heel goede kwaliteiten op bestuurlijk niveau.Een directeur van een grote bouwonderneming hoeft toch ook geen muurtje te kunnen metselen? Een directeur van een groot ziekenhuis kan ook echt geen been gipsen. Daar heb je anderen voor.De trainer is verantwoordelijk voor de opstelling en de tactiek.Het enige wat je daar over kunt zeggen is dat het allemaal nog niet zo goed zichtbaar is wat Co daar aan bijdraagt.Aan de andere kant heb je toch ook gezien hoe Vitesse voetbalde? Dat is lastig om doorheen te komen en nee er is geen Ruiz meer, en ja de Jong is wat uit vorm.Vergeet trouwens niet dat Twente in het kampioensjaar volgens mij in de laatste minuut tegen Vitesse scoorde.Zo ook in vele andere wedstrijden. Had je toen misschien geluk, nu even pech, maar het seizoenb is nog lang.Volgende week Utrecht, nou ook altijd lastig.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Rick

      Zet een bril op en oordeel dan!

        /   Beantwoorden  / 
  27. twentemax

    Er zit geen passie in. En geen aanjager en afmaker. De trainer is een emotie loos meneertje die geen enkele band met Twente heeft. Het gevoel ontbreekt en dat zegt heel wat, want zonder kom je er niet. nU AL ZOEKEN NAAR EEN NIEUWE TRAINER VOOR T VOLGEND SEIZOEN! E n zorgen dat je smaakmakende spelers niet als het seizoen al begonnen is weg lopen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. IJscoman

      Gertjan Verbeek lijkt me een prima keuze.
      En wat de selectie betreft Douglas einde seizoen weg daarvoor hebben we die Deen.
      Wisgerhof daar kan Bengston spelen,anders is die weg!!
      Pranjic de linksback en Brama en Fer verdedigende middenvelders.
      Janssen op 10 en Chadli,John en een aankoop voor de buiten posities.
      De Jong als spits en Janko verkopen,net als Bajrami!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. 特温特足球

        ik kan me er wel in vinden ijscoman

          /   Beantwoorden  / 
        1. twentemax

          Wil Verbeek uberhaupt wel naar Twente, AZ draait als een tierelier, hij zal gek zijn.

            /   Beantwoorden  / 
    2. 0049

      Voor 2 a 3 weken terug stond hier nog een poll op het bloq wat te doen met Co Adriaanse. Toen heb ik aangegeven, dat we hem gewoon de kans moesten geven en niet al zo vroeg een oordeel klaar moesten hebben. Maar na mijn gesprek vorige week met een basisspeler (!) van Twente vraag ik mij af of dat wel een juiste conclusie was. Het schijnt dat Co het allemaal wel welletjes vind en dat hij totaal geen passie meer uitstraalt. En iedereen die een beetje gevoetbald heeft, weet dan dat de spelers het dan ook wel prima vinden zo. Het geld komt a.h. eind vd maand toch wel op de rekening en volgend jaar is Co pleiter en wie dan leeft wie dan zorgt. Maak me best zorgen dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat, maar laten we hem tot aan de winterstop nog het voordeel van de twijfel geven. Maar ik mis wel de passie en betrokkenheid van McLaren en Preu d’Homme. Gasten die hun elftal vanaf de kant opjutten. Dat heilige vuur ontbreekt de laatste weken.

        /   Beantwoorden  / 
  28. IJscoman

    Nou Pranjic wil weg bij Bayern Munchen,FC Twente grijp je kans prima vervanger van Tiendalli.!!!!!
    Verdedigend en ook aanvallend prima versterking!!
    Tadic moeten we niet willen halen,veel te duur,zal toch wel een alternatief zijn???

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Is Pranjic transfervrij dan en gaat hij dat miljoenensalaris inruilen voor het salaris bij Twente?? Dat zal wel een moeilijk verhaal worden. Week in week uit gaat het over onze linksback en dat zou terecht zijn als onze achterhoede zo lek was als een mandje. Ik denk niet dat we daar de problemen moeten zoeken. Co heeft nu een logische veldbezitting, maar helaas werd er gisteren niet erg logisch gespeeld, maar zulke wedstrijden komen 1 a 2x voor in het seizoen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. 特温特足球

        Hoe kan het dan dat we ze al 3x hebben gehad dit siezoen?
        word wakker man!

          /   Beantwoorden  / 
        1. 0049

          Ik weet niet welke wedstrijden jij bedoeld, maar ik doel met name op de wedstrijd van gisteren. Wedstrijden waarin alles tegenzit. Dat een tegenstander laf voor het eigen hok gaat hangen, de scheids op zn zachts gezegd niet erg gelukkig floot en Twente de finesse ontbreekt om door dat cordon heen te breken. Dat is heel iets anders dan 3 wedstrijden souverein met 1-0 voorstaan (Heracles, Excelsior, Groningen en Roda) en dan deze kinderlijk uit handen geven.

            /   Beantwoorden  / 
  29. rob

    wij hebben gewoon de kip met het gouden ei geslacht om ruiz op delaaste
    dag weg te doen

      /   Beantwoorden  / 
  30. Harm

    Ene meneer Elia zit bij Juventus op de tribune en die zal toch moeten spelen wil hij meegaan naar het EK in Polen.
    Ik zeg: stel alles in het werk om die dribbelkoning voor een half jaar te huren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      No Way; iemand die aangeeft NOOIT meer in het Twente-shirt te willen spelen laat maar een mooi eind ver weg blijven!

        /   Beantwoorden  / 
  31. twenteforever

    er moet in de winterstop veel gebeuren , een linkerspits een rechterspits en een linksback .Ola is nog te wisselvallig ,we hebben geen links of rechtsback die fantsoenlijk een bal voor kan geven .dat is nl een heel groot manco de bal voor de goal vanaf de zijkant . en wat te denken van het eeuwige gebrei ,dat oeverloze getik waar niks uit komt .Waarom niet tot vervelens toe trainen op voorzetten en afwerken op de goal .het is geen AFKRAKEN wat ik doe ,er moet verandering komen anders is dit seizoen naar de kloten .

      /   Beantwoorden  / 
    1. jack

      helemaal mee eens en je loopt de kans met dit voetbal de toeschouwers aantalen ver naar beneden gaat want je wil toch waar voor je geld zien .je kunt altijd een paar wedstrijden minder zijn maar zoals nu heb ik nog geen 1 goeie wedstrijd gezien .mischien az thuis dan heb je het wel gehad

        /   Beantwoorden  / 
    2. Justin

      Seizoen naar de koten??????
      Twente speelt gewoon, zoals verwacht, mee om de plaatsen drie en vier.
      Ik dacht toch echt dat ze nog derde stonden.

      Wat een verwend, negatief gelul!

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        ben er heel duidelijk in ,als we zo doorgaan zoals de wedstrijden tegen heracles en vitesse en er gebeurt niks tijdens de winterstop gaat het seizoen als een nachtkaars uit .We missen creativiteit a la Theo Janssen en vooral Brian Ruiz .
        nu kun je wel roepen van gelul maar als er goede versterkingen bijkomen (op twee a drie plaatsen )weet ik zeker dat twente weer gaat draaien zodat we alsnog mee gaan doen voor de prijzen .

          /   Beantwoorden  / 
  32. Edwin

    Pranjic + Tadic lijkt mij een echte versterking die je meteen kunt gebruiken. Alleen moet hun prijs wel in verhouding staan tot hun prestaties.

      /   Beantwoorden  / 
  33. Red Alert

    We zullen met z’n allen gewoon moeten wachten tot na de winterstop of misschien wel tot aan de zomervakantie. Twente mist gewoon creativiteit in het elftal. Zolang er niets aan creativiteit wordt bijgekocht ben ik eigenlijk uitgepraat. Ik hoop het beste voor mijn cluppie, boos worden heeft toch geen zin. Amen

      /   Beantwoorden  / 
  34. Gert

    Ik heb tiendalli de hele wedstrijd eens goed geobserveerd en vond hem een prima wedstrijd spelen. Aan hem lag het dus niet! Wel vind ik dat de voorhoede meer tempo en passie in het spel moet leggen om wedstrijden te beslissen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      @ gert, dat heb ik ook gedaan en ben het helemaal met jou eens. Hij had de eerste helft 1 kleine onachtzaamheid. Toen had hij terug kunnen spelen op de keeper of op Wisgerhof maar dat duurde te lang waardoor Vitesse kon ingooien, maar verder speelde hij een uitstekende wedstrijd. Dat hij niet zijn allerbeste seizoen speelt staat buiten kijf, maar telkens is hij het zwarte schaap hier op dit bloq. Ook na afgelopen zondag krijgt hij een 4,5 als cijfer op deze site. BELACHELIJK! Ik kan er zo 3 a 4 opnoemen die slechter speelden dan Tiendalli.

        /   Beantwoorden  / 
  35. vvv

    Paar maanden terug was van de meesten hier nog de ideale opstelling met Berghuis.Hoor ik niets meer van.Ik lees alleen maar van we moeten dit en we moeten dat en die gaan halen en zus en zo.Zo vergankelijk is alles. John begon de competitie goed maar was zondag dramatisch. Volgens mij is de doelstelling bij de eerste vier, niets meer en niets minder.Dat staat Twente ook gewoon.Na de wedstrijden tegen Ajax maar ook tegen PSv kun je alleen maar concluderen dat zij betere voetballers hebben.Dus het valt eigenlijk allemaal nog wel mee.Om nou gelijk ook maar Preud’homme of Mclaren aan te halen. De eerste was in mijn ogen gewoon een idiote gek aan de zijlijn met een mond vol snuf.Mclaren heb ik het hele seizoen alleen maar horen praten over Focus.Dat soort trainers wil je toch ook niet bij Twente. Tja en die hadden dan ook nog de beschikking over Ruiz, Arnoutovic, N’Kufo, Janssen, Elia,Stam.Toch even een iets andere selectie dan nu.En trouwens is die Tadic dan wel zo heel goed?

      /   Beantwoorden  / 
  36. twentemax

    Misschien zijn de goede jaren van winst en succes nu wel even voorbij. En dat is niet zo verkeerd, doe maar gewoon dan doe je gek genoeg! Zorgen dat het financieel en qua uitstraling een superclub blijft en geen mannetjes met namen binnenhalen die geen klik met de club hebben. Twente is mijn club en dat moet zo blijven!!! Liever kleiner en leuk dan een air krijgen van wij zijn HET, terwijl we gewoon een keer kampioen zijn geweest en nu niet verder omhoog moeten vallen maar met 2 nuchtere Tukkerbenen op de grond moeten blijven staan!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.