Weer gelijkspel voor FC Twente

Ook de tweede wedstrijd een puntendeling, en nu zelfs in een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Met basisplaatsen voor Rasmus Bengtsson en Tim Hölscher kwamen wij Tukkers op slag van rust op voorsprong, door nieuweling Kamohelo Mokotjo. Maar na de thee ging het mis. Een strafschop door Roland Alberg en een doelpunt van Mike van Duinen en we stonden met 1-2 achter. Uiteindelijk redde Shadrach Eghan vlak voor tijd ons vege Twentse lijf. Stof tot nadenken en stof tot napraten.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

34 reacties op “Weer gelijkspel voor FC Twente

  1. twentemax

    Bengtson weg. Martina terug naar het centrum en haal Dijkhuizen van Roda JC. Heb je een prima rechts back voor weinig poen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jelle NEO

    Grens Olde Olthof uit Borne heeft ons genaaid. En vandaag er lekker stoer over doen op de voetbal bij zijn grote ajax vrienden. Wat een loser.
    Hij was het die ineens zo nodig Wiedemeijer attendeerde op een penalty. Ooit gaf zelfs Luinge een penalty voor Twente en moest Olde Olthof zo nodig vlaggen om aan te geven dat de overtreding buiten de 16 zou zijn gebeurd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. onbegrijpelijk

      Als nijhuis braamhaar e.d. ons niet mogen fluiten waarom mag die hufter dan wel vlaggen bij ons

        /   Beantwoorden  / 
    2. leo50

      tja die olde olthof!! typische streek voor een deurwaarder

        /   Beantwoorden  / 
  3. hendrik

    Welkom Ziyech, wel een versterking maar nu wel heel veel middenvelders bij Twente, wie wordt hier de dupe van ? Ziyech lost het echter niet alleen op als Castaignos als spits erin blijft, afscheid nemen, hoe pijnlijk voor wie hem graag ziet. En ook met Marsman, blijft Schreuder hem steunen ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. ziyech

      Ik ga luc de passjes geven die hij gisteren niet kreeg. Druk op het middenveld? Mokotjo ebecilio zijn zekerheidjes de nr 10 was vrij daarom kom ik. Of reken je brama schilder holscher eghan ook mee voor de basis. Mokotjo ebecilio ziyech wordt het middenveld. Eghan als wissel om wat te forceren. Als Guttierez terug is zijn we een half jaar verder…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dinkeltukker

        Ik vond Ebicilio gisteren anoniem over het veld hobbelen en zou voor mij als trainer zeer zeker geen zekerheid zijn. Na zijn goede invalbeurt gisteren valt eerder Eghan die beurt toe. Luc kreeg gisteren de passjes, maar wist er weer geen raad mee, alhoewel hij niet eens zo slecht speelde. Maak zelf die goals maar beste Ziyech

          /   Beantwoorden  / 
        1. ziyech

          Beste dinkeltukker ik heb de wedstrijd van mijn nieuwe club gevolgd en luc kreeg maar 1 kans en toen zat hij in een onmogelijke hoek en was er geen afspeelmogelijkheid voor het doel. Wel zag ik een prachtig passje van luc waardoor holscher vrij op de keeper af kon. Deze had ik sowieso gescoort ik zie dan ook een mooie samenwerking in het verschiet.

            /   Beantwoorden  / 
        2. ziyech

          Ebecilio moet voor zijn plek vrezen zodra Guttierez terug is nu nog niet . Eghan is van bekend dat als hij begint hij na 60 min moe is en slordig wordt doordat hij zo ontzettend veel energie geeft. Is echt een verademing ben ik met je eens maar 90 min is hem dat nog niet gelukt…

            /   Beantwoorden  / 
  4. munsterman

    Joop, bedankt! Mensen waren op zoek naar je hoofd, zaagden aan je poten. Maar we hebben bakken met geld verdiend, schuld is weer een flink deel afgelost. En dat je ziyech en mokotjo hebt weten binnen te halen. Hulde! Nu gaan we de mensen weer op de banken krijgen. Zo gaat dat. Ik hoop dat je daardoor heen kunt prikken en nog lang belangrijk blijft voor onze club. In joop i always trust

      /   Beantwoorden  / 
  5. munsterman

    Alfred natuurlijk ook niet te vergeten die heeft toppers als mokotjo en ziyech een duidelijk verhaal kunnen uitleggen terwijl ze elders meer geld konden verdienen. Ook petje af voor jou schreuder! Klasse gedaan

      /   Beantwoorden  / 
  6. Wallace

    Met een wereld-tandem Mokotjo-Ziyech is er geen verschuilen meer voor de kleurloze Schreuder ! Tempo erop en vol voor de punten spelen. Eindelijk rust en overleg in de opbouw en de aanvalsopzet. Nu afronden Castaignos, Hakim gaat je 20x per wedstrijd alleen voor die kist zetten. Scoren of opsodemieteren terug naar de Kuip !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Ben ik met je eens, Wallace.Alhoewel die Alfred blijkbaar wel indruk gemaakt heeft bij onze nieuwe aanwinst. Wellicht moeten we Alfred dan gelijk TD maken…

        /   Beantwoorden  / 
  7. Bertje

    Onze kameleon schreeuwt het van de daken. Wat ben je toch een kontkruiper en slijmbal: kun je niet bij Munsterman in dienst kopen, je hebt nl. Het zelfde karakter. Dus hij zal blij zijn met zo’n gladde aal.
    Verder ben ik blij dat Zyech komt! Kijken of het beter gaat lopen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. LangeJan

      @ Bertje
      Helemaal mee eens, je kan ook zeggen die gladde rat
      Middenvelders nu goed ingevuld, maar toch een pasje op de plaats verdedigend klopt het nog niet er kan denk ik niemand meer bij komen het geld is op of Doyen sport moet een gratis schenking doen al een soort bonus voor de inkomsten.

        /   Beantwoorden  / 
    2. haha

      Lastig he iets moeten toegeven als je constant aan het zeiken bent. Je bent zelfs zo aan het zeiken geweest dat het je nog pijn gaat doen als onze fc kampioen wordt… pas op hoor ik zeg niet dat we dat worden want dat is niet realistisch. Psv en ajakkes zijn verder… maar als we het zouden worden zou het nog pijnlijk voor je zijn om toe te gaan geven… succes dit seizoen ben benieuwd of je op je woorden durft terug te komen

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Tjonge jonge Joop, de remmen totaal los. Sorry hoor maar noem jezelf gewoon weer Joop want dit achterlijke gedoe slaat nergens op. Of je hebt een manische periode, dat zal het zijn. Dimmen als t kan.

          /   Beantwoorden  / 
      2. LangeJan

        Niet leuk Joop je bent niet orgineel, hahaha is een ajax blogger en nu probeer je hem met haha te imiteren, je wordt zo wel heel erg doorzichtig !

          /   Beantwoorden  / 
  8. Ber

    Mooie binnenkomst gun ik Zyech! Vol dr op idd Wallace!

      /   Beantwoorden  / 
  9. 從東足球

    Nu gaat het verhaal dat we nog een aanvaller gaan huren.
    Ik weet niet of we het gezien hebben maar Schilder is niet wat,en Koppers is het ook niet.
    Aan de rechter kant hebben we ook nog geen goede oplossing. Dan Bengson er gewoon niet meer in zetten. is al de zoveelste keer dat hij door een overtreding alleen zijn man nog kan afstoppen. Kost je gewoon nu 2 punten. Dan onze keeper. Daar snap ik al helemaal geen biet van. Marsman had zich zelf al geschikt in zijn rol als 2e keeper. Dus je kunt gewoon eens beginnen met Stevens hij is dan super gemotiveerd om zich eens te laten zien. Is het niet wat kun je nog terug. Nu heb je een gedemotiveerde Stevens en nog steeds een erg zwalkende keeper (vrijtrap vorige wedstrijd was ook geen sterk keepers werk.)kortom: Investeer eens in goede backs. Daar ontbreekt het al een hele tijd aan bij onze FCT en geef Stevens een kans. En als we Corona net zoveel tijd geven als onze kastanje dan word dat ook wel wat . die kerel wordt dood geprogrammeerd door onze top trainer (ik ben er al wel klaar mee zie weer het zelfde getik achterin) en dan komt het er bij hem niet meer uit. Groeten de Chinees

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

      He chinees, helemaal met je eens. Die achterhoede kan beter! Kijk eens naar Dijkhuizen van Roda JC. Zit in jong Oranje en heeft een gezonde dosis pit. En kost niet veel. En als we het over de voor hoede hebben Botaka van Excelsior mocht er vanmiddag ook zijn! Wat een drive! Er valt nog genoeg te vinden op de Nederlandse velden en de kosten vallen mee zodat Joop ook nog wat in zn spaarpot kan doen. Dat je dan nog een jong team hebt zonder sterkhouder is wel zo. Ziyech heeft een goede keus gemaakt! Mooi dat ie binnen is. En nou wegwerken die achterstand. Want reken erop dat het zwaar wordt voor deze groep. En EL en straks de KNVB beker wedstrijden, dat gaat ze niet in de koude kleren zitten!

        /   Beantwoorden  / 
  10. Henk vak 306

    Zijn we het allemaal eens dat 3e plek het hoogst haalbare is dit seizoen en dat dit een prima prestatie zou zijn? Of draven we door nu we Ziyech hebben en verwachten we de titel?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

      Dat lijkt me echt te hoog gegrepen, met of zonder Ziyech. Wellicht komt er nog versterking bij maar het scorend vermogen en een wedstrijd op slot kunnen gooien, daar ontbreekt het echt nog aan.
      Maar ik kan niet in een glazen bol kijken, dus we gaan het zien.

        /   Beantwoorden  / 
  11. Joop

    Haha, ff op twentesites om het mooie nieuws van Ziyech te lezen en kaart te bestellen voor de Quarabag en dan zie je het was te verwachten dat als mensen hier kritiek krijgen of weerwoorden dan wordt er gewezen naar Joop/mij. Dat was te verwachten. (wie kan er dan niet tegen kritiek :) )
    Mooi te zien dat de echte Joop jullie toch maar mooi weer te slim af is (laat dat nou maar aan Joop over en niet aan ons / de gewone man) Guttierez geblesseerd? Mokotjo voor 1,5 miljoen. Tadic weg? Kusk voor een prikkie. Promes weg? Ziyech voor 2,5 miljoen. Super beleid, en de trainer had daar ook een erg belangrijke rol in. + En dat is het belangrijkste er staat een selectie waar je in nederland mee 3e moet kunnen worden en de schuld is weer voor een groot deel afgelost, minder rente etc. Dus Joop en Aldo: well done!
    Zal voor de azijnzeikers wel weer lastig toe te geven zijn, want waar Joop bij mij niets fout kan doen kan die bij jullie niets goed doen. En wie zit er dan fout?
    Ik ga een kaartje bestellen en dan ben ik weer pleittes, succes hier!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      Joop,
      Het spijt me te moeten zeggen, maar het lijkt erop dat Fer eindelijk iets goeds gaat doen voor onze club. Verder is dit blog aardig opgeknapt zonder dat betweterige van jou.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Joop

        Haha Leo, dat siert je. En vroeg of laat gaat Luc dat ook doen, vertrouw me ;) ben blij dat je vindt dat het blog is opgeknapt. Heb het zelf ook niet echt gemist dus zijn we beide blij. Fijn seizoen gewenst.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Leo

          Wat zeur je nu over Luc. Behalve over Fer heb ik mij nooit negatief over een speler uitgelaten. Luc speelt naar beste vermogen in tegenstelling tot Fer die meer kon maar niet deed. Dat neem ik Fer kwalijk.
          Joop, neem nu eens een beslissing. Blijf weg of reageer gewoon onder de naam Joop.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Joop

            Jongen, ik reageer gewoon op een normale manier naar je en dan heb je het over: wat zeur je? Maar goed nogmaals en dan echt de laatste keer: ik reageer alleen onder de naam Joop in het verleden was ik ook Fred Rutten. Maar al die andere gasten hier ken ik ook niet, maar wel grappig dat die mensen het niet eens zijn met jullie dat jullie dan alles onder de noemer: Joop laten vallen.
            Prima, als dat makkelijker voor jullie is. Ik vond het wel grappig te zien.
            Bekijk voor het gemak eens een site als Twentefans, daar zijn er veel meer met lovende woorden voor Alfred, Joop en Luc bijvoorbeeld. Dus als iemand positief over hun is is het niet automatisch deze Joop.

              /  
    2. twentemax

      Hier even een azijnzeikerig bericht van mij. Hardstikke mooi allemaal, vooral als je altijd graag leest wat je wilt lezen en hoort wat je wil horen. Tabe, aufwiedersehen! Voor zo lang het duurt.

        /   Beantwoorden  / 
    3. LangeJan

      Stel je niet aan overschatte zelfingenomen imbeciel, wij hebben jou niet nodig, trouwens bertje en ik hadden je al lang door we keken dwars door je heen, iedereen was te vreden op deze blog, maar je hebt de stemming voor ons nu wel weer verpest, dus sotemieter op en blijf weg maniak.

        /   Beantwoorden  / 
  12. Bertje

    Kinderlijk gedrag van je Joop, zo reageert een kind ook, wordt volwassen. Ik had je direct al in de gaten.
    Persoonlijk vind ik nog steeds dat we doordat we realist zijn en het dus goed zien, commentaar geven op Munsterman en zijn beleid en hem daardoor scherp houden.
    Want we zagen toch allemaal dat Zyech moest komen en zien nog steeds dat de beide backposities niet goed bezet zijn. Links vind ik slechter bezet omdat Koppers echt slecht verdedigt en Schilder al helemaal geen alternatief is. Martina is redelijk op rechts met Breukers als alternatief.
    En voorin werkt Luc heel hard maar lukt het niet. Persoonlijk zou ik het niet erg vinden als ze hem kunnen verkopen voor veel geld en dan naar wat anders kijken.
    Maar als dat niet gebeurt, dan moeten we het er mee doen. Punt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Ik ga nog een stukje verder. Er zit totaal geen routine in de ploeg. Een speler die een stekker uit de wedstrijd kan trekken als dat nodig is. Zaterdagavond vond ik het middenveld in disbalans zodra wij de bal niet hadden. Het vermoedelijke middenveld Ziyech, Mokoitjo, Ebicilio en/of Eghan is veel te aanvallend ingesteld. Daar zal Alfred nog de nodige trainingen voor nodig hebben om dat goed op elkaar af te stemmen. Misschien toch even met Brama kuieren?U zegt het maar. Ben blij met Ziyeck, maar hij compenseert bij lange na niet het ingeleverde scorende vermogen van Tadic en Promes. We zullen het de komende weken gaan zien wat Schreuder ervan terecht brouwt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bertje

        Zit wat in Dinkeltukker. Je hebt een punt. Kijken hoe e.e.a. Gaat lopen.
        En voor Joop: flauw om niet toe te geven dat je verscheidene namen hebt gebruikt, je was en bent wellicht in een pisbui omdat je geen gelijk krijgt van de meerderheid van dit blog.
        Maar als meer mensen het anders dan jou zien, dan gaat het niet om gelijk krijgen maar omdat we zien fat dingen anders kunnen en moeten, we staan toch achter onze Fc.
        Je geeft wel toe dat je Fred Rutten was, dus de andere was je ook.
        Stop er mee, de meerderheid ziet het anders en die kun jij niet veranderen, accepteer dit! En geef gerust je mening maar accepteer nogmaals dat de meerderheid het anders ziet en ga dan niet doorzeuren.

          /   Beantwoorden  / 
  13. NEO

    Als Olde Olthof uit Borne maar nooit meer Twente mag vlaggen. Deze Heracles/ Ajax fan doet niets anders dan 90 m. lang loeren op een manier om Twente te kunnen benadelen en dat is hem afgelopen weekend wederom gelukt. De zoveelste keer !
    Heel vreemd dat dit de enige tukker is die Twente wel mag arbitreren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.