FC Twente en Ajax delen de punten

FC Twente heeft zaterdagavond het zesde gelijkspel van de competitie geboekt. Tegen Ajax werd het na een 1-0 ruststand uiteindelijk 1-1. Na een kwartier spelen was het Jesus Corona die ons Tukkers op voorsprong zette. In de rest van de eerste helft bleef FC Twente de meest gevaarlijke ploeg. Na rust hadden de Amsterdammers de overhand en kwamen dan ook in de 71e minuut op gelijke hoogte. Daar bleef het uiteindelijk bij.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

55 reacties op “FC Twente en Ajax delen de punten

  1. Anti gelijke spelen

    Waarom zo laf zodra we voor komen? Alfredje snapt niet dat 2x winnen en 1x verliezen beter is dan 3x gelijk… Het is een makkelijk rekensommetje Alfredje. MAAK EEN WEDSTRIJD EEN X DOOD AUB!!!!

    Bij 3-0 mag je achteruit lopen en bibberen wat je wil. Geen problemen mee….

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bertje

    “Dit was de enige manier om Ajax te bestrijden. In de tweede helft hadden we niet meer de kracht om vol druk te zetten”, stelt Schreuder via de officiële kanalen van FC Twente. “Ze gingen van kant naar kant spelen en dat mag niet. Daarin moeten we nog een heel grote stap maken. We hadden veel balverlies in de tweede helft en Ajax had veel meer grip.” Volgens Schreuder heeft zijn ploeg topwedstrijden als zaterdagavond nodig om zich te ontwikkelen. “Uiteindelijk ben ik niet echt tevreden, maar de 1-1 is een terechte uitslag. Er is nog werk aan de winkel. We zijn nog niet goed genoeg om van Ajax te winnen.” schreuder begint het zelf dus ook in te zien en durft het te zeggen.
    Blijkt dat sommige supporters dit al weken zien en nu de trainer ook!

      /   Beantwoorden  / 
  3. 足球從東

    Kan iemand mij uitleggen waarom Corona er af werd gehaald?
    Speelde een geweldige wedstrijd, beste man van het veld.

    “Zal volgens Schreuder wel niet genoeg op de training zijn geweest i.v.m geboorte kleine.”

    Ook Bjelland speelde een goede wedstrijd , als iedere speler zijn instelling had warren we weer een stuk verder.
    Min punten van deze wedstrijd: Marsman twee keer over niet klemvast blijft zwak geeft je als verdedeging geen goed gevoel. Ook de rest van de wissels waren zwak Mokhtar die zichzelf weervast loopt enz. Snap niet dat Eghan als laatste wissel niet wordt gebracht. Maar ja ik ben geen Schreuder
    …..
    Groeten de Chinees

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wallace

    Onrustig, slordig en wild; dat is FC Twente dit seizoen. Weinig voetbaltechnisch vernuft, zwakke backs, onzekerheid en nauwelijks soepel combinatievoetbal. Ondanks het enthousiaste begin verliep de wedstrijd weer exact volgens het draaiboek dat we hier alweer voorzien hadden met mekander. De ploeg valt in brokken uit elkaar, schijt enorm in, verliest energie, spelers laten hun mannetje weglopen, etc. Schreuder krijgt dat er gewoon niet uit. Hij laat zijn team week na week verzuipen, wisselt angstig en straalt aan de zijlijn pure horror en doodsverachting uit. Corona mankeerde niks, is gewoon gestraft voor zijn gevaarlijke, aanvallende spel. Pleuris weekend.

      /   Beantwoorden  / 
  5. johan

    Jammer, we kwamen een paar keer goed door de 1e helft, had meer in gezeten dan 1 doelpunt. MAaruh als er geen blessures waren is er wederom bijzonder slecht en onbegrijpelijk gewisseld. ten eerste: goed draaiende vleugelspelers wisselen voor onzichtbaren, ten tweede: geen tactisch antwoord op overwicht Ajax in 2e helft, door precies dezelfde positie te wisselen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

      Schreuder is een neurotische zenuwenlijer, hij staat constant op zijn lip te knagen en verliest het overzicht bij tegenslag. Deze onevenwichtige spelersgroep heeft een ervaren coach met gezag nodig, die duidelijkheid verschaft, zekerheden biedt en dat doet wat de ploeg nodig heeft om wedstrijden te kunnen winnen. Slim wisselen bijvoorbeeld. Schreuder doet het tegenovergestelde onder invloed van zenuwen, angst en onervarenheid.

        /   Beantwoorden  / 
    2. 足球從東

      Helemaal mee eens johan, rare wissels. Corona was een probleem voor Ajax speelde geweldig. Heb van hem genoten. ………Maar ja Schreuder mag hem niet.

        /   Beantwoorden  / 
      1. sgt.pepper

        Mooi bel chinees”hoe kan jij zo maar schrijven dat Schreuder hem niet mag? was of zat jij er bij?

          /   Beantwoorden  / 
  6. Moeke

    Komop, als Corona gewisseld zou zijn omdat ie de nacht ervoor te weinig heeft geslapen vanwege zijn vaderschap…..dan ben ik echt klaar met Schreuder.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 足球從東

      Als je nog gewoon van het veld afloopt zonder problemen??.
      “Maar ” ze zullen wel zeggen dat hij wat had , heeft de trainer geen probleem. Als je dat niet pikt sta je weer te ballen in jong twente.

        /   Beantwoorden  / 
  7. phenix

    goeie eerste helft. mindere 2 de hleft. corona eruit dat was het punt voor ajax. ik vind alleen niet dat schreuder hier iets aan kan doen maar ja das mijn meninig

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

      Hoezo niet? Als Corona niet geblesseerd was is het toch Schreuders beslissing?

        /   Beantwoorden  / 
  8. phenix

    ik denk trouwens wel dat je in de 2de helft van het seizoen zulke wedstrijden wel wint..eigenlijk spelen we gewoon mooi voetbal. nu nog iets langer volhouden

      /   Beantwoorden  / 
  9. dinkeltukker

    Ik begin mij verschrikkelijk aan het feit te ergeren dat die klotetrainer maar constant mokthar op links vederlichtgewicht kusk op rechts blijft neerzetten.beide spelers blijven daar keer op keer falen. Sterker nog,de tegenstanders krijgen via de flanken zelfs een overwicht. Eghan zelfs helemaal niet op de bank. Schandalig. Hij had slechts één middenvelder op de bank,engelaar. Dat getuigt niet van veel clevernes en waarom moest corona eruit????

      /   Beantwoorden  / 
    1. 足球從東

      Kijk dat zouden we nu ook wel graag willen weten.
      Maar de nederlandse pers kan beter zeuren of constructies en hand gebaartjes.

        /   Beantwoorden  / 
  10. Wallace

    Het is ook een kwestie van kwaliteit. Twente is gewoon een uiterst matige ploeg op dit moment. Sinds 2011 is het enorm snel minder geworden.
    Onzekere keeper, hopeloze backs met Martina – die er echt helemaal niks van kan, 6 klassen minder dan Rosales – en de stramme veteraan Schilder, een uit elkaar vallend middenveld, waarbij Mokotjo teveel bij het trage centrum blijft hangen en Ziyech naar verhouding dus te diep staat, en voorin alleen het talent van Corona die het noodgedwongen moet rooien met de onkundige juffrouwen Mokhtar en/of Miyaichi en last but not least de weer kansloos omvallende, duels laten lopende Luc. Nee menschen, zoveel is het niet. Wordt wakker.

      /   Beantwoorden  / 
    1. dinkeltukker

      Klopt wel,wallace. Maar het hele niveau is in nederland in korte tijd schrikbarend omlaag gegaan. Komt doordat vele trainers alleen maar op balbezit geilen en daardoor alleen maar kleine of grote rondootjes op het traningsprogramma hebben staan. schreuder heeft zijn mond ook vol of domineren.hoeft van mij helemaal niet. Ik wil spektakel voor de goal zien en geen geschaak in de achterhoede.

        /   Beantwoorden  / 
  11. twentemax

    Oefenwedstrijd. Dat gevoel had ik. Net of het nog niet hoeft. Alfred heeft zn diploma ook nog maar net en dan hoef je nog niet echt. Je moet eerst ervaring opdoen en vooral tegen 020 kun je mooi wat uitproberen. Men verwacht toch nog niet dat het echt wat wordt. Corona had pijntjes, och dan halen we die arme jongen toch van t veld. Zo n bevalling is ook erg vermoeiend als je 21 bent! Zoals Twente speelde de eerste helft dat gaat het later worden als het echt moet. Nu mag het nog…. Tjonge jonge jonge jonge en daar ben ik nu de hele dag mn stem voor kwijt. Maar vooruit het is niet anders. Als ik die arrogante commentaren van de spelers van 020 hoor dan denk ik Alfred wordt eens wakker want gisteren had je ze kunnen pakken. Maar ja, dat had vorig seizoen ook al gekund maar het gebeurd niet!! Je kunt nu nog niet verwachten dat dit elftal het getoonde spel van de eerste helft langer dan 60 minuten volhoud. Maar wanneer dan wel????????????????? Toch tussen de oren hoor. Psychologisch zit de ploeg niet goed in elkaar want als je had willen winnen had het gekund en was ik nog met een reden hees en schor geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Hahaha

    Als je van dit slechtste Ajax elftal in historie niet thuis kunt winnen dan ben je gewoon niet goed genoeg als trainer.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Joop

    Zoals ik al aangaf in mijn eerdere analyse was het wegvallen van 1 speler cruciaal, Corona, zoals door mij al wel verwacht door een blessure. Kusk en Mokhtar zijn te licht, kan nog wel komen hoor maar op dit moment te licht. Kusk neem ik dat nog niet kwalijk die komt net uit de Deense competitie. Mokhtar komt tekort, we hebben hem ook op rechts gezien was ook niet wat.
    Eghan had ik bij de selectie verwacht, was helaas geblesseerd dat wist ik niet.
    Verder echt wel super gave voetbalmomenten gezien, en gezien dat deze ploeg erg veel kwaliteit beschikt. Alle voetballiefhebbers, analisten, presentatoren etc hebben een hoge pet op van twente, geven twente complimenten en hier op het blog is het weer alleen maar negatief :) opmerkelijk.
    Wij zeiden het al na 20 minuten, als je zo blijft spelen hou je dat geen 90 minuten vol en je speelt natuurlijk niet tegen rkc he. Maar goed, zoals ik al zei het is hier alleen goed als je EN wint EN goed voetbal speelt, tijden veranderen.
    Ik ben tevreden met het punt, want je had zo maar kunnen verliezen en nu excelsior, heerenveen, dordrecht 9 punten vergaren en we staan er prachtig bij. Had met Luc weer te doen, Kusk, Mokhtar komt niets van momenteel en dan gaat Ziyech er ook nog af: succes Luc!
    Snap sommige fans op de tribune ook niet, hun eigen keeper uitfluiten als hij 1 slippertje maakt, hele 2e helft niet zingen en dan na de wedstrijd helemaal uit hun plaat gaan spelers moed inzingen en succes wensen… doe dat dan de 2e helft zou ik zeggen.. ze hadden ons nodig toen.. maar ja…

      /   Beantwoorden  / 
  14. Joop

    Discussies zijn gewoonweg niet meer te voeren als je het met mensen moet doen die zeggen: en die ….Schreuder wisselt gewoon Corona die snapt er echt niets van… die zullen wel drukker zijn met bier drinken dan te kijken wat er gebeurd op het veld..

      /   Beantwoorden  / 
    1. sgt.pepper

      Ben ik met jou eens Joop.Corona werd niet voor niets van het veld gehaald door Schreuder.Hij had wel degelijk last van zijn hamstring blessure.
      Mensen zijn vaak te snel met vooroordelen,,,eerst maar eens afwachten wat er werkelijk aan de hand is dan pas kan men een oordeel geven.

        /   Beantwoorden  / 
  15. 足球從東

    Waar de hamstring overal al niet goed voor is. :-)

      /   Beantwoorden  / 
  16. Lex

    Wat iedereen een beetje vergeet is dat Twente ook forse stappen terug heeft moeten zetten. Jarenlang een veel te grote broek aangehad.Zit niet voor niets in de verkeerde categorie van de knvb. Joop nog gezien in Nieuwsuur? Nou dan weet je wel hoe laat het is.Gewoon foute boel.Komt nog wel meer modder omhoog.Krijg je als je de club laat leiden (lijden?)door een grote narcist. Twente is meer dan Joop alleen, hoewel hij dat zelf jaren zo niet heeft ervaren.Je kunt je ook afvragen waarom Twente zo nodig alles van PEC moest hebben.PEC waar hebben we het over.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

      Morgen wordt bekend wat de nieuwe rol van Joop wordt. Hij heeft twee zakenvrienden naar zijn takenpakket laten kijken. En of dat allemaal nog wel met elkaar te rijmen valt. Naast voorzitter van de RvC en algemeen directeur zou Joop het liefst nog CEO van de huisbank, zelfstandig juridisch adviseur en grootste sponsor wezen. En spits, want jongensjongensjongens wat zat hij zich weer op te vreten over onze bebaarde hansworst op platvoeten. Zo valt er natuurlijk geen moer aan te verdienen.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

      Mokotjo gaat ons bakken met geld opleveren, waar komt hij vandaan?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Joop

        @lex

          /   Beantwoorden  / 
      2. Lex

        Mokotjo is een Zuid-Afrikaan en komt/kwam jarenlang uit voor Feyenoord.Daar was geen plek voor hem in de selectie.Trouwens die voetbalt ook veel te veel achteruit.Zie ik ineens enorm veel ruimte ontstaan tussen Mokotjo en Ziyech, waardoor niemand het meer kan belopen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Wallace

          Mokotjo moet verplicht in de buurt blijven van de trage, onzekere Bengtsson en Bjelland. Dit heeft Bjelland na de wedstrijd persoonlijk verklaard voor de FOX-camera, zag ik een filmpie op hun website. Hij zei; “We moeten niet zoveel druk zetten, we moeten aan het eindresultaat denken en achterin compact blijven. Er moet een controleur bij ONS staan. ”
          Hij bedoelt: inschijten is beter dan de 2-0 willen maken. Dat is dan je aanvoerder. Triest.

            /   Beantwoorden  / 
  17. phenix

    uit die bek van wallace komt werkelijk waar geen enkel positief woord. jij vind joop m niks. nou jij bent ook gewoon een vies eng mannetje met je kloten commentaar altijd

      /   Beantwoorden  / 
  18. ber

    De heren van vi zijn laaiend over Fct!
    Maar…….! Het verschil in niveau in helft twee is veel te groot… I rest my case…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

      Ja zeg, hoor die Kraay en Gijp eens juichen over het Twentse spel in de 1e helft, en dat Twente het beste middenveld van Nederland heeft en dat Schreuder driehoekjes traint…wat ‘n mooi’n oetzending, wat mooi wat mooi… TROTS.

        /   Beantwoorden  / 
  19. twentemax

    Let op! Zometeen wordt iedereen die een kwaad woord over de wedstrijd van afgelopen zaterdag had compleet met de grond gelijk gemaakt. Joop helemaal in zn nopjes! Want de Snor en Gijp vinden het middenveld van Twente het beste van heel Nederland. En hoewel ik het best wel eens met Joop eens ben maar meestal ook niet ga ik maar gauw weer kijken naar Henk. Henk Dijkhuizen wel te verstaan. Speelt natuurlijk met Roda Jc tegen ons Jong FC Twente. En ik vind hem goed. Kon zo in de plaats van of naast Bjelland en Bengtsson. Nou Joop ga je gang straf ons allemaal af!! Wat zul je dr een schik van hebben. Want je mening vind ik oke! Maar je toon niet!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

      Och, wat een heerlijk elftal, dat Twente, mevrouw. Van Mikado tot Koekoek Martina, wat een genot elke wek weer. Wat joop zegt, ik bedoel: wat hij zegt.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

      Ik zie heus ook wel dat er dingen fout gaan, maar dat gaat bij elke club in nederland ik kijk echt al het voetbal (is mijn vriendin niet blij mee maar ja elke gek zijn gebrek toch :P ) dat het te kort is dat twente goed voetbal speelt dat zie ik ook, maar de potentie zie ik echt wel en dat gaat er uit komen, vindt ze nog steeds in opbouw. Corona, Kusk, Mokotjo, Ziyech, dat spul moet allemaal ff wennen aan elkaar. Als je kijkt naar de gelijke spelen die ze behaald hebben, dan kan ik cambuur uit, feyenoord thuis, az uit, ajax thuis nog tevreden zijn met een punt ook daar gaat de concurrentie ook punten laten liggen.
      Nac uit en Den Haag thuis behoor je te winnen, Nac had je ook pech met die rode kaart. Maar als je nu Excelsior, Heerenveen en Dordrecht pakt dan ga je toch hartstikke goed? Dan lig je gewoon op schema voor de top 3. En dat zou een geweldig knappe prestatie zijn want Feyenoord en Vitesse hebben ook nog eens kwaliteiten hoor. En ook daar gaat genoeg fout. Denk dat dat inherent is aan het Nederlandse voetbal.
      Sorry als mijn toon je soms niet aan staat max, zie het meer als dat je meisje, je grote liefde wordt aangevallen terwijl je dat niet terecht vindt. Maakt je soms boos, of wordt je soms moedeloos van. Ben voor mijn gevoel al beetje op weg dat ik de mensen met wie ik er echt niet uit kom qua gedachten/mening/discussies dat ik die links laat liggen, iedereen mag er het zijne of hare van denken en vinden dat besef ik nu wel meer. Ga ook niet meer proberen aan die mensen uit te leggen waarom ik het anders zie en of ze zich daarin kunnen vinden.

        /   Beantwoorden  / 
  20. twentemax

    Zeker meneer Wallace het is genieten op hoog niveau! Ik mis alleen de sfeer en de humor bij sommigen. Ik denk dat u dat wel begrijpt. Hij, ik bedoel de echte Joop komt trouwens live zn ding zeggen morgen op t.v. Ik denk dat hij er mee stopt. Hij gaat van nu af aan in zn skybox kijken en bitterballen eten en genieten van het vrouwenvoetbal! Maar eerst de andere aan t woord laten. Het is stil. Is vast naar Jong Twente wezen kijken en fietst net terug.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

      Nope als je al het voetbal kijkt moet je soms wat laten schieten he, helemaal in de champions league week :) heb vi niet gezien en heb Dijkhuizen ook niet gezien.
      Hoe deed hij het?
      Zag dat Eghan speelde? Terwijl ik in de krant las dat hij aan zijn schouder geopereerd moet worden?
      Dan had hij er zaterdag ook wel bij kunnen zijn.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

      Laten we het niet hopen dat Joop aftreed, wie moet je ervoor in de plaats doen?
      Dan krijg je van die zakenmensen zonder hart voor de club. Ai ai ai

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wallace

        Het is nu al onwausig druk bij De Veste, zag ik bij een blik uit mijn luikje…hoe laat is die presco exact ? Welke zender gooit het live op de kabel ? FOX 2 ? RTL 7 ? Oost ? Wat ‘ne spanning, misschien is het inderdaad de dag dat Joop zijn stropdas in de wilgen hangt en aftaait. Dan zal er vanavond een aangepaste programmering zijn op NPO 1 met allemaal Joop-docu’s en Springsteen muziek. Het kan maar zo. Hopelijk leest hij niet veel online, hij zou er niet goed van kunnen zijn, van alle kritieken.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Joop

          Yup kijk voor het gemak de poll maar even op deze site wat de meerderheid vindt. Op twentefans is ook de meerderheid Pro munsterman, alleen de man die leuk verhaaltje kan schrijven en daar de ruimte voor krijgt is elke keer negatief. Mag ik vragen wat je voor beroep uitoefent Wallace? Wat doe jij in het dagelijks leven? Misschien kan ik het dan beetje plaatsen?

            /   Beantwoorden  / 
      2. Joop

        Gelukkig Joop blijft gewoon. Yeah!!

          /   Beantwoorden  / 
  21. twentemax

    Tv Oost vanmiddag 15uur.

      /   Beantwoorden  / 
  22. Joop

    Stelt u zich eens aan ons voor Wallace, Welke leeftijd heeft u? Hoelang bezoekt u onze FC al? Bent u getrouwd? Heeft u werk? Wat zijn uw hobby’s? Wie vindt u de beste voetballer ter wereld? Heeft u idolen?

      /   Beantwoorden  / 
  23. twentemax

    Het schijnt dat Twente een nieuw soort organisatie structuur gaat beginnen. One -tier board. Deze structuur houdt in dat directie en toezichthouders in een college zitten. Alleen een niet uitvoerende bestuurder mag hier de taak van voorzitter van het bestuur vervullen. Investeerders houden controle over de investeringen en zijn verantwoordelijk hoe er met geld van derden om wordt gegaan. Maar als ik de bron waar dit nieuws vandaan komt lees dan weet ik niet of dit betrouwbaar is. Namelijk de Televaag. En of je met zoiets nou live op tv Oost komt???? Ik ben aan t werk dus kan het niet volgen. Straks gooit hij het bijltje er wel bij neer. Zal heel vreemd zijn. Wat is Twente zonder een Joop, snif wordt er emotioneel van.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

      Het zal me een zorg zijn welk soort board er uit de hoge hoed komt, ik twijfel er niet aan dat Munsterman de grote baas wil blijven en iedereen die niet naar zijn pijpen danst er vroeg of laat uitrot. FC Twente=Joop Munsterman. Ook best, maar communiceer dat duidelijk en vooral EERLIJK zonder laf gedraai en gehakkel.

        /   Beantwoorden  / 
  24. twentemax

    Och Joop, moet je kijken hoe fanatiek we hier aan het tikken zijn. Is toch een teken dat we 100% of meer met onze club begaan zijn. Soms zijn de meningen totaal verschillend maar als het er op aan komt willen we allemaal het beste! Ja Wallace waar zit jij?? In een luikje?? Wat doe je daar?? Vertel! Nieuwsgierig dat ben ik!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

      Tuurlijk snap ik dat, alleen slaan sommigen niet door in wat ze verwachten?

        /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

      Hoe sommigen reageren dan heeft dat mijns inziens niet veel meer te maken met: het beste met je club voor hebben, of de liefde voor onze fc maar meer een jaloerse ex ofzo die natrapt / probeert iemand onderuit te trappen (en daar serieus geen enkele mogelijkheid voor onbenut laat, die aan elk nieuwsberichtje een negatieve draai probeert te geven) dat gaat mij veeeeel en veeeeel te ver.

        /   Beantwoorden  / 
  25. Joop

    Kritiek houdt elkaar wakker en brengt je verder, maar hetzes voeren, de boel opstoken vindt ik niet terecht.
    Daar doet onze mooie club ook teveel goeds voor.
    En zo slecht als sommigen het afschilderen, zo slecht is het niet.
    Ben blij dat het maar een klein groepje betreft overigens.

      /   Beantwoorden  / 
  26. Wallace

    In de nieuwe structuur is het denkbaar dat een supporter met enige bestuurlijke ervaring zitting neemt in het bestuur. Lijkt me een prachtige kans voor iemand als Paul ! Doen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

      Ik heb er niets van kunnen volgen, ben op het werk. Maar tevreden Wallace hoe Jopie het geregeld heeft?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wallace

        Na vanmiddag, met de bizarre cijfers, de oplopende schuldenlast, de tussentijdse bij-leningen, het feit dat Twente so wie so nog tot halfweg volgend jaar in de zwakke categorie blijft zitten, de gigantische afschrijvingen op massa’s miskopen; dat Joop de totale waarde van de selektie op niet meer dan 11 miljoen inschat, dat Doyen nu al een claim heeft op 7 spelers, en meer tekenen van naderende donkere wolken boven ons ONBETAALBARE stadion, dat er ineens weer over Plageman wordt gesproken, enz, enz, op basis van al dit soort dingen zal ik jou één garantie geven; Joop heeft er een ont-zet-ten-de rotzooi van gemaakt en hopelijk, hopelijk zal een nieuw faillisement afgewend kunnen worden. Ik ben me opnieuw dood geschrokken van de financiële stand van zaken. Twente staat er zéér beroerd voor. Verwacht in de winterstop meerdere gedwongen verkopen. Sportief wordt het op een houtje bijten. WANBELEID !

          /   Beantwoorden  / 
        1. joop

          Merkwaardig.. ik lees toch echt weer dat het plan er ligt en we binnenkort goed gaan. Gelukkig zie ik meer positieve berichten dan negatieve

            /   Beantwoorden  / 
  27. Mr.Mister

    Hier dan nog ffff iets,voor de mense die dit hebben gemist..
    In dit stuk word het 1 en ander wel duidelijk…
    Hoe het allemaal werkt…Dit lees ik dan nog liever dan wat sommige z.g.n. supporters er hier uit kramen..maar dat krijg je met 16 miljoen bondscoaches..en of trainers..

    http://daskapital.nl/2014/10/hoe_het_wk_een_commercieel_dra.html

      /   Beantwoorden  / 
  28. ber

    Welkom bij het vernieuwde twente: mag ik u voorstellen aan onze nieuwe clubnaam: Fc Doyen Enschede Bv!

    Welke spelers zijn eigenlijk niet van externe investeerders??

    Kan er met de kop niet bij!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.