FC Twente op bezoek bij FC Dordrecht

Zo, het is weekend, dus we mogen weer. Uit tegen FC Dordrecht deze keer. Dat is lang geleden. De laatste keer dat wij Tukkers naar Dordrecht togen heette het stadion daar nog geen Riwal Hoogwerkers Stadion (maar Stadion Krommedijk) en lag er ook geen kunstgras. Lelijk was de accommodatie toen al wel. Daaraan hebben de Dordtenaren gelukkig, met veel gevoel voor traditie, niets veranderd. De oude ‘fietsenkelder’ van RKC Waalwijk is er niets bij. Maar goed, daar komen we niet voor natuurlijk, we komen voor de punten. Drie welteverstaan. Iedereen schijnt fit te zijn, ja Felipe Gutiérrez nog niet, maar die is het hele seizoen al geblesseerd, dus kom maar op met die degradatiekandidaat! We lusten ze rauw!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “FC Twente op bezoek bij FC Dordrecht

  1. twentemax

    Juist, degradatie kandidaat dat is Dordrecht! Wie wil dat meneer Schreuder eens duidelijk maken??? Schande zoals hij als een angsthaas alweer in de pers kletst. Ik word er helemaal niet goed van. Die jongens gaan het veld al op met knikkende knieen want Dordrecht gaat aanvallend voetbal spelen en vinden Twente geen team. Puh, hoe durven ze zo over ons te denken!! Het is gvd de omgekeerde wereld! Maar ja, als je trainer al zegt dat ze mooi aanvallend voetbal speelden tegen Ajax. Jaha dan denk je op een gegeven moment ook wel dat Dordrecht beter is. Man man ik kan het niet meer aanhoren. Weg met Schreuder! En Youri Mulder die dan de CL wedstrijd afgelopen woensdag van commentaar voorziet die mag toch de oogkleppen van zn kop halen. Zootje. De put is diep, ooit komen we er wel weer uit maar wanneer??? Aanhaken met de top drie dat moeten we zondag want anders zak je diep. Ik wil een ander Twente!! Vechtlust, brafour, strijd en passie maar waar is het gebleven? Zucht….

      /   Beantwoorden  / 
  2. chocolade sjakie

    Dit zit heel diep in de TS bij Twente.Een aantal jaren geleden zag je het lamlendige voetbal al van ver aankomen.Een paar mensen riepen dit en het grootste gedeelte liep met oogkleppen op en stonden met hun sjaaltjes te zwaaien, ook al werd er verloren.Nu zo langzamerhand zien ook die mensen het licht, een enkeling daargelaten.Je hebt 100% gelijk over Schreuder, ben echter bang dat je met deze zoutzakken kunt wachten tot sint juttemis.Elke week en elk jaar dezelfde teksten als we zijn aan het groeien en we zijn nog jong.Ik wordt er moe van.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Piet

    En weer kleunt fc twente fout met een tuzie met de tubantia. Krant moet je inpakken, niet tegen vechten. Bjelland moet meer nederlands praten, en als spelers moet je je gewoon netjes gedragen als er een journalist bij is. En als ze wat zien wat je niet hebt gewild, dan evt excuses aanbieden.een heel team tegen 1 journalist. Wat een lafaards!

      /   Beantwoorden  / 
  4. aks

    Schreurder is vast een hele goede trainer voor NAC, daar kan hij veel verdedigers en middenvelders om ten Grabbelaar zetten dan houd hij ook een keer de nul, misschien noemen ze hem dan ook wel na een avondje NAC clean sheet

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wallace

    En, jawel, opnieuw de laffe keuze voor Bengtsson in plaats van Lachman…terwijl dat degene is met wie je verder moet en die het in de laatste twee duels gewoon prima deed. Maar nee, gewoon de lauwe Zweedse mummie er weer in. Wat een angst en een kleurloze kleingeestigheid. Dit is ook weer een uitnodiging om eindeloos terug te breien en vanaf het begin meters in te schijten. #Helemaalklaarmee

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.