Eerste overwinning voor FC Twente!

Zondagmiddag was het dan eindelijk zover. In de zevende competitieronde behaalde ons FC Twente de eerste overwinning van het seizoen. Tegen Roda JC werd het 2-1. De doelpunten kwamen op naam van Jari Oosterwijk en Kamohelo Mokotjo, beide vanzelfsprekend op aangeven van Hakim Ziyech. FC Twente speelde fris en energiek. Er gaat nog veel mis in de jonge ploeg, maar dat er potentie in deze spelersgroep zit is wel duidelijk. Hopelijk is de voorzichtige weg omhoog ingezet.

Eén reactie op “Eerste overwinning voor FC Twente!

  1. JanG

    Hake doet het goed, laat de jongens eindelijk een lekker ballen. De eerste zwaluw maakt echter nog geen lente.. Er is inderdaad nog wel wat mis bij de ploeg: drie keer sterk starten, en vervolgens na 50-60 minuten de wedstrijd helemaal laten gaan. De jongens houden het niet vol.

    We missen een krachtige man het middenveld, eentje die Ziyech wat ontlast, stuurt en corrigeert. Prachtige voetballer die Ziyech, maar verkeerde mentaliteit nog zo lijkt het. Niet de duidelijke aanvoerder. Tapia wordt gemist, maar is te jong nog om Ziyech onder controle kan houden.. Op zoek naar de nieuwe Theo Jansen..?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.