FC Twente ontvangt NEC

Na twee late zondagmiddagwedstrijden wacht FC Twente zondag een lunchduel, thuis tegen NEC. Na de interlandperiode is iedereen in goede gezondheid teruggekeerd maar trainer René Hake neemt geen risico omdat na de vorige interlandperiode bijvoorbeeld Renato Tapia geblesseerd raakte. Uw voorspellingen en adviezen voor technische staf lezen wij weer graag. Come in FC Twente!

9 reacties op “FC Twente ontvangt NEC

  1. twente madmax

    Wat een rot tijd de 12.30 wedstrijd. Met een duffe kop naar de wedstrijd. Amper wakker en weer zien dat je niet meer bent wat je was. Ik heb er heel wat voor over om deze te winnen. Als je thuis tegen NEC het gevoel al hebt dat het moeilijk gaat worden….afschuwelijk! Maar het is wel zo. Zucht. Onmeunig zoer’n appel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maximuss

    Onze tweede winstpot en 3 punten zijn binnen! De manier waarop maakt me niet uit, alle punten zijn welkom dit seizoen. En Olaitain…. aub … die man is zo bizar slecht, meteen terugsturen naar Olympiakos.

      /   Beantwoorden  / 
  3. johan

    ik denk dat de wedstrijdmascotte een betere pot had afgeleverd dan Oilathan

      /   Beantwoorden  / 
  4. johan

    Agyepong wordt geweldig. zie je direct. Wordt minimaal top 5 klassering dit seizoen met zo’n klasbak d’r bij.

      /   Beantwoorden  / 
  5. ber

    Ik denk dat dit blog dood is….😢

      /   Beantwoorden  / 
    1. Maximuss

      Haha, zo snel gaat dat niet hoor, Wallace en Jack hebben de pen nog lang niet neergelegd. Ik vind overigens even stilte helemaal niet zo erg, liever dat dan het alternatief. Als je kijkt naar andere fansites dan is het niveau daar zo bedroevend… en dan elke dag (re)posts… nou geef mijn portie maar aan fikkie.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wallace

        Er komt wel iets aan, een verhaal over de Dikke Poten van Agyepong, denk ik. Maar niet voor het weekeinde, de shit staat nog te drogen in de steigers, wordt aan gewerkt. Nu en dan. Tijdnood, en eerlijk gezegd ook niet altijd even veel zin aan. Aldo wil rust, er heerst rust. Geen actualiteiten, weinig inspiratie. Herfst. Plek 13 met uitzicht op minder. Je weet toch.

          /   Beantwoorden  / 
        1. ber

          Ja helemaal waar. Het is als een regenachtige woensdagmiddag wachtend op een spannende aflevering van heel Holland bakt. Er komt geen eind aan! Nee plek 13 vind ik nog optimistisch. We balanceren op de afgrond, zyech en guti weg deze winter? Dan schrijf ik een column over de laatse ontwikkelingen van ons aller oplichtersteam Aldo, Joop en de jaknikkers. Er zit een cursus aan te komen bij Loi en Ncoi: Berooid achterlaten van de organisatie met als thema voor de eerste bijeenkomst: failliet zonder verlies, oftewel met winst! Voor jezelf uiteraard… je weet zelf.

            /   Beantwoorden  / 
  6. Johan

    mensen, mensen, misplaatst optimisme ben ik ook niet voor, maar we moeten ook niet onnodig negatief doen. Niet vergeten dat we onder leiding van sloopcoach Schreuder 1 hele punt uit 4 hebben gehaald met een belabberd doelsalde. Dat duurt een tijd voor dat je daar over heen bent. Had je alles onder Hake gewonnen stond je nog maar slechts 7e. Had je er 4 gewonnen stond je 11e… We staan nu 13e en we hadden 8 uit 5 Hake wedstrijden. Niet dat tegen NEC nou zo geweldig was, maar de 2 slechtste speler werden van het veld gehaald. Weliswaar wat laat, maar de wissels van Schreuder begreep ik bijna nooit. Heb op zich geen slecht gevoel over vanavond. Waarom? Onze keeper is 10x beter dan die van de tegenstander.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.