FC Twente in degradatiekraker tegen De Graafschap

De winterstop nadert en het is de vraag hoe het met ons FC Twente verder zal gaan. Die vraag speelt zich vooral af op bedrijfseconomisch gebied. En bij de licentiecommissie van de KNVB. Maar sportief is ook sprake van een overlevingsstrijd en in die strijd komt De Graafschap zaterdagavond langs in de Grolsch Veste. Zonder Thomas Agyepong, Robbert Schilder en Chinedu Ede moeten wij Tukkers zien de extreem belangrijke punten in Enschede te houden en zo afstand te houden/nemen van de gedoodverfde directe degradant. Met een basisplaats voor Jerson Cabral en een tegenstander die nota bene heeft aangekondigd voor de winst te zullen gaan in Enschede. We houden onze Twentse harten vast…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.