FC Twente wint in Heerenveen

Yes! De eerste uitoverwinning van dit seizoen, de eerste uitoverwinning sinds 17 mei 2015! Yes! Yes! Yes! En wéér in Heerenveen! We kwamen op achterstand, zaterdagavond, op een klassieke manier. Bruno Uvini en Nick Marsman botsten kolderiek tegen elkaar en het doel was leeg: 1-0. Maar we kwamen terug, wij Tukkers. Uvini kopte de gelijkmaker binnen, ruststand 1-1. Na de thee volgde een rode kaart voor de Friezen en zette FC Twente het groeiende overwicht om in doelpunten. Jerson Cabral en Hakim Ziyech tekenden voor de treffers van deze heerlijke 1-3 overwinning.

10 reacties op “FC Twente wint in Heerenveen

 1. joop

  Er gaan steeds meer geruchten rond dat WESSELS de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente gaat worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. chocolade sjakie

   Toch niet de JOOP die altijd alles beter wist, maar eigenlijk niets weet.Die Joop ja?Die Munsterman fan?Hahaha, lachen man.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Pieter

  Ha Joop, hoe is t er met? Binnenkort eens goed afscheid nemen voor aanvang van de wedstrijd? Ben je nou in Hengelo of in het Caraïbisch gebied?

    /   Beantwoorden  / 
 3. johan

  @joop: er gaan ook geruchten dat Alfred Schreuder ontslagen wordt als hoofdtrainer van FC Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Het Gele Gevaar komt Ziyech wegkapen ! Chinese club bereid bod van 35 miljoen voor…weglachen, Tedjen. Gewoon weglachen omdat het kan. Laat ze terugkomen met 50, de rotzakken.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Baretti

  Ken je hem nog Wallace…Diekman Kearlke, je weet wel.. dat mannetje dat kritiek op Joopie altijd wegwuifde met dat poppetje….werkt tegenwoordig in Duitsland. In een cafetaria. Mooie carrière stap… van de afdeling marketing naar de patatkraam.. Denk dat ik binnenkort ff een balletje ga eten daar… Joop schijnt er ook gesolliciteerd te hebben.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Die, ja. Kleurloze nobody. Taaie eerpel oet ‘n airfryer met Joppie, euh Jopie saus.Bak lauwe kaffee d’r bie…

     /   Beantwoorden  / 
 6. johan

  weer gezeik met die onderzoeken en de licentiecommisie en weet ik veel wie. Zo langzamerhand hoop ik dat Joop de papierversnipperaar goed heeft laten werken en dat die Onno eens met 2016, 2017 bezig gaat ipv met 2012. Wie interesseert dat een fuck of Dusan of een ander een zakgeld onder tafel hebben gehad man man man. Die Zuidafrikaanse deals van Aldo waren allemaal bagger, dus daar kan Twente niks aan verdiend hebben hoef je ook niet te onderzoeken. Joop lulde alles bij elkaar, laat hem dat verder maar in de rechtbank proberen. En verder, al die oude jaren, so be it, als iemand nog geld moet hebben had ie zich allang gemeld. Ik zeg loat goan en geen energie verspillen an de pruttel van Joop. Op naar dit seizoenen de komende jaren

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  De poep is aan

    /   Beantwoorden  / 
  1. bonny

   Stront aan de knikker.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.