Zolang het nog kan: ADO Den Haag-FC Twente

Man man man, wat een week was dit weer zeg! En wat voor weken gaan wij Tukkers nog tegemoet? Wie het weet mag het zeggen. Maar ondertussen staat vrijdagavond wel gewoon de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op de speelagenda van de Eredivisie. De EREDIVISIE. Wankelend en bijna knock-out proberen we er nog maar even van te genieten, omdat iedere wedstrijd – zo voelt het althans – de laatste kan zijn. FC Twente – óns FC Twente – kan vrijdagavond de 6e overwinning op rij boeken. Drie punten = opium = van harte welkom. Dus kom maar op! Dit weekend eten we Ooievaar! Bereid op z’n Chinees!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.