FC Twente (waarschijnlijk) toch in Kazan tegen Kazan

Deze week heeft Rubin Kazan bekend gemaakt dat het de wedstrijd tegen FC Twente bij voorkeur in het eigen stadion in Kazan afwerkt. De club overwoog eerder nog uit te wijken naar Moskou voor de Europa League-ontmoeting, maar wil van deze mogelijkheid nu alleen nog gebruik maken als de weersomstandigheden in Kazan écht extreem zijn in de aanloop naar 17 februari. Volgens de regels van de UEFA kan een club tot vier dagen voor een wedstrijd de locatie wijzigen vanwege weersomstandigheden of calamiteiten. Een verzoek van Rubin Kazan aan FC Twente om de uit- en thuiswedstrijd om te draaien werd door FC Twente van de hand gewezen. Dat wordt dus een lange, barre trip.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “FC Twente (waarschijnlijk) toch in Kazan tegen Kazan

  1. Kevin

    Dat is voor die club toch ook het mooiste of hebben die geen supporters?

      /   Beantwoorden  / 
  2. justin

    in de thuiswedstrijd tegen Barca zat er 24.600 man, dus ze zijn er wel.

      /   Beantwoorden  / 
  3. henk

    wordt er voor uitwedstrijden gecontroleerd op uitkaart? Want wil met vrienden naar groningen uit maar kan dat zonder uitkaart?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Red Alert

    Telegraaf weer lekker bezig om onrust bij ons te zaaien >>>’Komst Onyewu zorgt voor scheve gezichten bij Twente’
    Oguchi Onyewu komt zo goed als zeker de achterhoede van FC Twente versterken. De komst van de Amerikaan zorgt voor scheve gezichten in Enschede.
    Door Yanick Vos
    11 jan. 2011 11:07:00
    Share
    Share
    Foto GalleryZoomWorld Cup 2010 : Oguchi Onyewu – Milivoje Novakovic, USA -Slovenia(Getty Images)
    Gerelateerde links
    Teams
    FC Twente
    Trainer Michel Preud’homme wilde Onyewu namelijk zelf graag naar de Grolsch Veste halen. De twee werkten eerder al samen in België, bij Standard Luik.

    Intern heeft het aantrekken van de Amerikaanse international voor gefronste wenkbrauwen gezorgd. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Men zou de komst van Onyewu niet begrijpen omdat het huidige centrale duo Peter Wisgerhof en Douglas uitstekend presteert.

    Maar met de komst van Onyewu dekt Twente zich ook gelijk in voor een eventueel vertrek van Douglas aan het einde van het seizoen. Onyewu zal in eerste instantie de bank warm houden, aangezien hij het afgelopen anderhalf jaar vooral op de tribune zat bij AC Milan.<<<
    Aldus de Telegraag

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Het wordt tijd dat de ETA een keer een bom af laat gaan op de redactie v.d. Telegraaf. Het ergste is dat de Telegraaf ook nog wordt beschermd door de persvrijheid, dus ze kunnen leugens vertellen wat ze maar willen. Dus een BOM is wel op z’n plaats.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.