FC Twente toch in Moskou tegen Rubin Kazan

Schande! Na eerst stug te hebben volgehouden dat Rubin Kazan-FC Twente in Kazan zou worden gespeeld, tenzij ‘extreme omstandigheden’ aanleiding zouden zijn voor een andere speellocatie, heeft de UEFA nu alsnog besloten dat de wedstrijd in Moskou zal worden gespeeld. Alsof de extreme -28 graden niet eerder te voorzien was. In Kazan is het in deze tijd van het jaar altijd rond de -20 graden! En de supporter is – zoals altijd – weer eens de grote verliezer. Als ruim van tevoren bekend zou zijn geweest dat de wedstrijd in Moskou zou worden gespeeld, zouden zeker meer FC Twente-supporters de reis naar Moskou hebben gemaakt. Zie nu nog maar eens vrij te krijgen op het werk of een visum te regelen, binnen minder dan een week. En dan is het voor die 25 supporters die van plan waren naar Kazan te reizen nog te hopen dat ze een goede annuleringsverzekering hebben afgesloten…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “FC Twente toch in Moskou tegen Rubin Kazan

  1. Hendrik

    Helemaal top, komen de kwaliteiten van Twente op kunstgras naar boven !

      /   Beantwoorden  / 
  2. 'BK

    en dan moet twente ook nog op kunstgras spelen…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Werner

    Ik ben dus een van die 25 dorpsidioten die naar Kazan zou zijn gegaan. Helaas zonder een goede annuleringsverzekering, dus die 400 euro had ik beter aan de vogeltjes kunnen voeren, hadden ze in ieder geval mijn tuin er nog voor bemest! Mooie teringzooi dus. Gelukkig wel een visum voor zowel Moskva als Kazan gehaald dus kopen we maar gewoon een ticket a 300 euro voor naar Moskou, ben benieuwd of FCT zich nog even van zijn goede kant laat zien. Of is dit een kwestie van: dikke schuld, eigen bult??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Huub

      Werner, ik denk dat je ome Joop even moet bellen. Ik denk dat hij begrip heeft voor jullie situatie en wel een oplossing heeft. Vermoedelijk is 1 van de opties thuis blijven. Maar onze Joop blijft altijd verrassen, dus wie weet ?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Werner

        Heb je zijn nummer zo paraat?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Huub

          053 – 8525525 en vragen naar Munsterman

            /   Beantwoorden  / 
  4. Wim B

    Ik begin steeds meer te balen als ik de reakties over Strootman hoor. Nu weer van Wesly S. “Hij komt bij een topclub terecht”. Ja, die lulhannessen van Joop en Aldo doen niet alles goed bij onze trots. Hier zijn ze goed de fout ingegaan. Stroot had voor 1 milj. bij ons kunnen voetballen, maar J & A waren kruideniertje aan het spelen. Ze moeten volgens mij nog eens leren dat ze topbestuurders zijn. Echt een kans voor open doel is die Stroot geweest voor Twente.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Roy

      Je kunt niet elk talent vastleggen. Ze hebben de afgelopen jaren zeker een goede hand gehad in de transfers. Dus ga nu niet gelijk zeggen dat ze er niets van kunnen. Trouwens, wie wil je dan op de bank zetten.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        De wedtrijden die landzaat heeft gespeeld had Stroot kunnen voetballen. En overigens zei Joop onlangs: als er een snoepje langskomt, zoals OnYewu moet je die pakken. Doorontwikkelen. Nou, dat snoepje was eerder Stroot geweest dan Onyewu.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Max

      Joop en Aldo laten zich adviseren door anderen hoor.

        /   Beantwoorden  / 
    3. WIM abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

      Spreekt WIM B de almachtige.

        /   Beantwoorden  / 
  5. Huub

    Ik las net dat de voorspelling voor Moskou op 17 februari 2011 een minimum temperatuur van – 34 graden aangeeft. Toch maar weer naar Kazan of gewoon niet spelen? Als club zou ik mijn spelers in bescherming nemen tegen zulke omstandigheden. De UEFA zal dat NIET doen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. bam bam

    huub, volgens mij moeten de suportes die er financieel, er strop bij hebben, van wege het verplaatsen van de wetstrijd naar mokou, toch bij de uefa aan de bel trekken, wand die zijn heiraan schuldig,? of zie ik dat verkeerd,twente had hier toch geen zeggen schap in?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.