Italiaanse arbitrage tegen Fulham

Aanstaande donderdag om 21.05 uur Nederlandse tijd trapt FC Twente in Londen tegen het plaatselijke Fulham af in het Europa League toernooi. Natuurlijk rukt er ergens in Europa ook weer een arbitraal zestal uit en deze keer zijn dat de Italiaanse scheidsrechter Antonio Damato en zijn secondanten Riccardo Di Fiore, Roberto Iannello, Domenico Celi, Christian Brighi en Gabriele Gava. Het is maar dat u het weet.

9 reacties op “Italiaanse arbitrage tegen Fulham

  1. frank

    gaat een lastig verhaal worden donderdag jongens!
    ben bang dat het een 2-0 nederlaag wordt….

    maar goed de jongens hebben me europees vaker versteld laten staan, ik laat me verrassen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Het zal zeer zeker niet gemakkelijk worden. Er zal uit een ander vaatje moeten worden getapt dan de 2e helft tegen Roda, maar dat zullen de heren ook wel weten. Ik hoop dat Co een realistische opstelling in elkaar knutselt. Dus niet met 5 aanvallers. Sterker, ik zou Janko tactisch passeren en Luuk gewoon in de spits plaatsen en Rosales laten pendelen aan de rechterkant. Maar ik heb het gevoel dat Rosales onder Co een beetje op het 2e plan terecht is gekomen. Zou ik jammer vinden. We zullen zien wat Co gaat bedenken. Twente heeft ons idd internationaal wel eens vaker verrast. We gaan er weer voor :-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. frank

        hoe zie jij de aanval dan?

        berguis – de jong – rosales?

        gaan we het niet mee redden internationaal….

        ik snap wel dat je janko wil opofferen om niet te aanvallend te gaan spelen maar ik denk dat tegen die sterke verdedigers janko tenminste nog een duel kan winnen/doorkoppen op een luuk de jong die erom heen zwerft.

        mijn opstelling:

        michailov
        cornelisse, wisgerhof, douglas en tiendalli
        Brama, Fer en Janssen
        de Jong (wel op rechts!!!! je kan de linksback niet vrij laten) Janko en John

          /   Beantwoorden  / 
        1. 0049

          John linksbuiten, Luuk in de spits en Rosales pendelend tussen rechtshalf (= versterkt middenveld) en rechtsbuiten. Fulhamkaas schijnt een zwakke opbouwende linksback te hebben. Rosales verkies ik boven Berghuis ivm internationale ervaring en vorm. Berghuis etalleert de laatste paar wedstrijden geen supervorm.

            /   Beantwoorden  / 
  2. Joost

    Twente gaat winnen. En met mooi voetbal, ook nog eens.
    Jol en Co staan al niet op goede voet met elkaar en na alle commentaren in 2009 bijvoorbeeld zal Co er alles aan doen zijn gelijk te halen. Nadien zal het ook nog eens een leuke persconferentie worden. 1 van twee zal niet aanschuiven.
    Leuk voetbal avondje met een lekker potje bier en kippen kluifjes. Hmm veel plezier jongens. Proud to be a Tukker!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. nfear

      helemaal met je eens kerel

        /   Beantwoorden  / 
    2. Marti

      Ik hoop dat je glazen bol klopt!

        /   Beantwoorden  / 
  3. Boerenkoolscheitfanaat

    Helaas nederlaag voor onze fct….had je afgelopen zaterdag maar even moeten kijken hoe fulham voetbalde…ik hoop op een gelijk spelletje…maar ze mogen ook gewoon verliesen er vald toch niet te halen alleen maar energie verspillng anders zijn ze zondag gewoon moe….dus jongens het maakt niet uit oom joop zegd dat ie al blij is dat ze bij de eerste 4 eindigen…oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      /   Beantwoorden  / 
  4. twentemax

    We zullen zien wat het wordt, het is nu eenmaal niet anders! Gewoon achter Twente staon in goede en slechte tijden. Maar ik ben blij dat Bryan nog niet mee mag doen, dat scheelt weer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.