Alles of niets! Komt donderdag allen naar de Grolsch Veste!

En doe gek! Maak er een heksenketel van! Steun uw club tot u erbij neervalt! Het is de dood of de gladiolen dus dat stadion moet vol! Dat moet gewoon! Want een seizoen zonder Europees voetbal, wie kan zich dat nu nog voorstellen?! U bent er toch ook gewoon bij morgen?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

19 reacties op “Alles of niets! Komt donderdag allen naar de Grolsch Veste!

 1. rene

  tja een goede raad van jullie graag..
  Morgen doorgaan en in de competitie punten verspelen of eruit vliegen morgen en kampioen worden.
  Jullie mogen het zeggen .
  Ik vind het moeilijk, want ik denk als we eruit vliegen morgen is het met de kampioenschap met 30% gestegen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jasper

   ALTIJD voor de winst gaan.

     /   Beantwoorden  / 
  2. johan

   waar slaat dat dan op, als ik kampioen rekenen wil zijn dan ga ik wel meedoen aan de wiskunde-kwis of zo en ben ik SCHAAK-supporter. Ik ben VOETBAL supporter, wil goed voetbal zien en dat de 11 van mijn club het gras opvreten ELKE wedstrijd weer, en helemaal voor het salaris van vandaag de dag wat een normaal mens never nooit in zijn leven zal verdienen. Dus morgen 100% er tegen aan, liever strijdend ten onder dan sufkutterig berekenend kampioen. Ik ben er morgen bij en als ik weer dat geouwehoer van Gelsenkirchen in de opstelling zie dan is dat gelijk mijn laatste Europese wedstrijd geweest die ik bezocht heb.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Dinkeltukker

   Als je een beetje sportman bent dan wil je ALTIJD winnen. Vooral als je daar ook nog eens vorstelijk voor betaald wordt. Het hele seizoen speel je om europees voetbal te halen. Als je dat dan eenmaal hebt moet je er ook voor gaan en niet een vol stadion voor de gek houden!

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    Aan de ene kant ben ik het met jullie allen eens, versta me niet verkeerd, maar het kost je punten (laat staan blesures) dat is algemeen bekend. En ik denk dat je met dit team kampioen kunt worden,maar dan moet alles meezitten (geen blessures).

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Jongens, we moeten na 1 keer kampioen te zijn geworden niet arrogant gaan doen. Laten we dat maar aan de 020-ers overlaten. Gewoon zover mogelijk in de EL komen is het motto. we hebben al 3 voorronden, die door minimaal 60.000 toeschouwers bezocht worden x gemiddels € 15,- is al € 900.000,- aan inkomsten excl. tv gelden. reclame-inkomsten en verteerde consimpties. Oke, de gaan weer wat kosten af, maar elke ronde dat je verder komt zit de hut vol en dus inkomsten. Laten we a.u.b. niet te ver vooruit kijken, maar pik gewoon elke europeesche wedstrijd binnen in onze fantastische tempel.

       /   Beantwoorden  / 
 2. Ali Gator

  Manchester City haalt verdediger Nastasic, dit betekend dat boyata naar fc Twente verkast, waarschijnlijk op huurbasis want city wil zijn contract nog wel verlengen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Steur

  Liever morgen 20.000 echte supporters in het stadion dan uitverkocht met 10.000 van die mooi-weer-supporters. Het moet helemaal los gaan morgen!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. RED 666

  Donderdag!!!! Griep ze bie de strot!!! d,r an met de lippe!

    /   Beantwoorden  / 
 5. sjoerd

  Precies! Brama: „Ik herinner me nog een thuiswedstrijd tegen Grasshoppers in 2001. Het was toen een enorm gekkenhuis, al waren er amper 7000 toeschouwers. Ik speelde destijds nog in de B1 en was samen met mijn vader in het stadion. Uiteindelijk haalde FC Twente het net niet door een late treffer, maar die avond blijft me altijd bij. Net zoals de wedstrijden tegen bijvoorbeeld Inter Milan en Schalke 04. Ik hoop dat de thuiswedstrijd tegen Bursaspor ook in dat rijtje komt te staan.”

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Ik ben dr! Eb ik zal van achteroet de strotte schreeuwn of mien lem dr vanaf hangt! Haha, Twentesupporters de beste supporters en altijd hoorbaar. Come on Twente, dr op en niet dr onder!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Nfear

  Uiteraard aanwezig. Hoeveel kaarten zijn er inmiddels verkocht?

    /   Beantwoorden  / 
  1. IJscoman

   Ruim 20.000

     /   Beantwoorden  / 
 8. willie

  Ben er ook en zal me ook laten horen.
  Hoop op een onvergetelijke avond met dikke winst

    /   Beantwoorden  / 
 9. Tukker 72

  Natuurlijk moet het stadion vol.
  Echter onze trainer Mc Claren moet niet vreemd staan te kijken als dit niet zo zal zijn.
  Velen onder ons (waar ik er één van ben) zijn de wedstrijd Schalke uit van vorig jaar nog niet vergeten.
  Als supporters zijn we daar gigantisch in de zeik genomen.
  Iets wat een feest had kunnen en moeten worden, is ons op een belachelijke manier afgenomen.
  Steve, nogmaals dank hiervoor!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Ach, als Chadli daar gewoon die 0-2 erin had geprikt had niemand geklaagd. Twente speelde daar gewoon de eerste 25 minuten fantastisch voetbal. Laten we het verleden laten rusten, ervan leren en vooruit kijken naar vanavond!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tukker 72

    Een wedstrijd gaat over 90 minuten en niet over 25.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Het is achteraf de koe tegen de kont aankijken, want je had niet de garantie dat je het met de sterkste opstelling wel gered had. Laat Steve en zn mannen vanavond het goede voorbeeld geven en laten zien dat ze de EL en vooral ons als supporters wel degelijk serieus nemen :-)

       /   Beantwoorden  / 
  2. hendrik

   Helemaal mee eens Tukker, al eerder aangehaald dat Steve eigenlijk helemaal niet Europees (zou het in z’n Engels bloed/ponden zitten ?) wil spelen…laat ie vanavond het tegendeel bewijzen, staan we met z’n allen weer achter Steve en z’n mannen en het Europees avontuur.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.