Cruciaal play-off duel voor FC Twente

Donderdagavond kan FC Twente in de eigen Grolsch Veste de groepsfase van de Europa League bereiken door Qarabagh FK te verslaan. Hoewel de kaarten niet echt duur zijn – voor seizoenskaarthouders waren ze dat al helemaal niet – zijn er pas 18.000 tickets verkocht. Of om het positief te duiden: er zijn maar liefst 18.000 duizend supporters van de bijna 30.000 seizoenskaarthouders die het grote belang van deze wedstrijd wél inzien. Wij zijn er in ieder geval bij! U toch ook?

57 reacties op “Cruciaal play-off duel voor FC Twente

 1. Joop

  Jazeker ben ik erbij, zo n belangrijke wedstrijd voor de club dan steun ik mijn ploeg.
  De club heeft de punten nodig aangezien de punten van het jaar dat we champions league speelden volgend seizoen vervallen en je dus een probleem hebt bij lotingen waardoor je telkens sterke ploegen treft en waarschijnlijk niet eens meer punten kunt verzamelen omdat je dan al weer uitgeschakeld bent.
  Het is dus noodzaak, van europees spelen worden de spelers beter en worden je spelers interessanter voor topclubs.
  Dus deze wedstrijd is ONTZETTEND belangrijk.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dinkeltukker

  Ik zie het grote belang ook wel in, maar kijk deze pot wel op de tv.
  Als jaarkaarthouder vind ik het onder meer belachelijk dat ik mijn eigen mooie plekkie niet kan kopen/reserveren voor europacupwedstrijden. Als ik op een andere plek zit tijdens beker of europacupwedstrijden dan zitten er altijd van die droge dooie pierlala’s naast mij die wars van enige emotie zitten te kijken en niet eens weten wie b.v. onze keeper of spits is. Telkens lopen ze voor je langs omdat ze blijkbaar geen zitvlees hebben en/of zich vervelen. Nee, morgenavond even niet. Ik moedig ze wel voor de tv aan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Sorry Dinkel, maar dit was geloof ik wel mogelijk hoor je eigen plek terug kopen. Was ik net te laat mee maar de eerste paar dagen was dit mogelijk.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Moet tappen bij Golden Earring. En na tappen ook natuurlijk. Mar dan aan de andere kant van t schap. Helaas dus niet aanwezig! Maar hou met de mobiel alles wel in de gaten. Een mens kan iet alles hebben, deze was al lang afgesproken. Zonde maar volgende keer ben ik er zeker weer bij!! Gewoon een ronde verder. Ga ik vanuit. Na een bloedstollend gevecht.Trouwens lees net dat Schreuder Bengtson wil houden. Tja, of het r dan anders van wordt. Denk het niet!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Als back-up achter Bjelland, Lachman prima optie toch? Maar meneer schijnt nogal veel te verdienen dus dan toch liever van de hand doen en die Andersen kans geven. Martina kan ook nog centraal maar ja dan moet je terugvallen op Breukers en we weten hoe dat zal gaan (wij wel!)

   Waar spelen de Golden Earing dan Max? 2x geweest, erg gaaf! veel plezier

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   Nu al veel plezier gewenst, mevrouw ! Bij die band, is dat bedoelt. Waar speult ze ? Toch niet in de verzorgingsflat, mag ik voor de oalden van daag’n hopen ?
   Voor de liefhebbers : er is een nieuwe column onderweg ! Met tevens een interessante bijrol voor oalden van daag’n. Hopelijk nog voor de pot met Kwarkgebak online. Zet u schrap.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Piet

    Ben benieuwd! Hij zal weer langs de meetlat van het fatsoen moet je doen publiek worden gelegd hier, maar ik hoop dat ie vol op de knie gaat, en tussen de benen door!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Piet

   Klinkt gezellig tm. Pas op, when a lady smiles, voor grensoverschrijdend gedrag van die Haagse ouwe mannen hé! ;)

     /   Beantwoorden  / 
  4. Thoresen17

   Behouden van Bengtson heeft te maken met de belangstelling van FSV Mainz voor Bjelland. Kan daar weer samenwerken met oud-trainer. Interesse lijkt serieus (bron: voetbalprimeur.nl)

     /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Haha, ik kan wel zeggen da k een groupie met witte legging ben maar daar trappen jullie ook niet in! In het mooiste dorp van Nederland. Waar een heel weekend lang een haan kraait en het volk uut sien dak geet! Woonplaats van onze keeper Nick. Meer zeg ik nie. Straks komt jullie nog feesten. Ik wil eigenlijk naar de wedstrijd a.s zondag maar ben bang da k dan aan t bier gooien ben bie Normaal, de jaarlijkse afsluitende band. Oh en t is niet in Twente. Raden maar. Ik ben dus een aantal dagen niet toe rekenings vatbaar. Kom maar op met de column, altijd leuk! Zo nu genoeg onzin getikt. Ik hoop dat Twente morgen een ronde verder komt en vind het al gek dat ik een wedstrijd mis. Toch kriebels! Benieuwd of Jesus meedoet! Van mij mag ie , Halleluja!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Is het in de stad die de laatste tijd genoeg feest gevierd heeft al? Een bekertje gewonnen en een schaaltje gewonnen waar die beker op kon staan? 9 punten uit 3??? :P
   have fun!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Bertje

   Ha Max, de stoppelhaene dus! In Raalte
   Veel plezier!
   Ben ook zo’ n oude rocker!
   Ik hoop dat er voldoende uitstraling is en dat iedereen zich bewust is van het belang en wil een fatsoenlijke rechtsback zien en geen Breukers en verder Een fatsoenlijk centrum zonder Bengtson.
   Dan maar Martina als back en Bjelland en Lachman als centrum en Koppers op links voor de te trage Schilder.

     /   Beantwoorden  / 
  3. sgt.pepper

   Twente max
   Rustig aandoen he”‘als je naar Normaal gaat
   Mocht je Benneke nog spreken zeg maar tegen hem, Nox”m dr in!! en wie knapt er heavig op los!
   met de groeten van Balldrucker en Pielezwiepe! dan weet Bennie meer dan genoeg.
   En veel plezier vanavond met de Golden Earring
   En Twente gaat vanavond winnen Yeb Yeb!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Haha, tuurlijk doe k de groeten! En Twente wint zeker, ik veul het an mien water.

      /   Beantwoorden  / 
 5. Joop

  Probleem als Bjelland morgen verkocht wordt aan Mainz of niet?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   ik zie hem niet graag gaan, zeker niet op het allerlaatste moment. een centrum Bengtsson Lachman zie ik in ieder geval niet echt zitten. verkoop biedt wellicht kansen om zelf ook nog versterking te halen maar of dat nog lukt…….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Zo denk ik ook, centrum Lachman – Martina zie ik opzich ook wel zitten alleen dan hebben we nog wel een nieuwe rechtsback nodig.
    Bjelland heeft bijna 3 miljoen gekost geloof ik, 6 miljoen vindt ik wel een mooie prijs :) Nieuwe rechtsback voor 1,5 miljoen en weer 1,5 miljoen in the pocket? :)
    Anders gewoon lekker nee zeggen tegen Mainz.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Is er werkelijk sprake van 6 miljoen??? Dat geloof ik niet hoor, maar als dat zo is dan een hele grote strik eromheen en hem allemaal gaan uitzwaaien.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Nee weet niet of er sprake is van 6 miljoen maar aangezien er geen noodzaak is zou ik dat gewoon vragen. Hij heeft namelijk al 3 miljoen gekost en een aantal punten :) :P

        /  
 6. Wallace

  Bjelland is een lauwe Dirk, gaat helemaal niks van uit en is net zo doods en traag als Bengtsson. Next maar weer ! Twente moet eens naar Sander Fischer van Excelsior gaan kijken. Prima centrale verdediger, kan voetballend mee, sterke pokkel met leiderskwaliteiten, doet het prima op Woudestein. Gelijk Botaka in de tas stoppen. Scouting, leg die gebaksvork aan de kant en aan de slag. het is zo September.

    /   Beantwoorden  / 
 7. LangeJan

  Ik zie maat een mogelijkheid in de verdediging en dat is Martina, Lachman Bjelland/Bengtson Schilder/Koppers.
  AUB geen Breukers meer die is niet stress bestendig en gaat ernstige fouten maken als hij een sprintje moet trekken.
  Over het middenveld zijn ook variatie’s mogelijk
  Mokotjo – Ziyech – Ebicilio
  Als Ziyech opgebrand raakt, Eghan brengen, eigenlijk is hij mijn favoriete speler een duveltje in een doosje, hij kan een wedstrijd beslissen.
  Voor zijn diverse mogelijkheden, Kusk draait nog niet echt goed vandaar dat Schreuder Corona erbij haalt.
  Ik denk dat Castaignos gewoon in de spits speelt, maar bij onervaren schreuder weet je het nooit.
  nou toi toi toi dan maar, want een o-o is bepaalt geen gunstige uitgangs positie, beter was 1-1 geweest.
  een tegen doelpunt en het is gebeurd.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Joop

  Marsman
  Martina – Lachman – Bjelland – Koppers
  Mokotjo – Ebecilio
  Ziyech
  Kusk – Luc – Mokhtar

  En indd als het 0-1 wordt moet je 2x scoren dus daarom zullen ze gecontroleerd spelen (Mokotjo/Ebecilio zullen erg gecontroleerd spelen) maar wel met meer druk op de verdediging van onze 4 aanvallers.
  Als je dat doet en je kan het voetbal op de mat leggen wat je de 1e helft tegen nac op de mat legde dan zie ik ons ook deze keer weer winnen van Quarabag.
  12e man erachter als extra steuntje, kump good!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Joop

  Mocht je dan per abuis toch een tegengoal krijgen, (goal is zo gemaakt, of foutje scheids etc) dan 2e helft volle bak met Eghan erbij voor Bjelland… Mokotjo dan naast de centrale verdediger. Ebecilio controlerend op het middenveld en Ziyech en Eghan vlak achter Luc.
  Als Mokhtar of Kusk dan nog tegenvalt kun je Eghan ook op de flank doen en Borven naast Luc zetten.
  Zo zou ik het doen :)

    /   Beantwoorden  / 
 10. Joop

  En als je voorstaat en Quarabag gaat druk zetten geen Bengtsson of Breukers erbij in!!! Dan laat Mokotjo maar zakken en doe je gifkikker Eghan erbij in die kan jagen en ook voor een snelle uitbraak kan zorgen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Precies. Zo had hij het tegen Nac ook moeten doen. Maar Alfredo zal wel niet zo dom zijn om binnen enkele dagen nog een keertje dezelfde haas uit zijn hoge hoedje te trekken. Dan moet hij flink pets op zijn broek krijgen ;-)

     /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Haal nou toch gewoon HENK. doar kriej gin spiet van. Jonge frisse kerel met pit! En kost niet veel. Meer branie dan Lachman en Bjelland bij elkaar!

  Henk Dijkhuizen verdediger Roda Jc , zat in jong Oranje maar wegens blessure niet verder gekomen. Deze jongen heeft de potentie om een goede betrouwbare back te worden. En heren ik weet het jullie vinden het niks. Maar dit keer zeg ik, HALEN VOOR HET TE LAAT IS!

    /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  En veel plezier bij de wedstrijd! We gaan winnen. 3-1 ! Als Henk mee zou doen dan had je 3-0!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Bertje

  Nou Twentemax het plezier is me vergaan. Wat een angsthazenvoetbal, klets er op en scoor gewoon die 2-0 dan is er niets aan de hand. Rot op met zo’n trainer, hij kan er niets van!
  Mokhtar de hele wedstrijd laten staan, terwijl hij nog geen lantaarnpaal voorbij komt en alles alleen wil doen en hem dan in de 92 ste minuut wisselen, nou dan heb je er geen verstand en zul je het ook nooit krijgen.
  Achterin kan Lachman er geen pepernoot van en snap ik niet waarom ze Bjelland niet verkopen, die trage slak. Dan maar 3 miljoen, maar wegwezen. Geldt ook voor Schilder, die trage slak.
  Dat Zyech en Moktjo in het niveau gaan is begrijpelijk.
  Kusk moet het krachthonk in.
  Castaignos was behoorlijk goed, Ebecilio moet toch beter kunnen na een jaar aanpassen.
  Heracles wil de trainer ontslaan, moeten wij ook doen, haal Verbeek maar op, die gooit de zweep er wel over, want een Mokhtar die praatjes heeft dat ie het elftal op sleeptouw neemt en vervolgens niet in dienst van het team voetbalt, krijgt bij Verbeek gen kans.

    /   Beantwoorden  / 
 14. dinkeltukker

  Wat was dit godsgruwelijk slecht!!!! Teveel om hier allemaal neer te schrijven. Pupillenvoetbal met echte pupillen en dito trainer aan de kant.welke idioot laat kusk en mokthar nou drie kwartier aankloten en gaat in de 93e nog wisselen. Sorry hoor maar dan spoor je echt niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 東亞足球

   Helemaal mee eens .
   Weg met Schreuder , verprutst ons Twente al 2 Jaar
   Nu niet langer , weg d’r met Verbeek
   En dan die wissel in extra tijd , kom mijn spleet ogen niet geloven

     /   Beantwoorden  / 
 15. phenix

  pfffffffffffffff,wat slecht wat slecht wat slecht.het hele jaar voetballen voor europees en dan dit. schreuder eruit,,wisselen in de 93minuut,pffffffff ikben altijd positief maar ikkan het niet meer.ik zeg verbeek,verbeek verbeek verbeek

    /   Beantwoorden  / 
  1. 東亞足球

   Helemaal mee eens zag weer het tikie breed achterin. (van 2 jaar)
   Totaal geen bezieling in de ploeg.
   Al moe na 70 min
   En wisselen met een achterstand in de laatste minute van de extra tijd
   Verbeek , Verbeek, Verbeek.

     /   Beantwoorden  / 
 16. ber

  Ik ben stomgeslagen … wat erg.. Op geen enkele manier laten zien dat je wil winnen… twee keer paal en daarna 25 minuten de bal niet hebben… WTF??
  WAT ERG!!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Moeke

  Ik had er al weinig vertrouwen in maar het is duidelijk dat je met deze technische staf geen vooruitgang zult zien bij spelers en het team. Vraag me werkelijk af wat Schreuder bezielt, welke cursus heeft ie gedaan in godsnaam?
  Let op, zondagavond tijd voor crisisoverleg in de bestuurskamer…..

    /   Beantwoorden  / 
  1. 東亞足球

   Zondag pas ik zeg vanavond al en Zaterdag Verbeek presenteren.
   Tijd voor actie!!!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 18. sgt.pepper

  Yeb Yeb Yebbb!!
  Ik ben helemaal Confuusssssssss.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Wallace

  Onbegrijpelijk…hoe is dit… mogelijk… Zoveel angst, zoveel verkramping. Stilstaand voetbal, geen enkele beleving, en wat een afgrijselijk trage, zwakke verdediging. HOE KAN DIT…Joop, Joop, Joop, wat een problemen !!!

    /   Beantwoorden  / 
 20. Bertje

  Twente is gewoon het lachertje van de eredivisie en de Euroleague.
  Zo wordt het niets dit seizoen en lig je er in de beker ook zo uit.
  Fijn voor de supporters die achter het team staan en hun zuurverdiende geld aan het team uitgeven! Hou toch op man.
  Koop fatsoenlijke backs en een centrumverdediger nu het nog kan en zoals ik al zei, donder Schreuder, nee, de hele technische staf er uit en stel een directeur voetbal aan; de naam van Halst is al vaker genoemd, de man is altijd positief over Twente ondanks dat Munsterman hem een kunstje heeft geflikt. Bovendien heeft ie meer voetbalverstand als die hele technische staf bij elkaar!
  Munsterman moet hier maar eens publiekelijk door de supporters over worden aangevallen en wij, de supporters moeten een gesprek eisen met Munsterman!
  Zo gaat het niet langer. Op naar het traingscentrum!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 東亞足球

   I Like!!!
   Dan maar eenkeer niet de positieve aanhang, weg met de staf!!

     /   Beantwoorden  / 
 21. hendrik

  Fred Rutten beter dan Schreuder. Dat wordt niets zondag, technische staf echt waardeloos, spelers moeten beter worden en niet slechter, taak van de trainer, die is eind verantwoordelijk. En Munsterman moet echt een keer ingrijpen, hij moet dat toch ook inzien.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Dinkeltukker

  Van Gangelen en Bruggink constateerden dat Twente fysiek behoorlijk tekort komt. Weken geleden had ik het al over een disbalans in het team en dat er alleen op zaalvoetballers werd gescout en geselecteerd. Dan hoop ik nog dat ik te kijk word gezet met een dergelijke opmerking en dat die tengere zaalvoetballertjes tikkie takkend geweldige aanvallen op de mat leggen. Ondanks die 1-0 proefde ik helemaal geen overtuiging. Stonden onze kabouters weer veel te ver van de man af, terwijl de tegenstander er wel kort en pittig op zat. Het scorend vermogen is een gigantisch probleem. Fysiek hebben we mankementen. Een pas gekochte speler die maar lucht heeft voor 60 minuten. Een trainer die in 4 dagen compleet van het padje is met zijn rare capriolen en waar geen lachje af kan. Dat allemaal zie er niet positief uit. Positieve punten? Ja, de fans in het stadion die 94 minuten hun team naar voren schreeuwden. Luc, Marsman en Bjelland enige luchtpuntjes op de galzwarte avond. In 1 ding moet ik Schreuder wel gelijk geven. Hij heeft een ontzettend goede kennis vd tegenstanders. Die vind hij altijd zeer gevaarlijk. Na vanavond weten wij ook waarom.Door Alfreds toedoen. Joop, ik heb begrepen dat Twente Go Planet gaat huren. Mocht je nog een beheerder zoeken, dan weet ik er nog eentje voor jou. Inclusief een stuk of wat adjudanten.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Paul

  Maar dit wist ik al .Dit B elftal kan toch niet plots gaan voetballen alsof ze een flatgebouw omver kunnen schoppen . Ik wist al dat ze dit niet zouden winnen . Er lopen ukkie s in het elftal met een gezicht van dat je denkt hoe jong ben jj dat je denkt vele ukkie s zijn nog maar 15 jaar .Dit kan toch niet bestaan .Het is betaald voetbal in Nederland,kom op zeg,een zich noemende topclub .Dit kan toch niet ,het is toch niet het eerste elftal van ATC 65 uit Hengelo .De vorige trainers hadden voor het zelfde geld goede spelers gehaald .Wie heeft deze spelers gehaald Munsterman en de slager van Zwager .

    /   Beantwoorden  / 
 24. Tt

  Schreuder oprotten en neem svp Moktar mee. Gast kan er helemaal niks van!

    /   Beantwoorden  / 
 25. twentemax

  En dan sta je daar de hele kloten avond bier tew tappen en hoor je in de 68e minuut dat het 1-1 is. Dan weet je eigenlijk al dat het gebeurd is want dit team heeft niet de power om er over heen te walsen. De 7 magere jaren zijn echt aangebroken. Eigenlijk in het patroon der verwachting, toch!! Als je spelers zoals Stoch, Boscker, Theo Janssen en Perez en zeker niet te vergeten NKUFO dan weet je toch eigenlijk al dat het berg afwaarts gaat. Dit hoort bij Twente. Een keer in de 10/20 jaar pieken wij omdat de trainer een mix van voetballers heeft die het kunnen. Zo gaat het. Ik heb me in de Earring gegooit als een beest en ben de Opposites???? ontvlucht. God wat een pokkeherrie. Dit en het feit dat ik vanavond in Veste had moeten zijn geeft me dat ik een dikke drambuie ga inschenken voor mezelf! God wat balen. Wie heeft er gescoord trouwrns??? Ik ga zo op FOX de wedstrijd kijken maar weet nu al dat ik zo chaggerijnig wordt als de pest. Wie zich uit wil leven is morgenavond van harte welkom bij de AC/DC coverband. Ik sta vooraan en hoop dat de tijden dat we onze tegenstanders naar de highway to hell sturen gauw weer terug komt. Oh ja begint om 24uur . Bier staat klaar, hik! GVD terug naar af! Dit wordt afzien de eerste tijd!! Maar ondanks alles TWENTE SUPPORTER IN HART EN NIEREN!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Dus the lady heeft weinig gesmiled?

     /   Beantwoorden  / 
 26. twentemax

  wISSEL IN 93E MINUUT??????? tJONGE aLFRED LEERT NIET SNEL. hIK!

    /   Beantwoorden  / 
 27. twentemax

  En nou niet alle slechte dingen op Mokthar gooien want dit is een prima speler mits hij tussen een goed spelend team staat. Is echt een gifkikkker en wil heel graag!! Zoek het bij de leiding van Twente die ons zo groot als Bayern Munchen wilden maken maar hun groot heids waanzin nu tegen komen. Wij zijn FC Twente en hebben een achterland van 30.000 supporters. Dat wordt niet meer. En dat weet je voor de tijd!! Management liep te dromen en nu zitten we met de gebakken peren! Ik voorspel een matige tijd waarin we gras moeten vreten…. Maar echt ooit komen we weer boven drijven. Maar wanneer?????? Sorry borrel op en pissig….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Mokhtar een gifkikker? Sorry twentemax je hebt de wedstrijd natuurlijk niet gezien he :) terug gekeken?

     /   Beantwoorden  / 
 28. Piet

  Goh, ik mis hier iemand, de Joop van dit blog, de brandweerman die elke bermbrand blust. Op de Ipad Joop?

    /   Beantwoorden  / 
 29. Piet

  Indien onze superspits door deze uitschakeling alsnog zou besluiten naar Engeland te gaan, dan zou deze zwarte avond het lichtpunt worden aan het einde van de tunnel. Ja, het is eventjes zoeken naar lichtpuntjes.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @ Piet, sorry, maar als Luc nog eens weg zou gaan, dan zakt het helemaal als een plumpudding in elkaar. Wie moet er dan scoren? Voorgaande 2 jaren praktisch iedere wedstrijd de slechtste man van het veld,terwijl hij nu één van de beteren is. Dat zegt genoeg over het niveau van de huidige selectie. Ik hoorde net ene A. Schreuder op Radio Oost. Dat is goddorie niet te geloven wat die man voor onzin uitkraamt. Die neemt ons allemaal gigantisch in de maling en zijn eigen spelers erbij.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   Brandjes blussen bij de meeste van onze fans heeft geen zin heb ik geleerd in mijn afwezigheid Piet :) jij bent er daar 1 van dus wees gerust :)
   Als Luc weg gaat heb je een super groot probleem, dat ziet Twente, dat zie ik, dat zag jan v halst, dat ziet Dinkel, alleen dat zie jij niet :) no hard feelings!

     /   Beantwoorden  / 
   1. sgt.pepper

    uh,uh,Joop je vergeet mij!!ik heb altijd vertrouwen gehad in Castaignos dat hij er wel komt nu dat doet hij nu ook .We kunnen hem niet missen. Hij blijft mijn oogappeltje hij heeft dan nu door de zure appel gebeten. Hij knalde de bal loei hart erin hij is gegroeid!! Trouwens Marsman was ook goed effe niet vergeten !!.
    Maar ik baal wel.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Joop

   Moet je voor de gein de reacties eens lezen op twentefans, onder Castaignos gefrustreerd… op dit moment 43 reacties. Succes Piet!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Piet

    Ik heb het gelezen Joop. moet ik dan mee gaan lullen met die supporters die iemand de ene week willen, hem dan weer weg willen, en dan weer willen? Ik snap wel dat dat in jouw bermbrandjesblusser-straatje past, maar daar doe ik niet aan mee. Deze topspits straalt geen klasse uit, ik bedoel zowel buiten als in het veld. Ik erger me er dan ook mateloos aan, al meer dan twee jaar, dat hij zichzelf steeds maakt tot het uithangbord van Twente. En ik heb goede hoop dat een ander in de selectie die plek beter kan vervullen wanneer hij plaats maakt, want hij staat op een absoluut cruciale positie en kost Twente het nodige krediet, opnieuw, niet alleen in loonkosten, maar vooral ook in sympathie´. Mag jij anders over denken natuurlijk, no hard feelings :)

      /   Beantwoorden  / 
 30. Wallace

  Twente heeft teveel zombies in de ploeg; al het bloed is eruit gezogen, ze bewegen traag en houterig en als ze een zetje krijgen liggen ze meteen op de grond te ontbinden. HORRORNIGHT !!!

    /   Beantwoorden  / 
 31. Dinkeltukker

  Tevreden Schreuder: ‘We deden het vrij behoorlijk’ aldus een kop op de V.I.-site vanochtend.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.