Poep in de broek bij Ajax

Werk aan de winkel voor de wasvrouw van Ajax. Voor de camera's van Eredivisie Live wist Eljero Elia gisteren te melden dat Ajax met poep in de broek naar Enschede was gekomen. Hij vond Ajax 'heel laf' en kon zich niet herinneren dat Ajax ooit zo defensief speelde. Klik hier voor het hele interview.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

105 reacties op “Poep in de broek bij Ajax

  1. haha wat mooi

    hahaha wat mooi die jaloezie;)zal ook zo’n stukje schrijven als ik jaloers was haha. helemaal niets in enschede

      /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

    Zou je niet eerst Nederlands gaan leren? Lijkt me wel handig..

    En jaloers? Waarop? Op die kille, koude club? Nee, dan maar gewoon Twente. Waar een nederlaag misschien wat vaker voor komt, maar dat maakt ons niet minder trots op de club.

    Waar was je trouwens vorig jaar na de competitiewedstrijden tussen beide clubs en de playoffs? Toen heb ik je volgens mij niet gezien. Kan dus maar één ding betekenen.. Een ouderwetse Gloryhunter uit Schubbekutteveen, want uit Amsterdam komen de Ajacieden allang niet meer.

      /   Beantwoorden  / 
  3. haha wat mooi

    dus jij wou zeggen dat ik er niet was? oke dat kan je denken ja;) en kom ook niet uit amsterdam toch hahaha wat een een waardeloos stukje wat je typt

      /   Beantwoorden  / 
  4. René

    Wat een calimero.

      /   Beantwoorden  / 
  5. pieters

    prachtig, ajax scheet zich ook echt in de broek!! laat die neusjes maar blij zijn met t slechte voetbal en de 3 puntjes.. hebben ze straks nog hard nodig..

      /   Beantwoorden  / 
  6. Rudy

    Nou yoepie edwin,je wint in 2 duellen onderling. Mss realiseer je je zelf ook dat de competitie over 34 wedstrijden gaat en niet over 2 wedstrijden. Kan me de laatste keer dat twente boven ajax eindigde niet herriner jij wel ? PLay offs slaan zowieso nergens op.

    Maar goed,over het algemeen snap ik je punt wel het is nooit leuk om te verliezen tegen een team wat op het 1ste oog alleen maar lijkt te verdedigen. Helaas is dit in het moderne voetbal wel zoals het gaat. Je kan niet blindelings naar voren lopen met zijn allen want dan heb je zowieso een goede kans op wat tegen doelpunten tegen.

    Ik als ajax fan ben blij dat we eens een coach hebben die het niet schuwt om alle middelen te gebruiken om punten te pakken. Hebben we hard nodig in Amsterdam! Over Elia’s mening mwja goed zal wel frustratie zijn maar het is nog zwakker om je tegenstander te beledigen met hun spel dan naar je eigen spel te kijken. Mss dat die dat eerst es kan gaan doen.

    De groeten.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Koen

    Het is maar voetbal. stelletje losers.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Martin

    Ajax had zeker poep in de broek, maar Twente weigerde daar gebruik van te maken en te laten zien dat het dit jaar beter is. Eigen angst of overdreven respect maakt je lam en haalt zelfs scherpte weg. Daardoor gaf Twente Ajax toch de kans en het gevoel dat er iets te halen viel. Ik zie liever minder stoere taal en meer daden (hoewel Elia natuurlijk een penalty moest krijgen).

      /   Beantwoorden  / 
  9. erik vak-104

    wist niet dat Ajax zoveel geblesseerden had.dan kan ik me de speelstijl voorstellen.twente had het zelf af moeten maken ondanks de slechte arbitrage.maar om nou met de borst vooruit te lopen vind ik ook wat vergaan

      /   Beantwoorden  / 
  10. kees

    martin het is allemaal nie zo moeilijk mijn clubbie heeft nu eenmaal 9 geblesseerde spelers en dan moet je inspelen op de kwaliteiten van je spelers

      /   Beantwoorden  / 
  11. Dan

    poep in de broek en 3 punten in de tas!losers… dachten wel ff te winnen.Ajax is nog lang niet op z`n sterkst als je kijkt naar `t spel en `t aantal geblesseerden.het wordt nog veel beter.kan niet altijd goed zijn, maar resultat gaat voor of niet soms!?

      /   Beantwoorden  / 
  12. Edwin

    Meneer, haha wat mooi, ik heb je toen in ieder geval niet hier zien reageren. Of wil je soms beweren dat je er wel was? Je mag het een waardeloos stukje vinden wat ik typte, maar reageer dan wel inhoudelijk. Want wat je nu doet is er een boel omheen lullen, maar eigenlijk niets zeggen.

    Ik weet ook wel dat Ajax over het algemeen hoger op de ranglijst staat dan Twente. Volgens mij zeg ik ook nergens dat dat niet zo is. Bovendien is Ajax verplicht om ieder jaar boven Twente te eindigen, als je naar de begrotingen en de waarde van de spelers op het veld kijkt.

    Ik word alleen een beetje moe van ventjes als jij die je alleen ziet als het goed gaat en voor de rest hun mond dichthouden. Dat soort supporters heb je in moeilijke tijden niets aan. Moeilijke tijden? Ja, die hebben jullie ook gekend. En juist toen heb ik je hier niet gezien. Snap je m’n punt?

    Zo ja, scheer je dan snel weg hier en zo nee.. Probeer dan eens inhoudelijk te reageren. Aan de andere kant: dit is een Twenteblog, dus je hebt hier sowieso al weinig tot niets te zoeken.

      /   Beantwoorden  / 
  13. fctwente65

    LUCKY ajax

      /   Beantwoorden  / 
  14. JoodseTukker

    Ach jee, als een andere club resultaatvoetbal speelt en er kampioen mee wordt hoor je niemand en nu Ajax 1 wedstrijd, mede door blessures en een schorsing, zo speelt piept heel nederland. Belangrijkste is dat de 3 punten naar Amsterdam gaan. Twente was overigens ook niks.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Dan

    goed gesproken, JoodseTukker. Er wonen daar toch nog realistische mensen. je kan niet altijd mooi spelen en winnen. resultaat is NU belangrijker. Het mooie spel komt wel als iedereen fit is

      /   Beantwoorden  / 
  16. gabri

    psv voetbalt zo al jaren dan word er gezegd dat het een zakelijke overwinning is en als ajax het doet is de wereld teklein met al die kritiek waar gaat het bij voetbalnou om het gaat om punten pakken maakt niet hoe mooi spelzalmooi zijn maar is maar bijkomstigheid kan niet altijd

      /   Beantwoorden  / 
  17. gabri

    zeker niet met al die gebleseerde spelers dus het word alleen nog maar beter voor ons in amsterdam

      /   Beantwoorden  / 
  18. fred

    Als je deze wedstrijd 110x speelt wint twente 99x.Heeft niks met resultaat voetbal te maken. Twente is er gewoon ingefoten. En weer een grensrechter die ajax onterecht redt. Kan geen toeval zijn.

    In twente zijn zo erachter gekomen dat er door oa ajax grote competetie vervalsing is gepleegd mbt de competitie indeling na europese duels…..

    De aanstelling van luinge is ook dubieus, omdat ajax gevraagd heeft op luinge deze wedstrijd mocht fluiten……

    wordt vervolgd……..

      /   Beantwoorden  / 
  19. Ajax4Life

    PSV speelt al jaren zo en nog steeds. Heeft ajax een keer gekozen voor op de Counter te spelen word er gelijk gezegd dat ze laf speelde. Twente heeft gewoon een lesje in effectiviteit gekregen, een goeie zet van MVB want na de 0 – 2 had twente helemaal geeen zin meer en niet vergeten we hebben 11 geblesseerden in ons team en toch heeft dit ajax de 3 punten naar Adam kunnen meenenem, maak je maar niet druk, zodra onze spelers terug zijn wordt het weer AANVALLUH !!!!

      /   Beantwoorden  / 
  20. gabri

    blijven dromen en luinge floot toch goed

      /   Beantwoorden  / 
  21. henk

    Islamsterdam heeft bijna altijd de scheids mee in NL. Daardoor spelen ze europees en dat verliezen ze weer punten voor het NL voetbal.

      /   Beantwoorden  / 
  22. Disc

    @Joodsetukker: 020 loopt zsinds jaar en dag te zeiken over PSV, maar goed nu voetballen ze zelf zo. Laffe honden. Was gewoon een trieste vertoning van Ajakkes.
    Pffffffffffff wat een anti-voetbal.
    Dat Van Basten er maar blij mee ens. Loser

      /   Beantwoorden  / 
  23. gabri

    ajax heeft jaren die punten bij elkaar gevoetbalt disc en laf dat het effectief

      /   Beantwoorden  / 
  24. AFCA

    HAHAHAHA twente kan niet tegen zijn verlies wat zwak, idd HELEMAAL NIETS, HELEMAAL NIETS, HELEMAAL NIETS IN ENSCHEDE. En de drie punten mee naar huis :)

      /   Beantwoorden  / 
  25. gabri

    en je weet het healle boeren zijn homo

      /   Beantwoorden  / 
  26. Mike

    Ik snap niet mensen het raar vinden dat Ajax een keertje defensiever speelt dan normaal, ik bedoel als je uit speelt tegen twente een je mist 11(!!) spelers dan lijkt me maar een ding belangrijk en dat is het resultaat. En dat ajax dan ook wint, ligt ook aan twente want ze hebben zelf geen/nauwelijk grote kansen gecreerd.
    Maar het ergste vind ik nog dat die elia gaat janken, oke van fans snap ik het omdat die niet altijd evenveel verstand hebben van voetbal, maar van een spelers is gewoon triest.

      /   Beantwoorden  / 
  27. henk

    Ja in amsterdam heb je geen homo’s , want daar heerst de shaira. Dat laat je je toch niet gebeuren, wat een losers

      /   Beantwoorden  / 
  28. Sulejmani10

    Aaaaahhhhhh is eliiiiiiza nog een beetje geirriteerd.. elia had maar 1 goeie actie….

    Twente speeld schijt voetbal tegen een zwaar gehavend ajax en ze moeten op de aanval spelen omdat ze 1-0 achterkwamen.

    Moet ajax dan gaan aanvallen terwijl ze al voorstaan….
    TRiest ventje die elia….
    Geboren LOSER.(misschien wat voor feyenoord)

      /   Beantwoorden  / 
  29. bas 29

    Luinge heeft 3pt meegenomen. Want het was echt geen resultaat voetbal wat ajax liet zien. Dat doet PSV die geven geen kans weg, ajax blijft alleen in het zadel dankzij behulpzame scheidsreechter, iedere week!

      /   Beantwoorden  / 
  30. gabri

    he henk even over het mee hebben van de scheids ben ik het niet echt mee eens feyenoord uit genaaid door scheids en heereveen uit ook met die penalty die was er buiten of heb je dat ook niet gezien dus laten we daar maar over ophouden en wat elia betreft hij gaat zelf door als hij had gevallen had hij hem misschien wel gehad dat is domvan jullie eigen speler maarja in twente lopen nou eenmaal niet van die slimme toppers

      /   Beantwoorden  / 
  31. www.fctwente-denekamp.nl

    Ik kan me niet indenken dat je met dit voetbal trots op je team kunt zijn maar ja het levert Ajax wel 3 punten op.Erger vind ik dat de KNVB klaagt dat er geen Nederlandse scheidsrechter op het WK actief zal zijn nou werd het gisteren pijnlijk duidelijk waarom dat zo is want mocht Luinge de top van Nederland zijn dan is het met het Nederlandse scheidsrechters niveau triest gesteld.
    Maar dat mag geen excuus zijn Twente heeft zelf de kansen niet benut en daar gaar het om.
    Ik hoor trouwens dat Ajax 11 man mist moet Van Basten niet ook alle geblesseerden van het 2e meetellen

      /   Beantwoorden  / 
  32. iki

    Als je hierzo de reacties leest wordt ook meteen weer duidelijk waarom 70% van de nederlanders een hekel aan ajax supporters heeft,zelfs als ze winnen door slecht te spelen hebben ze nog een grote mond,en dan ook nog vooral degenen die die hele ArenA nog nooit van binnen hebben gezien

      /   Beantwoorden  / 
  33. Sulejmani10

    je lult lekker iki…
    Ajax was gehavend maar desondanks had twente helemaal niks te zeggen…
    Na de 1-0 moest twente wel en vandaar die halve kansjes op de GELIJKMAKER….

    Twente vond zichzelf toch de favoriet…
    Ik heb t niet gezien…

      /   Beantwoorden  / 
  34. gabri

    he iki zal 10-05 2009 naar je zwaaien alstwente weer drie punten komt brengen bij ons

      /   Beantwoorden  / 
  35. dani

    Weet je eigenlijk is deze hele kletspraat super zielig. Vooral als het gaat over trots zijn op en trots zijn over het voetbal.

    Jarenlang heb ik niets gehoord als PSV weet eens wist te winnen met anti-voetbal. Ook zij hebben de afgelopen jaren regelmatig met 1 of 2 tegen nul gewonnen waar ze niet meer dan 2 a 3 kansen kregen en waar een geweldige Gomez zijn team op de been hield.

    En als Ajax dan een keer op zulke wijze wedstrijden begint te winnen. En dus belangrijke punten haalt. Dan is het ineens dat ze in amsterdam poep in de broek hebben. Nou ik geloof dat ze in Enschede en omgeving luiers en een hele boel tissues nodig hebben om enerzijds de diarrie van de buikpijn in te duwen en anderzijds hun neus te snuiten tegen het snotteren.

    Echt wat een jankerds.

      /   Beantwoorden  / 
  36. jelle

    Wees a.u.b. niet zo sneu om met die ajacieden te discusseren, is toch eindeloos
    BTW, ajacieden, ga lekker naar jullie eigen blog (als jullie die hebben..), die maken wij toch ook niet onveilig?!

      /   Beantwoorden  / 
  37. gabri

    helemaal mee eens dani

      /   Beantwoorden  / 
  38. Herders-DNK.nl

    idd. jelle!

      /   Beantwoorden  / 
  39. dirk

    hahaha.poep in de broek voor twente?laat me niet lachen hoor..ajax is gewoon beter dan twente..mischien verdiende twente gister wel te winnen maarja in een seizoen zitten ook slechte wedstrijden tussen..zoals die van gister van ajax..dat overkomt iedere club ook barca ook real ook inter maar dat neemt niet aan dat hun bang voor hun subtoppers.want ook als je naar de statestieken kijkt is ajax gewoon in hun voordeel.kom maar naar de arena..kijken of hij hetzelfde gaat zeggen.word dit x geen gelijk spel.pakslaag gaat twente krijgen.en trouwens..vraag niet hoeveel ploegen zo spelen in de arena

      /   Beantwoorden  / 
  40. Robin

    haha poep in de broek doe normaal man twente was enorm slordig en ajax super scherp voor het goal 2-0 overwinning 3punten mee naar amsterdam dus als wij zo slecht speelde waarom hebbe jullie dan niet gewonne daar in dat enschede? Doe me een lol en schrijf dit pas als je 4-0 wint ofzo en kom niet met zo’n poep stuk

      /   Beantwoorden  / 
  41. www.fctwente-denekamp.nl

    Ik hoor al die ajaxieden zeiken over blessures als je topclub wil zijn moet je toch 20 gelijkwaardige spelers hebben en ze zijn daar toch zo trots op die jeugdopleiding nou deed daar gisteren een gekloonde Emanuelson mee was ook precies zo’n krant en er word gezegd dat Twente halve kansen kreeg, nou dan ben ik denk ik bij een andere wedstrijd geweest. Of praten hier NOS supporters want die laten over het algemeen nog niet de helft van Twente zien

      /   Beantwoorden  / 
  42. G

    volgens mij hebben we scheidsrechters dit seizoen vaker tegen gehad dan mee hr flkkr.

      /   Beantwoorden  / 
  43. gabri

    he dennekamp ajax is toch topploeg winnen toch vanjullie goede twente

      /   Beantwoorden  / 
  44. www.fctwente-denekamp.nl

    Kan ook wel zijn maar waarom worden dan steeds die excuses gezocht en ben je een topploeg als je van Twente wint wij zijn nog geen topploeg wij vallen nog steeds onder de categorie subtop.Ik vind persoonlijk Ajax ook geen topploeg te veel net niet voetballers vond Gabri slechtste man van het veld Van Basten had hem wel weer voor rust kunnen wisselen en zo zijn er nog wel wat spelers die niet het niveau hebben wat je van een topploeg mag verwachten.

      /   Beantwoorden  / 
  45. Marco

    Prima dat twente zo stoer doet terwijl wij met een B elftal 2-0 winnen!!Zie jullie in Amsterdam als iedereen weer fit is. En elia tekent meteen een contract in Amsterdam als ie de kans krijgt…

      /   Beantwoorden  / 
  46. Jasper

    ajax heeft veel toeschouwers, twente heeft supporters!

      /   Beantwoorden  / 
  47. Edwin

    Toch wel grappig dat de meeste Ajax-fans nog steeds niet snappen waarom het gros van de Nederlandse voetbalfans een hekel aan ze heeft. Dat is dus precies door dit soort dingen. En als je dan een discussie probeert aan te gaan krijg je constant hetzelfde verhaal.

    Liever fan van een subtopper en af en toe verliezen, dan fan van een ‘top’club en Gloryhunten.

    P.S.
    Feit is dat ik de afgelopen jaren nog wel een paar keer kan noemen dat Ajax zo gespeeld heeft hier, dus nou niet net doen of het incidenteel is. Wat dat betreft heeft Elia ongelijk. Het komt wel vaker voor.

      /   Beantwoorden  / 
  48. gabri

    beste edwin als ajax thuis speelt zien wij het niet anders elke ploeg in de arena durft niet te voetballen die komen voor een punt en hopen op een counter nu doen wij het en is de wereld te klein

      /   Beantwoorden  / 
  49. gabri

    maar denekamp je bent toch nmet mij een s als je steeds in een andere samenstelling moet spelen je niet ingespeeld kunt raken dan kun je nog zo een goede bank hebben je moet toch steeds weer je strijdplan veranderen en spelers inpassen en je bent toch wel met mij eens dat ajax een hoop blessures heeft dan vind ik dit een knap resultaat

      /   Beantwoorden  / 
  50. jack

    klopt helemaal poep in de broek ze laten de koeien ook schijten op het veld van de arena helemaal top elia

      /   Beantwoorden  / 
  51. gabri

    jack bij jou zeker in je ogen daarvoor ga je naa twente kijken

      /   Beantwoorden  / 
  52. gg

    Schandalige club ajax. Hebben bijna al hun pt en titels aan scheidsrechters te danken.

      /   Beantwoorden  / 
  53. Edwin

    De wereld is niet te klein, gabri. Jullie zitten altijd werkelijk iedere ploeg af te kraken die zo defensief speelt. Dan is een beetje meer bescheidenheid over het vertoonde spel wel op zijn plaats, vind je niet? Maar nee, werkelijk iedere Ajaxfan loopt in de polonaise omdat ze bij het kleine (als ik sommige Ajacieden op deze pagina moet geloven) Twente hebben gewonnen met afbraakvoetbal. Bovendien lopen ze mijn club af te kraken.

    Dat rijmt toch niet? Best dat je een keer zo speelt, maar kom je dan niet als een arrogante (niet tegen jou persoonlijk) patser gaan gedragen op een TWENTEblog, waar je eigenlijk al niets te zoeken hebt.

    Ik ben toch ook niet de Ajaxforums gaan bezoeken en lacherig gaan doen na jullie fiasco tegen ons vorig jaar? Wat doen jullie in hemelsnaam hier?

      /   Beantwoorden  / 
  54. sevilla

    helemaal niets in enschede… en nog slechte verliezers ook…. lache!!! ajax 4 ever!

      /   Beantwoorden  / 
  55. Edwin

    Hahaha typisch weer.. Hij zegt Ajax 4ever en hij noemt zich zelf naar een buitenlandse club. Typisch voor het soort toeschouwers dat daar op de tribune zit.

      /   Beantwoorden  / 
  56. gabri

    ja edwin dat afbraakvoebalheet bij mij effectief voetbal en ik zit je club niet af te kraken maar vind de reactie van jullie slechte verliezer elia een beetje zielig

      /   Beantwoorden  / 
  57. Pennant

    Schitterende kansen van Twente die 2e helft.
    Ajax had NIETS in te brengen, jammer dat Twente zoveel pech had.
    Twente had het zeker verdiend om te winnen!
    En Elia, wat heb je ze hard gedold!!!

      /   Beantwoorden  / 
  58. stan

    Heey vieze losers uit amsterdam.
    Ik heb nog nooit zulke namaak supporters meegemaakt!!
    Vorigjaar heb ik jullie niet gezien en floten jullie de spelers uit!!
    Wij zijn niets voor niets de beste supporters van nederland en jullie de ALLER SLECHSTE van nederland!
    Ons hoor je nooit fluiten naar onze spelers!
    IK bin trots dak veur twente bin!

      /   Beantwoorden  / 
  59. gabri

    he stan ik zeg maar 1 ding 0-2 en ben jij maar trots op dat je geen nederlands kan groeten uit amsterdam

      /   Beantwoorden  / 
  60. AFCA

    nobody like,s us but we don,t care
    fuck the rest AJAX is the best

      /   Beantwoorden  / 
  61. Rene

    Het is “”nederlands kunt”" Gabri. Ga maar even navragen bij iemand buiten A’dam.

    Groeten Rene

      /   Beantwoorden  / 
  62. Red Polly

    Laten we het a.u.b. maar niet meer over Ajax hebben, wat een dramatisch niveau en alleen maar achteruit lopen.
    En als je dan ook nog een Luinge hebt valt er voor Twente thuis weinig te halen, wat een drama die man, die helpt Ajax in de eerste helft aan de punten.

    Terecht dat er geen scheidsrechters geselecteerd zijn, het niveau is bedroevend en er wordt weer ouderwets gemarchandeerd met de regels, Luinge heeft zijn eigen regels en natuurlijk een 2 ingevuld bij de toto, wat een foute corrupte man is dat, Ajax heeft er gisteren heel veel aan gehad.

    In de eerste helft werden alle acties van Twente afgefloten en er werden kaarten uitgedeeld aan Twente spelers sloeg werkelijk nergens op.

    Ajax werd dubbel en dwars beschermd door Luinge, gewoon een dikke loser, fluit neutraal, dat heeft hij nooit gedaan in de wedstrijd.

    Elia stond ook geen buitenspel, maar wordt wel teruggefloten !

    Uilenberg, ga eens normale loyale mensen opleiden maar niet die prutsers van nu, frauderende fluitisten, die maar één doel hebben en dat is de zogenaamde Top op weg helpen naar de titel.

    Luinge was dramatisch, dat Twente niet scoort is eigen schuld dikke bult, voldoende kansen gehad, maar tegen een partijdige scheids valt niet te spelen, hij behoede Ajax mede voor puntverlies, aangezien hij graag baasje wil spelen.

    Ajax zal hem wel het hele jaar gratis bier hebben aangeboden, Luinge lust hem nogal graag !

      /   Beantwoorden  / 
  63. Tukker Pride

    Dat stelletje Nepjoden dat hier een beetje stoer loopt te doen dat ajax, met een B-elftal heeft gespeeld en nog heeft gewonnen, zijn gewoon grote losers. Als er een andere scheids had gestaan had ajax gewoon klop gehad, en meer niet. Twente speelde gewoon tegen 12 man, dus inclusief die hond van een ajacied, genaamd Roelof Luinge!

    Trots, da’k veur Twente bin!

      /   Beantwoorden  / 
  64. AFCA

    tuurlijk het ligt weer aan de scheids.
    als wij dat moeten doen kunnen we een boek schrijfen …accepteer het maar dan moet je meer scoren, twente heeft ook maar twee echte kansen gehad !!

      /   Beantwoorden  / 
  65. Tukker Pride

    Nouja, het valt wel op dat de Heer Luinge vaak de wedstrijden van ajax fluit. en daarbij komt nog dat hij de vrije trap voor de 1-0, 2x laat overnemen, nadat ajax hem op de verkeerde plek neemt, normaal word de vrije trap dan andersom gegeven. De 2-0 komt gewoon voort uit het feit dat Twente alles-of-niets speelde, met 5 aanvallende spelers. Ik kon me ook ergeren aan het tijdrekken van Vermeer, vanaf Minuut 1, Dat was gewoon rasecht anti-voetbal.
    Ajax voetbalde als pakweg FC Volendam.

    Maarja, Luinge heeft ons laten zien dat hij nog steeds zijn Luinge-shows kan geven.

      /   Beantwoorden  / 
  66. fc.twente

    @ marco nee elia wil graag een stapje hoger voetballen hier na dus gaat na het buitenland dus niet meer na ajax want jullie tijd is geweest

      /   Beantwoorden  / 
  67. AFCA

    tuurlijk verliezen doet zeer .. ik was eerlijk gezegd met een punt blij geweest
    maar dat is voetbal twente thuis is sterk..
    uit is een ander verhaal !!
    als ajax zo blijft voetballen met zoveel blesures wordt het zeker nummer 30!!! CHEERS

      /   Beantwoorden  / 
  68. twente-fan

    ELIA IN ORANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geloof mij nu maar Elia in Oranje kan niet uitblijven!!!!!
    Nog één keer:

    ELIA IN ORANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  69. anti 020

    ajax had zeker skijt in de broek!
    heb heb zo schruft hekel aan 020 puuh..
    zorg is voor sfeer en kom niet met 1 fucking zielig liedje oppleuren zielige joden

      /   Beantwoorden  / 
  70. Ikke

    Volgens mij is het probleem dat ‘ome Roelof’ vooral erg irritant fluit. Hij haalt je het bloed onder de nagels vandaan door zijn beslissingen…
    Krijgt hij even niet genoeg aandacht, dan moet hij maar weer z’n eigen show maken. Dan is het natuurlijk het beste om de ‘grote’ club te steunen.. Gek he dat de meeste wedstrijden worden gestaakt wanneer deze man fluit? Roelof bedankt.

    Daarnaast heeft het voor ons (Twente supporters) geen enkele zin om op deze Ajax supporters te reageren op dit blog. Wat kan ons hen toch schelen? Wij zijn toch Twente, die helaas zeer onterecht verloren zaterdag. Dat kan gebeuren.. Overkomt de besten.

    Laten we het hebben over het spel in de 2e helft, erg goed spel vond ik. Jammer dat er niet 1tje in valt. Want dan win je deze pot met een 3,4,5-1. Maar helaas. Volgende keer beter.

    WIEJ BINT TROTS DA’W VEUR TWENTE BINT, MAAKT OONS NIG OET WAT IE D’R VAN VIND!!!

      /   Beantwoorden  / 
  71. Jos V

    Zinlose discussies….
    Twente – Ajax 0-2.
    Teletekst zegt geflatteerd, na de samenvatting is dat denk ik een goede constatering.
    Twente – Ajax 0-2.
    Doorlopen mensen, niets aan de hand. Is pas de 9e wedsrtijd van het seizoen…

      /   Beantwoorden  / 
  72. fcttea

    Er zit een steigende lijn in het spel, een nederlaag kan natuurlijk gebeuren, alleen was is dit geval Roelof de Beer wel erg op de hand van Ajax, Elia wordt getracht in de 16 onderuit te halen, eerst voordeel afwachten, geen voordeel dan als nog fluiten, voor strafschop. Als ons FC. deze lijn doorzet komt het helemaal goed dit seizoen.
    We hebben allemaal een neus, de een heeft een kleine de Amsterdammers een REUS.

      /   Beantwoorden  / 
  73. frank

    ajax is echt ver af gezakt zeg, wat een anti voetbal… na 20 min loopt die vermeer al tijd te rekken.. en die neuzen altijd maar commentaar op psv… zijn zelf nie anders… vroegah waren jullie goed… nu stelt t geen fluit meer voor… twente/groningen/heerenveen en az gaan de inhaal slag wel winnen

      /   Beantwoorden  / 
  74. flexie lexie

    ajax mist 3 van de 4 spelers die de aanval van ajax moeten vormen(aissati, sulejmani, suarez) en dan wordt er verwacht dat ajax bij twente wel ff het spel gaat maken! ajax weet toch ook dat twente niet meer dat clubie is waar 9 van de 10x de 3 punten mee naar adam genomen worden! waarom gelijk zo negatief naar ajax? zie het als een compliment voor twente! ik als ajacied had rekening gehouden met een nederlaag, en dan 3 punten halen met anti voetbal, is dan iets waar ik mee kan leven! en over de gene die zeggen dat de ajax jeugd niks meer voorstelt wil ik alleen maar dit zeggen:

    vermeer, vd wiel, vermaelen, vertonghen, urby, de jong, martina, en niet te vergeten hersi, elia(waar jullie nu veel plezier aan beleven)

      /   Beantwoorden  / 
  75. princepolley

    Ajax = Vergane glorie.

      /   Beantwoorden  / 
  76. FR1908VL

    kk joden..kan me niet heugen dat ze ooit aanvallend hebben gespeeld..kk neuzen

      /   Beantwoorden  / 
  77. baksteen

    ajax speelde slecht, laf, ook al hadden ze veel geblesseerden.

    maar in de 1e helft had ik het idee dat ik naar de play-off wedstrijd in de ArenA zat te kijken. beide ploegen speelde niet geweldig en gaven geen dreiging.

    in de 2e helft deed twente dat wel, maar werd er niet goed op doel geschoten waardoor het doelpunt uitbleef(op de schoten van Elia en Huysegems na)
    dus ik vond een 0-0 of 1-0 voor twente terechter.
    maar daar heb je nu niks aan.

      /   Beantwoorden  / 
  78. bam bam

    wat ben ik blij dat ik voor twente ben,vond het niks dat twente zo laf speelde het eerste helft, maar fond het nog lachwekkende dat ajax in de feste liep te schijten wan angst,voor een slecht spelend twente. van basten was zeer tevreden over zijn goede spelers, maar dat was hij ook steeds bij het nederlandse alftal. maar goed jullie ajax leden, wij komen als voetbal klup elkaar nogwel eens tegen. dan zal de vraak zoet zijn. proud to be a tukker. twente ole!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  79. MarcosFCT

    whaha ik zie een paar reacties staan van ajaxsupporters: “we hebben 9 geblesseerden”
    “we hebben 11 geblesseerden”
    “we hebben wel 8 geblesseerden”

    maargoed we wisten al dat ze niet veel wisten, ontopic:

    twente was gewoon beter en luinge floot weer als een jood. ajax had dus wel weer geluk maar waren wel effectief en twente maakte gewoon niet de kansen af.. wel terecht van elia gezien he spel van ajax.

      /   Beantwoorden  / 
  80. enno

    ik wil 1 ding zeggen er worden mensen die geboren met een lichamelyke handicap geestelijke handicap en mensen worden geboren die voor ajax zijn ze kunnen er niks aan doen dat ze een afwyking hebben zo worden ze nu eenmaal geboren

    en kijk goed na de reacties van die afwykende mensen dat maakt een hoop duidelijk welke tekortkomingen die mensen hebben HEEL VEEL

      /   Beantwoorden  / 
  81. enno

    btw waarom zijn jullie ajacieden nie op je eigen blog…………..oja jullie hebben geen blogger zulke goeie supporters hebben jullie niemand die ff iets over heb voor andere supporters grote tekortkoming zo ken ik nog wa ff vandan gaan.
    je zou maar een ajacied zijn zou me diep schamen.

      /   Beantwoorden  / 
  82. jack

    vieze tering joden ga naar jullie eigen blog o sorry die hebben jullie niet ajax is geen club maar een schoonmaak middel supporters hebben ze ook niet ja hoort namelijk geen geen zak in de arena en het stadion is om te huilen nou zo veel min punten heeft twente niet

      /   Beantwoorden  / 
  83. gabri

    als je boerben heb je alle handicapen bij elkaar en je bent er nog blind bij ook anders ga je niet naar dat provincie clubje van je pride to be a jood92

      /   Beantwoorden  / 
  84. Sulejmani10

    Hahah ik wist dat er al zoveel zielige fanatieke twente sup. waren…
    Waarneer heeft ajax een scheids mee…
    Luinge floots gisteren redelijk maar toch meer in het voordeel van twente..
    Ajax had voordeel moeten krijgen in de 2e helft waardoor ze naar het doel konden lopen maar hij gad een vrije trap…

    Maar jullie willen een scheids die tegen ajax fluit… Ik kan me nog een overtreding herinneren van boschker op suarez voor de 0-2 bij twente.. Maar desondanks verloren met 2-1 dankzij de scheids….

    Maar als je niet van een gehavend ajax kan winnen dan moet je gewoon je bek houden..
    En twente speelde thuis dus twente speelde met SCHIJT IN DE BROEK..

      /   Beantwoorden  / 
  85. ww

    Van basten dat u ajax zo laat voetballen,
    kan me wel voorstellen dat johan daar weggelopen is.
    Allemaal eigenbelang en bang dat je op
    de de bek gaat.
    Gelukkig zijn er dit jaar vele ploegen, herenveen,groningen,nec,az en kan er nog wel een paar opnoemen die wel durven te voetballen, ajax zal nog vele malen als verlieser tevoorschijn komen en wij in enschede maar lachen.

      /   Beantwoorden  / 
  86. Sulejmani10

    Volgens mij is luinge 1 van de betere scheidrechters maar wel triest als je thuis tegen een gehavend ajax op nul speeld..
    Het maakt niet hoeveel geblesseerden we hebben maar het gaat erom welke..
    Wij miste heel onze aanval..

    Als twente alleen met nkufo speeld dan verliest t elke wedstrijd…
    Ajax moest een weekie overleven en t werd 0-2.
    Dan kunnen we alleen maar blij zijn met t resultaat en volgend week maken we t goed met mooi voetbal tegen sparta

    Ik moet ook wel zegggen dat heerlijk voelt dat iedereen een hekel aan ajax heb..
    KOM MAAR OP… KUTBOEREN….
    AJAX WORDT KAMPIOEN TERWIJL JULLIE ZELF KAMPIOEN HADDEN WILLEN WORDEN…
    ANDERS KOMT JULLIE TRAINER NIET NAAR TEWNTE..
    MAAR HELAAS
    JULLIE WORDEN NOOIT KAMPIOEN VAN NEDERLAND…

      /   Beantwoorden  / 
  87. Sulejmani10

    hahah we zullen ww
    Wij maken ons niet druk om twente..
    IS GEEN CONCURRENTIE

      /   Beantwoorden  / 
  88. jack

    o nee tering jood aan de einde van de rit zien we het wel ajax word zeker geen kampioen met dat afbraak voetbal en met dat zielige gedoe van te veel reserve spelers is allemaal onzin twente was wel 2 tot 3 klassen beter alleen in de afronding ontbrak het

      /   Beantwoorden  / 
  89. Andre

    En terecht, Ajax speelde zwak en creerde niets, watjes.

      /   Beantwoorden  / 
  90. vroomshoop

    zonder die boeren hadden jullie opa/oma niets te eten gehad in de oorlog….en de meesten van jullie hebben ook geen school gehad zo te lezen!

    maar wij komen jullie nog wel weer tegen en dan zullen wij wel weer zien wie er wint!

      /   Beantwoorden  / 
  91. ronald

    ja vieze vuile tyfes ajax stelletje tijd rekkers dat zijn jullie en maar afwachten op een counter laf anti voetbal spelen jullie hadden helemaal niets in te brengen en de uitslas is volkomen tegen de verhouding in 4of 5 -2 voor twente was gerechtigheid maar ja luky ajax

      /   Beantwoorden  / 
  92. Jan

    Goh wat een belangstelling uit 020 hier plotseling. En wat een geweldig niveau. Lees al die reacties eens achter elkaar dan wordt je pas echt blij. Kan iemand dit blog s.v.p. afsluiten want zo’n welles/nietes spelletje is toch niemand blij mee.

    Ik wil over de wedstrijd maar 1 ding kwijt: Ik ben trots dat ik een Tukker ben. Ook bij een nederlaag zo achter je ploeg blijven staan met 24000 man (minus 300 uit 020) voor dat sfeertje zit ik op de tribune. En tuurlijk baal ik van die nederlaag en van Luinge en van nog meer dingen maar we doen nog lekker bovenin mee en gaan vol goede moed naar Engeland. Twente komt er wel.

      /   Beantwoorden  / 
  93. fct fan

    Als ajax 10 wedstrijden wint hebben ze het 8 keer aan de scheids te danken, want volgens mij is luinge ook een jood….Twente is gewoon dik genaaid, maar daar mag je bij studio sport niet over praten, want die hebben ook allemaal een jaarkaart van 020. corrupt zooitje daar in het westen…….

      /   Beantwoorden  / 
  94. erik vak-104

    Sulemanji>Dat zullen we zien strontjood.jullie tijd is geteld.groningen,Heerenveen,AZ en Twente gaan jullie voorbij.jammer maar waar.Ajax=geschiedenis LoL

      /   Beantwoorden  / 
  95. Rene

    Gabri,

    ik ben
    jij bent
    hij is
    wij zijn

    Groeten uit twente

      /   Beantwoorden  / 
  96. gabri

    heb je ook scholen bij jullie

      /   Beantwoorden  / 
  97. gabri

    wel scholen maar geen echte voetbal club

      /   Beantwoorden  / 
  98. erik vak-104

    wat is die van jullie dan een schaakclub met dat Antivoetbal?jullie spelen nog negatiever dan Psv LoL

      /   Beantwoorden  / 
  99. Martijn

    Echt heel jammer dat twente niet heeft gewonnen. Ze hadden echt moeten winnen van dit angsthazen elftal. Hopelijk zakt ajax ver weg op de ranglijst. Maar twente heeft voorin ook veel te weinig gebracht en mag wat dat betrefd ook naar zichzelf kijken. en Luinge is de broer van Anne Frank.

      /   Beantwoorden  / 
  100. bram

    Die Gabri en Sulejmani10 zijn helaas de meest respectloze supporters van ajax. Lekker veilig schelden op internet diep triest.

      /   Beantwoorden  / 
  101. WijsNeus

    Hahaha, wat een hilarische discussie hier op dit blogje. Geen van beide kampen kunnen objectief oordelen, en zo moet het zijn ook. Ajaxsupporters gloryhunters? Welke prijzen heb ik gemist dan, help me ff?

    Face it, verdiend verloren van een verdedigend maar scherp Ajax. Dat wordt poep in de broek als iedereen weer fit is…..

    Jullie haten ons? Achteraan sluiten!

    AFCA Can’t Be Stopped!

      /   Beantwoorden  / 
  102. fred

    Als je deze wedstrijd 100x speelt wint twente 99x.Heeft niks met resultaat voetbal te maken. Twente is er gewoon ingefoten. En weer een grensrechter die ajax onterecht redt. Kan geen toeval zijn.

    In twente zijn zo erachter gekomen dat er door oa ajax grote competetie vervalsing is gepleegd mbt de competitie indeling na europese duels…..

    De aanstelling van luinge is ook dubieus, omdat ajax gevraagd heeft op luinge deze wedstrijd mocht fluiten……

    wordt vervolgd……..

      /   Beantwoorden  / 
  103. Ikke

    Beste Twente supporters. Willen jullie niet meer reageren op de supporters uit onze hoofdstad. Ze proberen, net als Luinge, het bloed onder onze nagels vandaan te halen, door te zeggen dat ze zo geweldig zijn.
    Laat ze lekker…
    Dit is totaal NIET belangrijk. Het gaat toch om Twente, onze FC. Wij hebben een goede pot gespeeld (2e helft) op naar Engeland.

    Gegroet

      /   Beantwoorden  / 
  104. ajax is the best! haha

    heb al 10 jaar geen top ajax gezien… dus gewoon je bek dicht houden.. niet gaan pronken… groeten

      /   Beantwoorden  / 
  105. F3R

    eeuhmm als alle boeren homo zijn hoe komt het dan toch steeds dat daar kinderen geboren worden????

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.