Henk Kesler voedt speculaties over vertrek Jan van Halst

Voormalig FC Twente- en KNVB-voorzitter Henk Kesler is tegenwoordig columnist. Je moet immers wat als je je met moeder de vrouw en de kleinkinderen niet weet te vermaken. Ome Henk schrijft nu dus stukjes en dinsdag had hij het in zijn column in Tubantia over het aangekondigde vertrek van Jan van Halst. Dat zorgde toch al voor de nodige vragen en gefronste wenkbrauwen, maar Kesler deed daar nog een schepje bovenop door openlijk te twijfelen aan de uitleg die Van Halst gaf voor zijn keuze. Kesler beweert dat Van Halst bij FC Twente onvoldoende ruimte ervaren zou hebben om zijn taken te kunnen uitvoeren en daarom vertrekt. Fijn, zo’n oud-voorzitter die vanaf een afstand voor onrust en speculaties zorgt.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

4 reacties op “Henk Kesler voedt speculaties over vertrek Jan van Halst

 1. Anton

  Het is toch ook zo, dat de reden van van Halst heel vaag is, gezien de verschillende commentaren dat het niet zou boteren tussen Joop en Jan? Waarom zou je weggaan terwijl het project nog lang niet ten einde is?

    /   Beantwoorden  / 
 2. bobby solo

  Misschien vinden ze het in huis ook niet zo leuk dat “pa” jan altijd weg is,voor de rest denk ik dat hij alleen zichzelf te kort doet!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paradise

  Volgens mij is Kesler nooit voorzitter van FC Twente geweest. In het artikel wordt echter twee keer het tegendeel beweerd.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Banie

  Dat klopt zie wiki: Tussen 1982 en 1994 bekleedde Kesler bestuursfuncties bij FC Twente. Hij was er secretaris, penningmeester en vicevoorzitter.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.