Mijmeringen op zondagmiddag: Peter Wekking over Leroy Fer

Dat VI‘s FC Twente-clubwatcher Peter Wekking de kunst van geschreven woord verstaat liet hij al vaker zien. Ook deze week toont hij zijn literaire klasse met de openingsalinea van zijn artikel over Leroy Fer. Lees en geniet:

Het was diep in de zinderende verlenging van FC Twente-Bursaspor. In de linkerzone van het veld wilde Wesley Verhoek aanleggen voor een vrije trap, maar ineens greep Leroy Fer in. De middenvelder commandeerde Dusan Tadic bij zich, fluisterde de Serviër iets in het oor en zie, de panelen begonnen te schuiven. Niet Verhoek maar Tadic nam plaats achter de bal en Fer verschool zich achter de menigte spelers bij de tweede paal. Om ineens, geheel vrijstaand, op te duiken rond de penaltystip. De bal van Tadic was op maat, de volley van Fer sloeg keihard tegen het net en de Grolsch Veste ontplofte.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

10 reacties op “Mijmeringen op zondagmiddag: Peter Wekking over Leroy Fer

 1. Rick053

  En nu, nu ben je hem 6 weken kwijt! Voor volk en vaderland, hup holland hup..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ber

  fakking kut

    /   Beantwoorden  / 
 3. phenix

  das n ie zo mooi allemaal,scijtzooi. eerste 2 wedstrijden vangen we het op,hopen dat hij dan weer fit is,come on twente enschede

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Hopen dat Chadli wel weer fit is tegen die tijd! Wat balen voor hem en ons allemaal, hier mag je echt zeggen, KUT!

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Mijmeringen op de zondag middag! Nou, ik vind dat een kopje FER GEOPEREERD AAN MENISCUS EN WEKEN UIT DE ROULATIE ook wel gestaan had. t Is verdorie niet niks en na die weken loop je ook niet direct weer het veld op en hoplakee, nee dat duurt nog wel even voordat je weer de oude bent en ik kan het weten want ik ben zuster! Ik wens Leroy veel sterkte!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Niet om het 1 of ander of om lullig te doen ofzo maar profvoetballers hebben natuurlijk wel iets andere dokters/zuster/begeleiding dan de gewone man he ;)
   Heb me al vaker verbaasd hoe het kan dat profspelers met zo n blessure na 2/3 weken weer op het veld staan, en ik een half jaar op de wachtlijst stond en een jaar niet gevoetbald heb…. Natuurlijk, ze zijn veel meer getraind e.d. maar ja it s all about the money!
   Zo n topatleet als Fer verwacht ik binnen 2/3 weken terug op het veld.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Dat mogen we hopen! En wat jij schrijft moet ik eerst zien dan geloven. 2 3 weken lijkt me erg snel.

      /   Beantwoorden  / 
 6. johan

  wat een klotezooi…. maar goed wat hebben we, ik denk schilder door naar middenveld, braafheid achterin, guttierez d’r bie, chadli weer terug en nog asteeds sterk twentwe… gelukkig hebben we grote selectie.

    /   Beantwoorden  / 
 7. FCTim

  Krijgt Mac nu al gelijk met z’n brede en sterke selectie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   nu zal inderdaad moeten blijken of het een voordeel is van een grote selectie

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.