Nogmaals Joop Munsterman

Aan de vooravond van de nieuwe competitie kreeg Joop Munsterman nog even een podium bij de NOS.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

31 reacties op “Nogmaals Joop Munsterman

 1. phenix

  goed verhaal,niets aan toe te voegen,come on joop. alles komt goed en morgen3pnt,come on twente

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erwin

   Rukverhaal. Gewoon veel te veel schulden, gebrek aan liquiditeit. Daarom deze labiele selectie en kulverhalen. Blijf lekker dromen!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Jan

  Joop, je bent mijn held!
  gewoon zo door gaan. Dan maar een paar jaar niet meedoen om de bovenste 3 plaatsen. Financieel gezond is de basis voor succes.

    /   Beantwoorden  / 
 3. hendrik

  Tadic ook weg, naar Dinamo Moscow ?
  Fc Twente zal dit seizoen niet hoog eindigen. Een trainer die weinig ervaring heeft zal met zijn club op een plaats eindigen waar de trainer zijn gelijke kent. Zelfs trainer Dwight Lodeweges van Cambuur heeft meer ervaring.
  Daarnaast is er geen prikkel voor deze trainer daar hij nu al weet dat hij na 1 seizoen vervangen wordt. Voorspelling op basis van spelers aan/verkoop en kwaliteit van de trainers:
  1.Ajax (1) Ronald de Boer
  2.Psv (2) Phillip Cocu
  3.Az (10) Gertjan Verbeek
  4.Feyenoord (3) Ronald Koeman
  5.Heerenveen (8) Marco van Basten
  6.GoAhead (-) Foeke Booy
  7.DenHaag (9) Maurice Steijn
  8.Nec (15) Alex Pastoor
  9.PecZwolle (11) Ron Jans
  10.Twente (6) Michel Jansen
  11.Utrecht (5)
  12.Vitesse (4)
  13.Cambuur (-)
  14.Roda (16)
  15.Nac (13)
  16.Groningen (7)
  17.Heracles (12)
  18.Rkc (14)

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  En zo is het helemaal. Succes is prachtig maar wel op een verantwoorde manier. Dat we kampioen werden heeft met meerdere factoren te maken gehad. En om bij te blijven zul je zeker je maatregelen moeten nemen. Naar de gemeente toe met het aflossen van het geld en ook omdat je niet weet waar het financieel naar toe gaat. Tijden zijn onzeker! Onze regio is nou niet bepaald de rijkste welvarendste van Nederland. Als ik een te groot huis heb gekocht en in de ww raak zit ik ook met de gebakken peren. Er komen wel weer betere tijden en dan heeft Twente de zaakjes wel goed voor elkaar. Goed zo Joop, helder en duidelijk. En kijk om je heen in eredivisie land. Meerdere clubs moeten het met minder doen. Ik hoop wel een ding dat Twente creatief om gaat met de mindere financien en dat de scouting goed zn best gaat doen. Want bij dat laatste heb ik mn twijfels wel eens.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Wim B

  Joop is zo glad als een aal. En de waarheid is zo breed als een paling tussen zijn ogen. Zo kan ik nog wel wat verzinnen. Maar iedereen kan toch met zijn eigen verstand zien, dat er toch wel iets aan de hand is met onze trots. En dat schrijf ik voor een groot gedeelte op conto van Joop. Joop lult alles recht wat hij in 3 jaar averechts verteld heeft aan de supporters. En wat zie ik? Iedereen loopt weer achter deze rechtbreiende gladjanus aan. Ik zeg nogmaals: wordt wakker en zet uw eigen feiten op een rijtje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jan

   En hoe zou jij het doen dan? Miljoenen uitgeven aan spelers i.p.v. het aflossen van de hypotheekschuld?
   Jij hebt makkelijk praten vanaf de zijkant. Was je ook zo negatief over Joop toen we de schaal omhoog hielden? Toen stond je vast en zeker vooraan bij het podium zijn naam te scanderen…..
   Ook ik zie graag dat Twente ieder jaar meedoet om het kampioenschap, maar dan wel op een verantwoorde manier. Anders ga je dezelfde kant op als Feyenoord destijds en dan speel je wel ineens degradatie voetbal.

   En wat nog dat Joop verschillende verhalen verteld. Tijden veranderen en ook hij kan niet in de toekomst kijken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Erwin

    Hetgeen nu gebeurd is gewoon een correctie op een aantal jaar wanbeleid/aankopen. Wees an een vent en zeg dan dat dit een correctie is op een paar jaar wanbeleid.
    Dan ben je eerlijk.
    En flikker de mensen die dit veroorzaakt eruit (wellicht inclusief jezelf)

      /   Beantwoorden  / 
 6. Moeke

  poeh jongens, 12 miljoen zou door Dinamo geboden zijn, als daar nog wat bij komt denk ik wel dat Tadic vertrekt.

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Ik denk dat Twente dit jaar niet in de top 5 eindigt. Niet negatief maar realistisch. Maar de top 2 zal inderdaad bestaan uit Ajax en PSV de rest is koffiedik kijken. Er zullen altijd verassingen zijn en hopen dat met een beetje geluk wij dat zijn. Ik hoop dat we na afgelopen seizoen ons weer kunnen laten zien als een goed voetballende ploeg waar strijd passie en de wil om te winnen altijd aanwezig zijn. Ik zal er niet minder om komen want eens verslaaft altijd verslaaft. We zullen het zien. In ieder geval weer van die saaie weekenden zonder voetbal af. Come on Twente make us proud!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   @Twentemax, ik kan jouw mening vaak zeer waarderen. Ik kan niet wachten tot het weer begint.
   Ik denk dat we met onze trainer Jansen een verrassing in huis hebben. Hij heeft een goede kijk op het spel, is zeker een aanvulling op Schreuder. Dit zal zich komende maanden wel manifesteren. Als publiek moeten we volledig achter het team gaan staan. Afgelopen seizoen lukte mij dat niet altijd, vooral als ik Fer zag spelen. Die is weg, dus laat maar komen die tegenstanders. Als ze ten onder gaan dan strijdend. Er zal tot begin september vast nog wel iets veranderen, pas dan kunnen we de voorlopige balans opmaken. De Veste moet weer de hel van Enschede worden en daar kunnen wij ons steentje aan bijdragen.

     /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Ja Wim er zijn dingen waarvan je denkt dat nooit weer. Maar of Joop hier altijd wat aan doen kan??? De laatste trainers bijvoorbeeld waren blunders. Adriaanse en MCC. Dit gedoe heeft Twente geen goed gedaan maar al met al moeten we nu zien dat we van beneden weer naar boven krabbelen. Twente moet zn eigen koers varen en niet teveel willen. Kan helemaal niet. Noem jij de dingen dan eens die jij zou veranderen als jij Joop was. Want soms denk ik wel eens dat als jij voorzitter van Twente was we elk jaar kampioen zouden worden. Wees eens duidelijk in wat je dan wilt ipv elke keer dat in mijn ogen negatieve gepraat!

    /   Beantwoorden  / 
 9. nero

  tadic direct verkopen,rosales door naar middenveld.goede back kopen van het tadicgeld +bendner.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Bendtner zou ook mijn absoluut eerste keus wezen. Wat ‘ne prio….Met afstand dan. Meeste klasse, ervaren, zie hem gewoonweg als de Deense Zlatan. Geen ideale schoonzoon. Geweldige voetballer. Van onschatbare waarde als aanspeelpunt, kapstok en verdeelstation. Goed salaris betalen en over anderhalf jaar voor een mep weer doorsluizen. Aangevuld met Mokhtar, Duarte en een verrassing in de centrale defensie, lijkt Twente zowaar nog wat kleur op de bek te gaan krijgen, de komende voetbaljaargang, en dingen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Nazario_fct

    Hebben ze nog steeds Duarte niet aangetrokken pfff ;-) )

      /   Beantwoorden  / 
 10. Joop

  Dit seizoen zal wel een tussenjaar gaan worden, en mag de jeugd ervaring op gaan doen. Maar zullen we wel gewoon om de playoffs voor europees voetbal gaan spelen.
  Maar op bestuurlijk/organisatorisch vlak doen we gewoon hele goede zaken, met verantwoord financieel beleid.
  Alles wordt dus in gereedheid gebracht om straks niet alleen een eendagsvlieg te zijn in de top maar ons er vast in te gaan nestellen.
  Heeft alleen wel even tijd nodig, voordat wat je op het veld hebt staan ook de top zal zijn.
  Maar het grote verwijt van de onvrede bij de supporters van vorig jaar was dat het voetbal niet om aan te gluren was, daar gaat nu ongetwijfeld verandering in komen dus ook ik hoop dat de supporters in het stadion en ook daarbuiten weer positief over hun cluppie gaan praten en trots zijn op hun fc twente.
  Want jeugdspelers hebben meer dan wie dan ook de steun en het vertrouwen van de 12e man nodig, anders maak je ze kapot.
  Of je moet over de absolute wereldtop spreken, die trekken zich nergens iets van aan.
  Maar wij zijn Twente, geen Barcelona.
  Accepteer dat het dit seizoen de ene week sprankelend zal zijn, en de andere week de deksel op de neus MAAR wel met strijd!
  Dat hebben onze trainers ook aangegeven dat ze hier hun aandacht ook zeker op zullen vestigen, heb ik alle vertrouwen in.
  En steun je eigen spelers! Ook al heb je ooit betere gezien op hun positie, geroezemoes, gelach, gefluit kan net betekenen dat die speler de volgende kans opnieuw verprutst… krijgt hij applaus voor zijn goede bedoelingen en loopactie dan zul je zien dat het de volgende keer wel raak is.
  Trust me! its all about TRUST!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Joop

  Ik heb een uitspraak van Wim voorbij zien komen dat hij net zo lang totdat Joop is afgetreden niet meer naar Twente zou gaan, hou je nog steeds woord Wim of was dat een emotionele uitspraak?

    /   Beantwoorden  / 
 12. Henk

  Wim B bepgrijpt niets van financieel management en voetbalvisie.
  Ik heb alle vertrouwen in de deskundige bedrijfsman Joop Munsterman

    /   Beantwoorden  / 
  1. tukker 72

   Henk, wat je nu uitkraamt slaat nergens op.
   Munsterman praat altijd in zijn eigen straatje, waar overigens niets mis mee is.
   Echter Wim heeft hem wel kunnen betrappen op diverse leugens.
   Als Munsterman gewoon eerder uitleg had gedaan over de werkelijke financiele sittuatie, zoals nu op de officiele site staat, was er geen wanklank geweest bij de supporters.
   Eerlijkheid duurt het langst.

     /   Beantwoorden  / 
 13. Mike B

  Oei, Tadic ook weg, bij 14 miljoen is het zeker vermoed ik. En dan? Flink terugkopen vermoed ik….

    /   Beantwoorden  / 
 14. twentemax

  Moet er wel een schip geld richting FC Twente komen ! Tadic blijft mits de euro s binnen vliegen bij zn vertrek. Loat mooi bliem!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Technische Dirk

  Wat een lullo die Munsterman. Dat gehakkel van hem mag ik trouwens wel maar hij mag toch nog wel iets bijdehander worden.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Rene uit het oosten

  Ik kan wel begrijpen dat Twente kiest voor stabiliteit en dat Munsterman het wat rustiger aan doet. Kijk maar naar utrecht, groningen en heerenveen hoe het niet moet.Ik heb ook niks met die grootverdieners als Buylikin, Fer, Douglas, Mihaylov, Tadic en die duur betaalde trainers. Wat dat betreft heeft Heracles het afelopen twee jaar beter gedaan en ook veel enthousiaster gespeeld. Tuurlijk heeft Twente de afgelopen twee jaar gefaald op de transfermarkt, ik heb meer vertrouwen in de weg die ze nu zijn ingeslagen maar hoop wel dat ze nog snel een mokthar en die deense spits halen

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Ja wat noem je falen met aankopen waar nu 12 mil voor wordt geboden!
   Een Fer die je na een seizoen “waar hij zijn mentaliteit heeft laten zien” nog voor het zelfde geld weg gaat.
   Een Chadlie die dik geld op leverd.
   Daar worden de mislukingen tegen het zelfde geld weer verkocht.

     /   Beantwoorden  / 
 17. Paul

  Twente zit mooi in de maag met een elftal terug gekomen verhuurlingen.Aan de straatstenen niet te slijten.Komt allemaal door Joops verhuurbedrijf denkwijze dat in zijn hersenen zit.Meneer springt van de hak op de tak.Zit geen enkele filosofie in.Meneer heeft wel verstand om alle beste spelers te gaan verkopen.Snel stadion af te betalen.Maar dan weet een Ezel wel waar het straks op de ranglijst retteketet staat.Tadic wordt niet verkocht maar zeg nooit nooit.En dan komen er allemaal soort RKC spelers voor terug.God laat ons bidden AMEN

    /   Beantwoorden  / 
 18. phenix

  de chinees,mijn man. wat jij zegt dat klopt en natuurlijk loop je een keer een miskleun tegen maar in het algemeen hebben wij het goed gedaan met de verkoop van spelers. laat het maar beginnen,keb er zin an

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Ja, met het verkopen van spelers was nog niet eens zoveel mis, man. Echter, juist het aankopen van spelers, letterlijk het misse kopen liever gezegd, zorgt voor de huidige neergang en algehele inschijterij op sportief en daarmee financieel gebied. Dat er allerlei idioten leeghoofdig en ziende blind achter hun grote, inmiddels toch wel radeloze roerganger blijven aansloffen spreekt ook al niet in het voordeel van de reputatie van de club…Kleurloze ja-knikkerij. Straks was er een aflevering van De Slimste Mens op de buis, waarin de 3 intelligente kandidaten om beurten gevraagd werd de 18 eredivisieclubs op te noemen. FC Twente kwam niet eens aan bod, OMG ! RKC en NEC wel, bijvoorbeeld. Tekenend voor de niet te stoppen aftakeling, menschen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Prince

    Goh, we worden niet genoemd bij de Slimste Mens…. En in de Viva staat ook al tijden niets over onze club. We kunnen er net zo goed mee ophouden.
    En vreemd dat er nog steeds voldoende mensen zijn, die vertrouwen hebben in de man, die zo veel voor Twente heeft betekend en dat nog doet. Goed en zeer terecht dat je ze direct als idioten omschrijft!
    En jij schrijft een nietszeggend stukje tekst op een website. Jou kunnen we dus zeker geen kleurloze ja-knikker noemen. Respect.

      /   Beantwoorden  / 
 19. twentemax

  En niet luisteren naar Haagse Aadje. Die heeft geen verstand van voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 20. phenix

  3 intelligente mensen? hahaha nou ik heb het ok gezien. viel reuze mee qua intelligentie. maar ja matchday. come on twente make us proud

    /   Beantwoorden  / 
 21. Joop

  Precies mijn betoog staat nu geweldig uitgelegd op voetbalprimeur gisteravond om 23:15… Daar word je toch trots en enthousiast van? Gewoon ontzettend goed beleid en echt een plan. Nu hopen dat de talenten op het veld gaan slagen en dan staat het fundament echt om een topclub te worden en geen eendagsvlieg.. Laten wij vanavond beginnen met onze spelers vertrouwen te geven en de grolsch veste weer een heksenketel te laten zijn. Het moet een wisselwerking zijn. Come on Twente!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.