‘Oud-voorzitter doorbreekt het stilzwijgen’

Voor het eerst sinds zijn veelbesproken vertrek heeft Joop Munsterman, oud-voorzitter van FC Twente, zich openlijk uitgelaten over de chaos bij de Enschedese voetbalclub. Munsterman hekelt de wijze waarop zijn meesterwerk te gronde is gericht: “Enorm pijnlijk om te zien hoe ze zijn afgegleden.”

Lees hier meer.

Een beetje relativerende humor kunnen we in deze tijden wel gebruiken.

Bron: De Speld.

4 reacties op “‘Oud-voorzitter doorbreekt het stilzwijgen’

 1. Hahaha

  Wat een griezel

    /   Beantwoorden  / 
  1. @hahaha

   de slimste van de klas ben je niet, he.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hahaha

    Dat klopt ik kan zo bij Twente beginnen he

      /   Beantwoorden  / 
 2. JanG

  Oeps, sorry, dit bericht had moeten worden geredigeerd, excuses. Je kan die Derksen ook nooit vertrouwen… kerstgedachte, vind de paar verschillen..

  ‘Voor het eerst sinds zijn veelbesproken vertrek heeft Joop Munsterman, oud-voorzitter van FC Twente, zich openlijk uitgelaten over de chaos bij zijn Enschedese voetbalclub. Munsterman hekelt de wijze waarop hij zijn meesterwerk te gronde heeft gericht: “Enorm pijnlijk om te zien hoe we door mijn falen zijn afgegleden.”

  “Sinds mijn gedwongen vertrek verkeert FC Twente continu in zwaar weer”, zegt Munsterman hoofdschuddend. “De club hangt nu alwéér puntenaftrek en een geldboete boven het hoofd. Tot overmaat van ramp is de proflicentie voorwaardelijk ingetrokken. Toen ik de club onder mijn vleugels had, was er nog wat geld en stond de proflicentie geen moment ter discussie.”

  Naar wedstrijden gaat Munsterman nog wel, maar het kost hem steeds meer moeite. “In mijn tijd speelden we hier Champions League-wedstrijden. Toen kwamen Internazionale en Tottenham Hotspur op bezoek. Nu vecht de club tegen degradatie.”

  De oud-voorzitter zegt er een hard hoofd in te hebben dat Twente zich de komende jaren gaat plaatsen voor Europees voetbal. “Ik vraag me af hoe wij, de beleidsbepalers die hiervoor verantwoordelijk zijn, onszelf nog durven aankijken in de spiegel.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.