Tukkers look good in red!

Psychologen, welke voetbalsupporter is er niet groot mee geworden? Maar in plaats van ons tot in den treure te analyseren, heeft een stel Duitse geitenwollensokkendragers nu eens écht iets zinvols onderzocht: de kracht van rood. De conclusie is eenvoudig. Wie rood draagt, maakt een grotere kans om te winnen. Lees de wetenschappelijke details hier en u weet: Arsenal kan wel inpakken woensdag. Wel jammer dat we over twee weken in Londen niet in het rood spelen. Ook uw tegenstander verslaan met de kracht van rood? Klik dan HIER!  

 

16 reacties op “Tukkers look good in red!

  1. jaap

    Waarom wint vosta dan bijna nooit?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tukker Terror

    Omdat Jeroen er niet meer speelt ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. 14

    bullshit theorie.
    vaker gehoord.
    beetje jammer
    ik zeg 1-1 3-0.
    adieu!

      /   Beantwoorden  / 
  4. ForzaTwente

    @14
    Over een paar jaar maar weer terug komen en dan zinnige posts maken? Volgens mij snap je het bericht en vooral de toon van het bericht niet helemaal.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Marc

    Twente zou Tomas Necid uit tsjechië moetten halen dat is er 1 die veel zal scoren voor twente want dat is de enige kracht die we nodig hebben om kampioen te worden!! Tomas Necid

      /   Beantwoorden  / 
  6. forzatwente

    Zo’n geweldenaar is het op Youtube iig niet, en meestal zijn die spelers op Youtube beter dan in het echt. Maar als hij maar niet naar Utrecht gaat vind ik het best.

      /   Beantwoorden  / 
  7. vak-p 1992

    heb hem een keer zien spelen

      /   Beantwoorden  / 
  8. Blaise

    Nog erger is dat over 2 weken arsenal wel in het rood speelt

      /   Beantwoorden  / 
  9. bjorn

    oud nieuws?

      /   Beantwoorden  / 
  10. _FCT_

    Kufo mag tijdens Arsensl – Twente spelen?

      /   Beantwoorden  / 
  11. Anton

    Heeft Tomas Necid rood haar? Dan is hij van harte welkom!

      /   Beantwoorden  / 
  12. Anton

    Nee, Kufo mag ook de return tegen Arsenal niet spelen. Hij is voor 3 westrijden geschorst, wat inhoudt dat hij pas in de 2e wedstrijd van de poulefase in de CL (optimistisch) of in de return van de Uefa cup (pessimistisch) mag spelen

      /   Beantwoorden  / 
  13. Marc

    Nee hij heeft geen rood haar.. maar het rendement van Necid is gewoon hoog vooral omdat hij nog jong is ik geloof 18 of 19 maar niet ouder.. En duur is hij zeker nie!!

      /   Beantwoorden  / 
  14. Tukker Terror

    Jongens wat heb ik er een ongeloofelijke zin in !!
    Weer getuige van (jammer genoeg) een schaarse top wedstrijd van onze FC.
    Hopen dat deze wedstrijden het begin van een zeer vruchtbare periode wordt.
    Ben morgen lekker van de partij in Arnhem en heb het vliegticket al in huis voor dé wedstrijd in Londen. Ik hoop dat, net als wat Mc Claren al zei, we een goede uitgangspositie kunnen boeken voor de return wedstrijd in het Emirates Stadium. Lees overal dat er veel spelers van Arsenal niet bij zijn en dit kan perspectief kan bieden voor ons. Zijn toch geen kleintjes die bij hun ontbreken op het middenveld. De zet om Brama te laten spelen lijkt mij dan ook de juiste beslissing. Die jongen is nog steeds groeiende en verkoop, waar sommigen het over hebben, is dan ook uit den boze. Het belangrijkste wordt het om die kloten counter van Arsenal eruit te halen, één van hun sterkste wapenfeiten. Je wordt er soms bang van hoe hun met hun tk-tik-tik voetbal zo snel voor de goal terecht komen. Als je hier een rem op kunt gooien dan kon het nog wel eens een hele leuke 2-strijd gaan worden. Ze lekker in een fuik laten lopen en dan proberen wat gevaar te stichten voor hun ‘hok’.
    Het belangrijkste wat we, spelers en supporters, moeten doen is GENIETEN !! Als we ons weer zoals altijd lekker fanatiek achter ons cluppie gaan scharen voelt het weer, net zoals in Emmen, dat we een thuiswedstrijd spelen. Dat er in het gebied van Arnhem maar trillingen mogen onstaan die op de richterschaal geregistreerd worden !!! 25.000 Tukkers die lekker uit hun dak gaan. Ik weet zeker dat ik er 1 van ben.

    Prognose van een gekke Tukker:

    FC Twente – Arsenal 2-1
    Arsenal – FC Twente 1-1

    Tot morgen ! en natuurlijk Good Goan.

    Twente komt eran!

      /   Beantwoorden  / 
  15. robin

    tukkers look idd good in red, daarom moet jantje vennegoor terug komen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.