Jan Mulder: Eljero Elia is een oogstrelend fenomeen

In het lucratieve Postbank-pak kruipen kan Jan Mulder binnenkort niet meer (want dan is er geen Postbank meer). Zou dat de reden zijn dat de oud-voetballer echt elke schnabbel aanpakt?

Tafelheer bij De Wereld Draait Door, vaste gast bij Studio Voetbal, internet-columnpje bij de Volkskrant, en nog zoiets bij Eredivisie Live. Maar van ons mag ie, zolang Jan blijft orakelen zoals hier: over de schoonheid van de acties (én de naam) van Eljero Elia.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Jan Mulder: Eljero Elia is een oogstrelend fenomeen

  1. FCT

    En zo is het…!

      /   Beantwoorden  / 
  2. stan

    Geweldig gezegt door jan.
    En een fenomeen dat is ie ook en ik hoop dat hij nog 3 jaar blijft rijpen bij ons en dat hij een geweldige overstap mag maken naar real of ac milan!(en natuurlijk een flinke zak geld achterlaten;)!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. trulli

    Vond dat de NOS nauwelijks aandacht schonk aan de fantastische actie van Elia op links. Als Mitea dat had gedaan een paar jaar geleden in z’n Ajax-tijd, dan hadden ze het er 3 weken over gehad.

      /   Beantwoorden  / 
  4. willie

    trulli: Antwoord
    Wat laat de NOS dan wel van twente zien ,niets toch of je moet al tevreden zijn met een paar minuten.
    Bij de NOS geld alleen wat de grote clubs doen en de rest telt niet meer mee.
    verlang weer terug naar voetbal bij RTL daar kwam iedereen aan bod. blij dat twente de wedstrijden aan RTV OOST verkoopt

      /   Beantwoorden  / 
  5. johan dreksen

    Eljero doet ut goed, wat dat betreft oké. Maar ik kan die irritante stem van een mulder niet meer horen. Dat monotome gebrabbel van een over het paard getilde snabbelaar. Daar wordt zelfs Jezus nog depressief van.

    Gatverdamme naast die vent moesten ze altijd verplicht een doventolk zetten, die kan tenminste nog boeien, ook al begrijp ik van die gebaren hélémaal geen snars…. Weg met die vent ook al heeft ie wat Elia betreft een beetje gelijk. Laten we Eljero alleen in zijn voetbalschoenen houden en niet een meter er naast. Want Eljero mulder kan wel brabbelen maar zijn verstand is ‘ie kwijtgeraakt toen ‘ie in het blauwe leeuwenpak is gestapt…

      /   Beantwoorden  / 
  6. Remco tukker

    Elia raak je of in de winterstop, of in de zomerstop kwijt. Onvermijdelijk. Het is alleen afwachten hoe Arnautovic zich nu verder ontwikkelt.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Tim

    Remco is geen tukker

      /   Beantwoorden  / 
  8. Remco tukker

    Als je wil beweren dat je zo’n voetballer als Elia behoud, ben je een clown. Als het aan mij ligt speelt hij nog z’n hele carriëre bij ons. En zo lang hij nu nog hier speelt, kunnen we gaan genieten van hem. Maar als je een beetje realistisch bent, raak je hem gewoon kwijt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.