‘Elia verlengt contract tot 2013′

Eljero EliaHelemaal niets in Amsterdam! Eljero Elia gaat bij FC Twente bijtekenen tot 2013 en blijft dus de Enschedese supporters trakteren op weergaloze dribbels en buitenaardse balcontrole. Wat er de afgelopen week ook gebeurd is. Per saldo wordt alles een stuk rooskleuriger.

Of niet? Twentesport.com weet namelijk te melden dat ook Elia straks een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan. En dat is erg aannemelijk. Hoe normaal het tegenwoordig ook is, het is te merken dat de supporters sceptisch zijn over het nieuwe contract van onze smaakmaker.

Liep een paar dagen geleden niet onze aanvoerder de poort uit met een verlengd contract? Neem maar van mij aan dat je daar nu niet op hoeft te rekenen. Of Wielaert nu onhoudbaar was of niet. Dit contract is tijdens deze periode waterdicht. Als hij gaat, dan kunnen we het stadion opnieuw verbouwen, anders gaat hij niet.

Of hij komende zomer nog blijft is afwachten. Twente heeft ongetwijfeld een transfersom genoemd waardoor ook in de zomer veel verdiend wordt, terwijl het kamp Elia een transfersom wil laten opnemen waardoor een overgang al bij voorbaat in kannen en kruiken is. Ergens in het midden hebben ze elkaar ontmoet.

Alleen nog even krabbelen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

109 reacties op “‘Elia verlengt contract tot 2013′

  1. twente03

    ik ben er toch niet helemaal gerust op, zal wel weer om een bedrag gaan van 5 miljoen ofzo

      /   Beantwoorden  / 
  2. langejan

    Ik verwacht een clausule om en nabij de 8,5 Miljoen euries.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mosselman

    Als iemand het zeker weet wat het gelimiteerd bedrag in zijn nieuw contract is laat het effe weten !!
    Wel mooi dat PSV ook belangstelling heeft , mocht hij dan kiezen tussen ajax of PSV ……doe dan maar PSV

      /   Beantwoorden  / 
    1. langejan

      Liever naar PSV ? Het liefste naar een club die er het meest voor wil betalen neem ik aan ? Stel PSV wil 7 Miljoen betalen, en Ajax 9 Miljoen. Dan nog steeds PSV ?

        /   Beantwoorden  / 
      1. vak 307

        alles beter dan na ajax

          /   Beantwoorden  / 
        1. fctbadd1e

          je hebt helemaal gelijk alles beter dan ajax ;)

            /   Beantwoorden  / 
      2. Jos V

        Ja.

          /   Beantwoorden  / 
  4. a

    Helemaal niets is wel een beetje dubbel he, aangezien Wielaert net is vertrokken…
    Kloterige afkoopsommen ook!

      /   Beantwoorden  / 
  5. a

    @ Langejan
    Liever nog naar de club waar Elia graag naartoe wil… Clubbelang is groot, maar spelerbelang ook.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Henk

    Ben er niet helemaal gerust op dit soort verlengingen, want op dit moment zijn het allemaal mogelijkheden om de weg vrij te maken om te vertrekken. Als FC Twente akkoord gaat moet men teven ook een limiet vastleggen hoelang hij actief bij ons is. Dit lijkt mij net zo goed en eerlijk om dat vast te leggen. Deze ietswat onsportieve manier van contractverlengingen werkt competitievervalsing in de hand, zoals nu FC Twente en NEC danig verzwakt worden.

      /   Beantwoorden  / 
  7. hansie

    Ben al lang blij dat we in iedere geval dit seizoen nog meer van hem kunnen genieten.
    Als hij zich zo positief blijft ontwikkelen, gaat ie volgend seizoen toch naar een buitenlandse club.Hoop dat dit dan (voorlopig)ook gelijk de laatste speler is waar de nodige commotie om is geweest, kunnen we ons nu weer gaan richten op het spelletje waar het om gaat,en das lekker ballen.

      /   Beantwoorden  / 
  8. patrick

    vi melde dat er nog geen akkoort is met elia

      /   Beantwoorden  / 
  9. tuur

    ik kan me niet voorstellen waarom ze zijn contract gaan verlengen
    ze hebben nog een optie om het met een jaar te verlengen dan staat hij nog 2 ,5 jaar onder contract, en ik denk als hij zo door blijft spelen dat die in de zomer niet te houden is en gewoon voor 15 mil weg gaat , dus waarom verlengen met closule er bij in doen dan ben je toch dom bezig

      /   Beantwoorden  / 
  10. 28

    Ik vind het hartstikke mooi maar als er een clausule wederom is opgenomen voor een bedrag lager dan 10 miljoen begaat Twente zijn zoveelste flater als het aankomt op contracteren! 1 ding staat vast, Elia speelt max nog tot einde seizoen bij FCT! dus wat heeft een verlenging dan voor nut als je als Twente zijnde een eenzijdige optie hebt om het contract zowiezo met een jaar te verlengen. Elia heeft op dit moment een contract nog voor 1,5 seizoen. Als je de optie licht om het contract met een jaar te verlengen betekend dat, dat Elia aankomende zomer verkocht kan worden met nog een lopende verbintenis van 2 JAAR! dat betekend dat je onder die omstandigheden alsnog de hoofdprijs kunt vragen (Minimaal 12,5 miljoen) Dan zou je als twente zijnde toch gek zijn nu zijn contract te verlengen met WEDEROM een BELACHELIJKE vertrekclausule van misschien maar 5 tot 7 miljoen ? Dit zijn uiteraard slechts speculaties, maar ik acht Twente in staat om zo dom te zijn om op deze manier te handelen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. tukkerthijs

      Twente beslist dat niet alleen. De speler heeft daar grote invloed op.

        /   Beantwoorden  / 
    2. stijn

      Joop is niet dom!
      na dit seizoen stond elia nog maar 1 jaar onder contract
      en dan hij maximaal 5 miljoen waard zijn!
      Nu staat hij langer vast maar dan met een hogere clausule (denk ik), tussen de 7 en 12 miljoen ofzo

      dus we hebben hem nog tot de zomer (minstens) en we krijgen nog meer geld

        /   Beantwoorden  / 
  11. Kratos87

    tuur: dan zal wat jij zegt wel niet kloppen. Anders was de FC idd niet goed bezig.

    Hoop iig nog vele mooie acties te mogen aanschouwen, te beginnen as zaterdag tegen Viestes! En dan in de zomer maar naar t buitenland ofzo. Ik kan t waarschijnlijk niet aan om Elia in rood/wit te zien..

      /   Beantwoorden  / 
  12. 27-27A

    In het verleden is er ook nog gesproken dat indien Elia door Twente wordt verkocht FC den Haag 20% van de meerwaarde boven de 350.000 ontvangt.

      /   Beantwoorden  / 
  13. domy

    Wat is zon contract nou waard als er in een clausule in staat?
    Waarschijnlijk heeft de zaakwaarnemer alweer een bedrag genoemd en heeft Elia daarom getekend.
    Geef me 1 reden waarom hij anders zou bijtekenen?

      /   Beantwoorden  / 
  14. Mosselman

    Ik hoop ook dat er geen contractverlenging komt waar een gelimiteerd gedrag in staat van onder de 10 miljoen euries , dan pas zeg ik op mijn beurt dat Munsterman dom bezig is , mag aannemen dat hij slimmer is .

      /   Beantwoorden  / 
  15. piet keizer

    zozo krijgen we die van de zomer ook voor een prikkie boereh hahahah

      /   Beantwoorden  / 
    1. 28

      Ten eerste, schrijfvaardigheid is niet 1 van jou sterkste punten zo te zien. Ten 2e wat een sneue reacties pietje neusje keizer.. Amsterdam heeft ook een andere begroting.. En investeert elk jaar rond de 25 miljoen.. dan is het SCHANDE dat je met zo veel geld de afgelopen 4 jaar als club zijnde al helemaal NIKS meer hebt gepresteerd en die lampjes jullie elk jaar weer uitlachen!, sterker nog neusje: clubs die het moeten hebben van talent en een mindere begroting (lees FCT) pakken tegenwoordig de vCL van de ”grote” (lees nep top clubs) ajax (bewust met kleine letters) dus wat loop je hier de sneue jood uit te hangen????

        /   Beantwoorden  / 
  16. piet keizer

    alles gaat in samenspraak met de godenzonen hahah en weer trapt twente erin!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tukkerfan

      He keizer, rot svp op naar je eigen neuzensite! Elia blijft tot de zomer gewoon in Enschede en daarna voor een mooi bedrag naar Engeland.

        /   Beantwoorden  / 
  17. Wim B

    Jongens ga er nou vanuit dat wij altijd onze beste spelers kwijtraken. Dat is al jaren zo. Zie: bijv. v/d Kerkhof, schrijvers, muhren, Thijssen, zondervan, wildschut, Thoresen, De Boer,Mulder, Engelaar etct etc. etc.. Dat is ook heel normaal voor onze club, wij worden er altijd sterker van of liever gezegd: dat is ook nodig voor onze huishouding. Ik kan me nog herinneren dat we een aanal jaren niks verkochten, stonden we gelijk op het plein van het gemeentehuis in Enschede, omdat de club failliet zou gaan. Dus we hebben het nodig. Daar moeten we niet over zeuren. Ik hoor ze zeggen: Maar we kunnen kampioen worden. Nee en Ja. Nee omdat we te klein zijn en de rop drie of vier hebben veel meer geld e besteden en zijn in principe altijd sterker. Ja, we kunnen een keer kampioen worden, maar dan op het moment als de andere drie of vier het allemaal verzaken. Nou dat gebeurt maar één keer in de …. jaar. Dus: verkopen moet om met dat geld goede spelers, vooral jonge talentvolle, te halen. Nou we hebben gezien dat onze Joop met zijn technische staf de laatste jaren Twente weer aardig op de kaart hebben gezet. Onderhandelen kunnen ze wel, ga daar nou maar vanuit.

      /   Beantwoorden  / 
    1. piet keizer

      als jullie idd iedere keer sterker er van werden was je wel eens kampioen geworden wij deden dat al schrik niet 29 keer!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. alexenschede

        en wanneer was dat voor het laatst?
        12 jaar geleden?
        doe niet zo zielig piet keizer en daarbij fan te zijn van welke voetbalclub dan ook is een eer maar je club gebruiken om anderen af te gaan kraken is een vorm van opvoeding, en die zal je dan wel niet hebben gehad.

        respect krijg je niet die verdien je!!

          /   Beantwoorden  / 
      2. willie

        dat komt omdat jullie iedere keer de beste spelers de kop gek maken om naar jullie te komen kijk in het verleden ook maar ronald de boer

          /   Beantwoorden  / 
      3. 28

        Wat een sneue reactie pietje neusje keizer.. Amsterdam heeft ook een andere begroting.. En investeerd elk jhaar rond de 25 miljoen.. dan is het SCHANDE dat je met zo veel geld de afgelopen 4 jaar als club zijnde al helemaal NIKS meer hebt gepresteerd en die lampjes jullie elk jaar weer uitlachen!, sterker nog neusje: clubs die het moeten hebben van talent en een mindere begroting (lees FCT) pakken tegenwoordig de vCL van de ”grote” (lees nep top clubs) ajax (bewust met kleine letters) dus wat loop je hier de sneue jood uit te hangen????

          /   Beantwoorden  / 
      4. twente colmschate

        kan die piet ouwe lul keizer oprotten van deze site en weer lekker gas gaan happen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Joop

          1926 is sc enschede kampioen geweest.
          Sc enschede is later gefuseerd tot FC Twente.

            /   Beantwoorden  / 
  18. Bj

    @Piet Keizer: waarom praat jij telkens in de wij-vorm. Jij hebt helemaal niets bijgedragen aan de successen van Ajax in het verleden. Jij hebt dus ook geen enkele invloed op de achterstand die Ajax binnenkort heeft op Twente. Je denkt dat je heel wat bent, maar intussen zit je alleen maar een beetje op dit blog te piepen. Zoek een baan!

      /   Beantwoorden  / 
    1. piet keizer

      ik word betaald terwijl ik dit schrijf snap je hem!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. alexenschede

        door de ww of de sociale dienst werkloze nietsnut

          /   Beantwoorden  / 
      2. MRK306

        nee dat snappen we niet. Een uitkering trekken is niet betaald krijgen. klapkop

          /   Beantwoorden  / 
      3. 28

        Wat een sneue reactie pietje neusje keizer.. Amsterdam heeft ook een andere begroting.. En investeerd elk jhaar rond de 25 miljoen.. dan is het SCHANDE dat je met zo veel geld de afgelopen 4 jaar als club zijnde al helemaal NIKS meer hebt gepresteerd en die lampjes jullie elk jaar weer uitlachen!, sterker nog neusje: clubs die het moeten hebben van talent en een mindere begroting (lees FCT) pakken tegenwoordig de vCL van de ”grote” (lees nep top clubs) ajax (bewust met kleine letters) dus wat loop je hier de sneue jood uit te hangen????

          /   Beantwoorden  / 
        1. haha

          pietje keizer moet ma een x na enschede komen en het recht in onze gezicht zegge dan heeft die balen weet hoe die er uit ziet en het is maar een stumpertje van 16-17 eerst was zn naam sulemanie of zo ze hebbe hem toen heel snel op hyves gevonde en heb zn foto s gezien en weet zeker dat ik de arena vaker heb gezien dan hem

            /   Beantwoorden  / 
  19. piet keizer

    ik verdien althans make more money dan een varkens fokker!!!!maar ik zie het alex en mrk snappen hem niet kan ik je ook niet kwalijk nemen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. alexenschede

      blijf dat denken en blijf denken dat dat clubje van je gaat winnen misschien wordt je dan op een dag gelukkig en dat je het niet snapt nemen we je niet kwalijk hoor dat heb je als je geen opvoeding hebt gehad dan blijf je achterlijk

        /   Beantwoorden  / 
    2. Mosselman

      Straks krijgen we weer als reactie dat ze graag in de toekomst met een derde ster op hun Shirt willen lopen .
      Vroeger waren ze nog te bang om met 1 ster op hun shirt te lopen .
      En toen zongen de duitsers ook van “helemaal niets (niemand) in Amsterdam >> Whahaha

        /   Beantwoorden  / 
    3. MRK306

      tip 23: Doe een taalcursus. Ik snap er geen hout van wat je hebt getypt. Maar dat kunnen we je eigenlijk niet kwalijk nemen. Ik raad je aan om in groep 5 basisschool weer in te stromen! Succes!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Joop

        ISlamsterdam leeft van overheidsgeld net als uitkeringtrekker piet keizer. Drom moeten ze is ophouden bij ajax met geld over de brug gooien. Kampioen worden ze toch nooit meer

          /   Beantwoorden  / 
  20. 27-27A

    Hallo Pietje Keizer, jij bent nu een voorbeeld van slecht taalgebruik, ik ken dat type wel, vroeger op de lagere school was het met die gasten altijd zo, gaat over wegens leeftijd!!.
    Overigens FC Twente is sinds vier jaar het kenniscentrum van de voetballerij, dat blijft ook zo, ondanks de verkopen van topspelers.

      /   Beantwoorden  / 
  21. FCTWENTE

    Waarom al die clausules….
    maarja we hebben munsterman nog…. die redt ons er wel uit ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      Juist. En voor wat betreft die clausules. Ja het Europees rcht heeft hier allemaal mee te maken.

      Trouwens:
      Advies: Twente fans. Reageer nou niet op die Piet Keizer. Wees sterk in VOETBAL maar ook in het VERSTAND.

        /   Beantwoorden  / 
      1. alexenschede

        je hebt volkomen gelijk heb me laten gaan op verkeerde manier, zal me inhouden

          /   Beantwoorden  / 
  22. patrick

    leest geen 1 hier de vi zijn contract is nog niet verlengt

      /   Beantwoorden  / 
    1. piet keizer

      nee omdat hij een clausule in zijn contract wenst
      en weet je waarom ?????dom van mij he!!!! wees welkom elia!!!!hij bewandeld de zelfde weg als onze robbie!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. MRK306

        Een stukje lood tussen je brein zal je goed doen :)
        iig Elia gaat niet naar ajax deze winter. Als hij in de zomer naar ajax gaat mag hij mooi voor minimaal 10 miljoen weg (minimale clausulebedrag).

          /   Beantwoorden  / 
      2. patrick

        ga lekker naar je eigen blog achtelijke holbewoner

          /   Beantwoorden  / 
  23. piet keizer

    niet alleen ben je een rascist mrk maar ook nog crimineel???waar ging het verkeerd kerel??ik dacht dat ik met voetbal mensen te maken had ipv tbs ers?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mosselman

      gewoon negeren die p.keizer

        /   Beantwoorden  / 
      1. MRK306

        ja ik ben een redelijke crimineel. Ik had je moeder opgehangen aan een boom en dat zag je vader. Toen had ik daarna je zusje verkracht maar dat lukte niet omdat ze zo ontzettend lelijk was.
        Maar goed :) Het is uiteindelijk goed gekomen.

        Ga alsjeblieft weg oke?

          /   Beantwoorden  / 
    2. MRK306

      p.s. Ik weet ook niet hoe je erbij komt dat ik een rascist ben. Blijkbaar ken je de betekenis er niet van :) Zoals ik al eerder had vermeld is groep 5 voor jou misschien nog wel te hoog gegrepen. Groep 3 met letterbordjes woorden maken lijkt mij geschikt voor jou. Dit is meteen mijn laatste reactie over jou. We kunnen je beter negeren.

        /   Beantwoorden  / 
  24. ronald

    hey ajax jood ga naar je eigen site man of is die net zo saai als dat stadion van jullie

      /   Beantwoorden  / 
    1. piet keizer

      omdat ik niet met de wolven in het bos meehuil????

        /   Beantwoorden  / 
      1. patrick

        nee huilen doe je hier wel schijt jood

          /   Beantwoorden  / 
  25. hoost

    wanneer wat pet wisgerhof gepresenteerd

      /   Beantwoorden  / 
  26. clemens

    Om de waarheid omtrent de transfer van Wielaart te weten te komen, luister dan even op vi.nl naar Derksen.Klik op beste Johan, en luister op 3 min 15 naar wat hij hierover zegt,dit zal bij de ajax fans ook niet leuk aankomen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. haha

      hahhah prachtig ajax krap by kas nog een pa jaartje en dan…… hahahaha
      helemaal niets in amsterdam hahahaha pietje keizer je reactie graag

        /   Beantwoorden  / 
      1. piet keizer

        op vriendelijk verzoek reactie van piet 29 keer kampioen 6 keer finalist europacup 1 4 keer winst alla moet ik door gaan nee he!wielaert die heel graag naar ons komt elia komt eraan met behulp van clausule joop!!!pff ik bedoel dit niet boos geef alleen de feiten weer!!!ik word hier voor alles en nog wat uitgemaakt ik citeer een vieze jood eeeeh kladloper omdat ik niet zou werken??en nog veel meer en lees
        eens hoe je op jullie gewezen aanvoeder reageren pfff niet iedereen hoor maar sommigen??kijk john verliet ajax naar madrid klaas the hunter idem maar zijn wel erelid gemaakt bij ajax dat heet supporters !!!en respeckt voor je spelers!!!waarom zou elia een clausule in zijn contract willen?????denkstuff!!!!

          /   Beantwoorden  / 
  27. Boeskoolvak120

    piet keizer heeft echt niets anders te doen dan op deze blog te zitten,volgens mij verveeld hij zich,zou ik ik ook doen als ik ajaxfan was maaaaaaaaaaaaaaar gelukkig is dat niet het geval.

      /   Beantwoorden  / 
  28. tukkerthijs

    Piet Keizer ? Is dat niet die zanger van BZN ?

      /   Beantwoorden  / 
  29. Eduard

    Ten eerste; als dit waar is ben ik blij voor Twente en blij voor Elia. Ten tweede dan is Twente gewoon heel vlever bezig geweest, sjappoo daarvoor.

    Toch hoop ik als zeer fanatiek Ajacied dat hij nu alsnog in januari komt en anders van de zomer want het is gewoon een parel van een speler. Voorts heeft hij vandaag alweer gezegd niet naar PSV maar naar Ajax te willen. Ben ik volledig met hem eens, haha. Maar ik hoop dan wel dat de transfer dit keer zonder geruzie en gelazer gaat want de zaak Wielaert heeft niemand blij gemaakt. Tenminste, de manier waarop was van beide kanten niet echt gentlemanclass. Vind ik dan. Kortom; goed gedaan Twente en ik hoop dat Elia toch nog komt zo niet dan maar in de zomer en veel succes in de competitie, beker en uefacup. Wel graag achter ons blijven!

      /   Beantwoorden  / 
    1. clemens

      Kijk even naar mijn reactie op 18:34

        /   Beantwoorden  / 
    2. gijs

      kijk zo reageerd een fan als hij op de blog van een andere club zit… misschien dat piet keizer er wat van kan leren!
      beetje zielig om iedereen uit te gaan schelden en je te verstoppen achter een schuilnaam… oh ja misschien ook wel een aandachtspuntje ;) … je bent ver in de minderheid piet dus houd je bek!

        /   Beantwoorden  / 
  30. Robbin

    Haha, Ajax wou het in termijnen betalen!!! Waar is al dat geld van Huntelaar toch gebleven??

    Twente is hier denk ik de grote winnaar want Wielaert wou zo nodig naar Ajax dus als die bij twente was gebleven was dat denk ik ook niet goedgekomen ! En wisgerhof is voor een klein bedrag overgekomen en ik denk dat hij niets onderdoet ten opzichte van Wielaert. En Twente heeft ook nog paar miljoen winst ook nog. Wielaert blij op de bank en Twente ook !

    Meningen graag ! (en niet van domme ajaxcieden die geen verstand van voetbal hebben)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mosselman

      Wielaert had het inderdaad toch al verknald bij de Twente aanhang , dat was toch nooit meer goed gekomen .
      Ik vond Wielaert echt een hele goede maar das geweest , Wisgerhof moet van goede huize komen om hem te evenaren .
      Misschien kan onze nieuweling snel & goed de draai vinden ….. wens hem heel veel succes .
      We moeten trots zijn op Munsterman , deze man gaat voor iedereen van Twente door het vuur ……
      Reken er maar op dat de financien bij Twente er goed uit zien .

        /   Beantwoorden  / 
  31. Hutjes

    Ik kan het niet nalaten de lofzang die Jan Mulder reeds eerder aan Elia bracht, een klein vervolg te geven.

    Een Arena vol met Godenzonen

    Vereert een God met de helm getooid.

    En waar Bartje zelfs niet bidt voor bruine bonen,

    Wordt hier met veel geld gestrooid.

    Maar in onze uitgebouwde Veste, tempel van het echte voetbalgenot,

    Aanbidden wij de enige echte,

    Elia de “Flankengott”

    Hutjes

    Enschede

      /   Beantwoorden  / 
    1. willie

      mr Hutjes ik ben het helemaal met u eens

      ELIA DE FLANKENGOTT !!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  32. Eric

    Over dom of niet dom!
    Het verschil tussen Wielaert en Elia is het moment waarop het contract tussentijds verlengd wordt/werd. Wielaert tekende in 2006 een 4-jarig contract. Conform internationale regels kan een speler, die 3 jaar daarvan uitgediend heeft, zich op dat moment uitkopen. Dus Twente kon deze winter nog de hoofdprijs vragen voor Wielaert, maar die optie was er niet meer in de zomer van 2009. Dus op deze wijze werd er tenminste nog een zeer goede prijs gevangen. Elia heeft pas 1½ jaar erop zitten, gaat er gegarandeerd op vooruit in dit nieuwe contract en dus zal de gelimiteerde afkoopsom ook zeker veel hoger liggen dan het door Munsterman afgewimpelde bod van Ajax van 6,5 miljoen. Misschien zou Munsterman er verstandiger aandoen, sommige van zijn beweegredenen eens te delen met de supporters.
    Wij zouden het best wel eens kunnen begrijpen!

      /   Beantwoorden  / 
  33. Tukker Terror

    Hahhahaha en die sukkels van ajakkus willen zeker met Elia net zoals die andere in termijnen betalen. Volgens mij kunnen ze beter hun volgende aankoop bij de mediamarkt doen, daar kun je wel in termijnen betalen.
    Hahahahaha wat een mop. Mooi dat er ook meer dan 3,15 miljoen is gebeurd voor die `backstabber`.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tukker Terror

      Oja, bron is Johan Derksen.
      Bekijk het filmpje van Beste Johan maar op de site van Voetbal International.

        /   Beantwoorden  / 
  34. The Don

    Volgens het AD zou de gelimiteerde transfersom een kleine 10 miljoen euro bedragen. Weten we ook weer wat Twente van het zomer gaat opstrijken.

      /   Beantwoorden  / 
  35. piet keizer

    vanvond begint het circus weer dat de beste mag winnen!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. vak305

      Dat de beste morgen winnen? Ik hoop dat die rotterdammers welzon ontiegelijk pak slaag krijgen,ik lach me kapot!Ongemotiveerde apen

        /   Beantwoorden  / 
  36. ronald

    hey peit keizer schijt je nu al in de broek twente word kampioen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim B

      kappen. Verlaat anders deze site. Alleen FcT nieuws gaarne.

        /   Beantwoorden  / 
      1. piet keizer

        ben jij de baas hier wim?

          /   Beantwoorden  / 
  37. john grisham

    ze hebben het allemaal wel over elia die een nieuw contract heeft ondertekend tot 2013, maar zolang dit niet op de fc twente site staat geloof ik het nog niet!

      /   Beantwoorden  / 
  38. ajax

    jullie zijn losers,
    twente met z’n bestuur van niks.

    daag fc twente die alleen maar teert op epie drost, wahahahahahahaha.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rick

      1. Als je over een bestuur van niks begint, kijk dan eerst naar het bestuur van je eigen club :)
      2. Elke club heeft zijn helden, wij gaan ook niet drammen over de ”helden” van jou club, Epi Drost was gewoon een goeie speler, wees een echte voetbal fan en liefhebber en niet een ziellige 11 jarig jongetje dat niet verder komt dan de naam ajax omdat hij bang is ze eigen naam hier te plaatsen en een no life is en dus maar gaat zoeken naar nieuws bij andere club fora omdat ze eigen club nooit interessant nieuws heeft een geef het gewoon toe.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        Hou nou eens op en reageer alleen met FcT supporters.

          /   Beantwoorden  / 
  39. Rick

    Op http://www.fctwente.net en in de Tubantia staat dat er GEEN Gelimiteerde afkoopsom is, maar dat er wel bepaalde afspraken zijn gemaakt.

      /   Beantwoorden  / 
  40. frank

    ja afspraken als als er een club komt die jij mooi vindt dan mag je voor een bedrag van …. miljoen weg

    is volgens mij vrijwel hetzelfde als een clausule

      /   Beantwoorden  / 
  41. Rick

    Maja, hij heeft zelf de intentie om het seizoen af te maken, mijn vertrouwen heeft ie :)
    En munsterman is niet gek om belachelijke afspraken te gaan maken:P

      /   Beantwoorden  / 
  42. Johan D.

    Er zit wel een clausule in zijn contract die gaat echter pas in na de transfer window. Deze clausule bedraagd bijna 10 mil. Pikant detail is dat ajax geen gebruik mag maken van deze clausule.
    Dit na aanleiding van de misdadige onderhanderlingen met wielaert waar ajax met voorkennis heeft gehandeld.Echter, Wielart heeft ajax uiteindelijk veel meer gekost dan de 3.15 mil waarover word gerept in de media.

    bron: vi.nl ‘beste johan’

      /   Beantwoorden  / 
  43. Rick

    In tegenstelling tot de berichten in de diverse media geven beide kampen aan dat er geen gelimiteerde transfersom is opgenomen in het contract. “Maar er zijn wel bepaalde afspraken gemaakt”, zegt Elia.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mosselman

      Ben wel blij dat Elia & Twente de juiste weg bewandelen .
      Dit gaat allemaal goedkomen , gewoon op een nette manier ,Elia Good One ” Chapoo “

        /   Beantwoorden  / 
  44. piet keizer

    sorry ik ben om ik ben twentenaar geworden jullie heben me overtuigd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mosselman

      Dag pietje kiezer
      Niemand geniet meer van jouw!
      Dit is een Tukker Side

        /   Beantwoorden  / 
    2. piet keizer

      grapig onder mijn naam schrijven ik word nog beroemd of misschien berucht hier?

        /   Beantwoorden  / 
      1. piet keizer

        mag ik misschien ook piet keizer heten?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Mosselman

          late reactie incl. verbeelding>>>>>En nu oogjes dicht en snaveltjes toe !!!!!!!!SUPER SUKKEL

            /   Beantwoorden  / 
  45. Bj

    Ik ben blij dat Elia het seizoen afmaakt. In de zomer veel geld ontvangen en daarna het stadion uitbreiden naar 40.000! Het gaat de goede kant op.

      /   Beantwoorden  / 
  46. JJ

    Maar goed dat ie gebleven is. Huysegems is ook al weg. Anders hadde we helemaal niemand aan de linkerflank!!!

      /   Beantwoorden  / 
  47. Bj

    Tubantia meldt trouwens dat Rajkovic en Wisgerhof centraal achterin staan morgen! Met Braafheid en Stam er naast lijkt me dit een prima oplossing. Tioté voor de geblesseerde Janssen en we winnen met 3-0!

      /   Beantwoorden  / 
  48. Boeskoolvak120

    Het staat nu op twente.nl elia heeft zijn contract verlengd

      /   Beantwoorden  / 
  49. Bj

    Nu maar hopen dat Ajax en Twente volgende week niet over Elia gaan praten! Indien wel, dan is alleen een overgang in de zomer bespreekbaar.

      /   Beantwoorden  / 
  50. Bj

    Op twente.net staat dat Huysegems al weg is!

      /   Beantwoorden  / 
  51. Rick

    Dat Huysegems nu verkocht is kan je volgens mij wel opmaken dat Elia niet weg gaat…
    Nu mag Twente wel weer opzoek naar een nieuwe linksbuiten want Elia maakt het seizoen af en is weg:S

      /   Beantwoorden  / 
  52. Bj

    Volgens Tubantia ontkent Twente dat Huysegems al weg is. Waarschijnlijk na de wedstrijd tegen Vitesse.

      /   Beantwoorden  / 
  53. piet keizer

    verlengt contract maar verlaat twente in de zomer?rare constructie al met al met maar een winaar ajax!!!is het joop in de kop geslagen blunder 2 na robbie

      /   Beantwoorden  / 
  54. jeff

    fc twente ondanks alles gefeliciteerd met behoud elia ik had hem er heel graag bijgezien in adam maar anyway succes al in the game!!!vergeet niet het is een parel!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. willie

      van dit soort zijn er niet veel

        /   Beantwoorden  / 
    2. Mosselman

      Netjes gepraat @Jeff
      Ik hoop dat we op zo’n manier normaal met elkaar kunnen praten .
      Chapoo @ jeff goed voorbeeld

        /   Beantwoorden  / 
  55. fcernie

    FF speciaal voor piet keizer,

    020 heeft de hoop op elia waarschijnlijk helemaal opgegeven, ze willen nu met een jodenbod, een andere vleugelaanvaller, ze hebben er al niet genoeg van, pfffffffff, BRON Vbal,

    Ajax lijkt dichtbij het aantrekken van een Servisch talent. Dusan Tadic komt volgens verschillende Servische media over van Vojvodina Sad uit Belgrado. Ajax zou 2,6 miljoen euro geboden hebben.

    De voorzitter van Vojvodina wil echter een hoger bedrag ontvangen. “Tadic is iets meer waard dan drie miljoen euro”. De 20-jarige Tadic is een vleugelaanvaller en tevens jeugdinternational. Begin dit jaar werd al bekend dat de Amsterdammers interesse zouden hebben getoond in het talent.

      /   Beantwoorden  / 
    1. piet keizer

      eli vanaf volgend seizoen ajax!!! jax wil en belangrijker hij wil het zelf!!!

        /   Beantwoorden  / 
  56. fcernie

    @ Piet K,

    Wat denk je dat ie voor ajax kiest als arsenal belangstelling heeft, of man city, en ajax wil toch niet betalen wat wij vragen, en zonder clausule kan / mag twente vragen wat het wil, dus zeg maar doei elia, en deze afspraken zijn er gemaakt met twente en elia, dus geen gelul meer over gelimiteerde transfersommen e.d., als je hem zo graag wil moet je gewoon de hoofdprijs dokken, en die word niet misselijk dat weet ik nu al.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.