Twente klopt VVV na snelle tegengoal

Twente had het vanavond behoorlijk lastig tegen VVV, dat na twee minuten zelfs op voorsprong kwam in de Grolsch Veste. De thuisploeg liet zich niet van de wijs brengen door de snelle openingstreffer van Ahahaoui; uiteindelijk waren het Ruiz en Douglas die Twente nog voor het halve uur weer op voorsprong brachten. Daarna was het echter afgelopen met de offensieve intenties, en kon VVV weer in de wedstrijd groeien.

Kort na rust belette Boschker dat VVV-aanvaller Schaken kon scoren, in de blessuretijd mikte Leemans net naast. Het doelpuntverschil bleef echter de hele tweede helft één in het voordeel van Twente, doordat ook Janssen (goal afgekeurd wegens hands) en Stoch (lat) geen goal konden bijschrijven. In de slotfase maakten Wellington en Parker hun eredivisie-debuut.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

40 reacties op “Twente klopt VVV na snelle tegengoal

  1. raymond

    1e helft was netjes ondanks die tegengoal,maar 2e helft was het niet best

    maar wel weer 3 pnt en daar gaat het nu ff om!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. tuur

    eerste 25 a 30 min zeer goed voetbal gezien daarna zakte het tempo
    ik denk dat ze het tempo zo laag hielden om donderdag alles te kunnen geven

      /   Beantwoorden  / 
  3. riise

    twente en az wouden paulo hanriqeu

      /   Beantwoorden  / 
  4. Karel

    Riise staat ook in de belangstelling van FCT

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jos V

      HAHAHAHAAHA!!! Geweldig! De losse flodders worden steeds komischer! Twente is het niveau Riise toch al ontgroeit…. ‘O_o

        /   Beantwoorden  / 
  5. phenix

    en nog steeds koploper

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thijn

      ja maar niet zoals het moet zijn.
      twente moet veel beter gaan spelen tegen clubs als Rkc een VVV

        /   Beantwoorden  / 
      1. Mark

        Onzin, Twente moet winnen en dat doen ze. Hoe, dat speelt geen rol!!!

          /   Beantwoorden  / 
  6. peter

    bbnn

    ja in de tweede helft hebben ze het profecioneel uit gespeelt op halve kracht want zo kun je je weer op laden voor de volgende wedstrijd wanr wij hebben nu eenmaal meer wedtrijden als een clubje als vvv maar 3 punten dat is her belangrijkste

      /   Beantwoorden  / 
  7. vincent

    Wanneer word kufo nu eens gewisseld. met die man verlies je nog eens wedstrijden in middels heeft douglas al vaker gescoord als hem. hij maakt ze dan wel tegen fener maar als je ziet hoe. hij haalt alle tempo uit een aanval. en hij kan geen actie meer maken. en als hij de bal krijgt is het te vaak tippie terug en kun je overnieuw beginnen. mcclaren moet hem gewoon eens wisselen. en wanneer laad hij akram ofzo eens een helf voetballen in plaats van die laatste 2 min. hele 2e helft ging niet goed met tiote ging het al een stuk beter. maar kufo en perez is het beste nu wel vanaf geef de nieuwe aankopen eens een kans

      /   Beantwoorden  / 
    1. scet

      Snap het ook niet dat N Kufo nooit wordt gewisseld. Als je slecht speelt moet er een ander in. Hij raakte geen bal en verder maak ik me zorgen over de gemakzucht dat gaat je opbreken en misschien al tegen Heracles.!!!
      Steeds de standaard wissels en altijd kort voor tijd. Wat meer risico kan ook goed uitpakken.!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. luca 77

        Yup.. zo gauw Twente te makkelijk gaat denken over een tegenstander kunnen we het vergeten. Daarmee wil ik niet zeggen dat het tegen VVV ook al zo was, maar elke wedstrijd moet iedereen er voor 100% staan. Als daar iemand in verzaakt, wisselen. Slecht spelen kan altijd, maar volle bak er voor gaan Moet iedereen.
        Maarrrr nog steeds goede positie!

          /   Beantwoorden  / 
  8. ???

    dat snap ik dus ook niet.
    Als je door wil blijven groeien moet eerste beginnen met boschker,perez en kufo op de bank tezetten en dan mychailov in de goal akram op perez zijn plek en wellington op de plek van kufo en tiote kun je beter op de tribune zetten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thijs

      Weer heel typisch commentaar na een wedstrijd waarin het voetballend in fases ietsje minder liep! Waar waren jullie met je commentaar op Boschker, Nkufo en Perez na de wedstrijd in Istanboel??? Toen was NKufo tot aan de 70e minuut ook nergens te bekennen, en toch beslist ‘ie dan nog de wedstrijd. Steve schat de ervaring die ze inbrengen gelukkig wel op waarde.

      HET GAAT EROM WAAR JE AAN HET EIND VAN HET SEIZOEN STAAT! Niet om al je nieuwe speeltjes aan het publiek te laten zien! Deze gasten krijgen in de loop van het seizoen steeds meer speeltijd, dus maak je niet druk. We spelen nog voldoende potjes…

        /   Beantwoorden  / 
  9. peter

    allemaal wat negatief maar we staan wel gedeelte eerste dus zo erg is het nog niet of ben ik niet goed

      /   Beantwoorden  / 
  10. tips

    I really like the layout and colors that you chose for this website! It certainly is incredible! :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Karel

      Dat vind ik nou ook! Complimenten voor de readactie! Mag ook wel eens gezegd worden.

        /   Beantwoorden  / 
  11. phenix

    stelletje zeikers,geen verstand van voetballen hebben jullie

      /   Beantwoorden  / 
  12. Edwin

    Het wisselbeleid van McLaren van afgelopen zaterdag snap ik niet. Ik de 2e helft werd voorin geen bal meer vastgehouden, er werd niet of nauwelijks meeverdedigt door de spitsen en ik had de indruk dat ze (op zijn minst 2) er door heen zaten. Wat doet McLaren, hij wisselt in de 88ste en 90ste minuut. Ik zie hier het nut niet van.

      /   Beantwoorden  / 
    1. appe

      hebben wij dezelfde wedstrijd gezien? Ik zag Stoch en Ruiz namelijk veelvuldig verdedigen. Dat wil niet zeggen dat ik niet vind dat er eerder gewisseld mag worden, want dat had de wedstrijd wel nodig.

      En ik blijf mijn hart vasthouden als Tiote er in komt. Hij maakt altijd een actie te veel waardoor hij de bal verspeeld. Verdedigend is hij prima, maar als hij met de bal begint te lopen…

        /   Beantwoorden  / 
      1. m

        toen tiote er in kwam ging twente beter voetballen…

          /   Beantwoorden  / 
        1. appe

          Ja dat klopt, Tiote pakte de ballen af, waardoor er minder druk op de verdediging kwam. Dat zeg ik verdedigend is hij prima. Hij moet alleen niet met de bal gaan lopen, dat zag je ook hij leverde een paar keer weer in of wist met het nodige geluk de bal nog net bij zich te houden als hij aan de wandel ging.

            /   Beantwoorden  / 
  13. Tom

    Ik denk dat McClaren de (tweede) spelers zoals Akram, Parker, De Jong, probeert te sparen voor de Europese wedstrijden, zodat de vele wedstrijden in het seizoen ons niet gaan opbreken.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Thijn

    mclaren gaat De Jong echt niet sparen hoor!
    die kerel gaat nooit spelen!
    misschien volgend jaar ofzo.
    en n kufo moet eruit samen met boschker en perez.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Mark

    Zonder Nkufo en Perez kun je de tent sluiten. Die spelers zijn van levensbelang en staan garant voor het succes van onze FC. Zonder hen is het maximale de subtop! Dus niet klagen maar ondersteunen!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric

      Helemaal mee eens Mark!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  16. ???

    wat brengen die 2 spelers nog in dit seizoen kufo alleen afgelopen keer tegen fenerbache en verder ook nog niet

      /   Beantwoorden  / 
    1. kris

      Precies! Ik had ook mijn twijfels over Kufo en Perez, maar Kufo scoort meestal op belangrijke momenten. Hij is dus wel degelijk van belang. Al vind ik wel dat hij ook wel eens gewisselt mag worden aangezien dit zijn laatste seizoen is. Nieuwelingen zullen ook moeten wennen, maar goed McClaren weet wel het beste wat hij moet doen.

        /   Beantwoorden  / 
  17. h endrik

    als ie nkufo eruit haalt wie moet er dan europees in de spits wellington mag niet. nkufo raakt zn zelf vertrouwen kwyt nee na de winterstop komt er pas langzaam verandering denk ik en tot die tyd moeten we ze zeker ondersteunen!!!!!!!!! oh ja we staan wel gedeeld op plaats 1 dus…………

      /   Beantwoorden  / 
  18. aks

    Het gtote gevaar in verdedigend opzicht vind ik kuiper,verdedigend zwak, internationaal niet sterk genoeg, dat kan twente nog lelijk opbreken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. lubs

      Dat dacht ik ook en eerste instantie, maar heb m 90 minuten tegen Fenerbache zien spelen, en was super sterk. Hij is nog jong en dient ervaring op te doen, dan wordt ie sterker en constanter, en een goede linkervleugelverdedeger.

        /   Beantwoorden  / 
  19. Timm

    Het oogt allemaal niet zo mooi meer wat Kufo doet, maar trekt toch 2 verdedigers naar zich toe waardoor de rest de ruimte krijgt. Hij staat wel vaak goed!

    Ook ik dacht eerst zo negatief over hem, maar let eens een wedstrijd op hem: hij is wel een echte leider. Zelfde geld voor Perez

    Wat betreft Nicky moeten we het afwachten, die moet nog veel leren en doet het al knap. We hebben ook Carney nog dus dat zit wel goed!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Mark

    Maar ik denk wel dat we na de winterstop Akram en Wellington (De Jong) zo ver moeten hebben dat ze Perez en Nkufo ook een hele wedstrijd kunnen vervangen. Ook bij belangrijke wedstrijden. Ze zijn niet meer de jongsten en waarschijnlijk bezig aan hun laatste seizoen.

      /   Beantwoorden  / 
  21. Johan

    Is aanstaande donderdag al uitverkocht? En wanneer horen we meer over contractverlenging van McClaren?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Timm

      Nee zijn nog kaarten in de verkoop beschikbaar bij de ticket box en SSU..maar pas vanaf donderdag!

      Tsjah afwachten, hoop snel! Zal wel goed zitten

        /   Beantwoorden  / 
  22. Wim B

    Ik ben het er helemaal mee eens dat n’Kufo, Perez en in iets mindere mate Boschker de laatste tijd slecht spelen. Maar het zijn wel hele belangrijke spelers binnen een team. En ik denk dat je die waarde alleen maar kunt bepalen als je er heel dicht tegen aan of bij zit. De trainers zullen wel weten wat ze doen. Het zou ook zo maar kunnen dat deze drie spelers zo belangrijk zijn dat het een heel moeilijk verhaal wordt voor een trainer(staf) om ze er naast te zetten. We weten allemaal wat er bij Ajax, Psv en AZ is gebeurt met Perez. Die kan verdomde moeilijk gaan doen. En wil de trainer(staf) dat. Kortom wij vinden allemaal dat deze heren wat vaker en eerder gewisseld moeten worden. Maar misschien haal je wel een hele bak ellende over je heen als dat gebeurt. M.i. gaat Steve dit heel gefaseerd doen met deze heren. En misschien zou het wel eens heel goed uitkomen dat bijv. n’Kufo eens gebelesseerd raakte.

      /   Beantwoorden  / 
    1. san Marco

      N’Kufo geblesseerd?? dan graag minimaal 1 maand wachten, hebben we de meeste wedstrijden in Europees verband gehad en is Osei ook weer terug van de WK voor spelers onder de 20 jaar. Wellington mag Europees nog niet spelen.

        /   Beantwoorden  / 
  23. Mark

    Osei scoort er trouwens lustig op los daar. Hebben we een goeie aan denk ik! Nee, Nkufo mag echt niet geblesseerd raken!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.