Daerden assistent van Preud’homme

FC Twente meldt op de eigen website dat we een Belgische assistent rijker zijn. Het gaat om Jos Daerden. Preud’homme gaf eerder aan dat zijn assistent een Nederlander zou worden. Dat scoopje nam Martine Braam op de dag van zijn presentatie dankbaar aan, maar blijkt dus niet waar.

Daerden is toch geen vreemde voor de Nederlandse voetballerij. Hij voetbalde voor Roda en was oefenmeester van FC Eindhoven. Een ervaren trainer dus, en logischerwijs is Preud’homme daar zeer content mee. U ook?

7 reacties op “Daerden assistent van Preud’homme

  1. twenteforever

    t klinkt goed !! nu de resultaten afwachten

      /   Beantwoorden  / 
  2. Technische Dirk

    Ik had liever een Nederlander als ass. trainer gehad. Ik hoopte zelfs op een Adri van Tiggelen. Ook een soort trainer als Kees van Wonderen. Maar het is ook goed wat “GOED” is voor Michel Preudhomme. Ik heb vertrouwen in hem.

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

      Adri van Tiggelen, 3x niets
      Persoonlijk denk ik dat twente een assistent moet hebben die vroeger een aanvalende middenvelder was of is, Perez zou ook kunnen, maar dat is ook geen Nederlander, hij spreekt de taal wel en ik denk dat hij genoeg inzicht heeft, als hij het zou willen, maar Munsterman zal hem wel niet gevraagd hebben.
      Jos Dearden is Nederlanser dan Mark van Veldhoven, want hij heeft hier ook nog gespeeld, bovendien was het niet zo dat een groot gedeelte van Belgie in de historie Nederlands was.
      Als de geschiedenis zich herhaalt, dan moet er 1 koningshuis weg.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Martijn

        Ik heb nog nooit zoveel onzin in 1 stukje gelezen. Zijn je medicijnen op?

          /   Beantwoorden  / 
  3. ray

    Twente heeft alfred schreuder toch nog?
    Komt wel goed dus

      /   Beantwoorden  / 
  4. 0049

    Wat op de bank zit boeit me niet zo. De gasten die op het veld staan zullen het weer moeten doen. Hsv meldt zich voor Douglas. Daar kan ik mij drukker over maken. Straks allemaal centjes op de bank en niks in het veld.

      /   Beantwoorden  / 
  5. twentemax

    Schreuder is er zeker nog en bij Twente zijn ze niet op hun achterhoofd gevallen? Logisch dat Preudhomme wat mee neemt in zn eentje kan ook niet lijkt me.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.