Danny Makkelie fluit FC Twente-Vitesse

Ja, het is een tamelijk dooie interlandweek, dus we gaan lekker geforceerd op zoek naar een gespreksonderwerp. Vandaag werden de aanstellingen van de arbiters voor komend weekend bekend en Danny Makkelie kreeg FC Twente-Vitesse toegewezen. Nu staat deze piepjonge Dordtenaar bekend als één van de meest talentvolle scheidsrechters van Nederland, maar wij horen het liever van u, de gewone supporter van de gestampte pot. Dus: wie vindt u de beste scheidsrechter van Nederland? En wie de slechtste?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

54 reacties op “Danny Makkelie fluit FC Twente-Vitesse

  1. Berg

    De beste scheids weet ik zo even niet.
    Slechtste vond ik altijd luinge maar sinds hij weg is, is het die blinde vink geworden.
    Totaal geen gevoel voor het spel tegen psv floot hij ook telkens de verkeerde kant op.

      /   Beantwoorden  / 
    1. A.Evers

      En Weegereef? ook zo’n flapdrol

        /   Beantwoorden  / 
  2. 'BK

    de beste scheids vind ik blom -ookal heeft hij dit jaar al 2 grote fouten met swinkels gemaakt- verder vind ik nijhuis ook niet slecht. Die blinde vink is natuurlijk de slechtste die er is!

      /   Beantwoorden  / 
  3. stephen king

    makkelie en Serdar Gözübüyük(KOMT ERAAN) zijn de besten
    de slechtste vind ik die blinde vink(zo autoritair)

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTom

      Vink is of was dan ook een ME-er

        /   Beantwoorden  / 
  4. FCTom

    Ik ben er wel tevreden mee. Ik vind die Makkelie een van de beste scheidsrechters van Nederland, zo niet, de beste! De rest is op een paar uitzonderingen na, dan ook echt DRAMATISCH. Ik erger me elke week de pleuris aan die lui. Afgelopen weekend ook weer. Wat was die van Hulten slecht zeg.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Tukker 72

    Wat een gelul.
    Ik ben het eeuwige gezeik over scheidsrechters meer dan zat.
    Voor aanvang is het blijkbaar al een item wie waar fluit.
    Al voordat de wedstrijd is gespeeld wordt een scheids onder druk gezet en is hij zogenaamd altijd voor de tegenpartij.
    Doe met z’n allen gewoon normaal en laat een scheidsrechter gewoon zijn werk doen.
    Het commentaar over Pieter Vink slaat kant nog wal.
    Blijkbaar wordt de fout die hij vorig jaar tijdens AZ-FC Twente maakte hem eeuwig kwalijk genomen.
    Vergeten wordt dat hij normaliter gewoon fantastisch fluit en met weinig kaarten toe kan, wat volgens mij niet onbelangrijk is.
    Dit jaar floot hij FC Twente – Ajax, een zeer boeiende wedstrijd en harde wedstrijd. Vink floot fantastisch en hield de boel in de hand zonder maar een kaart te geven.
    Ook de wedstrijd tegen PSV was er niets mis mee.
    Kortom als er iets niet deugt, kom dan met concrete voorbeelden of hou anders gewoon op met dat eeuwige gezeik over een groep mensen die het blijkbaar toch niet goed kan doen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

      Dagblad TC/Tubantia meldt dat de KNVB de leidsman deze fouten flink aanrekent.

      Vink gaf tot twee keer toe geen strafschop aan de club uit Enschede, terwijl AZ-verdediger Poulsen duidelijk hands maakte. Dit moment zorgde tijdens en na de wedstrijd voor veel discussie.

      FC Twente verloor het duel in Alkmaar met 1-0 door een eigen doelpunt van Peter Wisgerhof. Vink kende het doelpunt op het wedstrijdformulier echter toe aan Mounir El Hamdaoui.

      Stam

      voorbeeld 1:De Tukkers reageerden na afloop van het duel woedend op de niet gekregen strafschop. “Die handsbal was nog op de blindentribune zichtbaar”, zo liet Ronnie Stam optekenen.

      ”Ik heb het al een paar keer met Vink meegemaakt. Er staan 23 mensen op het veld, waarvan één scheidsrechter. En als 22 mensen zien dat het een penalty is en één zegt dat het niet zo is, dan liegt hij gewoon.”

      voorbeeld 2:KERKRADE – Scheidsrechter Pieter Vink geeft toe dat hij het doelpunt van Willem II in het duel met Roda JC ten onrechte heeft goedgekeurd. In blessuretijd pakten de Tilburgers hiermee de zege (1-0). “Op het moment van spelen staat de speler van Willem II buitenspel. Ik zie dat mijn assistent op één lijn staat, en als hij niet vlagt, dan moet ik het doelpunt toekennen”, zei Vink.

      De scheidsrechter besefte de grote gevolgen voor Roda JC in de strijd tegen degradatie. “Natuurlijk is dit dramatisch voor Roda JC, maar dit is voetbal. Ontzettend spijtig voor Roda.”

      Coach Harm van Veldhoven van de Limburgers was na afloop woedend over het toegekende doelpunt, omdat duidelijk zichtbaar was dat het in buitenspelpositie werd gemaakt.

      voorbeeld 3:De scheidsrechtelijke grove fouten van Pieter Vink op een rij gezet, ná de 0-1 voorsprong van AZ: kort na rust stuurt hij AZ-aanvoerder Stijn Schaars volkomen ten onrechte met rood van het veld. Daarna de eerste strafschop die hij wederom onterecht toekent aan Ajax.
      Het Algemeen Dagblad schrijft hier vandaag over: ‘De meest in het oog springende misser was nog wel de eerste strafschop voor Ajax. In plaats van dat Suarez (Ajax) zou zijn geduwd bij een voorzet in het strafschopgebied, duwde de spits zelf opzichtig twee AZ-verdedigers weg. Ook de tweede strafschop waaruit Suarez 1-1 maakte, was heel gemakkelijk gegeven. Verdediger Klavan kon zijn elleboog er moeilijk afzagen’, aldus het AD.

      Maar het meest schandalige was de manier waarop Suarez na zijn mislukte eerste penalty doorliep op AZ-keeper Didulica. Terwijl de keeper de bal klemvast had raakte Suarez de ongelukkige doelman volop met zijn been tegen het hoofd van Didulica.
      Dat was zonder meer rood geweest voor Suarez, beaamt ook AD-commentator Willem van Hanegem. Enkele uitspraken van ‘De Kromme’ na afloop van het smerige duel: ‘Arbiter Vink was in de Arena volledig de weg kwijt’. En verder schrijft hij onder meer: ‘Het is een schande dat Vink niet op de juiste manier strafte. Hij had Suarez gewoon rood moeten geven. Het is (ook) ongelooflijk dat in deze wedstrijd de vierde official niet van zich liet horen’, aldus Van Hanegem.

      Hoofdletsel
      Nadat keeper Didulica met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis werd afgevoerd, volgt het volgende schandaal. Suarez zat bijtend op zijn voetbalshirt zijn schuldlast op te vreten, na slechts de gele kaart van Vink. En juist omdat de falende scheidsrechter hem niet met rood van het veld had gestuurd, had Marco van Basten dat moeten doen. Niet met rood natuurlijk, maar fatsoenshalve hem moeten wisselen. Van Basten heeft wat dat betreft dus ook een groot bord voor zijn kop.

      Door alle commotie werd na de 1-1 stand na negentig minuten er veertien minuten bijgetrokken. Maar Vink liet willens en wetens zeventien minuten doorspelen, kennelijk in de hoop dat ‘zijn Ajax’ alsnog de overwinning zou boeken. En niemand van de zijlijn, dus ook niet de vierde official, die ingreep.

      Het zou mij persoonlijk die avond heel wat waard zijn geweest als Studio Sport met Van Basten er bij, er drie oud-scheidsrechters hun commentaar hadden gegeven op de beslissingen van Vink. En anders is in deze het laatste woord aan de KNVB. Met maar één uitspraak: definitief rood voor deze schandalig falende scheidsrechter.

      voorbeeld 4:Bij Club Brugge werd scheidsrechter Pieter Vink stevig op de korrel genomen. Ook door Elrio van Heerden. ‘De ref verbrodde de wedstrijd’, zei van Heerden onomwonden. ‘Hij stapelde de vreemde beslissingen op. Dat afgekeurde doelpunt waar blijkbaar de lijnrechter stond te zwaaien met zijn vlag. Wat gebeurde er? Ik zag het niet. Dan die rode kaart voor Blondel. En hij kende vrije trappen die er geen waren.

      vink is de slechtste en mocht jij het niet aan kunnen tukker 72 dan kom je hier toch niet weer!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tukker 72

        Dat zijn maar weinig fouten voor zo’n lange carriere.
        Het is dan ook niet voor niets dat de heer Vink jaren lang de internationale scheidsrechter voor Nederland was tijdens bijvoorbeeld europese kampioenschappen.
        De eerste scheids die geen fouten maakt moet nog geboren worden, maar blijkbaar heb jij ambities Stephen King.

          /   Beantwoorden  / 
        1. stephen king

          hahaha nee die ambitie heb ik niet en nooit gehad ook, trouwens ik ben ook al te oud om nu nog te beginnen, maar laten wij hier maar mee stoppen en het is wel duidelijk nu.

            /   Beantwoorden  / 
        2. gayboy

          blazen kan iederen

            /   Beantwoorden  / 
      2. schalke04

        Erg mooi stuk geschreven! Ben het met elke letter met je eens! Vink heb ik nu al een paar keer in de Veste zien fluiten. Een erg arrogante, slechte scheidsrechter. Snapt niets van het spel.. Zegt genoeg, dat geen enkele scheidsrechter uit nederland op het wk heeft gefloten.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          Wat ik wel van Vink vindt is dat hij wel iemand is die een wedstrijd niet kapot fluit, teminste hij liet in de Veste de wedstrijd lekker doorgaan en floot niet voor elk wiswasje. Het was toen wel een pittige pot maar perfect gefloten. Vorig jaar AZ uit, kon ik er met m’n kop niet bij dat hij die handsbal van Jaliens (?) niet gezien had,terwijl het hele stadion deze actie wel kon zien.

            /   Beantwoorden  / 
    2. 'BK

      tegen ajax en psv floot hij ook slecht

        /   Beantwoorden  / 
  6. alexensche

    Kevin Blom is een gevestigde scheids die het meest concequent fluit en wanneer hij een fout heeft gemaakt durft hij deze ook gelijk toe te geven zonder poespas.
    In mijn ogen de beste dus.
    maar ik ben bang dat Serdar Gözübüyük hem binnen 18 maanden voorbij is.
    wat een talent vindt ik dit, hij leest de wedstrijden zo goed en blijft zo in het midden zoals het een top scheidsrechter betaamt.
    Gewoon een top talent!!

    De slechtste zijn we het allemaal wel over eens PIETER VINK

      /   Beantwoorden  / 
  7. Tommy Pluskut

    Wat een gezeur over scheidsrechters. Gewoon naaien die hoer uit Arnhem.

      /   Beantwoorden  / 
    1. gayboy

      he lekkere boy

        /   Beantwoorden  / 
  8. Kevin

    Floot Makkelie vorig jaar ook niet die wedstrijd tegen Sparta waarin Ruiz 3x scoorde? De derde goal volgde namelijk uit overtreding van Perez en werd heel goed voordeel gegeven. Sommige scheidsen letten daar nog te weinig op vind ik.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Pp

      klopt, daardoor vindt ik hem een redelijke scheits;)

        /   Beantwoorden  / 
  9. Pp

    lounge slechtste (logisch)
    en beste… uh? dan maar vink ofzo? alleen stopt hij ermee;)

      /   Beantwoorden  / 
  10. Scet

    Het is maar droevig gesteld met de scheidsrechters in Nederland.
    Dick van Egmond die er niks van kon is nu de scheidsrechters baas en de aanstellingen zijn niet te volgen!!
    Nijhuis fluit AZ-PSV en je zult zien,wanneer hij een fout maakt het gezeik weer begint dat hij FC Twente matst.
    Afgelopen zondag floot van Hulten,was toch een schande met al die kaarten en rare beslissingen.
    FC Twente heeft met Blom prima ervaringen,beter dan met Wiedemeijer,Vink en vroeger Luinge die FC Twente al vaak een oor hebben aan genaaid!!
    Let op zaterdag fluit die Wiedemeijer Feyenoord-Heracles,en je kunt er gif op innemen dat hij de thuisploeg weer bevoordeelt!!
    Zaterdag Makkelie waar we content mee kunnen zijn.
    Beter dan Wegereef die in het kampioen jaar de thuiswedstrijd tegen Heerenveen floot,gelukkig maar één helft door een blessure.
    Maar in die helft floot hij alles tegen FC Twente.
    Kort samengevat het is doevig gesteld met de arbiters in Nederland.

      /   Beantwoorden  / 
  11. ronald stock

    vink,bossen,wegereef en blom zijn de allerslechtsten.de beste was roelof luinge en dat is nu makkelie.die is nog jong maar fluit heel goed.laten ze kevin blom ieder weekend maar naar belgie sturen samen met vink en bossen.blom mag aankomend weekend al.

      /   Beantwoorden  / 
    1. hahaha

      Luinge de beste? Misschien in het algemeen wel ja, maar zeker niet voor onze FC. Probeer maar eens na te gaan hoeveel wedstrijden FC heeft gewonnen onder hem, zul je er niet veel tegenkomen. Ik herinner me alleen discutabele penalties in het slot van wedstrijden

        /   Beantwoorden  / 
  12. ed apeldoorn

    het maakt niet uit wie er fluit twente gaat over vitesse heen walsen

      /   Beantwoorden  / 
  13. twente 74

    Vink = slecht ook v hulten trouwens
    de beste is de scheids met de meeste vriendjes overal…

      /   Beantwoorden  / 
  14. Gert S

    Scheidsrechters zijn net mensen, ook zij maken fouten, echter veel minder dan voetballers, trainers en u en ik op de tribune.
    Natuurlijk heb je dat bepaalde scheidsrechters beter zijn dan 1 van hun collega’s, ook dat heb je bij voetballers ook. Ik geloof NIET dat scheidsrechters bewust fouten maken. Ik geloof ook niet dat het ,,volluk” op de tribune bewust fouten maakt, ze worden echter wel gemaakt. Dus, hou op met dat gelul over scheidsrechters zou ik zeggen en waardeer deze mensen die ervoor zorgen dat wij elke zaterdag en zondag kunnen genieten van dat heerlijke voetbalspel, hetzij professioneel hetzij op amateur nivo. Probeer juist deze mensen te waarderen en scheld en fluit ze niet uit bij elk foutje.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twente 74

      je hebt helemaal gelijk maar er zit zoals je zelf aangeeft verschil tussen de scheidsrechters en de regels die allemaal het zelfde moeten toepassen …

        /   Beantwoorden  / 
  15. 0049

    laat degene die noooooit een fout maakt nu graag opstaan. scheidsrechters en grensrechters zijn ook mensen die fouten maken gelijk jij en ik. Wees blij dat er mensen zijn die willen fluiten en vlaggen. dan kan Derksen wel minderwaardig over grensrechters doen, maar als die er niet waren dan zat hij zonder werk!

      /   Beantwoorden  / 
  16. Bart

    Om het maar helemaal niet te hebben over die zonnebank homo Bas Nijhuis en die Enterse boer Erik Braamhaar.
    Scheidsrechters uit het Westen naaien Twente regelmatig en wat doen die 2 klootzakken? Juist ja, altijd de concurrentie van Twente bevoordelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. hahaha

      Ik neem aan dat je dronken was toen je dit typte?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bart

        Hoezo, je hoeft toch niet dronken te zijn om de waarheid te spreken.

          /   Beantwoorden  / 
        1. edwin

          Jouw waarheid jankerd.

            /   Beantwoorden  / 
  17. schalke04

    Ik hoop dat Makkeli meteen Leugers eruitstuurd..Als Preud’homme hem niet wil wisselen dan moet de scheids maar helpen.. Wat een waardeloze back is dat zeg..niet te geloven..

      /   Beantwoorden  / 
    1. hahaha

      99% zeker dat gewoon Oguchi speelt

        /   Beantwoorden  / 
      1. schalke04

        ik hoop het..is die vent bepalend voor een negatief resultaat van twente zeg..Tegen nac..tegen utrecht..tjonge jonge..

          /   Beantwoorden  / 
    2. stephen king

      ik snap dat je leugers geen goeie back vind,ik ben ook geen fan maar als er niemand anders is dan moet je het er mee doen en achter zo,n jongen gaan staan ipv hem af te zeiken hier!

      twente moet proberen in de zomer om een goeie linksback te vinden omdat tiendallie zijn kontract ook nog niet wil verlengen, maar je moet het nu gewoon met deze jongens doen anders is het niet.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Scet

        Vind die Buysse zo slecht nog niet,snap ook niet dat Leugers speelde tegen FC Utercht ipv Buysse.
        Website van Twente maakte komst Willem Janssen bekend,iets dat we al lang wisten.
        Wat ik nog niet weet ,dus vraag wanneer begint de uitbouw van de Grolsch Veste en waneer moet dat klaar zijn?????

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          Wat ik gehoord heb,zijn ze met de grond begonnen van de waterzuivering om te ploegen/af te graven. Ik heb het nog niet met eigen ogen kunnen zien,weet niet of het waar is. WIE WEET MEER !!!

            /   Beantwoorden  / 
      2. Red Alert

        Naar mijn mening is MPH daar dan verantwoordelijk voor door Leugers meteen voor de Leeuwen te gooien. Hadden ze in de winterstop op zoek moeten gaan naar een andere linksback voor de toekomst met de wetenschap dat Nicky Kuiper er voor langere tijd uit ligt + Tiendalli ook snel geblesseerd raakt & zijn contract misschien niet gaat verlengen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          Reactie is bedoelt voor @Schalke 04

            /   Beantwoorden  / 
        2. lubs

          Was Bengston geen betere alternatief geweest, heb mijn mening als eerder gegenven over Leugers, die kan dit niveau op de l back plaats niet aan.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Wim B

            Buyse en Tiendalli/Kuiper(beiden te blessuregevoelig en Tiendalli wil weg wil niet tekenen)verkopen of weggeven en eindelijk eens een keer een goede linksback halen. Wie weet er één voor ons 11-tal?

              /  
      3. Tukker 72

        Ben ik deels met je eens stephen king.
        Maar anderzijds hebben we bijvoorbeeld toch ook nog iemand als Bengtson.
        Welliswaar ook geen echte back net zoals Leugers ook geen back is.
        Maar Bengtson is in alle opzichten wel ff wat verder dan Leugers.
        Sneller, medogenlozer, kopsterker en vooral fysiek 14 klassen beter.
        Dus waarom dan geen Bengtson??

          /   Beantwoorden  / 
    3. Piettwente

      Thilo is een jongen uit eigen opleiding en bovendien GEEN back.
      Een beetje respect voor deze jongen is ZEKER op zijn plaats.
      Zet hem maar op het middenveld en je zal zien wat hij kan,maar denk dat de meesten van jullie nooit een jeugdwedstrijd bezoeken !!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tukker 72

        Pietttwente, je bent volgens mij volledig de weg kwijt.
        Dat Leugers het beter op het middenveld zou doen ben ik met je eens, maar dit wordt echter niet van hem gevraagd.
        Hij staat linksback en als zodanig dien je hem te beoordelen.
        Als je hem daarop beoordeeld kunnen we niet anders stellen dat het niveau van Leugers een regelrechte aanfluiting is.
        Ik durf zelfs te stellen dat hij als linksback bij de gemiddelde eerste divisie club door de mand valt.
        Door te stellen dat hij het goed doet bij de jeugd slaat al helemaal kant nog wal.
        We praten hier over HET FC TWENTE en dat niveau ligt nu eenmaal vele malen hoger.
        Jammer voor Thilo, maar zo liggen de feiten.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Piettwente

          Nou tukker 72,
          Laten we er maar vanuit gaan dat niet ik de weg kwijt ben maar jij.
          Een goede jeugdopleiding is van Heel groot belang voor het “echte ” Fc Twente.
          Als Thilo op een plek ingezet word waar hij normaal niet staat is het logisch dat hij daar minder presteerd.
          Deze positie is ook uit nood geboren,daar de linksback plaats kennelijk een blessure gevoelige plaats is.
          En ieder mag er het zijne van denken ,maar ik ben nog steeds trots dat er jongens uit onze eigen jeugdopleiding door groeien naar het “echte Fc Twente” maar gun ze wel de tijd en de positie die ze verdienen.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Tukker 72

            @pietttwente
            Volgens mij probeer je mij via een omweg te vertellen dat je het exact met mee eens bent, alleen toegeven valt niet mee.
            Dat een goede jeugdopleiding van belang is ben ik volledig met je eens, maar ik kan mij niet voor de geest halen dat ik dat bestrijd.
            Je geeft zelf al aan dat Thilo minder presteerd op een plaats die hem wat vreemd is, volgens mij ook precies wat ik aangaf.
            Letterlijk schrijf ik dat we hem als zijnde linksback horen te beoordelen omdat hij daar simpelweg staat, zijn prestatie sijn daarbij een aanfluiting.
            Daarnaast ben ik net als jou trots op de jeugdopleiding en gun ik de jongens net als jij alle tijd om ze te laten rijpen.
            Alleen eenmaal in het 1e aangekomen mag ik spelers toch rustig beoordelen op hun prestaties en die zijn van Leugers nu eenmaal bagger.
            Waarschijnlijk zal hij nog volop groeien, maar daar hebben we helaas nu niets aan.
            Kortom het is toch vreemd om hem op te stellen als ene Bengtson op de bank zit??
            Het lijkt mij dus dat ik niet de weg kwijt ben, maar alleen maar analyseer.
            En helaas voor jou trek je indirect dezelfde conclusie, want je geeft zelf aan dat Thilo op deze plek niet presteerd. DUSSSSSSSSSSSSSS ongeschikt.

              /  
          2. Piettwente

            Hmmm ,je hebt gelijk.
            Chadli deed het gisteren ook niet goed op de 10 plek dusssssss,
            ONGESCHIKT .
            Dit zijn dus je eigen woorden !!

              /  
      2. Tukker 72

        @piettwente,
        Jij vond Chadli vandaag op die positie niet presteren, dat wil niet zeggen dat ik het in zijn geval met je eens ben.
        Super was hij niet, maar wel beslissend.
        En daarnaast heeft denk ik Chadli toch al heel wat meer bewezen dan ene Thilo Leugers.
        Maar goed piet als jij er anders over denkt vind ik het best.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Piettwente

          Het ging mij er even om ,om jouw kortzichtigheid even aan te tonen.
          Want in je eigen woorden vertel je dat als iemend op een positie waar hij normaal niet speelt slecht presteerd,hij ongeschikt is.
          DAT ZIJN JE EIGEN woorden.Maar ik zal een eind maken aan deze discusie,ik wil je alleen de tip meegeven om een anti Leugers groepje op te richten.
          Ik ben er trots op dat er weer iemand uit de jeugdopleiding is door gestroomt naar het “echte”Fc Twente.
          Ik steun deze jongen want ik heb hem regelmatig aan het werk gezien bij de jeugd en de beloftes.
          Afkraken is heel simpel ,maar daar is nog nooit iemand beter van geworden.

            /   Beantwoorden  / 
      3. Tukker 72

        @piettwente
        Dat je geen verstand had van voetbal wist ik zelf natuurlijk al, maar gelukkig bevestigd VI dit ook nog eens.
        Piet vond Nacer slecht spelen tegen vitesse, waar ik het bepaald niet mee eens was.
        Ga toch maar FF de VI lezen en trek je conclusie.
        Oja, voor ik het vergeet, succes met je vriend Thilo.
        Briljante voetballer.
        Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Piettwente

          Tukker 72 ach ja je bent ook zo goed.
          Gelukkig heb jij alleen verstand van voetbal.
          Zielig hoor,je kennis uit de VI halen en dan denken dat het de waarheid is.
          Bedenk zelf eens wat daar heb ik geen VI voor nodig.
          Neem aan dat 72 je bouwjaar is.
          Jochie je moet nog veel leren.
          Misschien kan je eens een seizoenkaart van twente kopen dan kan je de wedstrijden bekijken en hoef je geen VI te kopen.

            /   Beantwoorden  / 
  18. Wim B

    Drenthe?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Sorry, maar ik vind dit een “over het paard getild ventje”. Hij kan liever voor wat minder naar zijn oude club feyenoord gaan, om ze er weer bovenop te helpen. Dan ben je pas een stoere kerel.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.