Nog steeds geen shirts van FC Twente te koop

Leuk hoor, zo’n exotische kledingsponsor die bovengemiddeld veel eurootjes in de club pompt in ruil voor Europese exposure, maar wat hebben wij supporters eraan? Veel supporters hechten er namelijk eveneens waarde aan dat zij het shirt van hun club kunnen kopen om er vervolgens op de tribune, op het werk of gewoon naast moeder de vrouw tussen de zure lappen de blits mee te maken. Door ‘onvoorziene leveringsproblemen‘ bij kledingsponsor Burrda is het echter nog altijd niet mogelijk het nieuwe shirt van FC Twene aan te schaffen. Dat scheelt FC Twente niet alleen inkomsten, het is vooral ook een waardeloze service naar de supporters. Maar die doen er natuurlijk al lang niet meer toe.

Bron foto: FC Twente.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

10 reacties op “Nog steeds geen shirts van FC Twente te koop

  1. aredrie

    nog even en het shirt van volgend jaar kan alweer ontworpen worden,misschien zijn ze daar nu al mee bezig! net als de pepernoten voor volgend jaar nu al gebakken worden. en misschien bij de open dag van volgend jaar gaan de shirts van dit jaar dan in de uitkoop 2 voor de prijs van 1.

      /   Beantwoorden  / 
  2. twentemax

    Dit is erg laat!! Mijn zoon schreeuwt erom en ik moet hem maar stil krijgen. Die sponsor komt toch uit Arabie? Zitten ze vast in Libie of zo? Misschien zit Kadaffi er achter?? Nee, inderdaad geen reclame naar de fans. Wat dat betreft zit het verdorie ook erg tegen dit jaar. Het wordt tijd voor een positieve flow in de Twentse sferen, bijvoorbeeld plaatsing volgende ronde EL!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Het is geen Arabisch merk maar een Zwitsers sportmerk!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. WW

        Arabische aandeelhouder! (zelfde als fly Emirates)

          /   Beantwoorden  / 
  3. DoubleYou

    Over service gesproken;
    wilde vanmorgen even de passeparttouts voor EL kopen (3 stuks). Ik log om 07.00 uur in, voer mijn tel no in krijg direct een retour sms, de toegangscode zou binnen enkele uren volgen….om 14:32 maar eens gebeld met FCT want die coce was er nog niet….om 15.32 uur volgt dan eindelijk de code…opnieuw achter de PC….inloggen, kiezen en betalen en wat blijkt; je weet niet eens waar je komt te zitten…wel het vak maar kan even goed rij 1 als rij 24 zijn…..zal mijn vader (76) leuk vinden als hij naar rij 24, 2e ring mag……en dat neoem we serivce en daar betalen we EUR 2,– extra voor (“Servicekosten”). Neem een voorbeeld aan de ticketing in Duitsland….je moet eens proberen een Duitser uit te leggen hoe de ticketing bij FCT loopt….die verklaart je voor gek. Maar goed dat wordt weer een halfvolle Veste in Europa (zie Benfica thuis).

      /   Beantwoorden  / 
  4. Luuk

    JOOP OPROTTEN! BESTUUR TEGEN DE MUUR! TIJD VOOR EEN FRISSE WIND!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Dan mag jij al test eerst tegen de muur,kijken of de kogels wel echt hun werk doen,mongool dat je bent.

        /   Beantwoorden  / 
  5. twentemax

    Lees net op voetbalzone.nl; Jol; ,,Op het moment dat Ruiz tekende wist hij het niet, wij wisten het wel” Hoe min kun je zijn!! Het vertouwen van Ruiz zal almet al wel niet zo best meer zijn in dikke Jol. Wat een streek en zonde dat nu Twente en Fulham niks aan hem hebben. En hoe kan het dat Ruiz niet weet dat hij niet voor 2 ploegen in de EL of CL uit mag komen. Had ik als huisvrouw/voetballiefhebber hem nog kunnen vertellen. Zonde dat ze hem er zo in lieten lopen en bewust ook nog, want ze wisten dat ie het niet wist.

      /   Beantwoorden  / 
  6. twentefan

    Ik vind het gewoon zwak van Martin Jol om het niet te zeggen voordat Ruiz heeft getekend, maar ik snap zijn planning al, hij wilde twente zwakker maken, omdat hij tegen twente moest spelen, dus een teken van zwakte.

      /   Beantwoorden  / 
  7. The Deadly Spider

    ik heb wel zo’n idee wanneer de nieuwe shirts komen het antwoord telt 4 letters en luidt: NIET!

    mijn advies aan FCT is heel simpel.

    zeg het contract met die burka’s van BURRDA op per 30 juni en stap over naar een fatsoenlijke kleding leverancier (nike bijvoorbeeld)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.