Gezellige open dag bij FC Twente

Toch zo’n 30.000 bezoekers.

3 reacties op “Gezellige open dag bij FC Twente

  1. twentemax

    Promes op weg naar Spartak Moskou?????? OEI OEI

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

      Waarschijnlijk onder druk van de club en onze huisbankier Doyen, de grote graaiers. Geld moet rollen, spelers worden tegenwoordig gewoon gedwongen op te flikkeren. Hetzelfde gebeurde ten slotte ook met
      Ola John. Joop heeft steeds gezegd dat er 2 grote deals nodig waren om uit de gevaren-categorie te komen. Tadic en Promes bezorgen bange Joop weer zijn gewenste etiket van voorbeeld-club en ons supporters een nieuwe kater.

        /   Beantwoorden  / 
  2. twentemax

    Ernstig! Hoe zit het met de tv rechten? Ik zag alle clubs uit de eredivisie langs komen met oefen wedstrijden, op Fox, terwijl Twente alles binnen boord houdt. Zelfs op Twente radio was de wedstrijd niet te volgen. En hoe zit dat met de kaart verkoop van afgelopen zaterdag?? Meestal kan ik met mn bescheiden CC toch wel met een stuk of wat personen hier naar toe. Dit keer was het echter 1 op 1 kaartverkoop. (per scc of cc i kaartje) Gooit Twente financieel zn eigen glazen niet in?? Een vol stadion oogt toch ook beter dan zo n half gevulde Veste?? Tja en volgens de media zijn vrijwel alle scc verkocht voor dit seizoen. Geloof ik niet! Waar moet dat heen. Ik wil positief het seizoen in maar als je zo begint weet ik niet waar het eindigt. EL spelen zonder enige sterkhouder?? Voelt niet goed.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.