Felipe Gutiérrez half jaar uit de roulatie

Door alle geruchten over transfers en geld zouden we haast vergeten dat er ook nog ander nieuws is. Zoals het teleurstellende bericht dat Felipe Gutiérrez zeker tot de winterstop uitgeschakeld is. Er zou sprake zijn van een al bestaande knieblessure die tijdens het WK is verergerd. FC Twente, en dan gaat het toch weer over geld, rekent op een schadeloosheid vanuit de FIFA, die daar al enkele jaren het speciale FIFA Club Protection Programme voor heeft. Tja, en als het dan toch weer over geld gaat, dan noemen we dit ook nog maar even. Cheick, onze plaatstalen kampioensheld, nog steeds belangrijk voor ons Tukkers.

En nu we toch allerlei nieuwtjes door elkaar in één bericht bespreken: laat u voortaan uw I-pad thuis?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

28 reacties op “Felipe Gutiérrez half jaar uit de roulatie

  1. twentemax

    Demy de Zeeuw wil wel terug naar de Nederlandse competitie. Meneer wil naar Ajax, PSV, Vitesse Feyenoord of FC Twente. Als ik aan Demy de Zeeuw denk dan denk ik niet aan mooi sprankelend voetbal maar aan een vervelend ettertje die in ons kampioensjaar 2010 een smerige hetze tegen Twente maakte. Je kon het psychologische oorlogsvoering noemen of gewoon een arrogante kwast. Een ding is zeker GEEN DE ZEEUW BIJ TWENTE! Ik moet er niet aan denken, galbak is het.

      /   Beantwoorden  / 
  2. aks

    @ twentemax
    Ik ben het wel met je eens dat de Zeeuw een galbak is.
    Maar om in de E.L. verder te komen heeft FC Twente wel zo’n type speler nodig anders liggen ze er na een ronde uit.
    FC Twente heeft dringend een van internationaal niveau kwalitatieve rechter verdediger nodig en misschien ook wel een linker verdediger.
    Koppers en Schilder komen te kort en als er bij Lachman geen rek in zit is hij de zoveelste miskoop.
    Het was al lang bekend dat FC Twente zonder Tadic, Promes, Bjelland en Roberto Rosales maar een matige ploeg is.
    Dus zou het wenselijk zijn om Bengtson in een ruil te betrekken met het aantrekken van Johan Larsson van Elfsborg.
    Verder vind ik gezien de film beelden dat Luis Iberico een kans moet krijgen voor een contract een jonge bewegelijke spits met een geweldige techniek zo op het oog af te zien.
    Ook heeft de FC een nummer 10 nodig en een verdedigende middenvelder zoals in het verleden Eddy Achterberg en Tiote om weer helemaal top te worden.
    http://www.youtube.com/watch?v=rbSs2a3VAWk

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bertje

    Ik bennhet met je eens Dinkeltukker, de Zeeuw is een ettertje maar die kunnen wij juist goed gebruiken, dat is nl. Wat we missen. Vergelijkbaar met Theo Janssen. In 2010.
    Verder ben ik het ook helemaal met je eens.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Bertje

    Ik ben het met je eens Dinkeltukker , de Zeeuw is een ettertje maar dat ontbreekt er bij ons aan, zie Theo Janssen in 2010.
    Voor de rest deel ik je mening ook.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Volgens mij ben je het eens met Aks, Bertje. Ik ben het ook helemaal met hem eens, gelijk wat Moeke schrijft. De huidige selectie is veel te braaf. Daar moeten een paar ettertjes tussen zitten.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bertje

        Klopt,.

          /   Beantwoorden  / 
  5. Moeke

    Ja Twentemax, maar ik zou toch wel een type De Zeeuw willen zien bij Twente. Wat meer gif, de mouwen opstropen, dat misten we vorig jaar en ook de selectie die nu op het veld staat.
    Lijkt me niet dat Twente geinteresseerd zou zijn in hem, Mokotjo is voor die positie gehaald en voor Promes moet ook nog iemand aangetrokken worden, dan is het opeens wel heel druk bezet op het middenveld.

    Maar wat baalt iedereen terecht van de absentie van Felipe. Erg sneu voor hem zelf en een aderlating voor Twente.
    En alle verhalen over mogelijke transfers van Tiote, (en Fer)dat lezen we ook elk jaar. Eerst zien dan geloven.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Robbert

    Luis Iberico heeft goal intelligentie een geboren spits en nog maar 16 jaar direct binnen halen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. LangeJan

    Het zit FC Twente niet mee
    Het mag het geld voor Promes niet herinvesteren
    Toezicht commissie KNVB hanteert strenge regels.
    Bovendien wordt het bedrag in drie keer uit betaald en daar moeten ook vier gegadigden van mee proviteren, dus van de 11,5 blijft er 5,75 gedeelt door 3 jaar
    dus blijf er ruim 1,9 miljoen over op jaar basis.
    Hoe heeft Munsterman dit kunnen bedenken ?
    Hier is duidelijk sprake van missmanagement

      /   Beantwoorden  / 
  8. sgt.pepper

    Weet je wat er bij Twente ontbreekt? een goede keeper!!
    Als ik Joop was haalde ik zo snel mogelijk Kenneth Vermeer.

    Daar bij ben ik het net jullie eens ,we hebben gebrek aan type spelers oa Theo Jansen- Nigel de Jong

      /   Beantwoorden  / 
  9. Harm

    Zag net dat Chris David ook hoog op het lijstje van de heren staat. Het grootste talent dat je eigen jeugdopleiding ooit heeft voortgebracht. Ging helaas naar Fulham omdat die malle Engelsman liever met geld smeet en talenten geen kans wilde geven. Chris zou een perfecte 10 kunnen zijn voor het huidige Twente. Ik zeg terughalen !!!!

      /   Beantwoorden  / 
  10. Moeke

    En volgens Tubantia zou Feyenoord erin slagen Ziyech en Toornstra in te lijven!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Bertje

    Ja dat krijg je als je de miljoenen die je voor Tadic en Promes krijgt in termijnen ontvangt, zo heb je niet voldoende geld vrij om Zyech te betalen. En ik neem aan dat Heerenveen niet op termijnbetaling zit te wachten.
    Dus toch harder opstellen bij transfersverkopen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

      Oke, dat het betalen in termijnen blijkbaar veelvuldig voorkomt dat zal allemaal wel. wat ik ervan proef is, dat het voor onze club een groot probleem is, dat ze bij de verkoop van Tadic en Promes die afgesproken percentages voor de makelaars,spelers,Doyen en FC Groningen in 1 keer moeten aftikken. Dat kan dan blijkbaar weer niet in termijnen en daarom zit Joop weer eens achter in de bus.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Tuurlijk Joop,
        Tadic & Promes verkocht voor bijna 27 miljoen. En er vervolgens geen fatsoenlijk bedrag aan over gehouden om een vervanger te halen. Wat is dit nou ???
        Schei uit met die zogenoemde investeerders. Deze mensen kosten je alleen maar knaken en kost de club de kop.
        En nu rap De Zeeuw & Vermeer halen voor een habbekrats bedrag i.p.v. al je energie besteden om Ziyech binnen te halen terwijl je geen knaken hebt (?????)
        Terwijl Feyenoord van de afgrond komt en er vervolgens met Ziyech vandoor gaat , heet dat mismanagment !! Of heet dat KUTbeleid.

          /   Beantwoorden  / 
      2. LangeJan

        Joop denkt achter in de bus na over zijn zonden, hij vraagt zich af ,waarom heb ik toch zo’n hoogmoed waanzin, ik kan die spelers helemaal niet betalen, gekker nog ze willen helemaal niet naar Twente en gelijk hebben ze, want ik heb er een zootje van gemaakt, ik ben zo stom geweest om in zee te gaan met Doyen, ik heb nu het gevoel dat mijn Twente dood gaat, ik kan geen topspeler meer ophalen, had ik toch maar gekozen voor Nico Jan Hoogma, die had voor weinig geld mij uit de problemen geholpen en wat was het dan heerlijk geweest om te kunnen zeggen, we hebben geen schulden we zitten in de financieel gezondste cattagorie van de KNVB en al onze spelers zijn van ons zelf en niet van iemand anders, had ik ook maar nooit Jan van Halst en Co weggestuurd
        dan hadden we onze eigen jeugdspelers in kunnen passen en nu heb ik veel jonkies voor een prikkie verpatst, terwijl ik met een beetje geduld veel geld had kunnen beuren, ja als ik goed na denk heb ik bijna een miljard over de straatstenen gekieperd
        Het wordt geloof ik tijd dat ik onder ga duiken, misschien heeft Doyen nog een schuiladres voor me.

          /   Beantwoorden  / 
  12. Wallace

    Het wachten is letterlijk op transfers van onze ‘bonus-spelers’ Fer, Tioté en zelfs Guidetti. Pas als de bedongen percentages van deze deals bij Joop op rekening worden bijgeschreven, kan Twente verder. De categorie-veroordeling zit de club nu ontzettend dwars, terwijl dit met wat doortastender communicatie te voorkomen was geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  13. rene

    Ten eerste Feyenoord KAN helemaal niet Zyech EN Toornstra kopen, want totaal kosten deze 12 miljoen en dat hebben ze niet. Ze moeten ook wachten tot ze die kleine kabouter verkocht hebben. Ten tweede vergeten de mensen hier dat zon doyengroep er ook voor zorgt dat de Twente spelers over de 10 miljoen verkocht worden. Hiervoor was volgens mij de Jong voor 7 miljoen de grootste verkoop van Twente. Het zit in Nederland nu eenmaal zo in mekaar dat je eerst moet verkopen voordat je kunt kopen. Ten derde zeggen sommige mensen hier dat je Toornstra moet kopen!! VOOR 8 MILJOEN? Never en nooit niet!!!! Wie dat bedacht heeft!! Pfff en wat die lange jannus schrijft… die begrijpt er helemaal nx van. Zeker heeft jopie fouten gemaakt maar wie maakt die niet? Jonge spelers inpassen? Wie dan? Heb vorig jaar alle wedstrijden gezien van jong Twente maar niemand kan mee op dit moment. En als het niet goed gaat is onze lange jannus de eerste die schreeuwt we moeten kopen. Er zijn misschien 2 a 3 spelers die bij jong Twente het redelijk hebben gedaan en die hebben de voorbereiding van dit jaar ook meegedaan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Verstand van zaken

      Luuk de jong ging voor 15 miljoen weg.

        /   Beantwoorden  / 
      1. rene

        hehe jij hebt verstand van zaken. nee klopt luuk was een bijzonder geval, maar normaal verkopen we geen spelers van over de 10 miljoen

          /   Beantwoorden  / 
      2. aks

        @Rene
        Als iemand er niets van snapt dan ben jij dat wel – Luc de Jong werd verkocht voor 15 miljoen, zonder de bemoeienis van Doyen want die was er toen nog niet, dus het is hard om te horen maar LangeJan slaat de spijker op zijn kop, die vertelt het precies zoals het is en hij zegt ook niet dat er gekocht moet worden, die zegt juist dat er niet gekocht kan worden.
        juist lezen kost moeite Rene doe beter je best.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Red Alert

      Nou volgens mij is die investeringsmaatschappij Doyen bij Twente aan het licht gekomen toen deze maatschappij een maar miljoen knaken in de club wilde pompen inruil voor een tegemoetkomingsprecentage voor de verkoop van sommige getalenteerde spelers (Tadic/Promes…..enz.(Op het momenten dat het financieel slecht ging met de club). En er is geen 1 maatschappij die geld in iets gaat pompen zonder er beter van te worden. En ik vind het wel een mooi apart verhaal dat wanneer een bedrijf de naam ” Doyen” draagt deze een willekeurige speler voor meer knaken aan de man kan brengen dan de club-management van desbetreffende speler zelf.
      Werken er dan allemaal goochelaars bij Doyen die van 10 euro’s > 20 euro’s kunnen maken????
      En 8 miljoen voor Toornstra bieden…….ha ha…..lekker overslaan!

        /   Beantwoorden  / 
      1. rene

        He red, volgens mij, omdat die doyengroep zoveel spelers hebben verkopen ze de spelers ook sneller naar clubs met veel geld. Je wilt mij toch niet zeggen dat promes nu al meer waard is als 10 miljoen? Hij heeft goffer 1 jaar in de EREDIVISIE gevoetbalt. Vroeger hadden we zon speler verkocht voor maximaal 5 miljoen. Maar omdat ze in zovele clubs zitten verkopen ze die spelers voor meer geld dat ze waard zijn. En daar verdienen die gasten ook weer aan Nou en?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          Beste René,
          Als Toornstra 8 miljoen waard is dan is Promes zeker 13.8 miljoen waard. En Utrecht doet geen zaken met Doyen, ha ha.
          Nee dat Doyen er aan meedoet maakt mij niet uit. Maar wat Twente er aan overhoud ligt wel een beetje aan Bestuur. En dat ze er nog geen paar miljoen aan overhouden om Ziyech te kopen of een andere , en dat er weer wordt gewacht (voldens aldoor v.d. Laan) op inversteerders dat beloofd niet veel goeds. Wat het dan bijna bankroet met onze FCT. ???
          Dat kan toch niet. Er is dan toch iemand binnen de club die slecht presteerd!!!!!!

            /   Beantwoorden  / 
  14. Verstand van zaken

    Voor de rest ben ik het met je eens hoor

      /   Beantwoorden  / 
  15. jan

    Van Ziyech overgaan op Chris David dat kan toch niet.
    Een type David heeft Twente echt niet nodig.
    Een snelle wendbare 10/buitenspeler , makienok en die Zweedse verdediger dat heeft Twente nodig.

      /   Beantwoorden  / 
  16. aks

    Manuel Grafe is de 40 jarige in Berlijn geboren scheidsrechter en verkozen tot beste scheidsrechter in de Bundesliga 2013, hij leid de wedstrijd
    FK Qarabagh – FC Twente
    Hij zal worden bijgestaan door zijn landgenoten Holger Henschei en Christian Gittelman
    Guido Vinkmann is de vierde official
    De wedstrijd begint donderdag 21 augustus om 18.00 uur nederlandse tijd
    De return volgt een week later in Enschede en begint om 19.30 uur
    De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Europa League.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Robbert

    van 2 miljoen naar 300.000
    Verlost POAK Saloniki Fc Twente van Bengtson ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.