Weekje interlands

Zo, het gelazer met die interlands is weer voor even afgelopen. Kunnen we ons weer richten op de competitie. En wel op de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles komende zaterdag. Maar wat is er verder zoal aan de orde bij onze club? Nieuweling Ryo Miyaichi heeft zijn werkvergunning binnen, dus die kan spelen. Verder is Orlando Engelaar terug van weggeweest. Vriendje van Alfred Schreuder. Met een ‘goed zelfbeeld‘. En een goed beeld van zijn bankrekening. Want Engelaar verdiende bij PSV ooit 1,8 miljoen euro per jaar en weigerde te vertrekken toen hij daar niet meer in de plannen voor kwam. Lekker cashen vanaf de tribune. Bogarde II. Hopelijk staat hij bij ons Tukkers slechts voor een fractie van dat bedrag op de loonlijst, met zijn blessuregevoelige gestel. Dat zal trouwens wel, want behalve de KNVB volgt ook de gemeente Enschede de financiële gangen van FC Twente met een vergrootglas. Zo, u bent weer bij. Op naar het volgende gelijkspel.

18 reacties op “Weekje interlands

 1. Joop

  Lekker positief. Het aantal azijnzijkers dat hun mening wil profileren over de club neemt helaas alleen maar toe. Wat is er gebeurt met de enthousiaste toeschouwer. Ga achter je club staan en lever support I.p.v. Ongefundeerde kritiek!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joop

  De uitspraak hierboven is niet door mij gedaan.
  Ongefundeerde kritiek zal ik nooit gebruiken.
  Jammer dat iemand op mijn naam moet posten, als je op een andere naam zou posten zouden ze je waarschijnlijk serieuzer nemen :P
  Ik heb dit namelijk al vaker aan gekaart.
  Ze denken dat ik de enige ben die zo denkt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Deze post is van Paul, als je het mij vraagt. ‘ze denken dat ik de enige ben die zo denkt’…ja, typisch Paul.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Alleen de eerste heb ik niet zelf gepost, de anderen wel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     En deze komt uit het toetsenbord van Phenix, gok ik. Die met zijn zwaaisjaal en het eeuwige cote. Phenix, je weet.

       /   Beantwoorden  / 
 3. Joop

  Afijn, het enige wat deze discussies weer beetje de kop in kan drukken zijn punten… en ik voorspel er 9 uit de komende 3 wedstrijden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pan Tau

   3 punten worden door mij voorspelt

     /   Beantwoorden  / 
 4. Joop

  Marsman
  Martina – Lachman – Bjelland – Koppers
  Mokotjo – Ebecilio
  Ziyech
  Kusk – Castaignos – Mokhtar

  Zo zou ik beginnen a.s. zaterdag.

  Op de bank: Breukers,Schilder, Corona, Ryo, Eghan en Stevens (Bengtsson) weet niet hoeveel er bij de selectie mogen zitten dacht 18?

  Als Mokhtar en Kusk weer niets brengen, de 2e helft beginnen met Corona en Ryo.
  Eghan eventueel laatste 15-20 minuten voor Ziyech (mocht hij last van de hamstring hebben) mocht het nog steeds 0-0 zijn en Ziyech kan verder dan Eghan erbij voor Lachman (Mokotjo naast Bjelland, Ebecilio controlerend, Ziyech/Eghan achter/naast/om Luc

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Ik denk inderdaad Joop dat deze namen in Schreuder´s poesie-album staan. Maar dat wordt weer een impotente voetbalwedstrijd van Twente kant voorspel ik. En dat is een redelijk veilige voorspelling grotendeels op basis van de vorige 5 wedstrijden. veel kijkplezier! ;)

     /   Beantwoorden  / 
 5. dinkeltukker

  Ik zou bengtsson ipv die onzekere lachman opstellen.verder kusk op linksbuiten en mokhtar rechtsbuiten.de laatste twee zullen moeten presteren want anders na rust corona erin.

    /   Beantwoorden  / 
 6. rene

  Ik zou Eghan er in zetten voor Ebecilio. Tevens zou ik Ryo laten beginnen. Verder ben ik het wel met je eens. Ebecilio heeft interland gespeeld en is de laatste weken een drama. Niet vooruit te branden. Ryo via de zijkanten komt meer gevaar uit denk ik als Mokhtar.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Ik vindt Ebecilio dan juist weer onomstreden :) 1 van de weinigen met power, heeft al 2 assist op zijn naam komt gevaarlijk voor het doel. Vond hem tegen Feyenoord voorop gaan in de strijd. Denk dat je maar met 1 nummer 10 moet spelen, en zie in Eghan en Ziyech beide een nummer 10.
   4-4-2 zou kunnen, daar is Luc inderdaad wel een goede spits voor maar hoe doe je dat dan op het middenveld? Ik neem aan dat je dan een links en rechtshalf wilt hebben die de ruimte van de linksbuiten/rechtsbuiten in duikt? Ebecilio Mokotjo Engelaar zijn alle 3 niet zo n type ;)
   dus dan zou je meer een 4-3-1-2 gaan spelen zoiets?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Dat vindt ik aanvallend wel erg magertjes… dan ga ik toch liever voor 2 flankspelers, een spits en een nummer 10.
    En een Ebecilio die aansluit.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Dinkeltukker

  @ Joop, ik vind de balans op het middenveld niet in evenwicht. Sommigen zullen het niet met mij eens zijn, maar op de eerste plaats zou ik net als Rene daar Eghan neerzetten ipv Ebecilio. Wil je een Engelaar inbouwen maar geen afstand doen van Ebi, Mokotjo en Zyhech, dan kun je praktisch alleen maar 4-4-2 spelen met Luc en Mokhtar en of Kusk en of Corona.
  Wellicht is dat laatste wel een hele interessante optie. Maar Joop…weet je waar ik nu benieuwd naar ben?? Wat zou Wallace zijn opstelling eigenlijk zijn? Wallace, aan jou de eer :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Mijn opstelling valt met deze berg meuk aan pseudo verdedigers in feite niet te maken. Ik zou tegen wil en dank dan maar met het centrum Bjelland-Lachman gaan spelen. Alles beter dan de slome mummie Bengtsson. In de goal zet ik Marsman, een vreemde perenplukker, maar Stevens zag ik laatst ook schutteren bij Jong Twente. Komt er ook niet, geen winnaar. Bah. Mijn rechtsback zou Tapia zijn, ik vind Martina een slappe dweil zonder agressie, een ho-pe-loos oud wijf. Op de bank ermee, of gewoon opsodemieteren. Niveau RKC, bagger. Linksback, ook omdat er geen enkel alternatief is, toch maar Koppers. Ebecilio-Mokotjo-Ziyech lijkt me onomstreden en logisch. Voorin zou ik alweer bij jammerlijk gebrek aan beter de volgende linie posteren; Kusk op rechts, Corona als beweeglijke spits en Castaignos speelde bij mij vanaf de linkerkant. Een elftal van niks, ik geef het toe, maar beter is er echt niet. Plek 6 t/m 10. Op z’n best. Munsterman bedankt !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gene

    Marsman

    Ebicilio, Bengston, Bjelland, Andersen

    Brama(Engelaar)

    Mokotjo, Ziyech, Guiterez(mokhtar)

    Luc, Eghan

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Zo zie je maar weer dat het moeilijk is als Schreuder en Joop zijnde om iedereen tevreden te houden. Mensen als Gene kunnen ook gewoon gaan zitten fluiten in een stadion he :)

       /   Beantwoorden  / 
 8. rene

  Nou deze opstelling zegt me genoeg. Kun je beter collums gaan schrijven, want daar zit in ieder geval nog een beetje humor.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.