Crisis bij jarig FC Twente

De broodnodige overwinning afgelopen zondag in Deventer was al snel weer vergeten omdat de gebeurtenissen en geruchten rond onze club op dit moment nu eenmaal meer nieuwswaarde hebben. Het is immers crisis. De nieuwste berichten zijn dat XXImo weigert de laatste sponsortermijn te betalen en dat Dik Wessels zou overwegen 35 miljoen euro in FC Twente te investeren, op voorwaarde van het vertrek van de raad van commissarissen en de technische staf. En zo is de vijftigste verjaardag van FC Twente nu al onvergetelijk. We blijven het volgen.

11 reacties op “Crisis bij jarig FC Twente

 1. jan

  FC Twente wil Cas Peters terughalen naar Enschede.
  FC Utrecht is ook in de markt.
  In ieder geval beterjan dan Mokhtar

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  Het gaat eindelijk los, mannen. En vrouw ! 50 jaar na Vrieler is in de Doodeltoet’n besloten dat de complete technische staf eruit moet. Roodgekleurd, fakkelend stadscentrum in de nacht van de oprichting, waarna het Twentekanaal de komende dagen in figuurlijke zin rood zal kleuren van het gutsende blood van alle jaknikkers, meelopers en zakkenvullers. WRAAK. RAUS, jetzt geht’s los. De ware machthebbers en de oprechte cultuurbewakers hebben gesproken. NO WAY BACK. Zware acties in het verschiet, de rotzooi komt eindelijk met smeergeld en al in de blote reet op straat te liggen. Schreuder en mede-lamzakken moeten voor AZ thuis wegwezen. Zo niet grijpt het ontketende volk de macht. Sluit niks uit. Ook de dommissarissen kunnen nu nog eieren voor hun monneten kiezen, maar ik zou rap aanmaken als ik hen was… Aanpassen is veel te laat, OPROTTEN NU !

    /   Beantwoorden  / 
 3. Pîet

  Alles is politiek. Ook achter de actie van de supportersverenigingen zit iemand of een groep die de macht over wil nemen, neem dat maar aan. En aangezien we niet weten wie dat zijn, en of we daar beter mee af zijn, kunnen we twee dingen doen. Op de emotie gaan en als meute dom achter de berichten aanrennen en over een jaar weer klagen en teleurgesteld zijn, óók in onszelf. Of wijselijk je niet zo gemakkelijk voor het karretje van een ander laten spannen. Natuurlijk kiezen we voor optie één ;) . hahahaha

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Zwaar verontreinigde grond graaf je af tot de laatste korrel. Wie dat doet en met welk materiaal is niet relevant. Dát het gebeurt en snel, wél.

     /   Beantwoorden  / 
   1. P

    Maar wat als je vervolgens zelf in het gat valt? Of het nieuw gestorte zand blijkt ook verontreinigd? Een beetje reflectie is goed voor een ieder lijkt mij. Ik vind de reacties bijzonder primitief eigenlijk. Maar goed, zo is het blijkbaar.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Primitief is volkssport nummer één eigen, zo nu en dan. In deze regio is het zelfs hoogst uitzonderlijk en dat is ook goed. Maar we kijken al jaren naar laf angsthazenvoetbal dat elk individueel talent ondermijnt. Schreuder werkt contraproductief op alle fronten. De meerderheid is het gewoon meer dan zat en zal afhaken als Schreuder gehandhaaft blijft. Dat zijn harde feiten die de zieltogende club op de korte termijn meer schade berokkenen dan een,zoals jij stelt, mogelijk nieuwe potentaat in de verdere toekomst. Veel ‘als’ in je verhaal vol hypotheses en aannames. Revoluties beginnen op straat,P; wees niet bang, het wordt altijd eerst slechter en lelijker voordat…enz.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Piet

      dank voor je uitleg. Je gedachte over revoluties is op zich mooi hoewel ik van mening ben dat de echte revoluties in de wereld kritisch gezien op één hand te tellen zijn, en het moeilijk te rijmen valt met het slechts door money geregeerde professionele voetbal. Daar past soms beter strategie bij dan emotie. Een kern van supporters die het eens is over de te varen koers met een bestuur, en misschien kom je dan ook wel uit op dezelfde conclusie. Ik weet niet of dat al wel geprobeerd is, maar wegsturen van Schreuder kost in ieder geval weer 2.5 miljoen (en die moet hoe dan ook bovenop de 8 die al gesaneerd is komen). Hopelijk levert dat dan heel veel nieuwe sponsors en jaarkaarthouders op, die dan eerst het gat Schreuder moeten vullen, anders moeten er nog meer koffiejuffrouwen uit. Maar goed, dit hoort bij het profvoetbal er een beetje bij inderdaad, dat ben ik wel met je eens. Ik lees je stukken overigens altijd met erg veel plezier.

        /  
    2. Kasper

     Allen de P is over, dit verandert straks nog in een J

       /   Beantwoorden  / 
  2. Kasper

   Daar is Joop weer, tevoorschijn gekomen uit zijn holletje, nu met de naam Piet

     /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Was eigenlijk wel een baan voor mij!
  Koffie schenken! !
  Altijd van gedroomd!
  Alle gekheid op een stokje. Frisse wind erdoor! Maar dan ook echt een goeie orkaan die alle rotzooi wegpoest!
  A ‘ j t doet doet dan good! !

    /   Beantwoorden  / 
 5. twente madmax

  Wat is de KNVB trouwens aan het doen?
  De licentie commissie ziet nou toch echt wel dat er hard gewerkt wordt om de club gezond te krijgen? ?
  Het lijkt wel of ze de pest aan ons hebben.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.