Vertrek groeibriljanten niet uitgesloten

Hoho, dit was niet afgesproken! En dit is al helemaal niet de bedoeling! Wij volop juichen de afgelopen weken bij het vertrek van te dure en te faalgevoelige spelers als Luc Castaignos, Darryl Lachman en Cuco Martina, niet wetende dat FC Twente niet terugdeinst voor de verkoop van spelers die wél een duidelijke meerwaarde hebben. Dan gaat het om jongens als Hakim Ziyech, Renato Tapia, Felipe Guiterrez en Jesus Corona. Maar als dit soort spelers ook nog eens gaan vertrekken blijft er wel een heel armzalige selectie over natuurlijk. Ziyech zou tegen een supporter van FC Twente (en tevens informant van dit weblog) in de wandelgangen van het trainingscomplex in Hengelo hebben gezegd dat de kans niet groot is dat hij bij FC Twente blijft. Op naar de Jupiler League?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

4 reacties op “Vertrek groeibriljanten niet uitgesloten

 1. johan

  kan vertrek Schreuder niet op een of andere manier in een van die deals betrokken worden….

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wim B

  ff een ker wat plaatsen, anders wordt dit blog gebeuren zo zielig met die maniak van Paul als grootste reactor.
  Voetbal is zo voorspelbaar! Waarom? Het volgende: Iedereen wil Alfred weg hebben, maar dit kan financieel niet uit. Op dit moment niet. Wat ga je dan doen in zo’ n aankomend verloren jaar waar de doelstelling hooguit Niet degraderen is. Je verkoopt zoveel spelers dat er geen team meer van te maken is en Schreuder na 5 a 7 verliesbeurten aan zijn eigen toekomst gaat denken en zel vertrekt. Geen kosten gehad. Vervolgens Fredje binnen halen met 1 à 2 gerichte aankopen en we degraderen net niet. Kortom: iedereen heeft zijn zin, behalve de supporters. Doch die worden al jaren door aal clubs niet serieus genomen. Nu graag zinnige opmerkingen van serieuze bloggers. Nee, jij niet Paul.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   uhuh…okay, ik heb je eerste en laatste zin gelezen. die zijn niet om te pruimen. heb de rest dus maar overgeslagen. veel plezier met rondkijken hier nog

     /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  De Twente Supporters gaan feest vierende door het leven van 50 jarig bestaan . RVCB weet van niks . Is er feest dan daar weten wij niets van ,want wij hebben elke dag feest . Velen van RVCB komen vanavond jawel tegen eind middag weer thuus met doos sigaren en gebak voor moedertje de vrouw . Gauw gelakte schoentjes uit en dan met de sokjes int bakje water in de schaduw .Want van te veel Zon kunnen ook voetjes rimpeltjes krijgen .Vrouwtje haalt gelijk schrampagne voor mannetje .Mannetje moet eerst even bijkomen van hectische dag vol zweet ? en rimpelgedachte s? . En mannetje hoeveel is er vandaag verkocht? ojee vrouwtje ,vandaag niet ,maar volgende week gaan de spaken wel uit de wielen .Dan verkopen we dat het een lieve lust is . Want Wijknaldum van PSV is verkocht dus dat wordt weer doorschuiven en kassa voor ons Corona .Ja schat,hoemeer we verkopen des te hoger onze gratis premie . We lijken wel op een levensverzekering ,he schat .Zeg schatliefman,kunnen jullie geen goeie amateurs ophalen . Nee dat kunnen wij ook al niet betalen .Weet je wat dat kost amateurs ophalen 50.000 euro te man .Het geld groeit ons niet aan het behang . Nog een glaasje schrampagne man .Ja lekker vrouw,dat heb ik wel verdiend na deze week . Ben toch wel 5 kilo afgevallen deze week int stadion de hele dag rennen door stadion als een beursganghass .Het ene telefoontje naar het andere . De hele week ging het van tring tring . En die beoogde sponsor Zwarte Banden Rubber .Ach schat,die man wil niet en het bracht 2 miljoen per jaar op .Dus de hoofdsponsor wou maar 2 miljoen betalen per jaar . Dat is ja alleen de fooi schatman . Waar zijn jullie toch mee bezig 2 miljoen hoofdsponsor .Hebben ze daar bij Twente een klap van de molen gehad ofzo . Nou schat ik zou maar eens wat groter gaan denken en Fly Emirate s gaan bellen voor pakweg 50 miljoen als hoofdsponsor . Die arabieren stikken toch in de olie biljetten en weten het maar niet op te krijgen . Laten we ze het vliegveld er snel bij kopen voor 1 euro en maken we er Emirate s Airport van . Of schat ga anders even met die Griek Psiras praten. Die krijgen weer een zogenaamd noodpakket van 50 miljard . Nee schat,wij van RVCB gaan maandag praten met een ander Twents bedrijf voor een miljoentje hoofdsponsor per jaar . This mooi geweest man . Ik ga maandag van je scheiden . Ik wil niets meer met losers te maken hebben .Maandag ga ik naar de advocaat en notaris .En ga vannacht maar op het kermisbed slapen en hou je stinksokken maar aan .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.