Toekomst FC Twente aan zijden draadje

Het wordt een spannende dag, deze vrijdag 11 december 2015. Zeer waarschijnlijk doet de licentiecommissie van de KNVB vandaag nog een uitspraak of FC Twente de licentie verliest of op een andere manier wordt gestraft voor de contracten met Doyen. Donderdagavond verscheen een delegatie van onze club bij de licentiecommissie in Amsterdam. Maar er zijn nog meer horden te nemen. Zo moeten uiterlijk vandaag – vrijdag 11 december – zo’n 15 particuliere financiers hun handtekening hebben gezet onder een zogenaamd crediteurenakkoord. Dat akkoord komt zo ongeveer neer op het kwijtschelden van een deel van schulden, een renteverlaging en oprekking van de looptijd van een lening naar 25 jaar. Dat met dat akkoord wordt erg spannend – volgens Tubantia - omdat zeker één financier nog niet akkoord is. En geen akkoord van alle financiers betekent het faillissement van FC Twente. We houden ons hart vast.

4 reacties op “Toekomst FC Twente aan zijden draadje

 1. deleukstethuis

  BREAKING: FIFA draait contracten Doyen terug, maar moet bokkesprongen maken om miljardenclaims Doyen te voorkomen. Hedenochtend is duidelijk geworden dat de FIFA kostenloos van het Doyen gezwel afkan. Het moet daartoe wel halsbrekende toeren uithalen om financiële mega claims te voorkomen. (Wereldwijd wordt gesproken over 37,8 miljard $ ) . Door topadvocaten is een strategie uitgedacht waarbij vanuit de FIFA reglementen het rechtmatig is om contracten en daarmee verband houdende transfers terug te draaien. Tegelijkertijd moeten sommige verplichtingen van destijds wel worden nagekomen, omdat de financieeltechnische paragraaf onder civielrecht valt waar de FIFA niet onderuit kan. Samenvattend betekent dit enorme consequenties voor het aanstaande voetbalweekend. Alles is nog niet in kaart gebracht, maar in ieder geval moet Luc Castaignos in de basis staan bij Feyenoord, Zyech bij Heerenveen opdraven en zal Promes in Enschede mee moeten doen tegen de Graafschap…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Baretti

  Dus Joopie M. uit Hengelo is de enige dwarsliggende crediteur? Die man wil in het harnas sterven ofnie…? Wat doen we ermee..? stenigen..?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Baretti

  Of een gang-bang organiseren. Alle clubcardhouders met Meisje M. in supportershome Vak P. Als die deal met die jubileumboeken dan geen doorgang kan vinden…brengt dit vast wat moneten op…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Baretti

  Vastbinden op de spoorlijn tussen Enschede en Hengelo. Joopie droomde van een hotel, een treinstation en een begraafplaats… allemaal op 1 plek…..
  Kannie mooi in een rode FC Twente kist onder de zoden van de grasmat in de Veste. R.I.P.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.