Cruciale dag voor FC Twente

Dinsdag 15 december, dat is het vandaag en het wordt een belangrijke dag voor ons FC Twente. Vandaag namelijk doet de licentiecommissie uitspraak in de zaak met betrekking tot de contracten tussen FC Twente en Doyen. De KNVB gaat er vanuit dat de uitgelekte geheime bijlage echt is. Niet verwonderlijk, want waarom zo Aldo van der Laan anders direct na het uitlekken zijn opgestapt? Hoe dan ook, de mogelijke sancties die ons wachten zijn: het intrekken van de licentie, een voorwaardelijke straf of een boete. Ondertussen heeft FC Twente met alle schuldeisers een akkoord bereikt, dus dat is gunstig. De gemeenteraad heeft de beslissing over de steun voor FC Twente uitgesteld. Maar voor de overeenkomst met de schuldeisers en het noodplan van de gemeente geldt dat alles valt of staat met het behoud van de licentie voor het spelen van betaald voetbal. Een spannende dag dus. Voor wie het niet aan kan, bovenstaand de samenvatting van de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

2 reacties op “Cruciale dag voor FC Twente

 1. aks

  Bij de KNVB zit een belangrijk iemand die FC Twente onderuit wil halen ook zijn er twee oud scheidsrechters achter de schermen die steeds maar weer de door FC Twente begaande spelregelovertredingen anders beoordelen dan bij andere verenigingen, zoals de rode kaart van Holscher en de rode kaart van Marsman, het protest zal Marsman niet helpen, omdat zowel Luinge als Mario van der Ende, verklaarden dat het wel een strafschop en een rode kaart was.
  Daarom denk ik ook dat de KNVB FC Twente niet de licentie ontzegt maar dat ze FC Twente het meest pijn doen door te beslissen dat onze club volgend seizoen een divisie lager speelt n.l. in de Jupiler.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Straks zeg de KNACKVB ; wij hebben besloten om na het eind der competitie uitspraak te doen.
  Staat zo raar om dat nu al te zeggen dat Twente dan een treedje lager moet gaan voetballen.
  Gaat het competitie vervalsing worden en zullen de spelers gratis met 3 looprekken op het veld te bewonderen zijn.

  Ik denk dat de KNACKVB Twente gewoon op nul punten zet met in achterhoofd dat Ziejek vertrekt de rest der nutteloze overgebleven voetballers er toch niets van bakken en zo niet eens meer de Graafschap kunnen achterhalen .
  Ziejek moet alles alleen doen,voor lopen ,midden lopen,achterin lopen,hoekschoppen nemen,vrije trappen nemen,doelpunten maken .
  En wat zijn de aankopen van ene Tredje v Leeuwen?.
  Nou ,dat zijn een stelletje onbenullen met rendement van nul comma nul.
  Zie hier de grootspreker Tredje,Tredje de lullaar die als hij het alleen moet doen gewoon in zijn boekje kijkt en denkt;ach ,die voetballers staan nog in mijn boekje,ik zal ze eens gaan bellen.
  De ene voetballer zeg tegen Tredje;my hart is over the Ocean.
  Een andere voetballer zeg;ik heb al bijna 2 jaar geen knikker meer aangeraakt.
  Weer een andere voetballer zeg;ik kijk scheel,dus ik zie altijd 2 ballen waardoor ik de bal niet goed kan raken.
  En nog een speler zeg;ik geen de deurkruk een betere hand dan de bal een knal.
  Maar geen probleem hoor,Tredje belde en de voetballers stumpers kwamen gestaag op hun dure contract te tekenen en Tredje maakte een ieder wijs dat hij wereld voetballers had binnengehaald.
  Als Tredje nu lachende de waarheid zou zeggen in de trant van ; ze hebben mij bij Twente gehaald om TD te gaan worden maar ik heb er de ballen verstand van maar het contract was vet en ik heb domme Ezel voetballers gehaald.
  En dat klopt ook,soort zoekt soort ,en diegene die op zijn beurt Tredje heeft aangesteld is ook verspeend van alle verstand van een bloemkool.
  En door al dat antie voetbalverstand zie je wat er gebeurt en helpt dit soort mensen een van de mooiste clubs van Nederland helemaal de draaimolen in tot asgrauw zwart lijkenschap .

  Al dat zonder voetvalverstand zittende geldpikbende wat er nu nog zit moet zo snel mogelijk gratis de benen nemen en als ze niet weg willen moeten ze dit tuig maar op de rails leggen.

  Want als zij de club hebben kapotgemaakt gaan ze er gewoon lachend tussen uit op zoek om de volgende voetbalclub te bederven .
  Want het is gewoon ongelovelijk wat voor puinhoop aan voetbalverstand er nu bij Twente zit zowel op de Bank als in de kantoren.

  Neem nu weer die nieuwe assistent trainert met zijn maffia gezicht , oja hij stond nog in het boekje van Tredje .
  Wat een ongelovelijke gratis aankopen van Tredje.
  Juist , e stonden nog in zijn boekje.

  Het is om te janken .
  Onze regio barst van de echte talenten die beter zijn dan alle aankopen te samen zamen amen van enen Tredje .
  Maar onze regio heeft pech gehad ,onze regio staat namelijk niet in het boekje van Tredje .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.