FC Twente op trainingskamp naar Spanje

Aan het begin van een voor FC Twente onheilspellend jaar vertrekt de club zondag met een selectie van 25 spelers op trainingskamp naar Spanje. Daar, in Murci, zal tot zaterdag 9 januari worden getraind. Donderdag 7 januari wordt er bovendien een oefenwedstrijd gespeeld tegen Racing Genk. Ongetwijfeld is Hakim Zyech blij dat hij even niet in Nederland is, nadat hij in een interview met de Volkskrant leegliep en daarmee zo’n beetje iedere Tukker tegen zichzelf in het harnas joeg. Om zijn vertrek wat te bespoedigen zullen we maar denken…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

16 reacties op “FC Twente op trainingskamp naar Spanje

 1. Pieter

  Dit interview van ziyech kwam onverwacht toch misschien wel als gewenst.
  Een factor waar door Guti minder speelde, leek mij, dat schreuder ziyech tot aanvoerder kroonde aan het begin vh seizoen en niet hem.
  En dat was omdat schreuder en ziech elkaar zo graag mochten en steunden maar voetbaltechnisch/tactisch onterecht. Zo ging ziyech aan guti voorbij in de hierarchie (de reden van zijn ‘werkweigering’?) en mocht ziyech alle lof ontvangen.
  Gutierrez is iets om naar uit te kijken de tweede helft van het seizoen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Fruiterez als hij blijft gaat de eenzame middenvelder worden als de andere middenvelders weg zijn .
  Fruitierez ziet ze dan namelijk vliegen,links en rechts om zijn oren zullen de ballen eenzaam gaan zweven langs zijn rollator hoofd .
  In zalige eenzaamheid zal Fruitierez dan ophet middenveld in de lucht kijken onder het spel of naar de grond grassprietjes te bekijken.
  Fruitieres is al maanden bezig met het bekijken van grassprietjes.
  Allemaal denkwijze van wanneer ben ik verkocht .
  Je kunt ze nu ook nog beter verkopen dan dat ze straks nog eens 17 wedstrijden gaat aanmodderen net als de rest als Ziekjek weg is komt het amateurisme van de rest bloot boven drijven .
  Een ieder die anders mocht denken ,gelooft nog in sprookjes .
  En Ted v Leeuwen kwam regelrecht uit het sprookjesbos om Fc Twente naar dat andere sprookje te lijden leiden,namelijk de Eerste Zuip Divisie ,de Divisie der afvalligen .
  Even Jezus Christus bellen ,want het schijnt dat het boek der waarheden gewoon in de Hemel ligt .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pieter

   Pistoolnpaultje, lees ff het interview met Gutierrez in het lokale suffertje. Juiste woorden, dan volgt het spel vanzelf. Gutierrez was in zijn cojones gepakt door Schreuder’s dealtje met Ziyech. Hij gaat het beter doen dan de eerste helft van het seizoen.

   Daarmee zeg ik niet dat we er in blijven. Want daarvoor is Tedjen nog aan zet. En die zet,vrees ik, ons schaakmat.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Fc Twente op traningskamp in Spanje is net als thuis .
  Slap balletje getrap ,slap handje opdruk in het gras.
  Slappe zelfde hoofd van een zeik gezicht tranert.
  Vluchten kan niet meer.
  Problemen neem je nou eenvoudig mee in je hersenen,of je nu in Hengelo tranert of dat je in Spanje of op je hoofd gaat staan in de rimboe onderste boven bungelt aan een palmboom.
  Als je als tranert geen voetbalverstand hebt kunnen ze je net zo goed op de Maan zetten,zelfde geld voor voetballers .
  Een beetje slap ongeinteresserd in Spanje de degradatie zitten afwachten was het beter geweest om deze kullen eens 14 dagen Militaire Dienst,hoho ,ze dachten dan zeker 14 dagen de kast in pakken ? .
  Veertien dagen in Militaire Dienst leren vechten zonder een voetbal te zien .
  Lekker door de stront en modder te worden gehaald bepakt en bezakt om echte conditie te krijgen dat hun hartjes er nog overslag van krijgen.
  Lekker buiten douchen en met deze heerlijke winterse temperaturen naakt door de bossen te moeten lopen,daar worden ze kerels van ,geef acht .
  Afgepeigerd 14 dagen of de Wereld niet meer bestond .
  Niks kaartje leggen of flesje wijn zuipen met die rare snijboom trainert het Cafe in om spelers laveloos te laten zuipen .
  Maar nee hoor ,het geld is op? en als dank op de vuurpijl mogen de jochies voor het op de 17tiende plaats staan gratis vacantie vieren in Spanje met 2x daags armpje opdrukken op het gras,rondje veld lopen,beetje strek en rek oefeningen en partij tje balletje gehaktbal trap beweging en co .
  En naderhand zorgt kettingroker Toon Reces wel voor de volledige mist in een hok omgetoverd tot kleedkamer behorende bij het hotel de botel ,dat spelers naderhand hoestende de kleedkamer uitkomen met keurige stropdas omgeknuppeld aan hun adamsappelin clubpakje .
  Dat er uberhaupt nog kettingrokers actief mogen zijn bij profclubs .
  Buiten het stadion om heeft het er meer schijn van dat de organisatie bij Fc Twente meer doet denken aan een amateurclub ala Daarlerveen of zoiets ,vraag het maar aan Ramon Zomer,die heeft nog bij Daarlerveen gevoetbaldgehaktballetje.

  Helaas ,deze Fc Twente A1 spelertjes komen dus niet na 14 dagen over mijn lijk mentaliteit uit Militaire Dienst om de laatste 17 wedstrijden te bikkelen voor behoud Eredivisie .
  Nee hoor ,deze juffertjes komen straks slap en futloos terug uit Spanje van een voetbalvacantie traningskampje om straks vruchteloos levensloos moedeloos uitspelendloos zakloos waardeloos het einde der competitie op te wachten om tenslotte vruchtenloos te vluchten in hun dure bolide s om te denken ;kan ik ook zo snel mogelijk worden verkocht aan een andere club,want Eerste Divisie daar heb ik geen trek in .
  Er niet aan denkende dat ze zelf de oorzaak zijn van deze chaos geven deze sjapjanussen snel veel gas na de laatste wedstrijd dag .

    /   Beantwoorden  / 
 4. Koos verstandloos

  Nog nooit zo’n bult onzin uit één persoon horen komen Paul

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Koos Verstandloos.
   Ik heb nog nooit z n bult onzin gehoord uit meerdere personen,maar die werken dan ook bij Fc Twente .
   Stellen ze de vraag aan Ted v Leeuwen ;wat kost Ziekjek? .
   Zeg der Ted;wat kost een schilderij.en wat is een schilderij in oorlogstijd waard?.
   En de rest van zijn domme gelul zal ik maar besparen.
   Want ik krijg hondsdolheid van die man.
   Oja ,deze dan nog,Ted zeg ; we zoeken nu voetballers die 30 jaar zijn ,getrouwd en moet 3 kinderen hebben,maar waar vind je die .

   Ted is het voorbeeld om je bij te bescheuren net als de rest van Fc Twente .

   Het Fc Twente van nu moet door gaan voor een prof voetbalclub maar heeft meer weg van een krantenbeweging Journalistieke onzin beweging .

   Ted heeft totaal geen benul van voetbal,<.
   Ted heeft zich er in gelult of hij heeft zich er in geluld in het voetbalbiskwietje,dat kan ook .
   Tedje loopt prinsheerlijk in het Spaanse Hotel te niksen,hallo hallo hallo en nogmaals hallo .
   Alleen maar de gehele dag als een kreupele domme voetballers halen en dom lullen en je loon loopt gewoon door hoor .
   Als ik Voorzitter was van Fc Twente en Ted wou komen ,dan moest hij geld mee brengen,en dan nog buiten de deur houden zulke schertsfiguren .
   Ted is zeer vies door de mand gevallen met zijn praatjes .
   De persoon die hem heeft aangenomen is nog veel erger .
   En dat klopt ook , bij Fc Twente loopt bijkans niemand meer die verstand heeft van voetbal .
   De gehele RVCB zijn gewoon een stelletje zelfverrijkers .
   Het zijn de zelfde mensen bij Fc Twente als die Koekman van de KNVB waar Rene van der Gijp Wilfied Slakrop Johan Boskamp en Johan Derksen hartelijk moeten om lachen dat ze bijna stikken van het lachen , zeg maar Fc Lach Circus .
   Lachen is goed voor een mens en als je wilt lachen moet je uiteraard bij Fc Twente zijn .
   Want daar is het vooral veel geld maandlonen tellen en lachen in het RVCB die steeds maar weer aangeven dat de club in zwaar weer zit .

   Maar nou moeten we gaan oppassen met Ted zijn uitspraken .
   Fc Twente heeft namelijk gewonnen vriendsschap van R Genk.
   Duurt niet lang meer dan zit Tedje met zijn kont op de kerktoren met megafoon op de markt ;mensen we worden kampioen,om daarna snel op de markt het Cafe in te duiken om middernacht .
   Trouwens ,het is maar een rare bedoeling dat er in Enschede een marktplein vol Cafe s met als hoofdpunt een Kerk terwijl een paar meter verder op nog een Kerk staat .
   Ze hadden de pleuris beter onder de bultdozer kunnen doen en er een voetbalstadion midden in de stad met Cafe s er om heen .
   Tenminste in Spanje denken ze wel zo.
   Die Islamietjes denken ook al,straks van die 2 Kerken een Moslim Kerk van maken met gratis overheids slupsliedie,die Kroslims hebben namelijk een grote bek en zitten op alles te azen .
   Nederlanders bidden toch niet meer,dus over 30 jaar zijn bijna alle Nederlandse Kerken in Moslim washandjes en is Ted misschien ook wel een Moslimmetje geworden .

   Nog precies 1 week en dan komt de desastreuse kraker Heracles met uitvallen en aanvallen 0-3 en de tranert en Tedje zeggen weer KAN GEBEUREN .

     /   Beantwoorden  / 
 5. Paul Hilgenberg

  Ik als Voorzitter van Fc Twente ,schop ik de gehele Circus Troep de markt op .

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul Hilgenberg

  Zo juist is bekend geworden op CNN dat de ex Paus Ratzinger heeft toegekeken bij de verkrachting van 398 jongens .

  Het is net Aldo Joop en de rest in geld verkrachting .

  God amen .

    /   Beantwoorden  / 
 7. Paul Hilgenberg

  De seperatisten in Catalonie die voor afscheiding zijn van Spanje ,zijn er toch op het allerlaatste moment in geslaagd om een Regering te vormen.
  Charles Puigdemont nu Burgemeester van Girona gaat het worden .
  En dan komt straks door de politiek Fc Barcelona in een spaggaat.
  Het dure Barcelona kan dan straks incompetentie impotent gaan spelen tegen Espanol en de rest van de clubjes .
  Paar amateur clubjes er bij en je zit zo op 18 clubs .

  Wat dat betreft kan Fc Twente zich nog altijd aansluiten bij de Bundesliga ,te beginnen met dit waardelose waardeloze elftal in der dritte klasse ,alwaar de schijn der werkelijkheid niet zal verbloemen op degradatie .

  Hoe dieper elftallen degraderen hoe harder er geschoffeld gaat worden .

  Dus Fc Twente der verrotte inzicht volk is straks snel weg met hun mededeling onzichtbaar ;snel weg ,niets zeggen ,had er geen verstand van,maar wel lekker maandloon gehad .

  Dat is het mooie niet ,mensen beginnen hun eigen Regering ,maar verstand hebben e er niet van .

  Iedereen raaskalkt maar wat op aarde .

    /   Beantwoorden  / 
 8. Paul

  De materiaalman van Fc Twente komt uit Syrie .
  Ongelovelijk,een mens uit Enschede zelf is niet meer te vinden .

  This net als de idioot de veilingmeester D66 Pechtold tweede kamer krankzinnigge hond die zeg ; met de helft van de landbouwgelden moeten we naar Mars ,dat zei Pechtold afgelopen avond op tv ,krankjorum volk

  KRANKZINNIG VOLK

  En de andere helft der Nederlanders loopt onderhand bij de voetselbank te schrapen .

    /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  Eerst Ted van leeuwen nu Onno Jacobs waar zijn we mee bezig
  Haha Onno Jacobs naar Twente. De redder in nood. Maakte in 4 jaar Feyenoord het negatief eigen vermogen van 2,9 naar 34,8 miljoen.

  FC Twente maakte maandagochtend bekend dat Onno Jacobs tot 1 mei is aangesteld als interim-directeur van de club uit Enschede. De bestuurder, die jarenlang werkzaam was bij Feyenoord, heeft geen goede indruk achtergelaten bij de Rotterdammers.
  “Onno Jacobs. HAHAHAHAHA. De man die wij met pek en veren De Kuip uit hebben gejaagd omdat zijn beleid niet eens beleid was”, schrijft fansite Lunatic News over de nieuwe ‘aanwinst’ van de Tukkers. “Volgens voormalig voorzitter van de Raad van Commissarissen kwam Onno Jacobs met een vijf jaren financieel plan in één diagram op één A4′tje. Met simpelweg een stijgende lijn getekend. We maken geen grap. Dit is waargebeurd”, valt te lezen.
  Ook op Twitter wordt met verbazing gereageerd op de aanstelling van Jacobs. Een greep uit de reacties: “Waar zijn we mee bezig?”, vraagt Thomas Steenbergen zich af.
  “Hu?! Dacht juist dat FC Twente alle problemen wou oplossen”, reageert Marcel van Oene. Er is ook medelijden. “Gun die hobbelpaarden weinig, maar dat ze naast alle problemen ook Onno Jacobs nog op de payroll krijgen is wel erg zuur”, aldus Rolf Heesakker.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pieter

   tja, wie haalt die man binnen? Ted van Leeuwen zelf zeker hahahahaha. maar hij niet alleen. want geen 1 beslissing staat op zichzelf, en heeft een verleden en toekomst. ook de supporters, die van Van der Laan afmoesten, hebben voor de bestuurlijke leegte gezorgd die nu met in status tweede/derde rangs bestuurders wordt opgevuld. Met al die halve onbenullen duurt het jaren voordat er weer iemand met verstand in durft te stappen/wordt toegelaten (want de halve onbenullen blijven graag op hun posities).

   Fc Twente overgeleverd aan de grootste prutsers van de eredivisie.

   Als VLeeuwen ook nog Tapia laat gaan bovenop Zijech zijn we definitief het haasje.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Joop Munsterman wou niets van een ander aannemen.
    Zijn hersenen waren bijkans in de Hemelen.
    Het was alleen hem en hij zelf,de rest bestond in feite niet.
    Joop volledig op de hersenloop.

    Het kutvolk wat er nu zit is precies zo maar dan met enkele personen , en dienverstande dat de riolering nog meer verstand heeft over het denken van voetbal .

    Geen enkel mens uit Enschede of omgeving is nog gewenst.
    Ala tete Ted is het nu de beurt aan de nieuwe infiltratie Onno Jacobs geboren te bleiswijk zich noemende Dutch Business Man.
    Het volgende onzin zinloos schroothoop kan zo tussen auto kerkhof worden verschreuderd in dat apparaat .
    Uitspraken van hem zijn ; verkeerd gegokt pech gehad .
    Dit soort volk zit totaal verkeerd bij een voetbalclub .
    Die moeten gaan werken bij een Casino .
    Bij een Casino zeggen ze altijd ;verkeerd gegokt pech gehad .

    En de voetballers die er wel verstand van hebben gaan een beetje op afstand zitten klagen met een toneel spelletje zoals Eddy Achterberg en de rest terwijl de ene na de andere Charlatan Klojo Fc Twente binnen komt vallen .
    Inplaats dat er nog meer infiltratie westerlingen komen om onze club te verzieken moeten ze juist in hun kont worden getrapt .
    WEGWEZEN .
    Gaat het mis rijden ze weer snel richting het Westen om ich de barsten te lachen en lekker elkander een duur maandloon jaarloon lonen in de tas te hebben besopt met achterlatende de huilende supporters en de rest .

    Supporters wordt eens goed wakker

    WAKKER WORDEN JA

    En niet wakker gaan worden als het te laat is timide supporters .

      /   Beantwoorden  / 
 10. Paul

  Ojeeee, het gaat gewoon verder met Fc Onbenul .
  Dikke speknekker door het vreten geen verstand van voetballen maar lekker ingeluld.
  Nu nog een andere Onno er bij Onno Hoes als voetbal burgemeestertje bij Fc Onbenul en het vriendjes clubje der onbenullen is compleet .
  Jeus ,wat is die Ted v Leeuw een zielige onbenul .
  Straks sterft de club na David Bowie en dan laten ze de gehele dag voetbal liedjes horen op de radio.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Baretti

  Voor al die zwakhoofdige meeklappers: Ziyech uitfluiten vrijdag, omdat hij als enige wel eerlijk is, zou natuurlijk de omgekeerde wereld zijn. Iedere wedstrijd heeft hij het elftal bij de hand genomen. Dus als jullie willen fluiten en boehoe willen roepen… ga dan lekker naar Hengelo. Vraag Dirty Harry maar even voor het adres van Joopie…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Precies, Ziyech is de enige die ons wat kan opleveren tegen Heracles. De rest van deze kansloze bende laat zich weerloos ondersteboven spelen.
   De klok tikt verder, schreef LtV des morgens. Nog steeds geen versterkingen. Reddeloos gaan wij richting kelder.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.