TV Oost: deal met Huysegems rond

RTV Oost was aanwezig bij de eerste training van Twente en maakte het volgende sfeerverslag. De goede verstaander hoort de verslaggeefster halverwege zeggen: 'De deal met Huysegems kwam vanmiddag rond'. Een officiële bevestiging laat nog op zich wachten, maar… blij mee? (ook aan de supporters van Feyenoord die hier vandaag de dag rondbuurten)

20 reacties op “TV Oost: deal met Huysegems rond

  1. Pim..

    18.00 TV Oost nieuws werd het toch bevestigd of heb ik het mis?? Goede aankoop ben fan van hem sinds zijn AZ-tijd, goede spits/buitenspeler zie hem meer als spits trouwens. Degelijke goede speler en werker, hou van dat soort voetballers!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Pim..

    Ooh zo bevestiging mijn ecuses!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. piet

    bij feyenoord heeft hij vijf ballen geraakt, waarvan 1 doelpunt en 5 basisplekken en 15 invalbeurten. ik zie hem graag gaan. kan je niets mee , zeker in dit nieuwe feyenoord.

      /   Beantwoorden  / 
  4. frits

    Ik hoorde net dat feyenoord en barcelona eruit zijn over eidur gudjohnson .. hij komt voor een jaar naar de kuip op huurbasis

      /   Beantwoorden  / 
  5. Fox

    Hij is onderschat bij Feyenoord, ze denken nu iedereen wel even te kunnen halen. Want als Slory geblesseerd is, wie wordt dan de linkerspist?

      /   Beantwoorden  / 
  6. frits

    dat zeg ik .. ze zijn eruit over gudjohnson

      /   Beantwoorden  / 
  7. feyenoorder

    drenthe kan ook linksbuiten..
    we moeten gudjohnsen gewoon jaartje huren en dan weten te strikken zodat ie bij ons wilt blijven.. als ie eens in de kuip is geweest wilt ie ook wel blijven .. zou mooi zijn als de cler en van bronckhorst een deal maken: als jij gudjohnsen van je oude club overtuigd, overtuig ik koevermans van mn oude club.. ja toch?! :P

      /   Beantwoorden  / 
  8. frits

    koevermans is al overtuigd maar az niet.

    EN TERECHT WANT FEYENOORD WORDT KAMPIOEN!!

      /   Beantwoorden  / 
  9. steve

    Heel bij, nu alleen nog een centrale verdediger, hebben we er nl. weinig van, volgens mij alleen zomer, braafheid en wielaert.

      /   Beantwoorden  / 
  10. steve

    Oh ja, en Feyenoord wordt echt geen kampioen, je kunt geen team kopen, dat moet je opbouwen. Dat moeten ze toch zelfs in Rotterdam begrijpen.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Tukkerrandy

    Sneue lui hoor die Feyenoorders, beetje op onze blog zitten gaan chatten over hun transfergeruchten, ga een eigen blog maken.

      /   Beantwoorden  / 
  12. fct 4 life

    hallo dit is een fctwente blog!!!

      /   Beantwoorden  / 
  13. robin

    super mooi is dit , ik hoop dat we ver komen in de uefa cup

      /   Beantwoorden  / 
  14. Willem

    Nu maar even over Huysegems. Ik zie hem heel graag komen al heeft hij vorig jaar niet zo heel veel laten zien.

      /   Beantwoorden  / 
  15. RJ fct

    dus zo gaan die feynoorder,s met hun spelers om. kijk bij twente heeft elke speler een warm gevoel bij de club. enzal bij elke terugkomst in het stadion een goed gevoel hebben en beseffen dat deze club hun groot heeft gemaakt. en ja bij feyenoord……. ach ja jullie weten het zelf wel. en feyenoord wordt kampioen????? je schrijft feyenoord niet voor niks met een D. elke week bejaarden on tour hebben ze wel voetbalbroeken met ingbouwde incontinentie luiers

      /   Beantwoorden  / 
  16. robin

    jah RJ fct , daar ben ik het mee eens.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Giesso

    Mooie vervanger voor Touma, denk dat Huysegems alleen wat constanter is. Touma scoort zo’n 6 á 7 keer per seizoen, Huysegems doet dat ook, toch wel zo fijn :)

    En laat feyenoord hier lekker rond zwammen, ze kunnen zich voor de volle 100% concentreren op de competitie, want Europees zien we ze voorlopig niet :)

      /   Beantwoorden  / 
  18. Wesley

    Die Gudjohnson komt echt niet naar Rotterdam hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  19. robin

    die gudjohnson komt toch van barcelona , dan kan feyenoord het vergeten dan kiest hij wel voor een andere club die beter is dan feyenoord.

    jullie feyenoorders hebben geluk gehad met van bronckhorst omdat die kerel al op leeftijd is en al bij een grote club heeft gespeeld , en zijn opleiding bij feyenoord heeft gevolgt ,en daarom naar feyenoord kwam , anders hadden jullie hem nooit gekregen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.