PSV en Rutten trekken aan Mihaylov

Hé, daar hebben we ze weer, de lampjes uit Eindhoven met hun bijna uitgebrande stadion en hun vrijwel permanente interesse voor alles en iedereen die bij FC Twente onder contract staat. Deze keer lukte het Fred en zijn kompanen – gelukkig – op de valreep niet om doelman Nikolay Mihaylov naar PSV te halen. Maar in een vraaggesprek met Bulgaarse journalisten laat Mihaylov weten dat hij verwacht in januari alsnog naar PSV te vertrekken. De spandoeken van FC Twente – PSV kunnen dus nog even worden bewaard…

94 reacties op “PSV en Rutten trekken aan Mihaylov

  1. Sjoerd

    Ja Fred is weer lkkr bezig!! Gelukkig dat de transfer niet door is gegaan. Snap alleen niet wat Michailov nu loopt te zeuren, heeft 2 wedstrijden ijzer sterk gekeept en wil dan weg??? Hij moet gewoon de concurrentie aangaan met Boschker. De sterkste staat in de basis.
    Maar nu de transferwindow gesloten is en alles duidelijk is denk ik dat het wel goed gaat komen met onze FC. Ze gaan lang meedoen om het kampioenschap en overwinteren in Europa zit dr ook wel in

      /   Beantwoorden  / 
    1. Diek-Man

      Ik kan hem wel begrijpen, hij voetbalt al een aantal jaar bij Twente maar hij komt maar niet in het eerste elftal.
      Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook liever dat ie blijft.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Remco

        Ja , dan moet die vooral naar PSV heen gaan. Dan is die Issakson misschien niet met een daverende seizoens start bezig , maar ik geloof niet dat Mihaylov bij PSV meer kans maakt op een basis plaats dan bij Twente. Al die aankopen die Twente heeft gedaan zijn hartstikke goed, met al die wedstrijden is een brede selectie natuurlijk belangrijk, maar ik denk dat Twente zich toch wel een keer mag gaan richten op een goede keeper. Boschker en Paauwe zijn binnen 2 jaar te oud en bij de eerst volgende wedstrijd dat Mihaylov speelminuten krijgt en een bal red wil hij naar Barcelona. Een jonge talentvolle keeper is dus meer dan welkom.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Diek-Man

          mee eens, maar koop dan wel een keeper die meteen klaar is voor het eerste. Mihaylov heeft bij Twente nog nooit een eerlijke kans gehad dus snap dat hij ongemotiveerd is.

            /   Beantwoorden  / 
  2. fctolé

    dan gaat hij in de winterstop wel :@

      /   Beantwoorden  / 
  3. kris

    Ik snap het niet. Voor 1,5 miljoen moet Twente hem gewoon kopen en hem meer wedstrijden er in zetten. Boschker loopt bijna op zn eind qua leeftijd en Mihaylov moet nog ervaring op doen. Hij is nou al erg goed dus geef hem die kans denk ik dan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Na de voorronde CL uit tegen Sporting heeft Mihaylov gewoon laten zien dat hij er voor gaat (terwijl hij er voorheen een potje van maakte).
      Technische staf van Twente had gewoon de lijn door moeten trekken met deze jonge .
      Dan had Boschker maar weer moeten laten zien dat hij beter was . Dat was dan eerlijke concurrentie geweest en het houd elkaar gezond scherp .

        /   Beantwoorden  / 
    2. KL

      Liverpool wou tussen de 4 en 5 miljoen voor hem hebben

        /   Beantwoorden  / 
      1. kris

        klopt niet wat je zegt. Dit staat op de PSV blog.

        Nikolay Mihaylov was bijna van PSV geweest. PSV had zelfs al een overeenkomst met Liverpool, de eigenaar van de keeper. FC Twente weigerde echter mee te werken aan de overgang. Die club huurt hem uit Engeland. ”Steve McClaren weigerde me te laten gaan”, aldus de 21-jarige doelman. ”In de winterstop praten we verder, ik ben er bijna zeker van dat ik dan alsnog naar PSV vertrek. Er was nu net te weinig tijd om de huurovereenkomst te beëindigen en de transfer af te ronden.” PSV zou 1,5 miljoen voor hem betalen en Liverpool zou de optie hebben om hem binnen 3 jaar voor 3 miljoen terug te kopen.

          /   Beantwoorden  / 
  4. fct66

    Logisch dat deze deal niet rond komt….
    Je mag er vanuit gaan dat ome joop niet onder een steen slaapt. Iedereen weet dat Sander aan zijn laatste seizoen als basis keeper is begonnen.
    Michaylov is een logische en waardige vervanger.

    Joop zal dit ongetwijfeld ook kenbaar hebben gemaakt aan zijn huidige baas en daar staan voor volgend jaar de nodige miljoenen tegenover.

    Naar mijn idee wordt hij eind van het seizoen definitief overgenomen.

    Natuurlijk zegt hij dat hij verwacht in de winterstop naar PSV te willen dat is het politieke spel.
    Deze man wil spelen en niet op de bank zitten.

    Enige mogelijkheid die ik me kan bedenken is dat PSV bluft en het gewoon weer probeert in de winter.

    Dat mag want stel dat hij wel naar eindhoven gaat is hij daar niet zeker van de nr. 1 positie
    Bij Twente over een jaartje wel.

    Waarom Rutten alles van Twente wil hebben is ook wel logsch overigens, Deze jongens kent hij bijna allemaal, hij kent hun kwaliteiten en weet wat ze wel en niet kunnen.

    Of dat fair is tegenover Twente, dat denk ik niet.
    Er was een afspraak gemaakt over het benaderen van Twentse spelers, dit kon alleen als anderen een bod gedaan hadden.
    Ook dit wordt dus nu door PSV met voeten getreden.
    Het feit dat Fred de Twentse spelers wil hebben zegt niets over Fred, die heeft het wel goed bekeken.
    Het zegt meer over het scouting apparaat van PSV.
    Deze doen schijnbaar hun huiswerk niet goed…

    Psv zal over een jaar of 3 niet meer als topclub beschouwt mogen worden als ze niet meer in de CL spelen, de begroting van clubs als Twente, heerenveen en AZ klimt ieder jaar omhoog terwijl die van PSV en Feyenoord slinkt, logisch want hun begroten eens in de 2-3 jaar CL en ieder jaar Europees voetbal, als dat dan tegenvalt heeft men een begrotingstekort.

    Twente moet gewoon rustig blijven, wij mogen waar nderen moeten.

    uiteindelijk kun je Fred niet kwalijk nemen dat hij coach van PSV is geworden, dat verdiend hij want na Schalke kon hij ook niet terug naar Twente.
    Echter Erik ten Hag had beter moeten weten, nu men schijnbaar geen goede scoutrapporten meer krijgt wil men maar winkelen in Enschede en dat is niet de manier om met je oude werkgever om te gaan. Voor Fred en Erik wordt het op deze manier wel moeilijk willen ze in de toekomst ooit weer bij Twente aan de slag.

    Wij als supporters staan altijd achter de club maar als ‘clubmensen’in het eigen nest scheiten moet je niet raar op gaan kijken als de schterban daar op reageert….

    Forza Twente!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kratos87

      “Wij als supporters staan altijd achter de club maar als ‘clubmensen’in het eigen nest schijten moet je niet raar op gaan kijken als de achterban daar op reageert….”

      Mooi gezegd!

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        heel strak stukje ! precies juist verwoord.die voormalige clubmensen moeten een tik over de neus hebben ,dan zeg ik t erg netjes

          /   Beantwoorden  / 
    2. tukker 72

      Na de affaire ten hag heeft Twente aangegeven geen zaken meer met PSV te willen doen.
      Kortom de daad bij het woord voegen.
      Goed bezig Joop.

        /   Beantwoorden  / 
      1. DENNIS

        volgens mij ben jij een pallet trekker ergens in een 1 of andere haven. volgens mij zijn er zaken gedaan maar niet afgerond omdat Twente zijn papieren niet optijd rond kreeg. Kijk naar nieuws en blijf up to date. En de keeper gaat gewoon in de winterstop naar PSV. Heeft Twente alleen maar nog meer salaris aan die kerel moeten betalen.

        Denk naar voordat je met leeghoofd iets zegt.

          /   Beantwoorden  / 
        1. lubs

          zo tl lampie, dus jij weet alles over de ins en outs van alle contractspelers en trainers in de eredivisie. niet gedacht dat ze in lampies zo arrogant zijn

            /   Beantwoorden  / 
        2. Thijs

          Leer spellen voordat je met je lampekap iets schrijft…

            /   Beantwoorden  / 
        3. Thijs

          Zaken gedaan met Twente over Ten Hag!? Die lambak heeft ontslag genomen bij Twente, juist omdat Reker hierover met Twente geen zaken wilde doen! Denk toch dat je eens je LICHT MOET OPSTEKEN in andere nieuws(?)bronnen.

            /   Beantwoorden  / 
        4. Red Alert

          Wijsneus Dennis The Mennis
          Als jij je ergens mee wil bemoeien op dit blog ,weet dan ook waar je over praat .
          Peerje van Philips

            /   Beantwoorden  / 
        5. de echte Dennis

          Ik geloof dat de DENNIS die zich zo uitlaat over een “pallet trekker”eens in de spiegel moet gaan kijken.Wat een ZPELVOUDEN en dan die grote bek bah!

          Zeker een azijn pisser uit EHV

          Flikker toch op naar dat lampegat en lik de reet van Fred en Erik!

            /   Beantwoorden  / 
  5. Tukker

    Wat gaat er gebeuren met lange jan?

      /   Beantwoorden  / 
  6. willie

    hoop dat hij een beetje clubliefde kent en nar twente komt

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Ik heb me laten vertellen dat Munsterman er een beetje genoeg van had omdat Jan steeds in de media aangaf dat z’n voorkeur naar PSV ging en niet voor Twente .
      Twente zal Jan niet meer gaan benaderen .

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        dat verghaal kan kloppen rooie ,ik was tyd terug op training,op de dag dat voh er voor t eerst was ,was journaliste van tubantia die wou m intervieuwen na de training samen met paul s van t v oost ,nou dat was een succes hoor ze werd afgeblafd door hem t leek nergens op . ik vond m arrogant ,zomet de neus in de lucht ,voor mij geen voh bah sterallures !!!!!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. KL

          Nu al dronken ?

            /   Beantwoorden  / 
        2. twenteforever

          kl nee hoor ik ben nuchter ,hoef geen volgevreten voormalige vedettes a la mackaay,hij geeft ten treure aan dat pisvee of engeland eerder voorgaat ,opdat soort uitspraken knapje toch af !! twente heeft m maandag en mega aanbieding gedaan maarnee hoor jantje voelt zich
          te goed voor twente nou voor mij is t dan einde verhaal ,oprotten ermee ook van de training !!!

            /   Beantwoorden  / 
        3. Red Alert

          Als je het toch over die neus hebt , hij heeft inderdaad net zo’n grote neus als Makaay .
          Misschien bloedverwanten van elkaar .
          Beetje jammer , dominant gedrag van Jan dan . Laat maar lekker van het complex opzouten als Twente tot te min voor hem is .

            /   Beantwoorden  / 
        4. Roy

          Jullie zijn ook lekker bezig. Eerst harstikke blij dat hij bij Twente gaat trainen. Hopen dat de verlosser weer terug komt. Als het dan niet doorgaat, lekker als een baksteen laten vallen.
          Jullie weten ook niet wat jullie willen!

            /   Beantwoorden  / 
        5. Red Alert

          Nee ,laat lekker de club vallen die je hard nodig heeft ook al is het maar voor een jaar . Goede aanbieding waar je genoeg aan hebt laten schieten voor nog meer money money . Dan heb je inderdaad geen rood hart meer . Daar maken wij ons hard voor

            /   Beantwoorden  / 
      2. packagd

        Ik snap wel wanneer VOH terug wil komen bij de FC.
        Als hij 34,35 jaar en opgebrand is. Nou laat hem dan ook maar mooi wegblijven. Ik hoop dat die Wellington een goede is. Moeten we die volgend seizoen maar kopen.
        greetz

          /   Beantwoorden  / 
  7. Gerrylee

    PSV wil volgens mij bijna iedere speler van FC Twente wel hebben. Fred en Erik houden van oude bekenden. Ik denk dat Jan Vennegoor “gewoon” voor het geld kiest. Dus Engeland of toch de lampekappen van Fred.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Johan Dreksen

    jongens, zet de lichtschakelaar maar om en stop met dromen. Clubliefde bestaat écht niet meer. De liefde voor een dikke portemonnee is gewoon vele malen groter. Ja nu krijg je weer reacties als: én Heubach dan? én Boschker dan? Nou easy as Dell: Heubach blijft gewoon bij Twente omdat ‘ie straks als hij stopt een leuk baantje krijgt bij de FC (wat ik hem 100% gun ook nog eens maar dat terzijde) en Boschker die heeft al gecasht toen ajakkes een zak met geld voor zijn neus heeft gehouden. Is niet zo vreemd, zo gaat dat tegenwoordig bij iedereen, kijk maar naar de staatsloterij, 37,5 mln gegarandeerd. Nou een rel zeg toen er “maar” 5,5 mln uitging… Nee, net of je voor 5,5 mln geen droog brood voor kunt kopen….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Boeskoolvak120

      27.5 miljoen

        /   Beantwoorden  / 
    2. tukker 72

      Ben ik niet helemaal met je eens Johan.
      Wat denk je van N Kufo.
      Heeft zo ongeveer 6 seizoenen uitstekend gepresteerd.
      Is veel belangstelling voor geweest.
      Zelfs vorig jaar nog vanuit Qutar.
      Hij kon daar bakken met geld verdienen, maar hij is toch bij ons gebleven.
      Kortom, clubliefde bestaat wel, echter het wordt wel zeldzaam.

        /   Beantwoorden  / 
  9. Roy

    Ik geef mihaylov groot gelijk. Hij is een jonge talentvolle keeper, die elke week wil en moet spelen om een echte grote te worden. Bij Twente heeft hij voorlopig de strijd met Boschker verloren. Dus als een andere club naar hem hengelt, is dat toch een logische reactie.
    Dat Rutten nu bij PSV werkt, moet je eigenlijk als een compliment naar Twente zien. Dankzij zijn goede werk bij Twente kan hij nu overal terecht. En Twente is erg gegroeid dankzij Rutten. Wat ik hiemee zeggen wil, is dat er wat meer respect voor mensen als Rutten en Ten Hag mag zijn. Hoelang moet hij nog als trainer werken, dat hij ook weer bij Twente mag gaan kijken naar versterking. Begrijp me goed, PSV is ook niet mijn club en zeker de Reker heeft het helemaal afgedaan bij mij, maar de wijze waarop Rutten weer iets opbouwt vind ik toch wel weer knap.

      /   Beantwoorden  / 
    1. willie

      vind ik ook ,Rutten heeft veel goeds gedaan voor twente en ik hoop dat hij ooit nog eens terug komt

        /   Beantwoorden  / 
      1. lubs

        vam mij mag ie blijven waar ie is, laten ze steve maar een meerjarig contract geven, meer europese ervaring, breder/groter internet, gewoon een klasse trainer.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Gerrylee

          Groter internet zegt lubs. Hij bedoeld natuurlijk netwerk. Bijna het zelfde of nit tan.

            /   Beantwoorden  / 
        2. lubs

          blij dat je wel snapt wat ik bedoel, Gerrylee!!!!!!!!!!

            /   Beantwoorden  / 
      2. twenteforever

        rutten terug zeg je???????wahaaa een verrader is het,onze klub kapot kopen danwel maken man wat ben jij kortzichtig .jullie hemelen hem op ,nou ik niet denk dat er meer zijn die zo denken ,t is een gluiperd !!

          /   Beantwoorden  / 
        1. lubs

          zo kun je t ook verwoorden!!!!!!!!!!

            /   Beantwoorden  / 
        2. Erik vak- 104

          Gewoon de visie overnemen van een andere club, zo zie ik het

            /   Beantwoorden  / 
  10. tukker4life

    denkt dat we maar eens een bezoekje je moeten brengen in losser laat hem eens op donderen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      is het niet meer in Overdinkel dan?

        /   Beantwoorden  / 
      1. tukker4life

        oke want je kunt er natuurlijk opwachten dat hij ook met die douglas aan de gang gaat,en dag gewoon dat twente die mihaylov ophaalde want boschker maakt dit seiszoen niet af als eerste doelman. dus weet niet waar onze joop(mischien meldt rutten zich daar ook nog wel voor)dat ook wel snapt

          /   Beantwoorden  / 
        1. twenteforever

          fredje r is een gewone verrader!!!een kloon van jan reker wat een vuillak om je oude club kapot te proberen te maken .ik hAD er respekt voor maar nu bahhhhhhhhhhhhhhhhh zum kotsen

            /   Beantwoorden  / 
        2. Red Alert

          Ik weet ook niet waar hij in godsnaam mee bezig is die Rutten . Probeert alleen zijn zinnen te zetten op de technische schakels van Twente . Dat valt inderdaad erg op . En als je zo een club als Twente probeert kapot te maken dan ben ik bang dat er ook mensen uit het oosten zijn die hem proberen kapot te maken !!
          Zijn vrouw was al bedreigd , dat was een voorbode vrees ik .
          Fredje je speelt met vuur !!

            /   Beantwoorden  / 
    2. kris

      Waarom een dreigement Fred Rutten? Doe normaal man. Het is een sport. Pasgeleden is zelfs zijn vrouw niet naar Twente-PSV gegaan vanwege dreigementen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. tukker 72

        Dreigementen keur ik absoluut af.
        Twente heeft veel te danken aan Rutten.
        Maar is het niet zo dat Rutten ook veel aan FC Twente heeft te danken????
        Misschien moet hij hier toch iets tactischer mee omgaan.

          /   Beantwoorden  / 
        1. kris

          helemaal mee eens!

            /   Beantwoorden  / 
  11. freddie

    bij schalke uitgekotst, het is gewoon net als reker een lul van een kerel,totaal geen principes, ike ike,o wat heb ik een binding met twente, wij bij twente weten wel beter,fredje is heel gek op geld, en anders helemaal niks.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Jaap

    jongens houd eens op te zeuren …
    hij is nu psv en moet voor psv het hoogst haalbare nastreven…
    niet drammen en wees eens trots op die gast i.p.v te drammen en met domme spandoeken hem belachelijk te maken super triest is dit …

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      waarom moet je nu op dit moment trots zijn op fred r ????/daar ontgaat mij de logika van ??/ omdat hij een paar jaar hier zijn best heeft gedaan wat niet meer als logisch is??? jullie kijken mi door een foute bril of zijn kortzichtig . een dreigement is natuurlijk niet goed ,maar kunje je dan niet voorstellen dat volgens mij de meeste supporters fred r nu uitkotsen door zijn streken????

        /   Beantwoorden  / 
      1. kris

        Ik kan het mij wel voorstellen. Zoals ik eerder al gezegd heb ben ik het dus niet eens met dreigementen. Die man heeft kinderen en een vrouw, bovendien vind ik het belachelijk dat je maar een coach gaat bedreigen. Het is een sport en daar gebeuren deze dingen, leuk zijn ze alleen niet en ook ik ben het totaal niet eens met wat Rutten doet, maar ja leg je erbij neer.

          /   Beantwoorden  / 
  13. Willy

    Ik snap Mihaylov wel die jongen wil zen geluk ergens ander gaan beproeven hier heeft hij 2.5 jaar al aan de kant gestaan! Twente moet maar eens eerlijk gaan selecteren wie de eerste doelman is nu is het gebaseerd op het verleden en niet op nu dat vind ik heel slecht! Boschker is over zijn tijd heen dat weet iedereen nu onderhand dus koop Mihaylov en zet hem in de basis voordat het te laat is.

      /   Beantwoorden  / 
  14. willie

    Toch Fred naar twente kwam waren we ook blij dat hij spelers meenam en als een trainer vertrekt zat hij ook spelers meenemen naar zijn nieuwe club ,
    Dit zal aaltijd wel zo blijven dus laten we niet zo kortzichtig doen.
    En bedreigen is gewoon een teken van zwakte, daar maak je een club als Fc Twente kapot mee

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      fred nam spelers mee zeg je ???? ja hoor aissatti en bakkal .allebei gehuurd en later net zo snel weer opgehaald .toen hadden we geen geld om ze te kopen . dat was gewoon een trukje om ons zand in de ogen te strooien !later pakte hij ons weer terug met orlando ,de kop gek maken ga maar metfred mee ,bij ons is alles beter .toen bij schalke uitgekotst en weer t zelfde !!

        /   Beantwoorden  / 
  15. Erwin (twente-supporter)

    Ik vind dat Michaylov wel een punt heeft. Als Twente hem wil behouden als opvolger, moeten ze hem zsm laten spelen. Zo niet, dan is hij vrij om waar naar toe te gaan. Ook naar PSV. Die willen hem blijkbaar wel een kans geven als eerste keeper. De bal ligt dus bij Twente, niet bij PSV.

    Ook tav opvolger van Perez en Nkufo. Als McClaren Nkufo en Perez blijft opstellen ipv De Jong/Wellington hoef je ook geen brede selectie te hebben. En dan kun je erop wachten dat deze spelers niet komen (wellington) of vertrekken (de Jong).

    McClaren –> goede trainer, maar hij heeft nu naar mijn mening twee opties:
    1)Naar de toekomst kijken en verjongen daar waar het kan.
    2)Of hij moet voor de korte termijn kiezen en op de koop toe nemen dat spelers teleurgesteld worden en ervoor kiezen om te vertrekken bij Twente. (BV: reken er maar op dat Vujicevic niet verlengt als hij het hele jaar als buitenspeler wordt gebruikt en Perez zo loopt te voetballen op zijn favoriete positie!)Dit joudt voor ons ook in dat wij niet moeten zeuren als een speler wil vertrekken en naar PSV kan en gaat!

    Zoals altijd…er zijn twee kanten aan een verhaal!

    Erwin

      /   Beantwoorden  / 
  16. Wim B

    Als FcT jouw club is, je club uit alles. Daar waar je je gouden jaren hebt beleefd, dan moet het een innerlijke code zijn om die club niet de gehele tijd “lastig” te vallen met het halen van spelers en trainers. Dit moet je gewoon uit een soort clubbeschaving niet doen. Dat moet een soort code zijn naar de club die je groot gemaakt heeft. Rutten, die code heb je naar mijn idee allang verbroken mag je naar mijn idee mag gewoon “opzouten” bij ons, met je Wicky de Viking kop.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      wim volkomen juiste mening ,ik vind t ook not done .fred r is een vies spelletje aan t spelen

        /   Beantwoorden  / 
  17. Thijs

    Vwb Rutten-Twente; Neem aan dat er hierover onderling ook wel (mondelinge) afspraken gemaakt zijn bij het vertrek van Rutten naar S04. En neem ook aan dat die afspraken door Rutten/PSV geschonden zijn bij de overgang/vertrek van Ten Hag. Getuigt maar weer van een ernstig gebrek aan creatief vermogen bij Freddie R. en consorten.

    On topic: Ik vindt wél dat Twente het in het geval Michaylov zelf flink laat afweten… Regelmatig is de mentaliteit van die gast in twijfel getrokken (bijv. via de opmerkingen van Boschker die niet wordt teruggefloten). Men had ook kunnen zorgen dat ze bij Liverpool vooraan in de rij stonden om ‘m over te nemen wanneer dit mogelijk zou zijn. Dan snap ik ook wel dat ‘ie gevoelig wordt voor interesse van een club als pisvee, waar hij dit seizoen al wél een behoorlijke kans heeft op een vaste plek in het 1e

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      munsterman geeft aan dat michaylov tot2010 onder contrakt staat (huur)en dat twente na afloop de eerste koop heeft op michaylov ,twente laat hem in de winterstop absoluut niet naar psv gaan . word vervolgd

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        Ik denk ook dat klopt want zo gaat dat bijna altijd met alle huurcontracten: eerste optie tot koop.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Thijs

          Eerste optie is geweldig, maar als een ander meer biedt is ‘ie gewoon weg. Had nu misschien met de beperkte tijd te maken dat Twente er nog een stokje voor kon steken, maar als de gloeilampjes in de winterstop meer tijd hebben om een koop met Liverpool af te spreken lijkt het me dat Twente niet meer zoveel te vertellen heeft(?). Ach ja, we kunnen lullen wat we willen…. Zolang we het naadje van de kous van dit soort constructies niet kennen, kun je er eigenlijk niks zinnigs over zeggen.

            /   Beantwoorden  / 
        2. Red Alert

          Mijn mening die ik vaker heb gezegd is dat Michaylov geen eerlijke kans heeft gehad na zijn goede optreden in Portugal , dat hij nu weg wil kan ik me wel een beeje voorstellen .

            /   Beantwoorden  / 
  18. Jandb

    Vennegoor naar Hull City (voetbalzone)

    Erg jammer! Had hem graag naar twente zien komen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. frank

      clubliede bestaat nie meer he, als ie nu over 2 jaar klaar is in engeland hoeft ie ook nie meer te komen wat mij betreft… hoofdstuk voh is afgesloten

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        We zijn er klaar mee. Blijkt wel dat clubliefde niet meer bestaat. Als ik in zijn schoenen zou staan had ik misschien wel hetzelfde gedaan. In twee jaar toch een kleine 4 niljoen bij elkaar verdienen.

          /   Beantwoorden  / 
  19. JW

    Een aantal jaar, precies een seizoen.
    Nu jij weer.

      /   Beantwoorden  / 
  20. h endrik

    2

      /   Beantwoorden  / 
  21. Johan D

    Chelsa mag tot 2011 geen transfers meer doen.De club uit Londen zou de middenvelder hebben aangemoedigd zijn contract in Frankrijk te verbreken, zodat deze in Engeland kon voetballen.(VI)

    PSV heeft precies hetzelfde gedaan met erik te hag.Als fctwente hierover een klacht indient bij de FIFA w8 psv hetzelfde lot als Chelsea.Joop M heeft al aangekondigd dit niet na te laten.

    FCGroningen heeft dezelfde taal uitgesproken aan het adres van ajax tav de transfers van oa Silva.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      ik hoop dat t waar is !!! alhoewel de knvb er ongetwyfeld een stokje voor probeert te steken denk je niet??? laat die janr en fred r maar goed op de blaren komen zitten met hun achterbakse streken

        /   Beantwoorden  / 
  22. PSV realist

    Tukkers,

    Gegoet. Jammer dat vele van jullie zo kortzichtig zijn…
    Rutten heeft jullie samen met Munsterman groot gemaakt!!!! daardoor zijn onder andere Elia, Arnautovic en braafheid doorgebroken!

    Mclaren kiest voor boschker en dat is de verkeerde keuze…. Fredje ziet het beter en wil Michaylov de kans bieden en groot gelijk heeft ie…

    Michaylov wordt psv-er in de winterstop…
    Munsterman is ziek…

    BOEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      rutten is trainer bj ons geworden heeft t wel aardig gedaan das waar ,maar moet een trainer niet zowiezo zn best doen ????je kunt t ook overdryven en hem op een voetstuk plaatsen (logisch in jullie geval ) eerst was hij niet goedgenoeg voor jan r en toen hij succes hier had moestenjullie m hebben .pfffff over boeren gesproken !!!!!alles kopieeren van ons .zielige bezigheid . ik hoop dat de uefa jullie alsnog voor de rechter sleept en net als chelsea verbied omop dezelfde wijze voetballers en techn staf te benaderen ofwel te verleiden tot frauduleuze zaken ,maar ja wat wil je met die bandiet van jantje huilebalk reker???

        /   Beantwoorden  / 
    2. scet

      Succes met je Fredje maar onthoud 1 ding hij is echt niet zo goed zoals jij je voorstelt.Redelijk succesvol bij FC Twente en gefaald bij Schalke.En dat hij PSV nu zo denderend laat voetballen kan ik ook niet zeggen.!!
      Denk ook dat je met deze trainer geen kampioen wordt.!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        hahah de waarheid is hard !!!helemaal niets in lampegat

          /   Beantwoorden  / 
    3. Red Alert

      Het enige waar een kern van waarheid in zit zijn jouw wijze woorden over Michaylov .
      P.s. jullie roepen altijd dat jullie boeren zijn !!!!!!
      Iedere boer heeft een weiland , en daar komen geen gloeilampen uit de grond .
      Dus hoe kan je nou een boer zijn ?
      Eindhoven de Gekste !!!
      Wha ha ha

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        \

        lampeboeren misschien??????

          /   Beantwoorden  / 
        1. Red Alert

          precies blaaskaken

            /   Beantwoorden  / 
    4. bjorn

      Ik snap nog steeds niet waarom jullie boeren zeggen?

      Wij hebben Boschker, toch heel wat klassen hoger dan die Zweed, vind je niet?

        /   Beantwoorden  / 
    5. twent

      uit welke streek kom je, uit het achterland van brabant toch? Kijk es naar jezelf. bij jullie werken ze met open vuur om het stadion te verlichten bij ons zijn we verder, we gebruiken lampen.

        /   Beantwoorden  / 
    6. tukker 72

      PSV,
      Het niveau van jou laat te wensen over.
      Je geeft zelf aan dat FC Twente mede dankzij Munsterman groot is geworden.
      Daarnaast bepaald de trainer bij FC Twente en ook bij PSV wie er in de goal staat en zeker niet de voorzitter.
      Dus dat Munsterman ziek is lijkt me niet bepaald correct.
      Maar goed, Reker zal in Eindhoven wel bepalen dat Isakson onder de lat staat.
      Inderdaad, een geweldige keeper.
      Oja, voordat ik het vergeet, mocht Reker de opstelling bepalen wat jij indirect suggereerd, wat doe je dan in godsnaam met Rutten.
      Volgens mij zijn ze in Eindhoven niet geheel fit.

        /   Beantwoorden  / 
  23. h endrik

    jammer dat het stadion niet is afgebrand hadden jullie mooi kunnen fuseren met roda, mvv allemaal falliet. whahaha

      /   Beantwoorden  / 
  24. Johan

    FC Twente zou deze week toch in gesprek gaan met McClaren voor contractverlenging?! Is daar al wat over bekend?

      /   Beantwoorden  / 
  25. Jim

    Hoe zit het nou met die zaak die Ado aanspant

      /   Beantwoorden  / 
    1. tukker 72

      Twente heeft recent betaald, dus het zal wel met een sisser aflopen.

        /   Beantwoorden  / 
    1. frank

      die wedstrijd is zaterdag karel

        /   Beantwoorden  / 
    2. willie

      wel raar dat er geen vooronderzoek komt naar Mario Been die in veld een bal tegen hield.

        /   Beantwoorden  / 
  26. willie

    De trend is nu gezet iedere trainer die nu nog het veld in komt wordt geschorst, dat wordt nog leuk dit seizoen.
    Als de KNVB de regels bij ALLE!!! clubs toe pas dan schat ik dar er nog 10 á 15 trainers geschorst gaan worden.

      /   Beantwoorden  / 
  27. ...,,,--++{{///::"FCT"::|||}}++--,,,...

    Luinge kan nu toch niet meer met goed fatsoen een veld op komen. Elke supportersgroep zal hem sarcastisch ‘toejuigen’. Elke trainer zal denken ‘wat mag ik we, wat niet’ en (hopelijk niet) elke speler zal proberen een tegenstander een kaart aan te naaien want Luinge ziet toch niet meer precies wat er gebeurt. Moet de KNVB die man niet tegenhouden…..?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.