Bryan Ruiz in Londen voor onderhandelingen met Fulham

Altijd onvoorspelbaar die voetbalwereld. Leken wij Tukkers eerst nog voorzichtig te kunnen ademhalen met het einde van de transferperiode in zicht, nu zijn we ineens weer allemaal in blinde paniek! Voetbal International meldt namelijk dat Bryan Ruiz dinsdagmorgen na de training naar Londen is vertrokken om daar te onderhandelen met Fulham. En wij maar denken dat VI‘s Peter Wekking gelijk had toen hij zei dat Ruiz binnenskamers bij FC Twente had aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in de Engelse subtopper met pafferige coach. Dat wordt toch nog een lang en onrustig laatste etmaal…

37 reacties op “Bryan Ruiz in Londen voor onderhandelingen met Fulham

  1. hendrik

    Mounier ervoor terug indien Ruiz gaat ?

      /   Beantwoorden  / 
    1. taalbers

      Gadverdamme

        /   Beantwoorden  / 
      1. hendrik

        Begrijp je reactie. Maar het zou echt jammer zijn indien Ruiz naar Martin Jol gaat, Twente’s tegenstander notabene in de Europa League. Mounir El Hamdaoui zou, indien Co het wil (beiden in juli jarig-zouden elkaar moeten kunnen begrijpen) een goede vervanger kunnen zijn. Mounir zou zich weleens heel goed kunnen gaan inzetten om met Twente de beste te willen worden. En Martin Jol weer eens wat te laten zien in de 2 wedstrijden tegen Fulham !

          /   Beantwoorden  / 
  2. Ijscoman

    Denk dat er geen vervanger komt,want Jopie is een beetje een kniepert om geld uit te geven
    Misschien dat er nog een transfer vrije speler op de scoutingslijst staat maar anders denk ik niet dat er veel gebeurt.
    Zonder Ruiz weg kampioenschap en kun je zomaar 5de worden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erwin

    Als er 15 miljoen wordt over gehouden akkoord. Dan Fer en Assaidi halen. En El ghanassy van aa Gent lijkt mij ook een goede. Als ze met narsingh komen, voel ik mij als scc-houder genaaid!

      /   Beantwoorden  / 
    1. nfear

      nou die narsingh kan echt wel voetballen hoor.

      of zou ome joop toch nog voor verhoek of tadic gaan?

      we wachten af

        /   Beantwoorden  / 
      1. Erwin

        Narsingh is wel aardig, voor in de toekomst, niet iemand die direct een extra klasse heeft m.i.

          /   Beantwoorden  / 
  4. Prince

    Zo last minute is zwaar klote. De absolute hoofdprijs en anders niet!
    Een vervanger zal toch wel moeten. Anders kunnen we leuk meedoen voor de play-offs…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Syl

    Ik hoop dat Ruiz twente loyaal blijft en niet tot de laatste minuut wacht met de bevestiging van z’n contract. Het zou nobel zijn als hij morgen beslist en de club nog tijd en ruimte geeft voor een eventuele vervangingstransfer.

    Maar ik heb als Ajax fan stille hoop dat Ruiz meer waarde legt bij zijn sportieve belangen (Europa-league), en niet bij een hoger salarisstrookje van een mindere ploeg zoals Fulham.
    Hopelijk blijft deze vedette bij twente

      /   Beantwoorden  / 
  6. edraket

    joop krijgt het nu wel erg druk op zijn ruiz weg ….snel centen beuren 11miljoen….centen mooi in tuk hoaalen . ..geen fer heeft die morgen geen tijd voor dacht je nou echt dat ie morgen nog eff 5,5 miljoen uitgeeft….nee hoor hij heeft die vgeel gewoon de gek aangestoken…hahah we krijgen nog een snoepie braclliaanse toffeee”

      /   Beantwoorden  / 
  7. Edwin

    Het is bijna september, dan komt Gladstony uit Brazil.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Edwin

    Als Ruiz naar Fulham gaat, dan is het voor de $$$$. In Europa League mag hij volgens mij in de eerste poolfase niet spelen. Een Europese topclub is het ook niet, maar een Engelse middenmoter.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Edwin

    Volgens de NOS, dat zich baseert op Engelse bronnen, heeft Fulham vanavond een akkoord bereikt met FC Twente én Bryan Ruiz over de overgang van de aanvaller naar Londen. De Premier League-club van Martin Jol zou 12 miljoen euro voor de international van Costa Rica betalen.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Felix

    Ben zelf in Engeland op het moment, alle media melden hier om 22.08 dat de transfer rond is en Ruiz vanavond of morgenvroeg een keuring ondergaat. Het bedrag is 12 miljoen (10,6 miljoen pond).

      /   Beantwoorden  / 
    1. Technische Dirk

      Dank je Felix. Dit is een duidelijke bron. Doet wel zeer het nieuws te horen maar tis niet anders. Laten we eerlijk zijn, je kunt beter Ruiz houden dan Fer halen. Mits Twente morgen nog een wereld deal in gedachten heeft.
      Bryan het ga je goed want je bent “goud” waard geweest voor ons.
      En toch jongen, ben je zo wanhopig dat je met Fulham genoegen gaat nemen ……………..????

        /   Beantwoorden  / 
  11. Dalton46

    aflossing stadion en geld voor Gent overmaken, blijft er net genoeg over om Fer aan te trekken. Hopelijk krijgt Twente nog geld voor de transfer van Elia, over Tiote hoor je niks meer helaas. Ola John klaarstomen voor de basis, is hij overigens zelf al heel mee bezig. Ik gun het Ruiz wel, weet niet of hij er zelf gelukkiger wordt dan dat hij hier was overigens.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Wim B

    Ik zou haast zeggen dat het een zwarte dag voor ons is geworden, maar this life. Het zijn broodvoetballers en dat kun je hen niets verwijten. Ik ben al heel erg lang twentefan, maar Ruiz staat voor mij in de top drie van de beste vetballers ooit. Doch wij komen er vanzelf weer bovenop, zoals altijd. Kijk vooruit en we hebben op rechts Berguis/John en de spits Janko/De Jong en op links Chadli/Bayrami. Wie kan dat zeggen in de eredivisie. Hopelijk komt toch Fer, want jongens dat is een krachtmens. Dat hebben we nodig, dat wordt een soort tioté voor ons. Mogelijk nog één aanvallende versterking, maar om eerlijk te zijn hoef dat voor mij niet. Geld in de knip houden en mogelijk in de winterstop iets “leuks” aantrekken. Maar missen zullen Ruiz altijd, maar misschien staat er iemand anders op. “De koning is dood, lang leve de KONING”. Oftewel er staat altijd wel een andere speler op.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Technische Dirk

    Na vanavond met mijn scouts gesproken te hebben kan Twente maar op één manier reageren.
    Haal Pranjic (ex Heerenveen) Sterk op het middenveld, goed in de vrije trappen en andere standaard situaties.
    Joop en collega’s, go get him !

      /   Beantwoorden  / 
  14. Wim B

    Grolsch Veste in aanbouw. Juist. 12 milj voor Ruiz en over twee weken 3 milj “zwart” in een koffertje. Let maar op. In de bouw willen ze graag dat geld hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  15. GJ

    Beste speler die Twente heeft gehad.
    Gun het hem, is een fantastisch persoon maar vind Fulh niet goed genoeg.
    Had liever Chadli verkochr.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Wim B

    Televaag komt nu weer met een afpersingszaak van Chadli. Een ex zou één kind van hem hebben. Gaat nergens over. Wij twente supporters zeggen toch allemaal dat Chadli een kind is van ons allemaal!!!!!!! Wat is daar zo raar aan.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Joost

    Ruiz zal het fijn vinden bij Fulham, hoger niveau. Maar niet het hoogste niveau. Daardoor is dit niet zijn laatste transfer.
    Na 1 jaar gaat ie nog een stapje hoger omdat hij zich zeker in de kijker speelt daar in de PL. Go Ruiz, je kan het en laat die Suarez een poepetje ruiken.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Joost

    Oh ja, de Transfers. Fer halen is must nu.
    Daarnaast Mounir El Hamdaoui bevrijden van AJAX. Als tegenpool van Mounir binnen het elftal moet Royston Drenthe gehaald worden.
    Kan zich opnieuw in de kijker spelen om over 1 jaar of 2 weer een topclub aanbieding te krijgen net als Mounir, dus kassa voor Joop.

    Met die transfers staat er een TOP TOP TOP Team.
    Kost je wat centjes maar je krijgt er wat voor terug en bovendien heeft CO dan echt wat te managen met al die typetjes in het veld.
    Dat zou het niveau van Twente hoger brengen.

      /   Beantwoorden  / 
  19. koen74

    staat geen artikel op ….
    dus gaat deal gewoon door ?

      /   Beantwoorden  / 
  20. Wim B

    Ik ga Joop een andere naam geven: Jopie TREUZEL. Eigenlijk zou ik er ook helemaal gek van worden als het mij zou overkomen. Ik zou op een gegeven moment ook principeel zijn en zeggen, tijd genoeg gehad jongens en nu ophoepelen.

      /   Beantwoorden  / 
  21. Harm

    Worden die vuile Ajax praktijken nu ook al bij Fulham toegepast?

      /   Beantwoorden  / 
  22. Harm

    Worden die vuile Ajax praktijken nu ook al door Fulham toegepast?

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Er was bij Ajax maar eentje die dergelijke praktijken had en die zit nu bij Fulham.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        Ja. Denk je eindelijk dat we van die Jol afwaren, komt ie op zo’n slinkse manier om de hoek baggeren :(
        Ik mis Ruiz nu al.. echt balen.(al zal hij het winnen van prijzen ook wel gaan missen)

          /   Beantwoorden  / 
  23. Schalke04

    Singing Bryan Ruiz.. Man, wat gaan we die missen zeg..

      /   Beantwoorden  / 
  24. edraket

    jansen weg nu ruiz wie volgd..douglas is de volgende met de winterstop die tekend ook niet bij…joop muntenman wil cashen.de sjeik van fct…waar gaat nu al die poen heen….ik was als ik joop was snel bevriend geraakt met een echte sjeik uit de woestijn en had ie zich mooi in het cluppie kunnen inversteren…en waren we misschien 2012 weer kapioen geworden en had ie met een tulband en gitaar op het podium gestaan en met een kameel met grote zakken geld….nu gaan onze beste voetballers er vandoor voor een paar miljoen casht ie lekker,had ruiz best meer mogen betalen …maar de zuinigheid is troef en joop trekt de champanje in hengelo wel los 2 kilometer verder op waar die woond. Ja in een wanhoopsdaad feyenoord s vgeel nog even de gek aansteken ..joop verkoopt ruiz wel de beste voetballer die wij ooit bij twente hebben gehad wel aan jolleke die dikke pad en sjeikie in fulham en wat verdiend hij er nou mee net zoveel wat ie voor jansen heeft gecasht 4 miljoen houd ie over..:.ik ben gewoon een teleurgestelde twente fan en noem joop voortaan mr.cashmunt….amen..en wat anderen er van denken…iedereen heeft gelijk.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Calimero

    Zijn ze nu helemaal van de ratten besnuffeld, in het contract van Ruiz staat 15 miljoen en Twente wil hem laten gaan voor twaalf miljoen en daarvan gaat 10% naar AA Gent dat is 1,2 miljoen blijft over 10 miljoen en 200.000 euro dus een tekort van 4 miljoen en 980.000 euro waarschijnlijk brengt Munsterman hem zels nog weg naar londen in een pakketje, met een strikje erom heen.
    Bah Munsterman je bent niet rechtlijnig en dan verkoop je hem ook nog eens aan een tegenstander in de EL leaqe, als je dan verder gaat denken dan je neus lang is, kom je tot de conclusie dat de schade warschijnlijk nog veel hoger zal uitvallen n.l. uitschakeling in de EL leaqe door toedoen van Ruiz en dat betekend enkele miljoenen meer verlies erbij, bah stelletje dumbo’s

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Ik denk echt niet dat Joop zo dom is en dat hij 3 miljoen zomaar wegwimpeld, terwijl hij bij Feijenoord constant tegen een muur aanloopt voor een miljoentje meer. Maar wij hebben geen inzage in de contracten van spelers dus is het voor ons moeilijk om een standpunt in te nemen. Ben wel van mening dat als er een gelimiteerde transFERsom in staat dat Twente daar op de eerste plaats van af moet en als het niet anders kan dan zonder meer aan dit bedrag vasthouden en niet nog eens hierop water bij de wijn gaat doen. Dus de poot stijf houden. Maar misschien ben ik wel de enige die vetrouwen in Joop heeft. Morgen weten we meer vrienden.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Felix

      Calimero, is je rekenmachine in het water gevallen? het verschil tussen jouw maximumbedrag en de gemelde transfersom is 3 miljoen, daarvan krijgt Gent 10%, dus effectief krijgt Twente 2,7 miljoen minder dan waar jij op rekende en niet bijna 5 miljoen minder. Het is nog steeds een aardig bedrag, overigens!

        /   Beantwoorden  / 
    3. WW

      Bestudering UEFA-reglement leert dat ruiz voor winterstop niet in Europa League mag spelen voor Fulham.

        /   Beantwoorden  / 
  26. Sympho

    Fullham.. ‘t o p’ club.. ahahahah?

    Zijn we nu helemaal van de ratten besnuffeld?? Laat me niet lachen.
    Sorry Bryan, love you, maar als dit je keus is..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.