Nieuw bod van Newcastle United op Luuk de Jong

Het is Newcastle United nog altijd ernst als het gaat om Luuk de Jong. Althans, volgens Tubantia. De lokale krant meldt namelijk dat directeur Derk Llambias van de Engelse club en secretaris Lee Charnley vandaag naar Nederland zijn gereisd voor een bod van inmiddels 12,5 miljoen euro. Inmiddels zou Newcastle United bovendien ook Douglas naar Noord-Engeland willen halen. We wachten het allemaal maar weer in spanning af.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

27 reacties op “Nieuw bod van Newcastle United op Luuk de Jong

  1. RED 666

    liever luuk behouden! maar als het niet anders kan dan samen met douglas voor 22 milj ( 21.5 voor de jong en 500.000 voor douglas!)
    dit omdat dan dan het geld voor douglas toch
    naar de makelaars gaan en voor newcastle is het toch 1 betalen! zo wordt twente er toch nog beter aan !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jos V

      :) zou een mooie zijn. Denk wel dat daar dan arbitrage over komt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Banie

        HAHAHA ik doe mee!

          /   Beantwoorden  / 
    2. Banie

      Misschien wil Fullham Douglas wel hebben. Dan ruilen we hem tegen Ruiz…

        /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

    Van mij mag hij voor dat geld gaan. Ik denk alleen niet dat het verstandig is, zelfde geldt voor Ola John.
    Wat een achterlijke zet blijkt het geweest te zijn om Janko voor 3 miljoen naar Porto te laten gaan. Wanneer De Jong zou gaan, krijgt Twente nooit meer een caliber Janko terug. Helemaal niet voor 3 miljoen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Banie

      Daar ben ik het mee eens. Dat was de domste actie van het hele seisoen. Je verlies een goede speler en een goed tandem. Want laten we eerlijk zijn. Door Janko te verkopen hadden we nog maar 1 top spits en geen fatsoenlijke nr 10 meer. Toen Luuk op 10 stond was hij veel belangrijker voor het team. Hij pikte evenveel goals mee maar gaf daarnaast en bos met assisits en was super aanspeelbaar!

        /   Beantwoorden  / 
      1. jan-o

        janko is niet voor 3 miljoen weggegaan. met alle premies enzo erbij, is hij vertrokken voor 7,5 miljoen. dat was een goede deal!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Banie

          Als dat klopt is het een goede deal. Was alleen liever Kampioen geworden, dat had ons 10 miljoen opgebracht en we hadden Janko nog en die slapjanus van een Plet niet

            /   Beantwoorden  / 
          1. schalke04

            Is helemaal geen goed deal! Hoe kan dit nu een goede deal zijn? Janko gaat voor 7,5 miljoen weg. De jong voor 12 miljoen. Twente krijgt echt geen superspits ter waarde van 20 miljoen hoor. Die gaan naar de premier league of ac Milan. Maar niet naar Twente.Als Twente Janko zou hebben gehouden, dan zou het een spits hebben die elke cent dubbel en dwars waard is en ook nog eens bij Twente onder contract staat! Jammer..

              /  
  3. PAOLknotstief

    Deal komt morgen rond,17,5 miljoen…ballen Champanje staat klaar/Douglas heeft al een HUISJE uitgezocht naast TIOTE…daarom ook een weekje later komen en de nieuwe SPITS ligt morgen vroeg weer klaar,

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ronald

    Waar haal jijdat weg

      /   Beantwoorden  / 
    1. Banie

      niet reageren op alles waar Paol / paul / knots etc. in staat. Is ee nsoort van virus die onzin spuit met een gele ster oploopt en waar je niet vanaf komt

        /   Beantwoorden  / 
  5. Tukker 72

    Wat een geouwehoer.
    FC Twente wil De Jong niet kwijt.
    Dan is het toch simpel!!!
    Luuk is NU niet te koop.
    Meldt u zich volgend seizoen maar weer met een kleine 20 miljoen.
    Het is Twente zelf die de deur altijd maar op een kier houdt.
    Klap dat ding dicht en voetballen met LUUUUKINHO

      /   Beantwoorden  / 
  6. FCTim

    Zoals Steve al zegt: Only for stupid money!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

      Steve makkelijk praten, hij heeft zat op de bank staan..

        /   Beantwoorden  / 
  7. Technische Dirk

    Kwa Douglas heel simpe en om dat geklooi van vorig jaar Augustus te voor komen (Denk aan Ruiz);

    Douglas uit de wedstrijd selectie laten. Uiteraard wel gewoon mee trainen tot nader order. Indien hij voor een jaar (lieftse 2) bijtekend kan Twente gewoon rustig een redelijke transfersom blijven ontvangen. Niet meer dan billijk.
    Twente ontwikkeld zijn systemen zonder een Douglas en dan kan tenminste eind Augustus (Transferwindow) geen roet in het eten gaan gooien.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tobias

      Je vergeet dat Douglas 3 zaakwaarnemers heeft en het dus voor Twente helemaal niet financieel aantrekkelijk is om deze man te laten bijtekenen. Douglas heeft hiernaast ook nog recht op een percentage van zijn transfersom dus dat zijn 5 partijen die geld willen beuren voor deze man. Lekker zn contractje laten uitdienen en dan mag ie mooi weglopen zonder dat alle geldwolven en meneer zelf casht wat mij betreft….

        /   Beantwoorden  / 
      1. Edwin

        Is Twente verplicht bij een transfer de zaakwaarnemers van Douglas te betalen? Douglas is toch degene die voor een bus vol zaakwaarnemers heeft gekozen. Laat hij ze dan lekker zelf betalen. Het zijn toch maar zakkenvullers. Ze houden alleen hun eigen bankrekening in de gaten maar niet de interesses van hun “klanten”. Kijk maar naar Ruiz, maakt dure transfer, xx% naar zaakwaarnemer, en die jongen zit te verpieteren in London.

          /   Beantwoorden  / 
        1. schalke04

          Ik vraag me af of je verpieterd wanneer je elke maand een kapitaal op je rekening krijgt bijgestort..

            /   Beantwoorden  / 
          1. banie

            Geld is leuk maar plezier is nog leuker. Je kan beter veel plezier hebben met weinig geld dan andersom! Plezier kan je niet kopen!

              /  
  8. twentemax

    Luuk moet gewoon blijven, sommige dingen zijn al het geld van de wereld nog niet waard en voor Twente is hij onmisbaar! En anders krijg je weer hetzelfde gedonder als met het vertrek van Ruiz. Nee, Luuk is broodnodig en dat blijkt uit het aantal doelpunten dat hij scoort.

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

      ben ik niet met je eens. Luuk is absoluut niet te vergelijken met Ruiz. De jong is in mijn ogen een machtig talent. Maar heeft absoluut niet dat laten zien wat Ruiz kan. In mijn ogen heeft Ruiz ond kampioen gemaakt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. twentemax

        Maar hoe komt Twente zo snel aan een andere goede spits, zonder de Jong wordt scoren veel moeilijker. En het blijft altijd vervelend als leuke en goeie spelers de club gaan verlaten. Ook al is het heel gewoon ik mis ze dan echt en dat komt dat ik een dame ben en daardoor anders tegen de voetballerij aan kijk.

          /   Beantwoorden  / 
  9. PAOLknotstief

    Er is maar een baasje en dat is JOOP,Als hij de miljoenen krijgt lw 18 miljoen luuk en douglas zijn ze vertrokken …geld is een virus en let maar op JOOP Gaat cht wel biugen en luld zich er wel weer uit…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Banie

      Hoop dat hij jou dan ook wat geld geeft voor een cursus zelfdoding. Dan zijn wij in ieder geval van jou af!

        /   Beantwoorden  / 
  10. Ron

    Las net op een forumsite het volgende-om te voorkomen dat die 20 makelaars van Douglas allemaal hun deel willen inpikken, is het 19 miljoen voor De Jong en 8 ton voor Douglas.- Hopenlijk kan het dan doorgaan,mooi bedacht van ene Billy, in ieder van geval raak je wel weer 2 hele belangrijke jongens kwijt en moeten we nog maar afwachtten wie de opvolgers worden.Ja Bjelland is al gehaald als opvolger van Douglas maar voor De Jong?

      /   Beantwoorden  / 
  11. tukkertje79

    zal echt lachen zijn….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.