‘FC Twente aanvaardt bod van 8 miljoen euro op Douglas’

Terwijl Newcastle United zou zijn afgehaakt in de strijd om de handtekening van Luuk de Jong lijkt Douglas Franco Teixeira wel de overstap naar Noord-Engeland te gaan maken. Verschillende Engelse media melden dat FC Twente een bod van 8 miljoen euro op de verdediger heeft geaccepteerd. We wachten verdere ontwikkelingen rondom Douglas natuurlijk met spanning af.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

34 reacties op “‘FC Twente aanvaardt bod van 8 miljoen euro op Douglas’

 1. Tom

  Strikje erom en Nuytinck halen voor 2.000.000,-

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jos V

   Was die niet al getekend door Ajax?

     /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   “Strik erom” vind ik wel heel erg kortzichtig. Tuurlijk heeft Douglas af en toe laten zien zich niet te kunnen beheersen, maar hij heeft veel vaker laten zien een meer dan uitstekende verdediger te zijn die we eigenlijk helemaal niet kunnen missen! Daar gaan we nog spijt van krijgen, maar tis niet anders. Had Nuytink ook al op de korrel, maar dan als mogelijke concurrent voor Wisgerhof. Als naast Ola, Luuk en Dougie ook nog eens weggaan houd ik mijn twentehartje vast. Maar ik hou er vertrouwen in.

     /   Beantwoorden  / 
   1. stephen king

    niet zo druk maken, wij hebben tadic voor ola john, hij is niet zo snel maar onze spits krijgt wel meer voorzetten van links dus probleem opgelost op links! wij hebben voor douglas bjelland gekocht dat is ook een sterke verdediger en opbouwend beter dan douglas, dus probleem opgelost, en mocht luuk gaan dan komt er een goeie spits voor terug….wie weet ik niet maar dan is dat probleem ook opgelost! en ik vind mocht het waar zijn die €8.000.000 een mooie prijs voor douglas.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

     Klopt maar deze spelers moeten ingepast worden en dat heeft tijd nodig.

       /   Beantwoorden  / 
   2. IJscoman

    Munsterman heeft al aangegeven dat wanneer Douglas vertrekt er al en vervanger is namelijk Bjelland.Dus reken er maar niet op dat Jopie geld gaat uitgeven,wat overigens onbegrijpelijk is.De selectie wordt er kwalitatief zo alleen maar zwakker op.En ook de Jong vertrekt ,voor het oog houd Munsterman de poot stijf maar binnenkort is hij weg.Dan zal er wel een vervanger komen maar lever je weer kwaliteit in,want reken maar niet dat de hele transfersom wordt geinvestreerd!!En zo wordt stukje bij stukje de selectie er zwakker in plaats sterker op!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

     hoe bedoel je de selectie wordt er alleen maar minder op? tadic is een betere teamspeler dan ola en heeft betere voorzetten, bjelland is beter in de opbouw dan douglas(misschien minder fel in de duels oké)en mocht luuk vertrekken dan komt er gewoon een goeie spits voor weer en dan is de selectie er niets minder maar misschien nog wel beter door geworden, en wij hebben nog aardig wat centjes in de knip.
     ps er staat op de vi-site een mooi stukje over hoe twente denkt:
     Buitenlandse belangstelling hard gepareerd door Twente.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Ron

      Ben het eens met jou. Als Douglas weggaat hebben we nog in het Centrum van de verdediging Bjelland Wisgerhof(met Röseler en Bengtsson achter de hand), en hoe dat er uit gaat zien zien we dan wel weer.Ook voor Ola hebben we Tadic binnen gehaald en ook een Chadli is er weer bij(verleden seizoen was het niet wat mede door blessures).En ja de Jong als die weggaat ja als …hopenlijk blijft hij en idd dan heeft Twente wel een goeie opvolger mocht ie alsnog vertrekken daar ben ik ook van overtuigt.Misschien ben ik te optimisch maar we gaan een mooi nieuw seizoen tegemoet!

        /  
    2. Moeke

     Lekker opbouwend weer. Dus als Luuk weggaat voor zeg 15 miljoen dan is het alleen goed als er een spits terugkomt voor hetzelfde bedrag? Wat een onzin. Twente is altijd slim geweest met de aan en verkoop van spelers. Zal ook nu weer goedkomen.

       /   Beantwoorden  / 
    3. Frank

     En vergeet niet dat het afgelopen seizoen gewoon niet liep omdat er 1 type speler ontbrak…. waardoor het hele systeem niet klopte…. en ik denk echt dat met Guttierez dat probleem nu is opgelost… dus centraal achterin met Wisgerhof, Bjaelland, Bengtsson en Roseler… dat is goed genoeg hoor!
     Tadic voor John is ook gewoon sowieso gelijkwaardig en maybe zelfs beter…
     Enige probleem wat ik zie voor het nieuwe seizoen zou een vertrek van de Jong zijn, wie dan de vervanger wordt.
     Of als Michailov ineens nog vertrekt, dan weet ik ook niet wie we als keeper moeten hebben.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Ik weet niet of het vorig seizoen aan één type speler ontbrak. Het was op het laatst bij elke speler kommer en kwel en ik denk niet, dat 1 type speler dat tij had kunnen keren. Maar dat is verleden tijd. Die achterhoede die jij in gedachten hebt ziet er op papier wel erg traag uit moet ik zeggen. Bengtsson is een anonieme speler die helemaal niks toevoegt en van die deen moeten we het nog maar zien. Heb liever dat ze Dougie kunnen behouden. Voor ‘kortjakje’ moet het niet moeilijk zijn een capabele plaatsvervanger te vinden. Speelde een zwak seizoen waarin hij praktisch geen bal klemvast had. Michael Rensing van het gedegradeerde 1. FC Köln zou een prima optie zijn.

        /  
  3. goaly

   goed idee. weet alleen niet of 2 mil genoeg is. net zoals FCT vraagt iedere club de hoofdprijs

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red

    Als de Jong vertrekt lijkt mij El Hamdoier? een hele goeie voor Twente.
    Steve krijgt deze jongen wel op de rail.

      /   Beantwoorden  / 
 2. nilkorules

  Vervalt zijn Nederlanderschap dan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Volgens mij niet. Gaat het er niet om dat hij nog in Nederland woont?

     /   Beantwoorden  / 
  2. banie

   Als hij wacht met tekenen tot augustus niet…

     /   Beantwoorden  / 
 3. banie

  Hij blijft hoe dan ook nederlander btw, het heeft te maken met de regels van de uefa, die eisen 5 jaar….

    /   Beantwoorden  / 
 4. Technische Dirk

  Douglas schittert over 2 jaar op het WK in Brazilie. Hij is dan inmiddels een vermogen waard en Twente krijgt dan weer een doorverkoop percentage. Zal wel even zeer doen om te weten dat hij dan niet meer van Twente is.
  Beste Dougie, ik hoop dat die engelsen jij nog een hoop bij zal gaan leren. Een paar tandjes minder kan ook geen kwaad.
  Lekker duo; Tioté en Douglas. De nieuwe spic en span van Newcastle.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Harry

  Daar zit wel 1,8 miljoen verschil in met wat de telegraaf vermeld. Wie heeft die? :-)

    /   Beantwoorden  / 
 6. stephen king

  net peter wekking gehoord op de vi-site, fer wil zeker nog blijven en niet naar het buitenland, newcastle twijfelt nu over douglas, moet waarschijnlijk tussen de €6-8 miljoen gaan kosten en de jong moet men denken aan €15 miljoen of meer en die kan/wil newcastle niet betalen(de soap wordt binnenkort vervolgd)

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Geen soap Stephen, wij hebben de kaarten in handen. DIK betalen of anders blijven ze bij Twente. Simpel.

     /   Beantwoorden  / 
 7. tukkertje79

  Off Topic: Drama Grolsch Veste door fouten van aannemer

  De hoofdaannemer van de bouw van de Grolsch Veste heeft fouten gemaakt onder druk van de opleverdatum. Dat schrijft de Onderzoeksraad voor Veiligheid in het definitieve rapport over het ongeluk in het FC Twente-stadion. Een deel van de dakconstructie stortte vorig jaar in. Daarbij kwamen twee bouwvakkers om het leven en raakten negen mensen gewond.

  “Het was duidelijk zichtbaar dat onderdelen ontbraken, maar de hoofdaannemer heeft geen maatregelen getroffen”, aldus de Onderzoeksraad. “De bedrijven vertrouwden op hun ervaring in plaats van de nieuwe bouwconstructie te blijven controleren.” Het dak van het stadion stortte vorig jaar op 7 juli in.

  In een tussentijds rapport concludeerde de raad al dat de overkapping van de tribune niet stabiel was, toen aan de afbouw werd begonnen. Er ontbraken onder meer koppelstaven aan de achterkant van het dak. Die waren weggelaten vanwege uitgelopen werkzaamheden aan de trappenhuizen

    /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Ik zal onze super verdediger missen. Wat heb ik van hem genoten en ik hoop maar een ding en dat is dat hij tot augustus blijft om toch nog te kunnen schitteren in Oranje!!! Vond Douglas een mooie speler en een leuke speler waarvan ik vind dat de Nederlandse media hem niet altijd even leuk heeft behandeld en dat ie soms zn emoties niet onder controle heeft, SO WHAT! Douglas ik vind je een kei!!!

    /   Beantwoorden  / 
 9. tukkerwolf

  Volgens Boschker is mihailov te zwaar en niet in conditie! zou het echt zo zijn?

  Douglas en de jong mogen maar al te graag blijven! Zijn topspelers voor ons en die kunnen wel een verschil maken. Ben benieuwd hoe het donderdag gaat en wie er spelen.

  Heeft iemand nog wat gehoord van die jahaya die in de winter is gekomen. Was geblesseerd maar hoor er nu helemaal niets meer van.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Het is toch onbegrijpelijk dat echte sportmensen te zwaar terugkomen. Je hoeft heus niet door te trainen, maar als je toch gewoon even op je voedingspatroon let, hoef je toch niet te zwaar terug te komen. Heb het idee, dat ze zich helemaal te buiten gaan bij de Mac Drive.

     /   Beantwoorden  / 
  2. IJscoman

   Opstelling donderdag!!
   Boschker
   Breukers,Wisgerhof,Roseler,Kuiper
   Brama,Schilder
   Janssen
   Verhoek,Plet,John(Tadic)
   Aantal toeschouwers 20.000.
   Eindstand 6-1

     /   Beantwoorden  / 
   1. Methew

    Hij spaced hem hard 8)

      /   Beantwoorden  / 
   2. Dinkeltukker

    ik hou het op 7-0

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank

     Ik denk dat het 4-0 wordt donderdag

       /   Beantwoorden  / 
  3. Edwin

   Hij heeft dezelfde diëtiste als Theo Janssen.

     /   Beantwoorden  / 
 10. wimB

  Ik word schijtziek van dat Newcastle. Die bieden overal op. Luuk, Dougie, Anita en wie nog meer. Maar doorpakken ho maar. Wil je groot doen, moet je ook betalen, anders ophoepelen. Je gaat toch ook niet met een uitkering shoppen in de PC.

    /   Beantwoorden  / 
 11. FCTim

  Whahaha, mooi gezegd Wim!!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Edwin

  Ajax en Fulham zijn nog steeds geïnteresseerd in Chris David. Als deze jongen echt zo goed is, dan aan boord houden en niet voor een appel en een ei verkopen. Voeg hem toe aan de 1e selectie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tukker 72

   Zet hem maar een jaar op de bank.
   En of die dan wil tekenen!!!!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.