Douglas is onduidelijk over zijn toekomst

Na Newcastle United schijnt ook Fulham belangstelling te hebben voor onze eigen Douglas Franco Teixeira. Joop Munsterman laat echter weten dat hij het allemaal niet meer begrijpt. Volgens de voorzitter geeft Douglas de ene week aan te willen blijven om de week erna toch weer te willen vertrekken. Onduidelijkheid alom dus. We wachten het maar weer af.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

25 reacties op “Douglas is onduidelijk over zijn toekomst

  1. FCTim

    Gewoon nog een jaartje blijven. We verdienen er toch geen reet aan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. alibabba40

      ik zie hem liever voor weinig vertrekken naar een buitenlandse club dan dat hij over een jaar tranfervrij naar ajakkes gaat vertrekken
      maar 4,5 miljoen is voor zo’n speler niet interessant..

        /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    Daar hoeft Munsterman zich toch niet druk om te maken? Zolang er nog geen club heeft gemeld voor Douglas is er geen man overboord De vervanger is inmiddels al binnen in de persoon Bjelland! Daarachter heb je Roseler en Bengtsson achter de hand.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Matn

    Mooilaten gaan betwijfel of hij zijn oude niveau weer haalt tegen inter zag hij er ook weer niet al te best uit vervanger al binnen met Roseller daar achter.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Edwin

    Bengtson valt keer op keer door de mand. Hij kan dit niveau niet aan. Als Douglas weg gaat dan heb je maar 3 man voor het centrum, Bjeland, Röseler en Wisgerhof. Bengtson tel ik mee. Wil je een goed centrum dan heb je wel een vervanger nodig voor Douglas.
    En ik blijf erbij, we hebben 2 goede backs nodig. Als we tegen goede ploegen spelen met echte buitenspelers, dan worden onze backs te kakken gezet. Investeer het geld van Luuk niet alleen in een Nr. 9, maar ook in 2 goede backs. Zoals er afgelopen donderdag werd gespeeld, en dan met name in de 1e helft, was Twente onwaardig.

      /   Beantwoorden  / 
    1. goaly

      Nuyting van NEC halen!

        /   Beantwoorden  / 
      1. 特温特足球

        eens!

          /   Beantwoorden  / 
  5. Edwin

    Transfer Dame N’Doye naar Trapzonspor schijnt nog steeds niet rond te zijn. Is hij geen goed alternatief voor Castaignos?

      /   Beantwoorden  / 
    1. spits gezocht

      had nog nooit van hem gehoord en heb maar even gegoogeld jongere uitvoering van mathew amoah lijkt het maar net iets scherper…
      scoort makkelijk zo te zien…

        /   Beantwoorden  / 
  6. Edwin

    Wanneer is Bulykin speelgerechtigd? Ik hoor dat hij eerst een werk/verblijfsvergunning moet verkrijgen. Als dat net zo lang duurt als bij Gutierez, dan moeten we nog 4 weken wachten. Dan is de competitie al begonnen. Is hier duidelijkheid over?

      /   Beantwoorden  / 
  7. IJscoman

    En elke wedstrijd wordt Douglas weer opgesteld door McClaren.Kort voor het einde van de transfer window vertrekt hij en heeft FC Twente geen ingespeeld centrum en vervanger kunnen aantrekken.Snappen ze nu niet bij FC Twente dat ze hem gewoon wissel mpoeten zetten of zwart op wit dat hij blijft.We kunnen hem missen als kiespijn want wat is hij slecht zeg!!Neem voorbeeld aan Ajax dat v/d Wiel gewoon op de bank zet met nog een één jarig contract omdat hij niet wil verlengen!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. IJscoman

    Ben wel benieuwd of er nog een vervanger komt voor Douglas.zal wel niet de selectie wordt er alleen maar slechter op.De Jong,Janko en John weg en wie zien we er voor terug Bulykin hahaha.Nou Joop miljoen lacht hoor John 9 miljoen,Janko 3 miljoen en De Jong 15 miljoen is 27 miljone.Wat zien we terug een transfer vrije Rus!!!!En dan wil ik het nog niet hebben over de vele doelpunten die je inleverd!!!Heb donderdag die wedstrijd gezien tegen die amateurs,nou het was weer hetzelfde liedje dan afgelopen seizoen.Tempo van een bejaarden centrum en niks geen creativiteit.Alleen al de opstelling van die clow was toch al een aanfluiting!!
    Fijn weekend!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

      is douglas al weg dan?? en hoe bedoel je met bulykin zien wij alleen terug,wij hebben tadic-guiterez-breukers-schilder-bjelland-en zeer waarschijnlijk castaignos erbij en misschien ben ik nog wel iemand vergeten….dus wij zijn er alleen maar beter op geworden in vergelijking met vorig seizoen! dus niet zeuren maar vooruit kijken met zijn allen,dit wordt een heel mooi seizoen voor de TUKKERS.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Rene

        Helemaal mee eens!

          /   Beantwoorden  / 
      2. Edwin

        Een mooi rijtje, maar ik mis nog steeds 2 goede backs!

          /   Beantwoorden  / 
    2. phenix

      jij bent echt alleen maar negatief,,pff wat zal jou vrouw het zwaar hebben

        /   Beantwoorden  / 
    3. twenteforever

      asjeblieft doe mij en andere medebloggers een plezier en ga volgens je naam ergens ver weg langs de kant staan ijsverkopen ! Wat ben jij een ongelofelijk negatief figuur .Overal op zeiken en afkraken ! get lost !
      Tuurlijk mag iedereen uitkomen voor zijn of haar mening Maar jij spant de kroon en bent met stip kandidaat azijn pisser ! Alles maar dan ook alles is bij jou negatief. Brr arme vrouw ik beklaag haar !

        /   Beantwoorden  / 
      1. IJscoman

        Ik vond Tadic goed spelen tegen die Finnen,maar vond de rest maar matig net als de wedstrijd.Daar is toch geen woord van gelogen.De opstelling was toch een lachertje alleen al achterin kijkt Rosales linksback en Bengston rechtsback!!Ben helemaal geen Ajax fan maar heb gisteravond Ajax-Celtic gezien,met veel A junioren bij de Amsterdammers maar dat voetbal is al beter dan dat beetje rond tikken bj FC Twente.!!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. wim B

          Daar heb je gelijk in. Ik was verbaasd hoe goed die gasten zijn in het rondspelen. Dus d’r mag nog wel waat gebeuren in het creative gedeelte.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Hahahaha

            Hoezo verbaasd? Kijk jij nooit Barcelona dat rondspelen hebben ze van Ajax met de hulp van Johan C.

              /  
  9. petr

    en nu nog een andere trainer

      /   Beantwoorden  / 
    1. Matn

      Ik ben ook niet zon MCCl fan ondanks het opgebrachte kampioensschap. Speelt in mijn ogen veels te behoudend en geeft(gaf) de jeugd te weinig kans, vind het een beetje een laffe trainer maar goed een andere trainer zal er niet komen en wie weet, vanmiddag even in gronau kijken of er al wat meer duidelijk is want afgelopen do.dag was ook al niet al te best

        /   Beantwoorden  / 
    2. FCTUKKER

      Zo blijf je bezig, nu nog andere supporters die niet zo zeuren !!!

        /   Beantwoorden  / 
  10. twentemax

    Twente zit in de opbouw fase en het team is nog niet gesmeed, om het maar zo te zeggen. Ik denk dat Douglas nog wel een jaar moet blijven of in ieder geval tot de winterstop. Tegen die tijd kan Bjelland de boel overnemen achterin. Als je Douglas weg denkt uit het team van afgelopen donderdag dan is het een gevaarlijke gatenkaas achterin en daar win je niks mee in de competitie. Wel vind ik dat zijn spel er niet beter op wordt want echt iets laten zien en groeien doet ie ook niet. Ik zeg, blijven en naarstig zoeken naar een heeeeele goeie verdediger erbij. Alhoewel ik Wisgerhof aan de bal goede dingen zag doen, hij is qua snelheid echt aan het verouderen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. stephen king

      wij hebben bjelland toch ook nog en rosseler,wij moeten alleen nog een spits en dan zijn wij klaar.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.